onsdag 31 mars

som sagt jag hann precis skriva klart mitt inlägg igår kväll tills internet dog, men nu är jag fullt igång igen =)

kom hem från skolan för ett tag sen, eller inte exakt slutade vid halv 2 så drog jag till min syster och va där ett tag så kom därifrån hihi jag har precis kollat på ghost whisperer och nu halvligger jag i soffan och slappar haha..

får se vad som händer idag, kanske ska umgås med min underbara vän som jag inte har träffat på länge, men om inte de så får vi se vad som sker =)



förresten märkte ni vad kyligt det var ute idag? igår var det jätte varmt att man kunde gå utan jacka men idag var man ju nästan tvungen att ha jacka på sig, buhuuu vill ha sol värme och sommar nununu =(..



med emil

min kära vän emil kom förbi och har hållt mig sällskap tillsammans med min dumma mage som gör så ont ibland :( .. vi har inte gjort mycket han kom för en stund sen, vi lyssnar på musik pratar o lite så, tidigare idag åkte jag iväg med min syster hennes pojkvän och deras kompis till media markt city gross ( stavning !? ) och kollat lite, så har inte gjort något speciellt idag bara tagit det lungt..

detta kan bli mitt sista inlägg jag är inte säker eftersom att min pappa har stängt av internet för en viss tid men annars så hörs vi ju imorgon =)




jag är glad över att jag har en sådan underbar vän som du! <3



älskar vädret!

nu har jag precis kommit hem från skoldagen, min skoldag har varit toppenbra! blir mycket gladare och piggare när det är så underbart väder hihi, just nu sitter jag och kollar runt på lite olika bloggar osv, ska snart äta och sedan ta en dusch.. hoppas på att min pappa inte kommer hem så sent så vi kan åka och kolla på en vårjacka =)




you make me smile baaaaaaaaaaaaby ! <3



godmorgon

Godmorgon alla bloggläsare ;)
klockan är 7 och linda är uppe? haha helt otroligt, men men har man en som ringer och väcker en väldigt tidigt så är det ju så! har ni sett vilket skönt väder det är ute? riktigt såhär våårväder det gillas hos mig!
nu är det väl bara att fixa sig då så man är klar när maggan är utanför haha vi hörs när jag har slutat skolan!

btw : Grattis christian på din 19års dag hoppas din dag blir lyckad! ♥



besök hos maami

min dag har varit rätt bra endå, har varit hemma för det mesta eftersom jag inte har mått så tillräckligt bra, känner nu att jag börjar må illa och seg i huvet igen, åååh att det aldrig blir bra =( ..

men men stina kom till mig och gjorde mig sällskap, vi pratade lite om allting som vi brukar göra, så drog vi upp till mamma på fika, åt den nya ballerina med kladdkaka och doppade i mjölk riktigt gott! ser inte så speciellt tilldragande ut på reklamen och tänker att det inte skulle smaka så gott, men det var precis det de gjorde, så fick vi riktig kladdkaka också, känns länge sen jag åt det, skönt och träffa sin mamma efter så långt tid också.

men det ska de bli ändring på, så fort jag har fixar busskort osv ska jag bo lite oftare hos henne =) 
 
mmm riktigt gott!




riktig skööön låt!

btw: nu är det väl dags att gå och lägga sig, får satsa på skolan imorgon, hoppas på att jag mår bättre så jag kan komma iväg till skolan, är trött o rätt seg nu också så de ska bli skönt att sova, vi hörs imorgon =)



Linda hjärta Stina

jag älskar dig mest


min bästavän, mitt allt, mitt liv!




ingen skola men mår bättre

skrev inga mera inlägg mera igår som ni kanske märkte haha..

idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår, men har fortfaranade ont i magen och hostar o så. så idag blev det ingen skola jag orkade verkligen inte idag, men får hoppas på att ja orkar imorgon för vi går ju i skolan bara 4 dagar denna vecka ;) .. på fredag är det långfredag då man är ledig sen är det påsklov,
så sköönt! så för mig är det bara att ligga hemma o ta det lungt
jag saknar dig mamma, otroligt mycket!
du kommer bli bra igen jag lovar det =(




söndag

idag vaknade jag och åkte direkt till farmor och farfar där vi åt massor med våfflor väldigt gott!
känner egentligen inte för att blogga men vad gör jag inte för mina läsare? :)


känner mig sviken ..

måste säga varför ja inte har lust att blogga egentligen är för att jag inte mår bra, både fysisk och psykisk. jag mår illa, är yr, och är helt seg, jag hostar och har massa slem i halsen som hindrar mig att andas, eller jag kan andas men det är väldigt svårt, jag måste ta stora andetag när jag andas och det är väldigt jobbigt..

inte nog med det, jag känner mig inte riktigt som mig själv idag, känns som jag har förlorat något riktigt stort i mitt liv, känns som att någonting fattas, jag känner mig självmordsbelägen haha nae men nästan den känslan. jag vill bara sova och hoppas det blir bättre dag imorgon, men jag skriver senare om det är bättre eller inte. hoppas ni har haft en bra helg! =)



bilder från fredagen.

här är lite bilder från fredagen, efter olykan hade skett

jenna och jag..

emma och danne

emma oh danne

jonna och jag                                               jenna och jag,

hade riktigt roligt i fredas med er. tack för allt !
blev några bilder, men blev inte så många bilder, men det räcker att ha bilder på mina nära o kära




lördag kväll.

jag hann inte skriva inlägg igår :( .. så jag skriver nu vad jag gjorde på kvällen..

emil kom till mig, så gick jag emil pappa lillasyster kusin och farbror ner till bowlingen och bowla, jag måste säga att det var riktigt roligt fast jag inte var så bra, men har ju en underbar vän som peppade och hjälpte mig, emil var riktigt bra blev imponerad hihi, vi spelade i en och en halv timme vilket var väldigt varmt men roligt hade vi, så träffade jag sofie som jag inte hade sett på länge

.. lite träningsvärk jag har i armarna o lite andra ställen idag asg.

jag och min lillasyster .                                        spelar linda.

min underbaaaaaaaaaaaaaaaaara vän emil

farbror och emil

kusin och pappa

tack för att ni gjorde min kväll (L)



lördag,

ja ni såg ju vad jag gjorde igår, eller ja vad som hände.. kan inte sluta tänka på tjejerna som låg där, på idioten som kunde göra så, och hur dåligt dom måste ha mått när dom legat där, hoppas på att ni mår mycket bättre!


har inga planer för idag, har bara legat och slappat i sängen sen jag vakna, blir nog att jag sover i haga ikväll hos mamma får se ..


här är några bilder från igår på mig och min ängel

 


moster älskar sin lilla älsking och sin syster mer än allt annat på jorden! (L)



två tjejer påkörda.

igår när jag var påväg hem från min syster så gick jag och emil så såg vi massa bilar med blåljus och tänkte vad har hänt !? nyfíken som jag är springer jag fram och kollar vad som hade hänt det var precis där vi var så det var inte långt att gå, så hade två tjejer blivit påkörda av någon idiot som hade åkt mot dom och kört på dom, jag visste inte vilka tjejerna var men jag tyckte så synd om dom att jag satt bredvid höll hennes hand och sa att det skulle gå bra, jag fick hålla hennes grejer tills det var över. måste bara säga att jag hoppas det gick bra för er tjejer, och idioten som hade kört på tjejerna hade smitit där ifrån ..

läs mer om det på : http://nt.se/nyheter/?articleid=5919519

och linda råkade fastna på bild när jag satt där hos tjejen ( jag i vit jacka )


fyfan så hemskt. så var försiktiga när ni går någonstans även fast det finns idioter till bilförare så se upp! för det kan hända så lätt och man kan få sådna skador man inte kan tänka sig, vaara skadad hela livet. så nu ska jag se mig för lite nogrannare när jag går någonstans.




ljuvliga fredag.

hann inte skriva inlägg imorse det blev bråttom vaknade sent och min skjuss stog utanför, men nu har jag precis kommit hem från skolan, kanske inte den bästa dagen men inte den sämsta heller..

nu är det fredag och har sådan helgkänsla helt underbart! får hoppas på att denna helg blir lyckad ..

jag just nu haha helt förstörd så först ska jag hoppa in i dushen och sen får man se vad som händer.

jag älskar er tjejer, ni kommer föralltid att vara mina bästa! ejls i mitt hjärta <3




varför?

min dag har varit lyckad faktiskt! skönt..
nu fick jag ont i magen igen, jag förstår inte vad som är fel !? det har varit bra hela dagen men nu fick jag kramper/värkar igen och det gör så ont =(

men pågår det längre får jag kolla upp det, eftersom en gång i 8:an hade jag också massa kramper varje dag, men en dag i skolan gick det för långt, jag kunde inte röra på mig jag bara krampade jag grät för det gjorde så ont, så skolan fick ringa ambulansen och fick ligga i akuten flera tímmar tills det gick över, och då följde min vän jasmine med mig och vänta där så gullig som hon är, men över till det andra, dom tog blod prov och piss prov men hittade inte något misstänkt dom kunde tro vara felet, nu när det har hållt på över ett år måste det finnas något svar? det måste finnas en orsak för jag orkar inte ha ont i magen varje dag =(


ska snart sova så jag inte ligger allt för länge och krampar, skriver imorgon godnatt på er!



bilder från dagen.

jag lovade er bilder från dagen, nu kommer dom =)

vi lekte lite med pontus och satte honom i en hänggunga eller va det heter haha stackarn blev helt yr efter 10 min ungefär

sen fixade vi till honom lite till en riktig snygging haha

och här har vi moster&mosters lilla ängel.


sen skulle han ut och cykla med sin " fräna " cykel som han säger haha

cykla utan hjälm? oh nej självklart så måste han ju ha en hjälm.. och han valde sin crosshjälm för att se lite cool ut haha

sen titta vad som pluppade upp på sidan om..
TULPANER! märks att våren verkligen är på väg nu, påsken är här


helt underbar känsla att snart är sommaren här, och jag längtar så otroligt mycket till första sommarkvällen när man sitter med kompisar och grillar och umgås det är något utav det bästa som jag verkligen älskar med sommar!



våffel dagen

mmmmums gillas hos mig!




hos syster

är hemma hos min syster nu med emma, vi tar hand och leker lite med pontus eftersom att min syster är i hageby på möte om att hon skulle jobb eller nått sånt, när jag kommer hem senare kommer det bilder från dagen :) håll utkik!

mitt hjärta
'

haha gamla bilder, men ni två betyder allt för mig, skulle nog aldrig klara mig utan er!
ni är det finaste som finns för mig och jag älskar er! <3



mår bättre.

idag mår jag lite bättre än igår och inatt, beror på att jag har sovit mycket, ätit mycket och druckigt massa som innehåller c-vitaminer. så idag känner jag mig lite bättre så det blir skola för lindize idag hehe..

just nu väntar jag på min skjuss till skolan, hon borde vara här snart =)


nemen titt vem som ringde nudå
min skjuss är utanför så ska bara borta mina tänder sedan måste jag kila ha det bäst!



nejnejnej!

dushade för en stund sen och jag trodde att jag skulle bli friskare tills imorgon.
men nej nu känns det som jag kokar och min hosta blir allt värre kan inte vara en minut utan att hosta, ont i huvet och magen har jag också! är hungrig fast jag åt hur mycket som helst för en stund sen?
jag är hungrig hela tiden haha men orkar inte äta jämt .. buhuuu dumma mage =(

jag hoppas på att jag hinner bli frisk tills helgen.
det är sjukt att jag faktiskt säger det här men jag saknar skolan ..
så även om jag inte är riktigt frisk imorgon måste jag till skolan,
jag måste fixa klart allt tills på fredag!

haha sjuk låt jag vet men jag blir på bra humör av denna låt!

får se om jag kan sova eftersom jag vaknade för ca 3 timmar sedan, så är ju inte speciellt trött men jag måste sova. så jag skriver imorgon. puss




sovit

ja nu har jag precis vaknat gick och la mig vid 4 någongång och vaknade halv 9, mycket skönt att sova, men nu känns det som jag har fått feber och har fått ont i magen igen ..

men men vi får se hur det blir om jag blir bättre eller om jag blir dåligare..
nu ska jag kolla på tv kanske skriver ett sista inlägg senare.




vem hade rätt då?

min lillasyster höll på i morse och skulle tvinga upp mig och började dryga och skit , tjatade på att jag skulle upp till skolan, men jag orkade verkligen inte, när jag vaknade så kände jag hur ont jag hade i halsen och hur tjock hosta jag har, förkylning och så. visste att det var någonting på gång! fan också för idag missade jag nationella prov också ..

så för min del så ska jag bara vara hemma idag och ta det lungt så jag kan bli frisk snabbare.
juste måste verkligen skriva att igår när jag vaknade så hade jag fönstret öppet och det var riktigt kallt i mitt rum och luften bara åkte på mig i sängen, då hade jag alltså öppnat fönstret i sömnen under natten? haha så det kan bero på att det är därför jag är sjuk nu, men det är inte så konstigt hehe.

nu ska jag käka frukost och ta det lungt framför tv:n. vi hörs senare =)



sjuk?

ja jag har varit hemma hela kvällen ungefär, magen har varit bra hela dagen tills 9 ungefär då började jag få ont i magen igen! .. vet inte vad som är felet har ont i magen ungefär varje dag och det är stor smärta och det är inte mens eller nått sånt.

emil har varit här hos mig och hållt mig sällskap princip hela kvällen vi har snackat tagit det lungt och så, nu ska han vandra hemmåt =( .. och jag känner mig inte riktigt bra, jag är yr har ont i magen och mår illa..

får inte bli sjuk nu det orkar jag verkligen inte, inte nu till helgen! buhuu .. får hoppas på att det blir bättre.
vet inte om jag ska till skolan imorgon det beror på hur jag mår imorgon.

men nu ska jag sova för jag är jätte trött och jag hoppas att ni har haft en bra dag och att ni sover sött :*

har aldrig velat släppa dig sen första dagen jag såg dig



tisdag 23 mars

blev att dra upp tidigt idag eftersom maggan var utanför och väntade, så vi åkte till skolan och dagen har gått bra, var på alla lektioner och jobbade stenhårt! så bra jag känner mig haha nae men det känns bra att det går frammåt nu än vad det gjorde förut iaf =)

nu sitter jag hemma ska ta en snabb dusch sen kommer stina och emma till mig,
får se vad vi hittar på.

bjuder på lite bilder från idag.

trötter ohja!

på hemkundskapen

och på hk bakade vi potatis med vitlöks "sås" till det var mer som en dipp, väldans gott vare.

jag måste möta john eftersom att han har mina nycklar också haha efter skolan var ingen hemma så fick sitta o tvinga min lillasyster att komma hem och öppna åt mig så kom stackarn öppna till mig och gick till sin kompis igen, så det måste jag göra för jag vill ju inte bli utlåst flera gånger ;)



sockerkick?

ja emil kom hem till mig och höll mig lite sällskap eftersom jag hade jätte ont i magen orkade knappt göra något, vet inte va det är för fel eftersom jag har gankska ofta ont i magen? aja får kolla upp det ..

haha nog med det så har min lillasyster haft damp hela dagen? vet inte vad det är med henne men så fort hon dricker cola eller läsk överhuvudtaget så blir hon en helt annan person, det är som att hon blir full av nått slag hon skrattar hela tiden, kanske är beronde eller nått haha vet inte, en sockerkick kanske?

nu har jag precis tagit ett varmt bad och ska snart sova ska upp tidigt imorgon, börjar 10 över 8, sköönt!
sitter och lyssnar lite på youtube fick haris konto och logga in på så jag får lyssna lite på hans låtar, här har ni en låt som jag tycker är bra.


godnatt allihopa ♥



tränat

ja nu har jag tränat lite, lite onödigt för jag åt chips direkt efter haha..
men jag äter när jag har tråkigt, snart så kommer emil hit så då är jag inte ensam hemma iaf =) 

men men jag har tränat med " ab revolutionnizer " sjukt bra.

om ni inte vet hur man gör så tänker ni att det bara är att göra som situps men det är de inte, så tänkte visa en video hur man gör. men dom pratar i 40 sek så spola fram till 45 sek ungefär så visar dom hur man gör.

(dom flesta använder händer som stöd men inte jag, för ja tycker att de inte gör någon nytta då. det känns mera i magen när man inte hjälper till med händerna.)


höll på varje dag att träna med denhär förut, men det har blivit dåligt med det på sista tiden nu när det har varit vinter osv, så ska börja träna upp mig nu igen till sommaren =)



bra linda!

har varit i skolan och det gick hur bra som helst, jag kom i tid och var på alla lektioner och jobbade jätte bra!
haha men sen när jag var ute med john så lånade jag hans jacka för det var kallt och jag la mina nycklar i hans ficka, sen drog han till klocket på socmöte haha skit bra och han hinner inte lämna dom idag, så för min del blir det att vara hemma..

en väldigt kort låt men hur skön som helst!


haha ska visa lite tal jag gjorde på matten idag!
eftersom dom flesta tror att jag har dåligt betyg för jag är dålig i skolan men så är det inte, det beror på min frånvaro!



och nej jag ska inte leka einstein jag vill bara visa att jag kan! =D haha..



skola.

nu är min skjus här så nu drar jag till skolan! vi hörs efter jag har slutat och det är vid halv 2 ungefär =)




bilda hög! ae godnatt.

nu ska jag gå och lägga mig, inte nog med det så har ju alla ryck på facebook haha alla verkar gå med i varenda grupp och blir fans till varenda grej, jag är en utav dom hahaha, nattdamp.. 
 
min helg har spenderats med stina o eric för det mesta.
allt var lyckat tills lördag kväll då sjönk allting. hoppas på en bättre helg nästa vecka.


jo bilda hög sa vi va? haha stina ligger underst jag i mitten o eric överst.
aja godnatt alla bloggläsare :*



en onyttig linda.

ja jag har bara varit hemma idag, vilket jag tycker är väldigt skönt att kunna ta det lungt, rensa tankarna och vara lite för sig själv. blev inte att dra förbi bebis ikväll det får bli en annan dag. emil och mattias kom till mig en stund sen drog dom ner till centrum och köpte billys panpizza till mig. riktigt gott! var sugen på det så dom fick gå ner och handla det åt mig hihi.


dom kom och lämnade det till mig och sedan drog dom hem, så har bara suttit vid datan resten av kvällen =)



sitter hemma i den mörka hålan.

nu börjar klockan närma sig halv 8 och lilla linda har inte varit ute och tagit frisk luft än nejnej, sitter hemma, mörkt överallt förutom datan. men sitter jag vid datan blir det att jag fastnar och kommer inte härifrån sen haha.. nu sitter jag ensam hemma igen min pappa och min lillasyster åkte och hämta min äldre syster som är hos hennes pojkvän.

tror inte att det blir att gå över till bebis ikväll.
jag  måste verkligen säga att jag är jätte glad över att få kommentarer och frågor.
fortsätt med det var inte blyga! lindize tycker om det haha..


haha fråga inte hur jag fick till den här bilden, för jag har ingen aning.
men som sagt fortsätt att kommentera, det blir bara roligare o roligare att blogga då. =) 



självklart

nu när snön håller på gå bort, när man ser gräset o marken och allt så ska det ju självklart börja snöa!
det känns som att det aldrig kommer att gå bort o bli vår, varmt och skönt.

men nu minskar det lite, nu ser det ut att sluta! så otroligt bra. bort med snön och fram med våren!
aja idag ska jag bara ta det lungt hemma rensa tankarna så kommer inte ha mobilen på.

annars så är jag hos bebis, sånt som märks. jag skriver mera senare.




r.i.p lillen ..

någon frågade vart jag skulle göra av med harungen vi hittade igår, det blev så att den dog efter ett tag, i min lillasysters famn den bara låg där helt stilla o led utav sin smärta, så vi gick till skogen och grävde ner honom så han inte skulle bli uppäten utav fåglarna..

ska berätta lite om igår,
det var absolut inte så som jag hade tänkt mig att de skulle vara, det blev bara massa strul så jag gick hem o sov istället mycket skönare än att tänka på allt annat hela tiden..

har precis vaknat helt ensam hemma, ska väl dusha och så sen ut ett tag tror jag?
 skönt med frisk luft

¨
jag som trodde du älska mig, det är tur att jag har andra som betyder minst lika mycket .. <3




en harunge.

precis innan jag skulle gå till ektorp så såg jag att det var massa grannar som hade samlats på gården och jag tänkte vad händer? så såg jag någonting som sprattlade och tänkte vad är det?

så jag bestämde mig för att gå ut och kolla va det var, så var det en jätte liten harunge som var vilsen, han och en till, ena sprang iväg och den andra var skadad pga att fåglarna hade hackat på han o så, så jag tog med den hem till mig för att visa er den sen ska jag lämna den på ett säkert ställe så fåglarna inte kan få tag i den.




aw titta på stackarn, så liten och sööt och helt skadad.
åh får panik när sånt här händer man vet ju inte vad man ska göra..




so fresh so clean!

nu har jag precis dushat klart riktigt skönt för nu känner jag mig riktigt fräääsh ..
så nu är det bara att fixa sig igen o gitta ut i solen haha ..
jag är hur trött och seg som helst, men åt andra sidan är jag jätte taggad inför ikväll! det är något jag verkligen ser fram emot

måste ju bara säga att jag tackar miggan och petar för igår!
nu är min tå precis gul/blå, blodig. tack så mycket haha inte för att det var med meningen men nu kan ja knappt gå för det gör så ont. kanske ska säga vad som hände? miggan satt på en stol och jag satt bredvid så lyfter petar stolen rätt på min tå när miggan sitter på den. o gissa om det gjorde ont? oohja..

ja man kan väl säga att jag är hur trött som helst, eller det kanske syns?


ibland känner jag att vissa dagar kan vara så underbara!
idag är det en sådan dag. helt fantastiskt =)
fin dag med fint väder är det ute idag också,  älskar solen!
hoppas alla ni bloggläsare har det en bra dag idag.



nu drar jag!

nu har jag stressat jätte mycket men nu är jag klar och ska till eric med stina. så jag skriver senare =)

här får ni lite snabba bilder på hur stressiga linda ser ut just nu..






helt otroligt!

vaknade för en stund sen, ska in och dusha och äta snart.
men just nu sitter jag och lyssnar på en sjukt bra sångerska. inte vilken som helst.
connie talbot 6-7 år gamal och har en begåvad röst. visar lite klipp på henne ..






hon började sjunga när hon var 12 månader? hur är det möjligt !?
hur sjukt duktig tjej som helst =)



sovdags!

nu ska jag berätta om min dag!
jag vaknade vid 3 någongång, träffade stina så gick vi till ektorp och mötte min bror juan, länge sen jag träffade honom så det var trevligt tycker jag!

iallafall vi drog hem till mig och tog det lungt, snackade och så, han tog 11 bussen och åkte hem,
jag och stina drog hem till mig igen sen kom emil..

nu sitter ja och emil och slappar i min säng, lyssnar på musik och sådära.
blir att sova ganska snart eftersom en viss person kommer att ringa mig vid halv 10..


juan jag älskar dig min bror! <3
.. och emil tack för att du lyssnar och förstår och att jag kan prata med dig om precis allt <3

en bild får det bli på mig och juan från gabriellas lokalfest för inte så länge sen.


ett plus är att jag längtar så mycket till helgen!
kommer bli hur lyckat som helst. helt underbart Y



några bilder från igår, fler kommer senare.

kommer lite små bilder nu innan vi drog till niklas och när vi var hemma hos niklas, flera bilder kommer senare när evelina har lagt in dom från sin kamera.

hemma hos stina innan vi drog.

nu har vi anlänt hos niklas.



men roligt hade jag iaf, tackar danne totte evelina stina och niklas =)



lugn dag!

jag måste bara säga att ni som är långt hemifrån hos en kompis eller vad som helst gå aldrig hem själv! sov över där det är mycket bättre, speciellt om det är sent..

för ja ska berätta lite om igår haha ..
jag och stina var i ljunga hos en kille som heter niklas, vi var där tog det lungt och hade det roligt, vi skulle egentligen sova över där men jag ville sova hemma så vi gick hem. FRÅN LJUNGA TILL VILBERGEN!
fatta hur långt det är haha och gissa om jag tappade bort mig? oooooohja ..

jag tappade bort stina på vägen, så jag såg inte henne någonstans och där gick jag och vandrade för mig själv utan att överhuvudtaget veta vart jag är. så jag kom hem vid 6 imorse, jag kom till massa ställen jag aldrig har varit på förut?  .. aja lite märkligt var det ju, men lite intressant också haha skog överallt för det mesta. och så var det ju hus och massa motorvägar..


jag saaaaaaaaaaaaaaaaknar han ..



" Det är ju trots allt os "

idag hade vi spex foto i skolan, var inte planerat att jag skulle vara med, men av någon anledning så blev det att jag var med endå så jag gick hem och bytte om och lite saker, sedan tillbaka till skolan igen och fottade!

vi skulle vara os, vilket jag tyckte att vi kunde ha varit något annat än just det..
men får man inte vara med och bestämma så blir det ju som det blir.
men det dög rätt bra endå!



här har vi min bror, kolla så sööt han blev!
( han var med i en annan klass som skulle föreställa frankrike )

sen har vi ju lilla mig också..


så var det med det, idag ska jag förbi bebis, länge sen jag träffade denna person.




huvudvärk, sleep next!

har varit hemma och firat min pappa idag, eller han kom hem ganska sent så vi åt bara tårta fikade och sådär. han kom inte hem för så länge sen, stackarn har jobbat hela dagen med att laga lastbilar/bussar osv..

nu ligger jag bara i sängen med största huvudvärken jag någonstin haft, trodde jag åt huvudvärks tabletter förut men det gick inte över och ja tänkte "varför går det inte över snyft"? men så var det ju pencilin .. men det är inte så lätt o veta jämt. 

så det blir väl att sova snart, börjar skolan imorn 10 över 10 men dock så har jag möte med polisen vid 9 men vill inte gå eftersom jag har ingen aning om vad det handlar om..?


nej nu ska jag sova, är jätte trött! skriver imorgon. godnatt alla underbara läsare. ni är bäst!


.. huvudet bara snurrar, för mycket tankar



Grattis pappa!

idag fyller min fader år, så det blir att fira honom idag..  så nu gör vi iordning lite tårta och sådna saker, eller nja inte jag men mina syskon haha får ju låssas som att jag har varit snäll och hjälp till lite, för det vet ju inte han om? =) ..


japp så ser jag ut just nu, ska platta håret nu så skriver förmodligen senare. =)




cat fight!

ja ska man ta det som syskon kärlek eller cat fight? tar det inte som syskon kärlek precis..
min lillasyster fick hyperdamp utav något slag förstår inte varför? hon tror att hon är min mamma, så det slutade med att jag fick ett sår på marken armen och hon låg på golvet och grät vad jag gjorde behöver jag inte berätta..

 skapligt rivmärke utav en 12årig dampunge hahah
¨
så nu ligger jag i min säng och försöker lugna ner mig, tare lungt med lite musik och så.
kommer somna tidigt eftersom jag är jätte trött och ska upp tidigt imorgon och har nationella prov..
men tror inte det blir mitt sista inlägg. det tror jag inte..

ooch kärlek till min lillasyster är något jag absolut inte har och det vet dom flesta också!



Ghost whisperer

har precis kommit hem från skolan, stannade ungefär två timmar efter jag hade slutat tillsammans med harri victor och emma, vi låg och njöt utav den vackra solen vi har framme idag. riktigt skönt! ..





nu sitter jag hem och kollar på ghost whisperer. as bra! senare blir det att träffa stina förmodligen.






ny duschad och klar

nu har jag precis duschat klart, stina har redan gått till skolan eftersom att hon börjar tidigare än vad jag gör, jag ska bara äta och fixa mig så drar jag till skolan.

på tal om skolan så har vi studie dag torsdag och fredag så det blir en låång helg! så översköönt.

bjuder på några bilder från lördas.

joakim och jonna.

                      eric                                   eric johnny och joakim

självklart så spillde eric öl på mig så här står vi och försöker torka.
emma joakim jag och jonna.

johnny och lolle.

sen har vi lilla emma och jonna.

jag tackar för en lyckad helg allihopa. <3



mys!

nu sitter jag hemma med emil och stina, vi lyssnar på musik och ligger i min säng och myser med massa tända ljus, blir att stina sover här och emil ska väl hem om ett tag :) ..



visst har vi det mysigt med massa tända ljus tillsammans med min fina underbara tapet
ett plus till bästa cameran ..



hos stinaa

nu sitter jag hemma hos stina, vi ska träffa ante lite snabbt sen ska vi hem till mig så jag får äta och dusha, har bara ätit en macka och tre muffins på hela helgen !? : o ..  så det ska bli skönt att mätta magen för jag har sådan kraamp! skriver när jag kommer hem pusss


hahaha så skön låt, tänkter på två personer och ni vet säkert vilka ni är!



äntligen!

idaaaaag kommer min efterlängtade vackra prinsessa stina hem :*
ååh en vecka utan dig har känt som en evighet, men idag kommer du hem och jag är så sjuukt glad!
jag älskar dig mest bästavän. <3




med emil

nu är jag med emil och har precis ätit jätte god mat och blivit jätte mätt! dock så har jag precis fixat mig också. vi har bara tagit det lungt nu på kvällen och haft det roligt, vi har pratat ganska mycket om lite olika saker vilket jag tycker är riktigt skönt! älskar att prata ut med någon som förstår. men men nu ska ni får lite bilder som ny tagna för några minuter sedan. puss :*




två tandställnings-fjantar i en smäll ;)

en glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad linda =D




denna låt är tillägnad till en viss person, duvet vem du är ..



lördag eftermiddag

tackar för en bra natt/kväll igår, förutom lite tjafs och allt annat så var allting helt lyckat!

nu sitter jag hemma, har precis badat ett jätte varmt bad! ..
ska fixa till mig lite, äta och så sen drar jag vidare.
skriver förmodligen senare om det händer något skoj.
och om det inte händer så skriver jag ju ändå =)


.. du är speciell, hoppas du vet det!
baaaby <3



haha jo lite trött om man säger så..



dagens fråga.

darja faily

hej, de e ja som frågade dom där frågorna om piercingen , om man måste ha föräldrar o så, :) o ja heter darja,:D så kan du förklara vart stället ligger o så elr nått :D här har du msn iaf så du kan kontakta mig ****. kram

svar : hejsan darja! nej man behöver inte ha med föräldrar, skriva på något papper eller något sånt. det är bara att du går helt själv eller med någon kompis dit. det ligger i ljura. jag kan adda dig på msn så kan vi snacka mera om det och så kan jag följa med dig om det är så eller så får vi se hur vi bestämmer. puss =)

och svar till ida : det är hon som är lik mig ;) hahaha.



tidigt i sängen ikväll.

börjar med denna bra låt!


här har ni lilla mig som sitter med lilla emil, han kom precis till mig och vi ska väl bara ta det lungt kanske kolla film eller något, får se. efter ska jag väl krypa ner i sängen eftersom min lärare ska ringa och väcka mig vid 7 och hämta mig vid 8 så det blir tidigt i säng idag så jag orkar upp.


kom ihåg att alltid minnas den du älskar ..




ser ut att bli en bra dag.

hmm har inte något speciellt att skriva, vill bara skriva för att skriva? haha känns som att jag har blivit helt desperat i bloggen..

 
medina-bra dag.

har precis kollat klart på top model 9 och jag får aldrig nog utav nigel barker, han är så snygg! helt sjukt ..


ett plus med mig känns som att mitt humör börjar gå uppåt jag är oftast gladare om dagarna nu än vad jag var förut, kanske för att jag går upp tidigt på morgonen och äter som jag ska haha nej nu ska jag inte ljuga jag äter inte som jag ska, men att gå upp tidigt och så? ae jag vet inte men det känns mycket bättre iaf att jag är trött på kvällarna och somnar tidigt sover en djup sömn och orkar med skolan, tror aldrig att det har inträffat förut så det är skit bra! mina dagar ljusnar för varje dag hihi =)



sskolan

nu väntar jag på min skjus till skolan, hon är här när som helst. så bjuder på lite bilder hur jag ser ut innan jag drar :)





så ser jag ut idag, ciaoooooo :*



godnatt.

det blev att emma kom till mig, så tände vi massor med ljus tog det lungt och hade det roligt. hon gick hem för en stund sen och jag ska väll hoppa ner i sängen är jätte trött.

ska upp vid 8-9 imorgon och börja med nationella prov halv 10. sedan slutar jag vid 12 någon gång sköönt!
så nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, godnatt :)

bjuder en bild på mig sen somras.

puuuta med läpparna hahahah..



ta det lungt?


.. jag saknar min stinis jätte massa mycket :(

just nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska göra? vad finns det att göra på en onsdag hmm.. några förslag?
annars så blir det väl att bara ta det lungt, kolla på tv och förbereda sig för nästa dag.
 




nu är det brådis!

jag älskar att vakna upp på morgonen och se sol! känns verkligen härligt .

blev ingen skjus till skolan för mig idag, men hon ringde och väkte mig iaf. nu är jag jätte stressad måste gå till skolan nu, så skriver förmodligen när jag kommer hem, bjuder på ett par bilder nu på morgonen :)







nyvaken och jätte trött + stressad. om ni undrar vad jag har under näsan så är det ett sår som jag får en gång om året när jag är sjuk länge. pussss




helt slut.

jag tror jag inte har varit så här trött förut på en vardag. kommer somna djupt och bra inatt. mycket skönt!

jag har ingen blogg lust med tanke på att har för mycket tankar i huvudet, så bjuder på två bilder på mig som nyss är tagna. så detta blir mitt sista inlägg för idag godnatt.



finns inte längre kärlek, bara hat ..



9 mars

maggan en lärare från skolan ringde och väckte mig vid halv 7 imorse så det var bara att stiga upp fixa sig och åka till skolan, sköönt med skjus :) ..

nu sitter jag hos emma ska möta dino om ett tag.
skriver senare om det händer något skoj.



vill inte förlora dig, vill ha kvar dig men orkar inte vänta det var dig jag alltid har saknat.



how high

kvällen spenderas med manne&ante. vi gick runt för det mesta och tog det lungt.
nu sitter jag hemma och har jätte ont i huvudet och har jätte mycket mensvärk .. =(
så har laddat ner en film tror jag lyckades haha.. så ska kolla på den och förmodligen så somnar jag.

filmen heter how high, får hoppas att den är bra :) .. god natt alla läsare!




måndag.

jag kom aldrig hem igår blev kvar hos bebis. vi kollade på snabba cash sen efter ett tag somnade vi, även fast ingen utav oss fick någon sömn haha.. på morgonen sen drog jag till emma så fixade vi oss lite o så sen drog vi till skolan.

i skolan hände det ett par grejer idag, brandlarmet gick fast det brann inte och det var inte övning, sen kom polisen och hälsade på och så kom reporter och filmade skolan o så =) ..

efter skolan gick jag emma simon och min favorit dino hem till mig och tog det lungt, nu sitter jag och emma bara och väntar på att tiden ska ticka så får vi se vad som händer =)

2bilder från min kusins fest.



lovade ju bilder från igår, men kan lägga in dom senare förhoppningsvis eftersom att min dator är så seg och vägrar att lägga in bilderna.



nu drar jag!

nu drar jag till min bebis.
jag skriver när jag kommer hem så blir det bilder från dagen också! :)




söndag.

klockan är halv 1 och vaknade för en halvtimme sedan, skönt att vakna upp med sol på morgonen och känna att våren är påväg! dags att snön smälter bort nu tycker jag.

mina planer idag blir väl att vara hemma tills jag har blivit tillräckligt pigg. vet inte riktigt vad jag ska göra under dagen men ikväll ska jag förbi bebis, länge sen jag träffade honom så det ska bli skönt.



gamal bild.



goodbye my lover,


börjar inlägget med denna bra låt! ..

idag har jag inte gjort mycket har bara suttit hemma för det mesta eftersom att jag har sådan mensvärk buhuu ogillas hos mig! snart kommer stina förbi och säger hejdå för imorgon lämnar hon mig och åker till åre en vecka, kommer sakna henne jätte massa mycket!

två bilder på oss från igår.


tackar för en lyckad dag&kväll igår! <3



kommer kunna blogga igen.

ja nu har min kära pappa köpt en ny data eftersom hårdisken krashade på den andra datan. så nu kommer jag kunna blogga mera och det känns så otroligt bra! .. har känts helt tomt att inte kunna blogga men jag har ju mina läsare kvar vilket är väldigt skönt!

 så precis när datan är klar så sätter jag igång igen! ♥



.. jag är glad att jag har dig bebis <3




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!