NY HEADER!!

God kväll mina kära bloggläsare!
Tänkte passa på att svara på era frågor lite medans prinsessan sover så sött.. Som ni kanske ser så har jag en ny header, yeeeyyy!!!! Min pojkvän gjorde den ( pappan till min dotter ) han är grym på photoshop, i love it!! 
 
Jag vill först innan jag svarar på frågorna tacka er för era fina kommentarer och att ni kommer in på min blogg varje dag, det glädjer mig! Blir så glad när folk skriver att min dotter är så söt,fin,vacker&underbar för det är hon! i love her.
 
Hmm vilken affär jag tycker har finast barnkläder? ehm.. jag tycker både kappahl, lindex, cubus & HM har fina bebiskläder, men jag handlar oftast på cubus & HM. 
 
Ja jag är fortfarande tillsammans med pappan till mitt barn, vi har varit tillsammans i 22 månader nu om jag minns rätt haha orkar inte tänka.. Och min dotters farbröder heter, Gabriel, Mauro & giovanni =) Hoppas ni får en underbar helg allesammans, själv ser jag fram emot söndag då vi ska ha ett super stort kalas för min dotter som fyllde 1år i onsdags!! :D Nu ska jag fixa lite innan läggdags, puss på er, loveuuuu guys!! <3 
 
Från att vara så liten..
Till att bli så här stor så snabbt <3 



Höst bild.




1år!!!!

Kl 05:46 igår morse var det exakt 365 dagar, 12 månader och 1 år sedan du kom ut ur min mage. Vilket tyder på att igåt mitt hjärta, blev du hela 1år!! Tiden bara springer iväg och jag kan inte vara annat än att vara stolt mamma till en sån underbar & vacker prinsessa som du. Jag kommer alltid att älska dig från botten utav mitt hjärta, från vagga till grav min dotter. HURRA HHURRA HURRA!!! ♥♥♥♥ ÄLSKAR DIG MEST!!! 

 
 
 



SPINDEL!!!

Nu tänkte jag att ni MÅSTE hjälpa mig med att kolla upp vad det är för spindel jag har hittat, det är INTE fejk. DEN ÄR ÄKTA!!! När jag skulle till dansen i onsdas så såg vi 3-4 st sådna spindlar som visas på bilden nerdanför i danslokalen och ingen i min dansgrupp vågade kasta ut den så äcklig som den var haha.. senare på kvällen skulle jag till min pojkväns mormor och i hennes port hittade jag en till !?
 
Någon som vet vad det är för spindel? och vart dom kommer ifrån? och om dom är farliga? 
 



Min baby

SÅÅ VACKER!!! <3
 



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!