Nu drar jag!

Nu åker jag till min kära mor i 2 dagar. Blir inget mer uppdatering för ikväll men återkommer imorgon. HÅLL UT!! haha naevers men vi hörs imorgon :)
en bild från i somras..
Jag är så glad att jag har just dig, du får mig att bli lycklig, världens bästa du!



Happy day!

Idag har jag varit en riktig happy hopper! Glad tjej har jag varit idag haha, det är tack vare alla fina människor på denna jord! kan ju berätta vad som har gjort min dag..

1. Imorse såg jag en kille med bega byxor och en vitkjol HAHA.
2. En kille sprang med t-shirt imorse när det var 15 minus grader ute? omg
3. Det luktade köttbullar i spårvagnen HAHA
4. Såg mer än en person som ramlade idag på marken hahaha inget att skratta åt egentligen men kan aldrig låta bli.
5. Mötet med skolan&soc inklusiv min pappa gick riktigt bra!
6. När vi var och handlade förut vare 2 st olika personer som tappade glasflaskor i affären HAHAHA
7. När vi skulle ta ut pengar så var det en kille som stog på kö han trodde jag skulle ta ut pengar så han frågade mig " ska du ta ut pengar " jag svarade : " nej tack " HAHAHAHAHAHA. det gjorde min dag mest.. om ni inte har förstått det så har jag torraste humorn men det sista var fan det som gjorde min dag mest om man fattar hahaha. :D
Annonser från BloggPartner



Äntligen hemma

Nu är jag hemma efter en lång dag, den kändes lång iallafall .. Jag drog till skolan vilket gick bra, hjälpte även jonnah och sara i matten, tro mig eller ej men jag var deras lärare! Känner mig stolt HAHA..
Efter skolan drog jag till stan och mötte upp stina, vi tog en fika på fräcka fröken och snackade ut lite om allting, dvs gamla minnen osv hihi.
Efter vi hade fikat så åkte jag till vilbergen där min pappa hämtade upp mig, vi drog till skolan och hade möte och även soc var med. Efter mötet åkte vi och handlade, sen hem.. Efter en kort stund drog jag och min syster o hennes kille ner till centrum och köpte pizza hihi.
Riktigt gott! så nu är jag mätt och belåten ska kolla på Eva & Adam nu en stund medans jag smälter maten, vi hörs senare :)
Annonser från BloggPartner



5-0

Jag klarade mig tillslut, hittade matchen på internet och det var riktigt bra match! haha utklassning om inte annat .. Har precis ätit kvällsmat sitter här och kollar runt lite, mitt humör börjar svänga blir sådär smått irriterad så ska ta en kvälls cigg och sedan sova. Imorgon blir det upp tidigt och senare har jag möte. Godnatt folket!



Barca vs Real madrid

Dock kan jag inte se den spännande matchen!!! för vi har ej den kanalen ....
Men jag hoppas på att barca tar hem serien! ♥




Eva & Adam

Hejsan hoppsan! Jag har precis sett Eva & Adam när dom var små med min syster och hennes kille hihi vilka tillbaka minnen man får när man ser de programmet. Det var flera år sen jag tittade på det .. Vad gör jag nu? Jo jag sitter och äter chips och kollar lite bloggar sådär och hoppas på att någon kommer bakom mig och skjuter mig i ryggen HAHA orkar inte ha ont längre buhuuu :(


Tillbaka till Eva & Adam det bästa hitills var när Eva & Adam satt i Evas rum så kom Evas bror in och sa " Hur ser man att bilen är ifrån polen? " Svar : " På lacken " HAHA jag dog av garv! Dock visste inte ens att adam var polack hahaha..
Annonser från BloggPartner



Update

Förlåt för dålig uppdaterig men har inte haft tid vid datan förens nu :) igår mötte jag upp några brudar och spenderade hela kvällen i stan, riktigt rolig kväll! sen drog jag och några till mc och käkade, senare drog jag och bebis hem till mig dock satt vi och väntade på bussen i 45 min, skulle kunna gått hem på den tiden men varken jag eller han orkade haha. Han var så gullig vi låg i min säng och jag hade så ont i magen så masserade han den, jag låg och halvsov haha! vi somnade vid 6 halv 7 någon gång HAHA .. Idag vaknade vid 12-1 tiden tror jag han åkte hem vid 7 .. Nu ligger jag i min säng och dricker te har så otrolig mensväääääääääärk :( har aldrig haft så här ont buhuu .. skriver senare om jag har något på hjärtat pusss



Julpynt

Hejsan på er allihopa där ute! Nu har jag precis ätit klart och jag måste säga att köttet som jag tillagade var faktiskt riktigt gott, saftigt och bra! Potatisgratängen var också riktigt god. Min pappa började julpynta eftersom att imorgon är det första advent! Tänk vad tiden går snabbt, snart är det redan julafton .. Nu ska jag ner till centrum med min systers kille för han tjatar på mig som en pappegojja! Puss o kram :D
Julstjärnan i köket
Stjärnorna i vardagsrummet
Ljustaken i mitt rum
Och den mäktiga maten som jag tillagade!
Annonser från BloggPartner



RYCK!!

Godmorgon Godmorgon! vaknade för en sisådär en timma sedan, har precis ätit frukost. Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med mina syskon, min pappa kom hem efter 2 någongång vid 3 tiden ungefär jag blev glad över att han kom hem med ett leende han hade alltså haft roligt ute med sina jobbarkompisar :) Något som kommer irritera mig hela dagen idag är mitt vänsteröga. Ögonlocket rycker fan hela tiden och jag får damp! Har lust att ladda en fet knytnäve och slå in ögat så det slutar rycka någongång hahaha. fyfan så irriterande! ae nu ska jag göra annat skriver senare



Så ser våran kväll ut!

Nu ska jag ha en kväll med massa mys och film osv med mina underbara syskon!
Jag säger bara en sak : SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA GOTT!!!!!







Idol

Nu blir det idol med min lillasyster och väntar på att min andra syster ska sluta så vi kan sätta oss och mysa tillsammans hihi! Hoppas på att minnah inte åker ut pga att hon är sjuk för hon har en riktigt vacker röst!
Vem tycker ni ska gå vidare? Vem ska åka ut ikväll tycker ni?



Städat

Jag orkade inte sitta och stirra in ögonen i data skärmen så jag gjorde något vettigt och städade hallen, köket och mitt rum :) jag är klar nu, ska göra en kopp te och sen ska jag bara sitta och ta det lungt framför tv:n!
Köket
Före
Efter
Mitt rum! Före
Efter
Hallen var inte stökigt så det blir bara efter bild
Annonser från BloggPartner



Jag är lat

Min syster är och jobbar till klockan 9 idag, hon ville att jag skulle gå ner och handla dipp och morötter men jag orkade inte det så jag skicka ner min lillasyster istället HAHA.. det är nämligen så att jag och mina syskon är helt ensamma ikväll! Min pappa spelar bowling med sitt jobb, dock vet jag inte hur länge han ska vara ute, men jag tycker bara att det är bra att han är ute och har roligt någon gång istället för o bara sitta hemma hela dagarna & helgerna, så det gör oss glada att han är ute och roar sig :) Vad gör jag? jag spelar fortfarande marijuanalandet på facebook haha måste ju lära mig lite utav det. Skriver senare!



Snart klara!

Jag testade ett spel på facebook idag som jag nämligen har fastnat för. Marijuanalandet, sitter nu och väntar på att mina plantor ska växa så jag kan sälja dom, haha riktigt underhållningsspel för jag har riktigt tråkigt, medans dom växer så ska jag gå och göra nudlar, hörs senare!



förstår inte hur

en väldigt ovanlig röst faktiskt..
Jag hatar verkligen sån här musik egentligen men den här låten diggar jag, speciellt hans röst! Han ser ut o vara en riktig hårding men rösten gör skillnad.
Annonser från BloggPartner



sjuk?

hooooost hooooooost!! Jaha hej på er, jag sitter här i soffan med morgonrock och kollar på tv, det blev ingen skola för min del idag, jag hostar, är täppt i näsan och har ont i halsen, så jag antar att jag är sjuk? eller påväg iallafall .. känns inte så bra. Vad som gör mig glad idag är att det är fredag, ingenting speciellt händer men det är alltid skönt med helg :) ska göra frukost nu så vi hörs senare!



God kväll!

Fick besök utav bebis runt 7 tiden! han åkte för en stund sen snyft .. men han har också ett hem precis som jag hihi, skönt att träffa honom, spelar ingen roll om det är 17 timmar eller 5 min för jag nöjjer mig utav varje sekund som jag är med honom!
Nåja slut pratat om " romantiken " haha! ..

sitter och kollar på hannah montana dock har jag redan sett detta avsnitt så det är inte lika roligt då, haha bara så ni vet så står disney channel på inprincip 24/7 hemma hos oss haha.. min lillasyster är desperat i den kanalen och har fått mig börja nörda det, halsen hur mår den ? inte bra :( har fortfarande ont, gör ont när jag sväljer så kommer förmodligen vara sjuk imorgon vilket jag hoppas på att jag inte är.
Tack bebis för att du smitta mig, det var gulligt utav dig!

Nu ska jag göra en kopp te för jag fryser jätte mycket, vilket jag har gjort hela dagen idag.. juste har druckit 5 koppar te idag HAHA.. skriver senare.

Känner att jag måste visa mitt lilla smile när tandställningen visas innan den går bort :(
Annonser från BloggPartner



stockholm i mitt hjärta




mysigt

Halsen har inte blivit något bättre, vilket jag tror tyder på att jag kommer bli sjuk! tack bebis .. HAHA :) är ensam hemma och det är väldigt tyst och tomt, och så var det kyligt i mitt rum och för att värma upp rummet lite fortare så tände jag ljus hihi, så nu ligger jag i min säng med dom tända ljusen och kollar ut i fönstret när snön faller sakna ner mot marken, nu fattas det bara du här ..



ler du så ler jag

.. denna låt passar perfekt till oss <3

Ler du så ler jag
Är du glad så är jag

Kan inte sova, du finns i tanken hela natten//
Jag tänker på ditt leende och tänker 'du är vacker!'//
Du gör mig glad o ler du så ler jag//
Du får mig o må bra så är du glad så är jag//
Ge mig en chans och jag ger dig allt du vill//
jag ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt//
Min kärlek, du är den enda som är värd den//
Du är nått för alla men för mig är du världen!//
Till något bättre har du ändrat mitt beteende//
ditt leende, passar perfekt till ditt utseende//
Hela du är underbar, du är perfekt!//
Så det är väl inte konstigt att jag föll direkt?//
När jag såg dig, jag tänkte direkt 'jag måste få dig!'//
Jag undra vad du hette men jag våga inte fråga//
Från första sekund gjorde du mig stum//
Jag tog det lugnt men jag tänkte 'det är hon!'//

refräng

Jag tänker ofta på oss två tillsammans, vet du det?//
Har du en aning om hur vacker du är?//
När du finns vid min sida är känslan den bästa//
Jag ser en bild av oss två 'prinsen ocn prinsessan'//
Jag vill ha dig, runt mig, i min famn//
Men vad jag än gör så är jag inte han//
Han som du tänker på, Han i din dröm//
Jag är bara någon, någon som du glömt//
Fan, jag tänker på dig hela tiden//
Du lyste upp min värld när det var bara mörker i den//
Du är den enda som finns i hjärtat nu//
Du, du, du och bara du!//
Så låt mig älska dig, låt mig göra dig glad//
Du gjorde mig lycklig jag vill göra samma sak//
Men kom ihåg jag finns alltid här//
Vad som än händer glöm aldrig bort din käz//
Annonser från BloggPartner



Strepsil

Imorse vaknade jag och hade jätte ont i min hals, men jag sket i det drog till skolan och drack te och hoppades på att det skulle gå över men nej, drog på lektion och jobbade jätte bra! :D åt med mina pullisar, hade damp i spårvagnen och såg ju dock jultomten i stan HAHA eller det var riktigt lik honom iallafall. Nu är jag hemma och har fortfarande ont i halsen tog en strepsil förut men det gick inte över .. det bedövde bara tungan så nu dricker jag te och hoppas på att det ska hjälpa..
trodde de skulle smaka jordgubb, men det smakade hostmedicin typ haha en blandning av lakris och mint
Annonser från BloggPartner



Ingen vanlig dag!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det jonnas födelsedag! Grattis gumman hoppas du får en underbar dag, nu är du inget barn längre med barnbidrag nu får du studiebidrag precis som mig iiiiiiih ;) HAHA loveu girl!
har inga nya bilder på mig och jonna så det får bli ett par bilder för sisådär 1-2 år gamla!



God natt

Det var någonting jag skulle skriva här men jag kom inte på just nu var det var haha, så typiskt mig .. Nu ska jag äta kvällsmat med familjen sedan blir det att sova, börjar rätt så tidigt imorgon med engelska en timma sen slutar jag, ska nog åka upp förbi bästa mamma efter skolan och hälsa på henne, det var ett tag sen, saknar maami! så detta blir det sista inlägget för idag. vi hörs imorgon som vanligt igen! Puss & kram :D
Annonser från BloggPartner



Wherever i go

Är kär i denna låt!
Gaaaaaaaaaash så bra!




Helt sjukt!

Skulle jag leva som han gör, skulle jag kunna leva helt ensam med dom, ser det inte hur underbart som helst ut när han myser och kelar med dom fina djuren. bland annat så är det lejon, tiger & leoparder .. åh jag dör!




omg min syster svimma

Jag min syster och hennes kille satt vid matbordet och åt pannkakor, min syster kille ströp min syster och hon svimmade, hon var borta 5 sekunder kanske och vakna upp och minns knappt någonting HAHA jag garvade så jag tjööööööt! det var inte meningen att hon skulle svimma .. ae det var roligast idag hahaha kan inte sluta tänka på det, skrattar så fort jag tänker på det, det var roligt kan jag lova.. nu sitter vi tre i soffan och kollar när robin ( systers kille ) spelar tv spel, får se vad som händer idag om jag får besök eller inte.. nu ska jag klä på mig och städa rummet lite smått (sitter fortfarande i morgonrock HAHA,) vi hörs senare :)
Annonser från BloggPartner



Jag är bra.

Jag har suttit och nördat ballons ett tag och jag klarade alla 50 banorna! känner mig stolt faktiskt haha.
nu kom min syster hem så jag hoppas hon lagar någon mat för jag är jävligt hungrig, magen skriker efter mat!



Föder..

Duschade för en stund, så nu sitter jag i morgonrock och kollar på discovery där kor föder kalvar! fyfan vad äckligt! haha, ska fortsätta kolla nu för dom ska göra kejsarsnitt nu HAHA skriver senare :)



Flashback

Som ni kanske märkte i inlägget innan så fick jag faktiskt flashback hihi, gamla tider.. dom var underbara! men nutiden ska jag inte heller klaga på :) dom är underbar dom också hihi. juste hjärtat mitt kom aldrig förbi idag, han var för trött haha så han kommer imorgon yaamie! hihi. imorgon har jag lektion en timma, idrott sen slutar ja hihi skööönt! nu kommer det onödiga snacket igen som inte är så intressant egentligen haha.

påtal om flashback så saknar jag oss ejls .. och grabbarna









Jag längtar

Jag har suttit och kollat ut genom fönstret på de vackra snöflingorna som faller ner mot marken. Jag har också tänkt på vad jag gjorde förra julen/nyår och hur mycket jag längtar tills julen/nyår i år! ..

På julafton är man samlade hela familjen och äter, pratar, kollar på tv, myser och öppnar julklappar. Då känner man sig som en riktig familj, man känner den varma kärleken till varandra. Man ser hur glada alla är. Det är så underbart, och jag längtar så mycket till julafton! För det händer bara en gång per år vilket jag tar den dagen som väldigt speciell dag.

På nyår är man med sina vänner och firar, man har roligt, dom flesta dricker, andra inte! Förra året drack jag, i år vet jag inte, kanske dricker en liten skvett bara, men jag ska inte bli lika onykter som förra året haha, minns inte ens hur jag kom hem, kom du ihåg det stina? vi hade en riktigt rolig kväll på nyår med mycket trevligt folk. Bjuder på en hel del bilder från nyår 2009.

förkrök
hade kul och fixa frissan lite ovanligt HAHA
Kom fram till lokalen och började festa loss!
och sen slog klockan 12 och även jag fick 12slag kyss haha!
Men vissa mådde ju som dom förtjänar dagen efter & jag kan säga att jag dricker mig aldrig sådär full igen haha.
Jag saknar allt som var förut, jag saknar dom gamla tiderna, jag saknar dom så mycket! allting var så bra då. det bästa var nog att jag och min bästavän var som siamesiska tvillingar, vi gick inte någonstans utan varandra, vi var alltid med varandra, nu är allt helt annorlunda .. och inte bara mellan mig och henne, alla vi höll ihop, det var alltid vi, vi behövde aldrig fråga oss själva vad vi skulle göra på helgerna för det var en självklarhet att vi alla skulle umgås .. önskar man kunde spola tillbaka tiden, eller bara få tillbaka oss, skulle det gå? .. kommer det någonsin bli vi alla igen? jag vet inte, men jag hoppas att en dag att vi alla ses igen, och har roligt som förr ..
Annonser från BloggPartner



Tisdag

Nu sitter jag inne i värmen, har varit i min lillasysters skola sen klockan 12 idag, var tvungen att reda ut lite saker.. har precis ätit så mätt och belåten är jag hihi. Får se om hjärtat mitt kommer förbi idag, annars vet jag inte vad som händer idag. ska visa en video som fick mig på bra humör idag haha.

Något som ektorpsskolans cafeteria kommer ha under julen haha.



Godkväll

Nu är jag hemma ifrån kylan, jag mötte upp min prinsessa hamdi, och vi pratade lite osådär. sen så träffade vi lite folk så det räddade min kväll :) ska nog äta nu, har ätit som en gris idag men ändå är jag hungrig nu igen!? åt frukost, lunch, middag o hela kittet rejäla potioner var det också. så nu ska jag nog ta en riktigt stor potion så jag inte ligger och är hungrig inatt magen kurrar o så orkar jag inte göra något att äta, det är riktigt jobbigt. nog om onödigt snack, kanske slänger in ett sista inlägg senare, sånt som märks! hoppas ni har haft en underbar dag idag i snön som är så kall hihi.
Annonser från BloggPartner



tiden springer iväg

Nej nu ska jag iväg och träffa den här svartingen! vi hörs senare :)
min älskade prinsessa



svar

Angelica om me myself and i:
vad fin du var i håret! :D
Är det en krustång du andvänder isåfall vilket märke? :) ♥
svar : tack så mycket :) ja det är krustång och märket är obh nordica :)



what's my name

I Love It! :)




me 09

Hittade några bilder på mig från förre året! vinter 2009 :)

på tal om vinter så snöar det loss här i norrköping!



släng kyss

Blev inget till inlägg igår, jag duschade och somnade på direkten..
Skolan gick bra idag, dock dansade jag inte som jag har längtat efter hela veckan, fick inte liv i jonna, har ringt henne hela morgonen men hon varken svarade eller vakna, så jag jobbade engelska istället för dansen. sen åt jag och drog hem! fick en fet kyss av selma haha hon hade läppstift så det fick jag gå runt med ett tag haha.
nu sitter jag bara hemma har precis kollat på top model, åt förut när jag kom hem och nu har jag som en klump i halsen? vet inte varför haha obehagligt om inte annat.. får se vad som händer idag, i vilket fall som helst så skriver jag senare :)
Annonser från BloggPartner



Beck

Har precis druckit upp min andra kopp te, det är så gooooottt jag dör hähä ..
nu ska jag se på beck som är på tv4 vi hörs senare :)




true

klubbor blir cigaretter.
de oskyldiga blir till slampor.
läxor hamnar i papperskorgen.
kvarsittning blir avstängning.
läsk blir vodka.
cyklar blir moppar.
pussar blir sex.
kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan.
att skydda sig betydde att ha hjälm på sig.
när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller.
krig var bara en lek.
den enda drogen du visste om var värktabletter.
när du inte var en hora för att du hade en kort kjol.
den värsta känslan var när man skrapade knäna.
och det vi ville var att få växa upp..


 




bio eller inte

Ligger just nu i soffan och halvsover haha skulle lyssnat på min bebis imorse när han sa att jag skulle somna om för jag var rätt så trött när jag vaknade, men ja ville ju inte vara osocial mot han när han är klarvaken. men det är bra då vet jag att jag somnar tidigt ikväll och vaknar i tid till skolan imorgon yaaaaaaaamie hahaha.

Jag och min kusin skulle gått på bio nu ikväll, men harry potter biljetterna var slut som tur var för jag hatar harry potter, tycker inte den e bra, så det blir inget bio ikväll, eftersom hon inte vill se någonting annat än harry potter .. så det blir bara att ta det lungt hemma :) nu ska jag göra kopp te skriver senare!

Annonser från BloggPartner



wii

Jag emil och min kusin har kört massa wii, vi började med bowling vilket gick bra! dock är det första gången som jag kör wii. så nu har vi testat massa annat riktigt roligt om man har tråkigt som vi har haha.. både emil och min kusin är 18 och dom vill ut på krogen, det är synd att jag inte har åldern inne för annars kunde vi alla tre gått ut, stackars jag hindrar dom för att gå ut och ha roligt på krogen bara för jag är minderårig HAHA .. så får se vad vi hittar på denna fina lördag. skriver senare :)
Annonser från BloggPartner



Hos kusini

Just nu sitter jag och emil hemma hos min kusin som bor granne med mig, vi gör inte mycket sara håller på att göra potatisgratäng, funderar på om vi ska köra wii! .. jag dricker energi drink och äter chips haha feeet! skriver senare nu ska jag göra annat pusss :)



Skönt.

Igår kom bebis till mig, vi låg och snackade lite om allting, det känns så skönt att ha någon som man kan prata med, känns så skönt att kunna prata med någon som förstår! vi pratade om allting, vilket jag behövde. han sov här och drog för ungefär en timme sen. får se vad som händer idag, skulle vara barnvakt åt min systers son men jag får inte tag i henne så jag vet ej hur det blir det men saken ..
på tal om annat så ligger jag i min säng och äter choklad haha muuuums



me myself and i

Bjuder på några bilder från förut idag, när jag kom hem
bara din! 



Dagens

Kärleksbilder!
Dom har varit tillsammans 2år & 2månader ungefär.
Min syster&hennes kille :)




Ta vara på varandra, ni är fina tillsammans! :)



Blev inget.

Skolan gick bra idag faktiskt, bilden var helt okej, jag satt och kladda massa färger, skulle fixa " varma " & " kalla " färger, jag fixade det. tror jag .. jag och jonna skulle gymmat idag, men när vi kom fram så kände vi att vi inte orkade det, båda var trötta så vi drog ner till stan istället och kollade lite, vi skulle även ta bussen till ektorp men missade den 2 GÅNGER !? hur lyckas man med det? aja bussen kom till slut så vi åkte upp till ektorp men jonna ska ju vara tråkmåns och åka hem så jag åkte till ektorp i onödan och fick sedan gå hem haha.. lite kallt om inte annat
Nu ligger jag i soffan och kollar runt på lite olika bloggar osv.. får se vad jag ska göra, ska nog göra varm oboy eller något liknande muuums.. jag kanske somnar för jag sov inget alls bra inatt, men jag återkommer senare :)
Annonser från BloggPartner



Ni är bäst.

Nu har jag precis kollat klart på kenza & tyra show, och jag kan säga det att mitt hjärta pumpade hårt när dom skulle dyka ner för hajjarna och bland alla fiskar, jag skulle aldrig våga göra det, så jag ser upp till dom där tjejerna riktigt mycket! modiga bruttor HAHA.

" Ni är bäst " ja då menar jag alltså er, mina läsare! ni har gjort min dag idag faktiskt, älskar att få massa kommentarer utav er, jag blir så glad! fortsätt med det :) ..

Jag hade tänkt att jag ska gå och äta kvällsmat nu med min syster och hennes kille, och sedan sova, med tanke på att det är skola imorgon, upp tidigt osv.. inte nog med det, DET ÄR FREDAG! vilket innebär träning för mig och  jonna på gymmet, imorgon kör vi gärnet gumman. så detta blir mitt sista inlägg för ikväll men vi hörs som vanligt imorgon igen, Godnatt på er sunshines, ni är bäst glöm inte det ;)

bild tagen igår.
Annonser från BloggPartner



Beyonce?

Min syster gjorde ett test med olika frisyrer på en sida som heter : www.veckorevyn.se , frisyser som kändisar har, min syster tog beyonces frisyr och jag jag tycker att hon passa i det riktigt bra :)

btw testa ni också, tryck på länken och sen på spel så kommer det fram!

Min syster

och den vackra artisten beyonce



mmhm mums

Just nu kollar jag på ghost whisperer som jag har missat en hel del utav, sitter även och dricker cola :D .. jag och min systers kille drog ner till centrum förut och köpte chips, cola, energidrink och även panpizza som jag har varit sugen på hela denna vecka haha, så nu fick jag det jag har längtat efter ett tag hihi. nu ska jag fortsätta att kolla på tv och smsa med min bebis, vi hörs senare :)

Annonser från BloggPartner



Jackan har kommit!

Min pappa kom precis in med min jacka som har varit inne på kemtvätt, åh vad skönt! nu slipper jag frysa på morgonen och kvällen hihi. Så nu är den ren och fin, helt kritvit hihi!
Funderar på att fixa frillan sådär, vad tycks?



Torsdag

Heeeeeeeeejsan på er :D .. jag har precis krusat min systers extrema långa hår.. hon ska nämligen åka till sitt jobb om en halvtimme så det måste vara stressigt för henne haha, får se vad som händer denna fina torsdag. inga planer än, dock så har jag ingenting vettigt att skriva om just nu heller så ja babblar bara på lite hähä.. skriver senare puss



kissie är ett skämt .

Ja den lilla oskyldiga söta kissie är ju bara för mycket, jag förstår inte folk som ser upp till henne hon är ett rent skämt, som tex hon skriver på sin blogg : " Jag skulle aldrig kunna föra in en cancer-pinne i min mun " . men hon är väl för dum själv för att fatta att det finns bilder på henne när hon röker osv .. jag ser inget bra i denna person. mitt talande, mitt tänkade punkt slut.
säger bara en sak, FAIL gumman  ..
Annonser från BloggPartner



Grym!

Denna tjej är riktigt grym!!!!




onsdag

Nu har jag precis vaknat, dock sov jag inte något bra inatt, höll på somna men så bankar min syster i väggen i sömnen och pratar loss så det gick inte att sova alls, men jag somnade vid 8 någongång och nu är jag helt slut, vill sova mer men kan inte eftersom det är skola imorgon så kan inte vända på dygnet heller .. men det löser sig senare ikväll!

vad gör jag nu? jo just nu dricker jag te, dock inte det godaste eftersom det fanns bara två socker bitar kvar .. så det smakar ingenting buhuu :( ska snart fixa iordning mig så får jag besök hihi! skriver senare :)
Annonser från BloggPartner



Det är på tiden.

Snart är det väl ändå dags att gå lägga sig, hihi även fast jag sov riktigt länge idag så ska jag sova snart! JAG ÄLSKAR ATT SOVA! dock är jag ledig imorgon :D .. eller inte på riktigt, har bara idrott på onsdagar men dom ska åka skridskor och jag ska inte  vara med så jag stannar hemma och sover istället och inväntar besök av bebis. nu ska jag duscha vi hörs imorgon! godnatt :)



åh jag dör!

Något som jag skulle kunna döda för nu !!!! åååååhhh ge mig nu.



avklarat

Så nu blev jag precis klar med mötet, det gick faktiskt väldigt bra :) vi snackade lite om allting, skolan osv .. får se vad jag ska göra denna tisdags kväll, ska nog in i duschen och ta det lungt, har inte så mycket mera på hjärtat, så jag skriver senare antar jag puss!



svar till kommentar

anonym : måste ba fråga svenska eller utlänska killar när de gäller seriöst förhållande gifta barn o sånt ?

svar : det är ingenting jag kan svara på just nu, det är sånt som märks i framtiden, spelar ingen roll faktiskt beror på vad jag faller för just då när det väl händer, men jag faller oftast för utlänska.



min dag börjar med att  plocka iordning rummet osv, för idag får jag nämligen besök utav soc, vi ska ha möte så jag hoppas att det går bra. nu ska jag ta en kopp te så jag skriver senare, tjingeling :D



Linda goes kines

Känner för att gå lägga mig nu, gör ingenting vettigt ändå, kollar runt på facebook och bloggar osv .. börjar bli trött också men innan ja går och lägger mig ska jag ta ett avkopplat varmt bad! så vi hörs imorgon, godnatt :)



måste ju bjuda på sig själv ibland! HAHA ..



Nudlar på macka.


Det ser ju kanske inte så gott ut, men jag kan lova er att det var jävligt gott HAHA! fråga inte vad det är med mig, på sista tiden har jag bara blivit sugen på konstiga saker som jag aldrig har ätit innan, häromdagen åt jag potatismos med korv och gräddfil.. haha fråga mig inte vart jag får allting ifrån, det pluppar bara upp massa olika ideer och jag måste bara testa dom haha, ae de va allt jag hade på hjärtat, återkommer senare :)



Mobil i lera.

Jag min syster och hennes kille åkte upp till mamma ett tag, även min äldsta syster och hennes son kom dit. När vi skulle åka hem märkte min äldsta syster att hennes mobil inte var med, så vi åkte tillbaka till haga och där låg hennes stackars mobil i leran och det spöregna haha


iallafall vi åkte hem igen efter vi hämtade upp hennes mobil, och då kom min syster kille på att han hade glömt sitt snus och sin mobil hos mamma så det var bara att åka tillbaka till haga igen och hämta det hahaa. sen åkte vi hem. äntligen! så jag har bara varit hemma för det mesta idag och tagit det lungt, behövdes efter detta skit väder. nu sitter jag och kollar på One three hill serie med familjen, skriver senare puss :)



Trötter

Skolan idag gick faktiskt riktigt bra, jag somnade ganska sent igår och vaknade tidigt, det var bara att äta frukost klä på sig, fixa sig lite smått dra till stan o möta jonna och åka till skolan, vi hade ju faktiskt dans idag vilket är lika roligt varje gång, vi håller på med en ny dans faktiskt. Dom ska ha dansuppvisning och jag vill ju så gärna vara med men det beror på jonna utan henne dansar inte jag haha, så ska se om jag kan försöka få henne att gå med på det .. nu ska jag sova en stund tror jag, är riktigt trött mina ögon bara hänger, vi hörs senare :)
Annonser från BloggPartner



tidsfördriv

Bara för att kärringen emelie jävel skicka något äckligt sms så gör jag dett test för att komma på andra tankar.

Jag kommer från: norrköping
Jag heter: linda

När fyller du år? 16 september
Tycker du om någon just nu? ja faktiskt :*
Om sex månader:
är det en månad innan jag åker til turkeeeeeeey

Jag samlar på: ingenting
Gröna eller röda äppeln: gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen, håller det oftast för mig själv. men annars mina vänner, och dom vet vilka de är.
Gillar du golf? Nej såå långtråkigt ..
Vilken tid gick du upp idag? vid 2 någongång
Har du sovit i din egna säng inatt? Yes
Har du sovit ensam inatt? nej hähä
Har du strumpor på dig nu? nej

Hur svarar du i telefon? aa hallå

Vad ska du göra ikväll? sova haha
Vad ska du göra imorgon? skola, dans träffa min ängel!
Var vill du bo när du blir stor? vart som helst där mina barn kan vara trygga :)
Är det okej att gråta? Jaavist
När grät du senast? det var ett tag sen
Vilken årstid tycker du bäst om? sommaren såklart
Laddar du ner musik och film från internet? ah ibland
Skulle du göra om du vann en miljon? sånt som märks thehe

Bär du glasögon eller linser? nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej

Har du piercing? japp
Har du tatuering? nej men vill ha
Vill du gifta dig? JA!

Vill du ha barn? JAA!! 
Solar du ofta? nej men ska börja göra det, börjar bli krita haha
Är du bra på att laga mat? nej men om jag väl går in för det och vill så går det ;)

Gillar du att dansa? nej jag älskar att dansa haha

Hur vig är du? inte så vig, har varit och jag ska bli det igen.
Vilken är din favoritglass? isglass
Tror du på ett liv efter döden? svårt o säga, ibland gör jag det och ibland inte

Bor dina föräldrar tillsammans? nej ..
Är du morgon eller kvällsmänniska? kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? brun/gröna
Vilka hårfärger har du haft? blond HAHA och ljustbrunt/mörkbrunt&svart typ haha
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Japp
Är du beroende av något? njaaaaaaaaa
Senaste låt du hörde? will always love you - nick pitera
Brukar du bädda sängen? ah typ varje dag hihi
Har du kysst någon den sista veckan? japp :)
Vem kramade du senast? min pappa
Var du glad igår? jaa och inte bara glad, utan överlycklig :)
Sminkar du dig? kan hända ibland när jag känner för det
Känner du dig värdelös? nej då hihii
Annonser från BloggPartner



knack knack

Ligger just nu i min säng och lyssnar på musik, helt plötsligt knackade det på mitt fönster, så står lilla matte filipin där haha, tog en cigg med han och snackade lite osådär, ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag sova, så vi hörs imorgon, godnatt :)
blir en gamal bild från sisådääär förra året. hähä



Fars dag.

Shulilu ladys :D som en del utav er kanske redan vet så är det ju fars dag idag, så dagen började med att dra till farmor och farfar, där vi åt först och sedan åt vi efterrätt ( glass ) efter det åt vi tårta som min kusin hade gjort, den var riktigt god! efter det åkte vi till mamma och hälsade på, umgicks med henne lite. sen åkte vi hem och efter 5-10 min drog jag ut till mina underbara kusiner, vi åkte mest bil sen åkte vi till mc och käkade määääähähä :D
Annonser från BloggPartner



freeeeesh

Har precis duschat och fixat mig, ligger i min säng just nu och lyssnar på east fm haha.. bara massa club musik! snackar med min korkade vän michael nysten på msn också, juste han har skaffat blogg, besök honom vettja ;) : http://mickebooii.blogg.se/ .. han e rolig min vän! .. får se vad som händer denna underbara lördag, får snart besök yaaamiiiieee hahaha, ae funderar på att dra igång en frågestund, vad tycker ni?? ska dra nu tjingeling badring!




Gjorde min dag,

Idag vaknade jag utav att min pappa kom in halv 5 på eftermiddagen och tände lampan och la ett papper i ansiktet på mig, jag kunde knappt öppna mina ögon så det tog ett tag innan jag vaknade helt, och när jag ser på pappret så står det : turkietresor då blev jag hur pigg som helst, han har bokat en resa till turkiet redan nu, vi åker 23 juni och är där i två veckor, samma place som vi va på i år jag ser fram emot det riktigt mycket :D








Annonser från BloggPartner



Klockren kväll igår

svar till elin : jag tränar på world class :)



Kvällen började med att jag drog ner till stan och mötte upp madde zorana och maja, vi drog till hageby och mötte upp ett par stycken till. sen drog vi till en lokal med mycket trevligt folk, sen kom resten utav tjejerna som vi hade väntat på hela kvällen, nittan rreze och maarit!

vi hade det riktigt roligt tills det blev slagsmål. en slog en annan sen började alla slå alla, så alla fick dra ut då blev det mera bråk där utanför vi var lite mer än 70 pers. och varför jag vet det var för jag räknade HAHA! .. ne men så drog jag och brudarna till stan och var där ett tag, så mötte jag upp kusin, skulle egentligen hängt med hem till nittan men jag hade som ansvar att ta hem min kusin i skydda händer, så jag och min kusin kom hem vid halv 3, satt och väntade på bussen i 50 min .. riktigt kallt men de kanske behövdes, för jag och kusin pratade ut om ganska många saker! jag tackar bara för kvällen igår, och det var riktigt roligt att träffa alla ansikten som man inte har träffat på länge, och brudar ni gjorde min kväll :)


blev inga bilder från igår, men det kommer väl vart efter
Annonser från BloggPartner



trött?

usch vad trött jag har varit sen jag kom hem från gymmet.. tänkte sova förut en stund men vi åkte och handlade istället .. har precis ätit vilket var jävligt gott! mättade magen som fan. skönt för nu slipper jag höra den kurra hela tiden haha, men blev allt tröttare efter jag åt! får inte sova för jag ska fixa mig nu alldeles straxt och sedan möta upp ett par snygga brudar! peace and love! :)


don't let me fall ..





ohoooooooooo

Nej nu blir jag irriterad! :( skrev värsta långa inlägget, och det blev jätte bra, så råka jag trycka ner hela skiten. skitkul .. får jag börja om igen då

Kom precis hem, har varit och handlat med min pappa och lillasyster, hittade ett par jätte söta skor! hade panik för jag visste inte om jag skulle välja mellan rosa eller bege, men det fick bli bega. Skolan idag gick väl bra, jag och jonna drog och gymmade, vi var inte taggade som vi brukar vara, för vi tränade bara i en och en halvtimme, men det var ett hårt pass! för jag känner redan av träningsvärk i armarna haha inte roligt men vill man vara fin får man lida pin som man brukar säga ;) får se väntar på att tacosen ska bli klar, är vrååål hungrig! skriver senare.
Annonser från BloggPartner



Hästar luktar skit

Nu har jag precis tittat klart på kenza & tyra show, detta program är ju så bra! älskar kenza så hårt : ae hästar luktar ju fan skit hahaha.. får se min syster tjatar loss om att hon ska sitta vid datan så jag ska vara snäll och ge henne den, så jag hoppar in i duschen och efter det tar jag och äter något och sedan går jag och lägger mig. Måste ju somna tidigt idag eftersom imorgon är det en stor dag. Egentligen inte, men det blir gymmet imorgon ;) yaaaaaaaamie haha. aja det var allt för mig, vi ses imorgon. Godnatt mina kära bloggläsare.

Du är så underbar, jag får aldrig nog utav dig, du gör mig alltid lycklig!



That's so raven

Hejsan svejsan, har inte hunnit uppdatera så mycket här, fick ett oväntat besök igår :) .. pappa kom nyss hem med energi drink och choklad hihi, jag var sugen på det, och så sitter jag och kollar på that's so raven, tycker detta program är såå bra haha ska göra annat nu, skriver senare!



i will always love u

Jag kan börja med och säga att man får ju skapligt ont i huvudet av att sitta och stirra in i dataskärmen hela dagen, från  morgon till kväll! och ögonen börjar hänga, menar det finns ju inte så mycket att göra vid datan i flera timmar? aja jag har ont i huvet iallafall och mina ögon hänger, funderar på att gå bort från datan ett tag, men vet inte riktigt vad jag ska göra haha .. får se. återkommer om jag har något vettigt att skriva om :)


.. är han dum nog att lämna dig, var smart nog att låt honom gå!



i love my hair

Nu har jag precis fixat frillan ;) HAHA .. jag har krusat det så att det blir stort o tjockt o fint, det gillas.

me right now!
Annonser från BloggPartner



rätt åt aset

Filmen var riktigt bra, det var rätt åt de där aset som dödade deras son! konstigt slut på filmen om inte annat. får se nu är min syster hemma och hon håller på göra mat och hennes kille försöker laga hans data som har pajjat haha.. skriver senare har inte så mycket att skriva just nu :)



The Tortured

Hejsan svejsan! jag sitter här hemma med min systers kille och nu ska vi se på film hoppas den är bra :D skriver senare!




Grows up

Har nyss sett klart på denna film och den var riktigt bra :)




Omg ooooooooh no

hahahaha denna tjejen gjorde min dag! som hon sjunger och sina ryck får mig att lägga mig ner på golvet av garv




Tisdag.

Jag känner att jag börjar bli tråkig, jag hoppas inte ni tycker det, ska komma med mera bilder om mina dagar igen, jag lovar! har missat att göra det på sistonde, men det ska ändras. igår mötte jag upp stina så drog vi till ica och köpte chips med dipp och kollade på film och myste, sen följde jag henne en bit och sen hem igen! :) vet inte vad som händer denna snöiga dag, det slutar ju aldrig snöa men jag tycker det är rätt så mysigt med snö hihi. juste jag har städat lägenheten också, jag är ensam hemma och det var lite så stökigt så jag tog den tiden och städade hihi så dukig jag är :D ..

Annonser från BloggPartner



Teresa fidalgo

Någon mer än bara jag som fick ett sms imorse om teresa där det stog :

Hi. Im teresa fidalgo. Today i turn 26years of being dead. If you dont send this to 20 people, i will sleep by your side tonight forever. If you dont belive it, google my name. You ll se



Detta skrämde skiten ur mig och kunde inte sova på ett bra tag..



Rysningar !!

Fyfan så hemskt! han får gult kort och hjärtning falt och dör på plan .. får rysningar varje gång jag ser denna video, första gången kunde jag inte sluta gråta gaaaaaaaaaaaaaaash jag hatar sånt ..




olycka vid mig

När jag skulle ut och möta jonna så såg jag massa blåljus en bit från där jag bor, jag kunde inte låta bli, jag sprang dit och bad jonna komma dit, det var typ en motorcykel som hade krockat med en bil.. hela framkåpan var helt paj och motorcykeln var inte mycket kvar av, jag är ju som jag är, kunde inte låta bli att fotta!





bättre bilder & läsa kan du göra på : http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6401752


Nu är jag hemma iallafall från kylan, gick och träffade jonna vi snackade lite osådär, sen drog hon till ljura och jag hem, har precis druckit upp mitt te, så nu sitter jag och snuttar på godis och kollar på beck - gamen :)

Annonser från BloggPartner



Hon lyckades

Jag träffade min största kärlek för ett år sedan, vi blev tillsammans på alla hjärtans dag 09. vi hade det perfekt och jag älskade han över allt annat på denna jord. men det fanns ett slut.. och jag hade en vän som jag berättade allt till, hon visste om allting, hur jag kände för honom, hur bra kille han var osv .. sen kom den dagen, jag såg att hon började umgås med honom och jag frågade om dom hade någonting mellan dom. hon svarade till mig " nej linda vi är bara vänner, jag skulle aldrig röra honom, plus han är ditt ex " jag litade på henne. sen fick jag höra att dom hade hånglat och det kokade inom mig så hårt, så blev vi osams, hon förklarade för mig att det var ett misstag och att hon aldrig skulle röra han igen jag gav henne en till chans vilket var ett misstag, dagarna gick och sen fick jag reda på att hon hade haft sex med honom, då blev det andra världskriget. vi blev osams återigen. jag förlät henne efter ett halvår, vi var vänner osv .. sen gjorde hon samma misstag IGEN, hon hade sex med han för andra gången. då kände jag hur dum jag har varit som har förlåtit henne efter allt hon har gjort, okej att hon hånglade med han men det blev bara större och större, så vi var osams ett bra tag och jag förlät henne sen igen.

Dagarna gick och det var som vanligt, inget tjaffs ingenting, jag träffade en kille på nyår, som varade i 9månader. hur det tog slut ska jag berätta nu, jag skulle hänga med några brudar på en fest en lördag men det blev inte så, jag var hemma istället och tog det lungt, och måndagen därpå fick jag ett sms där det stog att han hade varit otrogen. jag smsade mina kompisar som var på samma fest som honom men dom nekade, dom visste ingenting, så jag tog tag i allting på egna händer, min såkallade vän va där på samma fest som han var på. ( hon som hade sex med mitt ex osv..) och eftersom vi var vänner så frågade jag henne, men hon visste ingenting, men vartefter så fick jag reda på att det var hon iallafall.. så hade hon suttit och sagt " men vadå jag har gjort såhär mot linda förut? hon kan ändå inte hålla i sina killar ! " och bara dom orden gjorde mig så arg, och att hon ens hade hjärta till att hålla på med han också.. jag fattar inte!! och jag frågade henne rakt upp i ansiktet om hon visste någonting, men hon ljög. jag förstår mig inte på folk nu för tiden, jag litar inte på någon i min familj, för det finns alltid folk som hugger dig i ryggen, och dom du minst anar! dina närmsta .. det jag ville komma fram till var att hon lyckades få mig arg idag så var tvungen att skriva detta så ni förstår hur folk faktiskt är idag. hon ska inte förstöra min dag så nu ska jag ut och träffa min vän jonna&snacka lite, vi hörs senare!

Annonser från BloggPartner



Trött

Heeeeeeeeej på er sötnosar. jag somnade ungefär vid 6 imorse för jag kunde verkligen inte sova, jag kollade på beck men blev inte trött för det. men somnade till slut, vaknade vid 1. så jag är helt slut haha fick inte sova dom timmarna som jag behövde buhuu :( men men .. Har precis duschat och vet inte vad jag ska göra av resten av kvällen, klockan är bara 5 så jag ska försöka få ut jonna som jag inte lyckades med igår.. skriver senare för nu ska jag göra te :)




Levande begravd

Hejsan på er nattugglor :D nu har jag duschat, ätit kvällsmat, tagit min kvällscigg och bortat tänderna! ligger i sängen nu och ska se beck - levande begravd. efter filmen ska jag sova,
vi hörs imorgon godnatt :)

Annonser från BloggPartner



Doft ljus.

Nu har jag kommit in ifrån denna kyla som vi alla har utomhus, har varit ute och träffat kusin och lite andra folk som var roligt o träffa. Blev inget med att jag drog till klocket idag, om det inte händer något speciellt imorgon så tror jag att jag åker dit. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag tända massa doftljus i mitt rum och kolla på film. myysigt hihi ;) hör av mig senare!



Livet är underbart

Jag är så jävla glad idag! Känner att detta liv kan vara så underbart. men på andra sidan kan den vara skit, men idag är min mening : JAG ÄLSKAR LIVET! fråga mig inte för jag vet själv inte varför hihi.

Just nu sitter jag och snackar med trevligt folk på msn och har min stalker bror på facebook som vanligt! lilla selmutt <3 får se vad som händer idag, ska förska få ut hjärtat jonna, hon klagar på att det är kallt ute .. kärringjävel HAHA! jag orkar inte sitta inne en lördagkväll så vad som än händer idag så ska jag ut!

crazy blick hahaha. dock är bilderna inte tagna idag, det var ett tag sen.




.. du gör mig alltid glad!
Annonser från BloggPartner



Lördag 6 november

Hejsan hoppsan! Man går och lägger sig när det är mörkt och vaknar man så är det mörkt haha.. det märks värkligen att vintern är påväg. det blir mörkt snabbt och blir bara kallare och kallare. Tänk att det är bara en månad kvar tills julafton&nyår. Tiden går riktigt snabbt ..

vet inte vart jag ville komma med detta, det bara flög upp i mitt huve. Får se vad som händer denna lördag, ska till klocket tror jag och ta hand om min nyfödda kusin så hon får lära känna mig lite, eftersom jag ska vara barnvakt åt henne i december. 

min vackra ängel.
 
Annonser från BloggPartner



haha jag är trög.

Nu sitter vi hemma hos rose, jag och hon, vi har varit på mc och käkat och hämtat hennes lillasyster och lämnat henne o hennes kompis i vidablick. Påväg hem när vi skulle ta spårvagnen så träffade vi på 7-8 killar som stog vid hållplatsen, vi snackade med dom ett tag och sen såg jag att en utav dom gick i min klass, jag frågar honom " Hallå går inte du i min klass? " han svarade till mig : " Gumman jag hat sagt till dig en timme du går i min klass och du såg det nu " hahaha snacka om pinsamt, ( vi har aldrig snackat innan ) .. nu ska vi se på tv vi hörs sen :)
Annonser från BloggPartner



hos gym

Just nu sitter jag hemma hos rose, hon har precis duschat och hon ska snart fixa sig, så ska vi åka och möta hennes syster och lämna henne i eneby tror jag det va hiih nu ska vi ta en cigg, skriver senare :)



Jag är i stan.

Nu har jag precis kommit in till stan, hann bara kliva in innanför dörren så får jag ett sms av gym! hon sa kom hem till mig och umgås med mig, så ska packa mina grejer nu så får vi se vad vi gör :) jag skriver senare för nu har jag fyllt upp.

Och till anonym : Tack men nej jag tänker inte svara på din fråga, om du kommer med bättre frågor kanske jag svarar puuuuuuuuuuuss



snickers

Just nu ligger jag i sängen bredvid min vackra ängel som sover så sött. själv sitter jag och äter snickerglass som är hur gott som helst! snackar lite med folk, kollar bloggar osv.. har inte så mycket mer o säga än att jag hoppas att imorgon blir en lyckad dag, behövs verkligen! detta blir förmodligen sista inlägget, vi hörs imorgon godnatt :)

btw jag älskar att logga in här och ha kommentarer, fortsätt så var inte blyga med att fråga någonting lätta på hjärtat för jag svarar gärna, kram på er! :)





svar till kommentar

Hejsan Trilla in här av en ren slump o vill säga att du har en fin o intressant blogg! Kan du berätta mer om din familj oså? Hur många syskon oså lite om dem? för hänger inte riktigt med när du skriver att du är med systrar o bröder, verkar vara typ 100 av varje Skulle vara rolig kram


Svar : Hejsan, tack så mycket jag hoppas du gillar den och följer i fortsättningen! Jag har 4 syskon. Två utav dom har barn. Min äldsta syster som är 24 har en son på 6 år och min bror på 23 har en dotter på 3 år, sen har jag en syster till som är 17 år, sen är det ju jag, 16 år, sen så har jag en lillasyster på 13 :) Det känns ganska rörigt och att vi är många, men så många är vi inte, men en stor släkt kan jag lova att vi har hihi.

Jag har skrivit i min blogg tidigare om en bror, då menar jag inte min riktiga utan en kille som är som min riktiga bror. Vi har känt varandra i 7år och han är verkligen som min bror, jag ser han som det men tyvärr är inte sanningen alltid som man hoppas att den ska vara . Hoppas du fick den informationen du sökte efter, ta hand om dig kram :)
Annonser från BloggPartner



sångfåglar

LAAAAAAAAAAAAAAA !!!! ( GLASEN SPRICKER )

haha nja det bara flög upp i huvudet bara sådär. idag har vi sjungit och övningskört. vi åt för en stund sen och har precis fått igång brasan, vi håller på julpyntar här ute och senare ikväll blir det massa mys och film. imorgon ska jag in till stan, men innan det ska jag till rejmyre till min broder. skriver senare för nu ska jag göra annat :)



övningskört.

Nu har jag precis övningskört vilket gick mycket bättre än igår, jag går frammåt yaaaami haha :D får se vad vi ska göra här ute på landet, vi ska väl fixa iorning huset lite osådär. Nu ska jag ta och äta frukost tror jag eftersom direkt när jag vakna så var det bara dra ut och köra bil, nu kurrar magen så skriver sen :)



mollys 3års kalas

Nu har vi precis ätit, jag pontus och frida hade en rolig måltid video på det kommer imorgon :) sitter nu i soffan och bara tar det lungt framför brasan och massa ljus, ´mys! slänger in lite bilder från idag på kalaset








får räcka med dom bilderna, har så ont i huvet efter att bara sovit 2 timmar inatt och det syns på bilderna att jag var trött haha, nu ska jag se på film :) hörs senare eller imorgon

Annonser från BloggPartner



Pippi långstrump ft. Vampyr!

Hejsan på er allihoppa :) just nu sitter jag i finspång och firar min brors dotter som fyller 3 år idag, åren går fort, minns när hon var nyfödd som om det vore igår lilla plutten.. Idag har jag övningskört wiiie riktigt roligt, ska ut och köra med syster efter vi har firat den här stumpan, tur att jag inte är i stan, haha neevars så dålig på gatan var jag inte! ;)
aja nu ska jag fortsätta med kalaset hör av mig sen!

min systers son.

och min brors dotter

tillsammans är dom bara såååååå sööta :D

Annonser från BloggPartner



Kärlek

Ta vara på det du har, får du chansen till kärlek, ta den!




tchill kväll

Idag har jag umgåts med min bästa bror&bästavän. vi har ätit pizza och kollat på 2 fast 2 furious, kollat runt lite här och vart på nätet. ska snart sova ska upp tidigt imorgon. har inte så mycket på hjärtat faktiskt, skriver om jag har nått vettigt och skriva, annars hörs vi imorgon! :)

Annonser från BloggPartner



världens bästa!

Jag har världens bästa bror!
Han är min andra halva&min bästavän ♥ 



.. jag älskar dig!


Annonser från BloggPartner



om du var här hos mig

När jag sitter här i min ensamhet ja då tänker jag på dig,
om du var här hos mig ändå ja då slapp jag sakna dig .. 




Promenader är alltid skönt

Nu har jag precis kommit hem efter en lång promenad med jonna, vi var ute och gick i en och en halv timme vilket var riktigt skönt! att gå ut o gå gillar jag, då rensar man alla tankar, glömmer allting runt omkring sig. nu är klockan 12 om 3 min så ska sätta på en film tänkte jag, sen sova. längtar så mycket tills imorgon! Godnaaaaaaaaatt :D



mätt mätt jag är jävligt mätt

Nu har jag precis kommit hem efter en trevlig kväll med familj & släkt. Jag och kusin drog ner på stan och käkade och letade efter ett par shorts i timmar som vi aldrig hittade, sen drog vi upp till haga och mötte upp farbror o kusin, sen drog vi till farmor & farfar och firade farfar som fyller år idag, grattis! :) vi fikade lite o sådär strax efter det kom min pappa och mina syskon på plats. Vi blev kvar där till 8 någongång, så skjussade vi min lillasyster till mamma och min storasyster till hennes kille i söderköping.

vad jag ska göra resten utav denna kväll har jag inte en aning om,
får se men skriver senare som vanligt :)







Annonser från BloggPartner



Godmorgon

Nu är jag vaken. Ska ner till stan med min kusin hon ska kolla efter shorts, så äter frukost på stan istället det blir perfekt :D efter vi har varit i stan drar ví och firar VÅRAN farfar thihi hör av mig sen!



film.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film, vänta på min bebis ska komma och lägga sig bredvid mig o hålla om mig och ge mig en godnatt puss.. jaa alla kan ju drömma iallafall? för detta händer INTE mig ikväll. så ska lägga mig alldeles ensam i sängen och kolla på film. hoppas på att jag somnar och drömmer sött och vaknar upp inför en toppen dag. ska se max payne, så vi hörs imorgon godnatt :)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!