helt sjukt

40 cigaretter om dagen .. tror ni har sett den men om inte så här får ni se, 2år gamal ..



uppdaterar imorgon om helgen  =)



grillning ikväll

vakna för ett tag sen, väntar på att josse ska komma till mig så ska vi fixa lite o vänta på min syster som ska skjussa oss ut till min andra systers kille vi ska grilla o ha lite roligt =) kommer hem ikväll men vet inte när, sent blir det iallafall.. vaknade av världens huvudvärk från igår tog en tablett igår innan ja gick o la mig för hade ont igår också men har inte gått över än buhuu =(

nej nu ska jag inte ligga kvar i sängen! UPP  O HOPPA LINDA! HAHAH..





stockholm.

som vissa kanske redan vet, så åkte jag till stockholm igår med skolan ( alla 9:or ) vi gick runt i cosmonova sen kollade på en dinosaurie film med 3d glasögon haha, sen åkte vi in till stan o mötte upp någon guide som skulle leda oss en timme runt stan o berätta lite men mycket fick man inte veta för det vaar någon som sa kärring till henne i bussen så hon vägrade säga något mera, så det var tråkigt, men efter vi hade åkt en timma med guiden gick vi och käka sen stan en halvtimma ungefär sen åkte vi till grönalund och åkte hem o var hemma vid 10 någongång =)

dock så dog min digital kamera så jag fick inga bilder från grönalund =( men fick ju lite bilder iaf.

i bussen, anel o haris                              sen lilla ramy


framme i naturhistoriska riksmusseumet (cosmonova)







sen va vi inne o skulle kolla film inte så tilldragande jag vet...


sen kolla vi runt lite på uppstoppade djur


sen gick vi ut o tog det lungt innan vi skulle åka igen



medans vi vänta på våran guide tog vi kort med en vakt som vaktade slottet, ingen vågade gå in i hans ruta eftersom han har rätt att skjuta oss då, så det var alla noga med haha



sen såg vi ett typ ett vattenfall vid slottet från väggen hehe

fick inga bra eller intressanta bilder under våran tur med guiden men vi drog o käka iaf och det bästa var att vi alla tog big mac & company utan att någon utav oss visste haha,

på guidturen dog min kamera o där emot så fick ja ju inga bilder från grönalund som jag nämde förut men påvägen hem hade vi en pajjas i bussen, en stund iaf sen somnade jag haha

måste säga att vi hade tur med vädret iallafall. den enda jag ångrar från hela dagen var att ja inte åkte insane haha men det kommer det kommer =)



Grattis underbaring!

är hemma hos josefine väntar på att hon ska bli klar i duschen så vi kan dra ner till vårdcentralen har tid där om 10 min men kommer aldrig hinna snyft =( ja som har väntat på denna tid så länge haha, men hon e klar nu tror jag japp nu kom hon in i rummet, får väl beställa en ny tid till vårdcenntralen =)

btw grattis till min kära jasmine som fyller år idag, hoppas din dag blir lyckad! älskar dig hjärtat mitt.



myspys avslutat.

nu har ja o josse precis kollat på "rosa the movie"  vi orka inte vänta det tar för lång tid att ladda ner film, OCH JÄMT NÄR JAG SKA LADDA NER NÅGON ÄCKLIG FILM SKA DET ALLTID FAAAAAAAAAAAILA JA FÅR DAMP :S ..
aaa haha nu släppte ja ut lite känslor där, men om en stund ska vi ut o träffa ett par kompisar tror jag? aja sen ska ja hem o sova så det blir inte att vara ute länge idag.


juste haha ska visa er min fina pizza ja gjorde i skolan idag =D
före..

efter muuuuuuuuuuuuuus :D


ae ingen nyttig dag idag inte :D hahah pizzan blev min frukost och chips, läsk mm. blev min kvällsmat ;) HAHA
nej nu orkar ja inte sitta inne i hålan nu ska ja ut i den vilda världen haha :D



linda piercar tungan.

skolan har varit bra, vi gjorde pizza som var jättegott! sen kom josefine o vi drog hem till mig, eller vi är hemma hos mig nu. jag ligger här i sängen hungrig som ett as ska snart äta. sen ska ja o josse ner till centrum o köpa chips o massa gott o bara ta det lungt inne o kolla på film o mysa lite phaha eftersom det är tråkigt väder, men sånna dagar är skönt endå så man bara kan ta det lungt =)

kollade i mitt minneskort från min gamla mobil o hitta video på när ja tog hål i tungan uush! haha tänkte visa den för er..

HAHAHAHA



sov inte hemma.

igår drog jag till min bebis, vi kollade på någon film, minns inte vad den heter men det handlade om bilar o var riktigt bra haha. klockan slog 2 på natten ungefär o han fråga om ja skulle sova där men ja sa " nej måste komma upp till skolan imorn " men så blev det ju inte, jag somnade där haha. ligger man i sängen kollar på en film hur trött som helst på natten är det självklart att man somnar?
min bebis!


aja nu har jag precis kommit hem har duchat så nu känner jag mig rikigt freesh =D ..
dock är jag försenad till skolan men hellre kommer ja sent helt fresh än att ja kommer i tid o är smutsig, känner mig äcklad haha. efter skolan ska jag träffa josefine, vi ska ner till stan tror jag? men hörs senare för nu måste ja fixa iordning mig så jag kommer iväg någongång.



;)

is that how you want it so you get it because i don't care anymore




youtube är elak!

ja skolan gick väl sådär? eller det gick ganska bra hehe skönt väder idag som vanligt men endå har jag bara suttit hemma inne framför datan o ruttnat? haha blir väl o möta josse ett tag hoppas jag. tills dess sitter jag väl framför datan om ja inte drar ner till centrum.. hmm juste jag gjorde en video på min data alldeles nyss men när ja skulle ladda upp den gick den inte .. =( så måste göra om videon som tog så lång tid haha det gick inte ladda upp den på youtube det var så jag menade! dumma youtube .. eller så är det att ja gjorde video i fel program kanske? haha vet inte, men den kommer väl ut här när ja har blivit klar med den haha eller fixa så de funkar som det ska.. ne nu ska ja kolla vad syster yster styr med! vi hörs senare, hej så länge!

bjuder på en bild sen i vintras. ni kanske redan har sett den men kanske inte här?
vet inte haha


men där fick ni den iaf haha har inga bilder från idag =(



inte okej.

nu har ja o josse precis suttit ute på balkongen tagit en cigg och ätit macka o druckit oboy o snackat lite hehe trevligt, hon ska snart hem o jag ska gå med henne en bit som en gentleman haha så hon inte går ensam =)
efter ja följt henne blir det att sova eftersom det är skola imorgon.. så jag säger godnatt nu

GODNATT!


en låt som har spelats mycket under helgen =)


det är inte okej att vara nerpissande-fjortisluder eller vara brill-ulf!



skön helg.

javvist har vi haft underbart väder i helgen tills idag? själv har jag umgåts med josefine och lite av min familj. hur kan det hända så mycket roliga saker på en enda helg med samma personer? det upptäckte jag nu i helgen, vi har bara haft massa skoj utan alkohol och endå har vi familjen + josefine som nu är en utav min familj ;) haft så roligt, biltvätt, åkturer med bilen, kommentarer till folk vi inte känner, låtar, bilder, grillning, o massa annat har hänt under helgen, en utav mina bästa helgen någonsin faktiskt. haha ett extra plus var när min bror ragga på josefine HAHAH! o en annan sak vi ej ska ta upp här! uuush haha. men som sagt min helg blev iallafall lyckad tack så mycket! =)

nu sitter ja o josefine hemma hos mig emil kom för en stund sen också, vi har snackat massa skit om helgen haha som ja nyss nämde lite om, så nu ska vi ta det lungt eftersom det inte är världens bästa väder ute, så vi ska slå på en film o bara ta det lungt, senare om ja inte är för trött kanske ja ska förbi beebis, sånt som märks!

lite bilder kommer nu också hihi.. ( dock hann jag inte ta många bilder eftersom min mobil har varit död nästan hela helgen snyft =(..

fick veta lite nytt om josefine och roliga saker hände också på konsekvens haha

..
ja nu får ni jätte gamla & jätte nya bilder på mig o josefine, börjar med dom gamla


nya bilderna.



ja o nästa helg har vi fullt med andra massa roliga planer! men nu ska vi se film,
vi hörs senare puss :*



älska vädreeeet!

visst har vi ett underbar väder? jag älskar det iallafall. kollade på termometern förut o det var 24 grader, helt underbart! hoppas ni fick svar på tal på frågestunden ni är fantastiska =)..



idag drar jag ut till min systers hus ute på "landet" ligger mot rejmyre typ, ska vara där kanske hela helgen om jag inte kommer hem tidiare, förmodligen ska jag dit med min underbara vän josefine! ååh så skönt det ska bli o komma bort från stan ett tag =) uppdaterar där om jag kan hehe, annars hörs vi någon annan dag i helgen om jag kommer hem tidiare än vad vi ska annars söndag eller måndag. puss



nu kommer svaren.

1.Vad är du mest nöjd över i ditt liv? (jennifer)
svar : att ja har taggat ner på drickandet och rökandet och gör något mycket vettigare.

2.Vad är en bra vän för dig? ( jennifer )
svar : en vän som alltid ställer upp, som alltid finns där, som man litar på till högsta grad, en som menar det hon/han säger, och inte går runt o säger saker som man har sagt till den personen. bland annat ..

3.Favoritlåt? ( jennifer )
svar : ingen spec.

4. vrf ska du alltid vara dum mot frida (din lilla syster)? ( anonym )
svar : jag och min lillasyster funkar bara inte ihop, vi kan inte vara sams någon gång, varför jag är taskig mot henne är för hon ska lära sig att inte vara dryg, hon är dåligt uppfostrad.

5. är du kåt? ( anonym )
svar : nej.

6. varför har du aldrig bilder på dig och din lillasyster frida? ( anonym )
svar : jo som sagt, vi funkar ej o vara i närheten av varandra, vi tål inte varandra helt enkelt.

7. kan du inte berätta för alla om din "kärlek" ;) tror faktikst att dem flesta är ganska nyfikna :D? hahah tex va heter han ;) hihi <3 ( stina )
svar : hon som vet mest ska spela som dummast haha, nej kan tyvärr inte berätta vad han heter. men han berätta att det är en underbar kille som jag har börjat träffat sen nyår.

8. hur gåre för dig oh duvet? inte hört så mkt om de :o ( josefine )
svar : det går bra, och det vet du nu också hehe =)

9. vilken skola börjar du efter sommaren? ( josefine )
eber eller praktiska om jag har tur, annars blir det marielund snyft.

10. när kan du ses? love yaa <3 ( josefine )
svar : jag kan nästan när som o det vetu vi sågs nyss haha loveu to!

11. vad fick dig att börja blogga :) ? ( cassandra )
svar : jadu jag började blogga för flera år sen så jag minns riktigt inte varför haha, men har inte bloggat på denhär sidan, då har jag tidigare bloggat i metrobloggen,devote osv, miin syster bloggade och visade mig och ja tyckte det verkade roligt så jag började också =)

12. håller med stina! ;) ( elisabeth )
hm..
vad är dina framtidsplaner?
svar : mina framtidsplaner .. haha tänker inte så mycket på framtiden, men nu fick jag lite tankar om att jag vill ha en underbar man som jag älskar och han mig haha, vi ska ha barn, båda jobbar, helst skulle jag vilja jobba inom vården, vi ska bo helst i en villa, sedan förlova oss sen gifta oss hahahah asg.
vilka bloggar läser du?
;D
svar : bland annat din ;) för det mesta så läser jag kenzas och vissa som jag har som länk.

13. Vad vad det bästa med kollot? ( birjer )
svar : hahahaha ja det fanns mycket roligt på kollot, men roligast var nog när vi hajkade på hajkön åkte tub eller människorna som var där, vi gjorde så mycket tillsammans så det är svårt att svara på eftersom allt var roligt, iaf första året =)

14. hur såg dina gymnasieval ut? ( albulena )
svar : mina val var först eber i första hand sen praktiska i andra hand, båda som omvårdnad
hur många syskon har du? :)
svar : 4st.
vilka är dina närmaste?
:)<3
svar : hm svår fråga haha men det är stina jasmine emil harri josefine alexandra och en tjej som jag nästan aldrig umgås med men som jag aldrig tappar kontakten med, hon är en riktigt underbar vän som heter kimberly lindroos.

15. vad heter din kille & varför kan du inte visa bilder på honom.. blev lite nyfiken här (a)<3 ( sandra )
svar : som jag skrev tigidare kan jag inte säga det, eftersom jag är rädd att fel personer ska se o sabba allt.. o det är onödigt men senare kanske det kommer får se hur det blir puss ;)

16. vad har du valt för gymnasie? :) ( jenny )
svar : omvårdnad på praktiska och eber.

17. När tappa du oskulden? du behöver inte svara om de för privat :) ( alexandra )
svar : jag tappade den för lite mer än ett år sen, nästan precis efter ja hade fyllt 14.

18. vart bor du? :D ( anonym )
svar : i vilbergen&haga.

19. gillaru haris eller tycker du han e snygg :)? ( anonym )
svar : nej jag gillar han mer som en vän isf, jag har inga fula  vänner ;)

20. hur länge har du och din " bebis " varit tillsammans/hållt på? ( anonym )
svar : vi har hållt på sen nyår, snart ett halvår.

21. säg 10 närmsa vänner:)? ( lole )
BTW; snyggish blogg:d
svar : stina jasmine emil harri josefine alexandra kimberly l belen caroline.h juan. tack så mycket =)

22. vilket gymnasie har du sökt ? ( alexandra )
svar : eber o praktiska.
hur går det med din kärlek ?
svar : jora det går väl som det ska, haha nee men de går bra faktiskt.
love u syster! <333
svar : loveu to <3

23. varför splittrades vi sockerpullan :(? vi var ju nya maffialigan haha !! ( mojbla )
svar : om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning, jag försökte faktiskt hålla ihop oss tjejjer, men eftersom alla blev osams med alla så gick det inte snyft =( tycker vi alla bode ta o ses någon dag om det nu skulle gå. hahah jo  på den tiden var vi väl det HAHAH..

24. vad använder du för smink ? ( lisa )
svar : använder inte smink lika ofta längre, men har jag det så har jag bara brunkräm och mascara, om du vill veta vad det är för produkter så kan jag visa någon dag det är bara att hojta till ;)
och haru bra betyg ? =)
svar  : njae men det går ju uppåt nu, jag skolkade nästan hela årskurs 8 så därför slutade jag med 2 G .. men nu har jag jobbat upp fem stycken som jag vet, så uppåt går det iaf =) men 8 G hade jag i julas sen om det har höjts eller sänkts det vet inte jag, men det är väl lagom bra? haha

25. vad har hänt mellan dig och stina? ( anonym )
svar : om jag bara kunde svara på denna frågan så skulle ja ha gjort det. men jag kan inte.

26. varför glömmer du dina gamla vänner!? och säger att du saknar allt osv. men gör aldrig någonting åt det? och ibland passar man när det är något DU behöver känns det som. ( anoym )
svar : jag glömmer inte mina gamla vänner, dom kommer alltid finnas hos mig jag gör det men eftersom du är anonym kan du komma och diskutera det med mig för ja tänker inte tjaffsa om det här för jag har vissa anledningar till att jag inte kan göra någonting åt det, så hör av dig så snackar vi =)

27 sista frågan : vem är din tvillingsyster? ;) mahahaha <3 (  caroline )
svar : caroline hagström! :)



aj!

hejsan det var ett tag sen? aafan haha.. idag gick jag upp skapligt o blev hämtad av maggan sen blev det skola. skolan sköttes bra tills vi hade musik. jag kände ett obehag vil halsen på mitt ärr, jag kände efter o det var som en liten bula som sticktes till o sved, blev orolig trodde att min tumör höll på komma tillbaka så jag gick till skolsyster o kollade upp det, hon trodde att det var en sticka men det vare inte, hon hade inte en aning om vad det var så jag fick med mig en burk med "alsol" tror jag det heter, som jag ska tvätta morgon o kväll, går det inte över får vi se vad som händer..



att något sånt litet kan göra så ont!




hemma en snabbis

nu är jag hemma en snabbis, blev en lång natt igår med underbara vänner =) .. ska fixa mig lite o sådära sen ska jag till ektorp inatt igen sista dagen som jag är hundvakt åt lilla bebisen snyft. sen blir det myskväll hela natten med josefine, tycker att det är helt otroligt att ha en hel lägenhet o få sova i helt ensam.. menmen idag är det inte min dag iallafall är hur irriterad som helst, ska inte skriva så mycket mera innan jag skriver något dumt. men vi hörs imorgon förmodligen.


dom "äkta vännerna" försvinner med vinden, tillslut finns det bara en som står kvar, märker väl vem som är den riktiga vännen. men som tur är har jag så underbara andra vänner!



fredag kväll.

sov hos sjuklingen inatt och tror ja också har blivit mer sjuk än vad ja redan är snyft .. just nu sitter jag bara hemma och är hundvakt till min systers hund som heter stjärna haha såsöt hon är, hon är min tills söndag. så jag svarar på frågestunden när jag är " ledig " haha skjuter upp den hela tiden känns det som men då får ni mera tid att ställa frågor hmm hehe ;)

här är bebisen jag är hundvakt åt


här ligger nu lilla bebisen o sover hihi.



aw.

hahah aw min beebis ligger hemma och är sjuk så nu ska jag till honom, han hostar och fryser, han ville att ja skulle komma o värma honom hehe so cute =) så blir nog att jag sover där! förvånar mig inte om han smittar mig ännu mera haha aja hörs imorn!


beebis and me!



du gör mig lycklig.

har inte sett dig såhär lycklig på länge, du fick mig att vara lycklig, här har vi henne min älskade mamma =)
jag älskar dig mamma, utan dig skulle jag inte klara av någonting, tack för att du finns, du är världens bästa!

vad kan det vara? mamma för 20år sedan hihi

mamma idag.

hahahah våran katt är så jävla ful så att den blir gullig haha.

btw ska till min bebis när jag har fixat mig och så. vet inte om jag ska sova där det är sånt som märks, vilket fall som helst så uppdaterar jag mera imorgon =)
( förmodligen är det imorgon svaren kommer från frågestunden )



vad fan har hänt?

 
till dig min vän, du vet vem du är!

I hela mitt liv har jag alltid önskat mig en sak. En stor sak.. det är ingenting som jag kan få utav mamma eller pappa. Det är någonting ingen kan få i present. Den är unik, det jag alltid har önskat mig är en äkta vän. En riktig vän som jag kan berätta allt för, som jag är lycklig med, som jag litar på mest av allt. En sån vän som man kallar för bästavän. Sen en dag fick jag dig min ängel. Jag fångade dig! Min vackra prinsessa .. vi började gå på fester, bio, sommarkvällar, kalas, olika stället tillsammans, vi gjorde allt bara du och jag! Det fanns ingenting som vi inte gjorde. Jag var så lycklig på den tiden, jag kände lycka för en gångsskull, jag kände trygghet, jag kände kärlek, jag kände äkta vänskap. Men sen försvann allting? Allt det här fanns längre inte kvar? Allting bara rann ut som sand, vad fan hände? I mer än en hel månad har jag känt mig tom, jag känner sorg, jag känner hat, varför? Jo bara för att jag inte är med dig min ängel. Jag sitter helt för mig själv tillsammans med mina tankar som bara åker runt och runt. Jag frågar mig själv : varför? Vad hände? Vad har jag gjort för fel? Vad kommer att hända nu? Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag göra utan min bästavän? Jo ingenting. Jag får inga svar, hjärtnan står helt stilla och inte ett enda ord kommer fram. Men på andra sidan tänker jag hur lycklig du är och vad du gör och hur du mår om du överhuvudtaget tänker på  mig eller ens bryr dig om mig? Men det spelar egentligen ingen roll för  om du mår bra och  är lycklig så är jag också det, men jag mår så mycket bättre och är så mycket lyckligare tillsammans med dig. Det som sårar mig mest är att du har förändrats. Det kanske beror på att du har börjat umgås med andra? Eller det kanske är jag som har fel? Det kanske är jag som har förändrats? Jag kanske har blivit tråkig för att jag bara sitter hemma hela dagarna för att jag inte är någonting utan dig? Jag är helt tom, allting står helt stilla, jag hör till och med mina egna andetag från morgon till kväll. Men allt det här kanske bara är en början? Det kanske inte är slut än? Men hur ska detta sluta? Det kan ju inte bli värre än vad det redan är? Om detta kanske bara är en början, hur ska allt detta sluta? Det kanske slutar med att jag inte hör mina andetag längre?  Inte vet jag. Jag gör allt för dig, precis allt! Jag dör och dödar för dig, hellre att jag dör än ett liv utan dig. För du är mitt allt, mitt hjärta, mitt liv, allting! Kan vi bygga upp allting igen? Ska vi verkligen det? För djupa sår är svåra att läka, det tar långt tid. Men hur lång tid? Det kanske tar hela livet? Det kanske aldrig går att läka? Det kanske är omöjligt? Det kanske är lika omöjligt som att hjärtat slutar slå i en vecka och blir begravd och vaknar sedan upp i kistan helt frisk? Eller är det möjligt? Som att sy ett par byxor som är trasiga så dom blir hela igen. Men det är lika möjligt att byxorna går sönder igen på samma ställe igen? Kommer allting bli annorlunda? Hur kommer det att kännas? Det som är jobbigast nu, det som känns tungast i mitt liv just nu är när vi träffas, det känns inte som vi är bästavänner, det känns som om vi båda har gått vidare. Men hur? Hur kan det hända så snabbt? Hur kan det kännas så konstigt? Det vet inte jag svaret på. Funderingar efter funderingar åker i mitt huvud hela tiden. Den frågan som kommer upp mest är : kommer det någonsin bli som förr? Kanske kanske inte. Eller kommer allting bli helt annorlunda? Kommer jag aldrig kunna känna som förr? Kommer det aldrig bli som förr mellan oss igen? Det vet ingen svaret på. Vi två var som ett stearin ljus tillsammans. En stark och klar låga som brann. När stearinen började ta slut blev lågan mindre, tillslut var det bara glöd kvar! På gränsen utav att slockna. Vi väntade och lät glöden släckas. Vi varade på glöden för länge och gjorde ingenting åt det. Ljustet slocknade. Och det går inte att få samma starka låga som i början. Vad ska vi göra? Ska vi låta det vara så och kasta ljuset och skita i det totalt? Och bara låta det vara? Eller ska vi bara ta ett nytt ljus? Är det så lätt? Vi skulle inte ha väntat, vi skulle ha tagit chansen när vi hade den. Vi skulle ha tagit chansen då det höll på slockna så skulle vi säkert få upp samma starka låga igen.
Men nu är ljuset släckt och det är för sent ..





strul.

det är lite strul nu, svaren och mera uppdatering kommer mer frammåt fredag.
det var allt för mig =) .. puss!



titt på fan!

kolla vad duktiga bloggläsare jag har det  bara ramlar in massa frågor ;) fortsätt så!




frågestund!

FRÅGESTUND!

fråga vad du vill, svarar på nästan allting förutom privata frågor, tex kärlek,familj,vänner,fritiden,skolan vad som helst =)
minst 15frågor annars skippar jag.


kom igen va inte fega nu ;)



näsblod

vaknade av näsblod som rann full rulle ner för munnen fyfan jag bara flög upp sprang in på toan snabbt som attans haha, nu ligger jag i sängen o pratar med min mamma, hennes tjat om " du använder kondom va? " är du oskuld? det tror ja inte o hit o dit, haha ja hon är som hon är, dom som känner min mamma vet att hon är ju sån xd

idag får vi se vad som händer, blir nog att träffa manne som jag inte har gjort på ett tag, måste träffa han innan han åker igen, så jag skriver förmodligen senare =)


bild från igår .




dumma väder!

nu har jag precis lockat mitt hår så fint! hahah gick ut i fem minuter då va lockarna borta snyft, dumma väder som bara förstör =( så nu får jag sitta o göra om hela håret! roligt? nej inte precis haha men vill man vara fin får man lida pin är det inte så ;)






så vacker!

denna tjej är så vacker! Adriana Lima hon har varit modell sen hon var 13!
ge mig hennes utseende =(









ingen vanlig dag idag.

Grattis till min bästavän som fyller 16år idag! hoppas din dag blir lyckad, bara massa skratt o lycka, för det är du värd. du är bäst mitt hjärta hoppas du får världens bästa daaag! hipp hipp hurrahurrahurraa!  



riktigt gamal bild, eller från i somras, men det får man ju bjuuuuuuda på!



tråkig fredag?

mjo igår hände det inte så mycket, eller inte ett skit rättare sagt, hände mest på kvällen hahah ska vara glad över att jag lever nu måste jag säga..

btw  min bebis o jennifer fyllde år ett jätte stort grattis till dom!
får ni lite bilder också.

jag o systeryster


maaami

jag i mammas glasögon! visst passar jag i dom ;)




ppolisen

nu är jag hemma efter en kort dag i skolan.. ska fixa mig i ordning snart sen ska jag vänta på att mina syskon och min pappa kommer hem så vi kan åka till polisen och fotta haha ska göra pass eftersom jag åker till turkiet om 54 dagar ;) skriver när jag kommer hem



neej!

ae det blev inte att jag pluggade, upps :$ .. visste nästan från början att jag aldrig skulle göra det, men men det är sån jag är så vad ska man göra? haha nää men aa ..

nu är jag hemma o är helt slut, vill bara sova sova och sova! har en sån fruktansvär tandvärk det gör jätte ont i min bakre tand kan inte ens äta något mjukt buhuu =(


så nu ska jag väl fortsätta att kolla på tv en stund efter det ska jag sova. godnatt! =)



look at this!

kollade på en kompis blogg, så hittade jag helt randoma bilder från min kusins födelsedag som ja inte visste om haha.. bjuder på några ;) gå in på hennes blogg hon har riktigt grymma bilder ; http://kiimpiich.blogg.se/

partyfnissan HAHAHAH










inbillare jag vet PPHAHAHAHA ...



tro det eller ej!


var hos min älskade lilla bebis igår, var där ganska sent men skönt att umgås med honom bara ligga o krama om honom o känna doften utav hans parfym, höra hans röst o bara ligga o snacka, helt underbart ;)

skolan idag gick faktiskt ganska bra, o tro det eller ej jag ska plugga idag !? tog med mig arbete hem, ska plugga med islam osv .. första gången under hmm.. alla mina 15 år hahaha. så det var något helt nytt haha.

idag ska jag vara med min älskade vän stina, sedan vet jag inte vad vi ska göra det är sånt som märks. kommer bilder från skoldagen idag =)



jag älskar solen&jag älskar dessa underbara väder&jagälskarallting.



hihi az söt :D



öööööööööööööh -.-'

jag: hej bloggen! :) hur mår du?
bloggen: Jo tack ja mår bra, mår mycket bättre när du skriver med mig.
jag: Men va trevligt, då ska jag forstätta med att skiva med dig :)
bloggen: jaa ja tycker att du ska skriva oftare än bara en gång per dag...
jag: alltså ja har ett liv! eller kanske inte, för att jag kanske inte vill skriva min privatliv så fuck you ja skriver bara en gång per dag, va nöjd!




sov dags!

nej nu ska ja ta o sussa i säng, känner mig inte bra, vill bara bli frisk någon gång ååh =(
hähä näää men godnatt så hörs vi imorgon! =)



dagens fråga.

fick en ganska intressant fråga som lyder såhär :
Hur tacklar du elaka kommentarer i din blogg?
Är det rätt eller fel att hänga ut dem som skriver just på bloggen?

svar :
om jag ska vara ärlig så har jag aldrig fått några elaka kommentarer någon gång, men om jag skulle få det så skulle jag nog skita i det, skulle låta dom tycka o tänka vad dom ville om mig för jag är stolt för den jag är, det är ingenting som folk kan ändra på, har dom problem så förstår jag inte ens varför dom bryr sig om folk dom stör sig på? tycker att dom borde hålla det för sig själva istället för att trakassera andra? men det finns ju folk till allt som sagt. och om det skulle hända mig skulle jag nog inte ha nämt några namn på bloggen eller ens brytt mig om kommentaren överhuvudtaget. så låt ingen skriva elaka saker, stå emot! visa att du inte bryr dig så tror jag nog att dom tröttnar sen när dom har märkt att du inte lägger energi på deras smutsiga ord, istället kan du vända på det för det kanske visar sig att dom är avensjuka på dig, tänk så också  ;) hoppas du fick svar på tal! puss

 
låt ingen få trycka ner er, för vi alla är gjorda av kött o blod, vi alla är lika mycket värda, fast vi ser olika ut så är vi alla likadana byggda? utseendet betyder ingenting, det handlar om hur man är inners inne.. tänk om alla i hela världen skulle se likadana ut? hur skulle det vara då? tänk på det..



video!

hahah jo som sagt jag lovade ju er en video igår om vad vi gjorde, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den haha klockren =) i slutet på videon kommer ni se nötter på marken, haha om man inte blir beroende, måste äta tills sista man är slut neeeeeeeeeee men här kommer videon =)





godkväll

sitter hemma hos min syster nu med mamma, vi kollar på en bra film, vet inte om jag ska sova hemma idag, de tär sånt som märks senare om jag orkar gå hem eller inte, lägger upp en video imorgon om dagen idag, klockren video, måste bara säga att jag läääääääääängtar tills på fredag wuíhuuu hahah, nej nu missar jag massa utav filmen, vi hörs imorgon godnatt! `=)



mmums

kom hem från skolan för ett tag sen, har bara kollat på tv och tagit det lungt, just nu sitter jag med min syster och äter gurka med dipp ett utav det godaste som finns! vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se senare, hörs sen!





sova?

nu smällde huvudet till, hostar som en idiot, kan inte andas näsan e täppt hahah de är ett helvete att vara sjuk! just nuu har ja på mig morgonrock o tofflor haha riktigt skönt, ska göra te, ut o ta en cigg sen lägga mig, är trött efter inatt. med tanke på att ja knappt sov någonting .. så vi höörs imorgon!



harri min broder? jag är glad för din skull, visste att denna dag skulle komma någongång, 
& jag hoppas verkligen att det håller nu! loveu



grillat&chillat!

sov hos min beebis inatt, gick inte så bra med tanke på mina hostattacker jag hade inatt, inte roligt buhuu =( ..
efter ja hade varit hos han ett tag drog jag till ektorp o körde basket, grillade osv .. det är allt ja har gjort idag så finns inte så mycket att berätta om men bilderna talar för sig själv!


grillen var perfekt tills nebil fuckade den hahah

















nu drar jag!

ciao! tat lungt ikväll så hörs vi imorgon kommer inte kunna uppdatera mera ikväll för ja ska över till bebis senare.







:/


jag älskar dig mest min prinsessa, det tar sin tid att lösa ut det här, men vi ska lösa det på bästa sättet, du betyder allt för mig, o det är tomt o vara utan dig, du är och kommer alltid att vara min bästavän ..



thx girls.

tack för en lyckad kväll igår =)
fick ingen bild på resten av tjejerna men ni vet vilka ni är!


ser ur som ja dödar belinda mohaha



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!