fixande & drickande!

japp nu är jag och stina helt igång på spel, vi har börjat dricka helt fixade och snart ska vi röra oss mot feest.
kommer lite bilder nu men senare eller imorrn kommer alla bilder från ikv!











puss puss på den godaste drickan/shoterna + bästa kvällen & natten! :*



Gott nytt år!

vaknade vid 3 av att jag hade sån mensvärk :( skit kul nu när det är nyår!
iaf jag har fixat mig lite är hos stina just nu för tillfället vi ska fixa oss och förfesta här sen blir det fest i ektorp.

GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK :)



drick inte för mycket ikv! ;)




svaren kommer nu!

har varit lite upptagen med allt nu eftersom det har varit jul!
nu kommer svaren!


1. berätta om din första ''stora'' kärlek..
svar : vet inte hur jag ska börja, jag blev kär i en kille riktigt mycke för första gången i början av år 2009 vi hade det underbart i hela 3 månader men han var otrogen och vi var helt olika personer på sätt och vis det funkade lixom inte, men han är helt underbar han kommer alltid att vara perfekt för mig, men så som han betedde sig är det ingenting att ha, kan inte glömma honom har inte gjort det än, men gått vidare har jag :)      

2. vilket minne under hela ditt liv tycker du har varit bäst?
svar : ja det var en bra fråga, jag har haft så många bra och dåliga minnen i mitt liv minnerna man aldrig glömmer och som är bäst det är väl när man gör något roligt, eller att något roligt eller hemskt händer av en slump. kan inte sätta ut något speciellt men alla minnen med mina vänner har varit helt fantastiska, eller iaf vissa :)

3.vilka bloggar besöker du?
svar : jag besöker bloggarna som jag har som länk på min blogg, mina vänner. jag tycker dom är roliga och intressanta att läsa för man lever ungefär samma liv som dom, kissie o kenza kan jag läsa ibland men för det mesta dom som jag har som länk.

4. skulle du kunna knulla med mej?
svar : haha det var en bra fråga. jag har inte samlag med dom jag inte har förhållande med, skulle vi vara ett par skulle ja kunna tänka mig det, inte annars.

5. vem gillaru?
svar : jag gillar inte någon just nu, jag har svårt att tycka om någon nu efter min senaste pojkvän, jag har svårt att kunna lita på någon kille igen efter det som hände så jag tar min tid och väntar tills den rätta inträffar.

6.vem spanar du mest efter?
svar : hm spanar..  jag spanar inte efter någon speciell inklusiv ingen.

7. varför slutade du umgås med jasmine oh dom?
svar : det vet jag faktiskt inte, tider förändrats folk färändrats det är synd att det är så. vet faktiskt inte vad som hände mellan oss ..

8. ifall det skulle bli mojbla igen skulle du vara med igen då?

svar : självklart! vi hade riktigt roligt tillsammans och jag saknar dom tiderna så mycket, vi höll alltid ihop och gjorde allt tillsammans jag mådde bra när jag var med er tjejer, saknar oss. det är en självklarhet att jag skulle kunna tänka oss igen, någon dag måste vi återuppleva våra minnen, visst?

9.Varför sååå sääääääxig breeeeeh ahhaha
svar : haha jadu älskling du är rolig! loveu :)

10. har du tagit droger nån gång?
svar : nej jag är drogfri.

11. vad har hänt med dig allvarligt talat !!!!!, du har förändrats helt och hållet , tänk på vad du gör så att du inte förlorar dina vänner helt och hållet !!!!!!!!!!!!!!!!
svar : jag vet inte vem du är, det är synd att du kommenterar anonymt vet inte vad jag ska säga då vet inte vad ja gjort för fel. men som ja har sagt innan folk förändrats och det är väldigt synd. =(

12. när tappade du oskulden?

svar : i början av 2009 när jag var 14.

13. vad är ditt största misstag?
svar : svår fråga, vet faktiskt inte vad jag ska svara på det, att jag har gjort en hel del dåliga saker bland annat, jag kan inte peka ut ett utav det för det står still i hjärnan får inte upp något speciellt.

14. hur ofta dricker du?
svar : oftast varje helg om det finns fester, annars dricker jag vissa helger och bara tar det lungt.

15. varför dricka?
svar : ja bland annat för det är gott, man har roligt ( man kan ha roligt utan alkohol också ) men jag tycker det är extra roligt med alkohol i kroppen men inte för mycket.

16. när börja du?
svar : i 6an eller 7an var min första fylla, sen dess.

17. gillar du att blogga?
svar : ja det gör jag.

18. varför?
svar : jag har tidigare bloggat i metrobloggen och andra bloggar och jag tycker det är väldigt roligt att skriva ner vad man gör, tycker, tänker, känner, och helt enkelt bara skriva vad man gör om dagarna och så, det är ett utav mina intressen.

19. älskar du mig?
svar : haha ja det gör jag, du är en riktigt bra vän jag litar på dig upp till max, du finns alltid där och du är som en bror för mig.

20. hur många har du haft sex med?
svar : 2 st.

21. är du bisexuel?
svar : nej jag är inte bisexuel. jag är hetro.

22. vem tycker du är snygg som är tjej? ( ingen känd, en av dina vänner asso )
svar : jag tycker alla mina tjej kompisar är snygga har inga fula kompisar.

23. haru en dildo?

svar : nej jag har ingen dildo.

24. Hur börja du blogga?
svar : genom min äldsta syster faktiskt, hon bloggar ganska mycket på metrobloggen men sen tappade hon intresset och bytte till en annan sida som var mycket bättre, och hon tyckte det blev roligare att skriva när sidan är bra, man kan saker om bloggen och sådär, hon fick mig att börja. jag tyckte att det var intressant så hon visade/lärde mig och det visade sig att jag faktiskt också tyckte om det.

25. Alla vet vem du är. men inte jag. kan du beskriva dig lite?

svar : intressant. jag är en tjej på 15år bor i norrköping, jag umgås väldigt ofta med mina kompisar. som person är jag väl en glad och snäll tjej innerst inne men ibland kan jag ändra temprament men det är inte så ofta, så som personer behandlar mig behandlar jag dom, vill du veta mer om mig så kan vi ha kontakt mera genom msn mm..

26. är du rik?
svar : nej jag är inte rik & jag är inte fattig.

27. saknar du gamla tider?
när man var liten osv..

svar : ja på sätt och vis gör man det, när man var liten fanns inget tjaffs, rykten, några riktiga & falska vänner, några problem allt var helt underbart att vara liten, men ändå roligt att vara tonåring och jag ser fram emot att bli vuxen. fast ibland önskar jag att jag bara kunde stanna i en ålder hela livet ut..

28. har du tandställning?

svar : ja jag har tandställning, fick det nu i år 2009 bara överkäken men ska få underkäken i januari 2010.

det var allt för mig, hoppas ni fick lite information puss :)



passa på fråga fråga fråga!

 



Svaren på era frågor kommer när jag minst har fått 10 frågor! passsa på att fråga nu, puss =)







frågestund




lång natt..

blev inte att sova hos mamma, blev strul hemma så det blev bestämt att jag sover hos stina!
emil och stina kom till mig vi tog det lungt bara ute i snön lite då och då och hade det skoj!

drog till stina vid 11 dushade gjorde vi båda sen satte vi igång med håret! vi har hållt på i 2-3 timmar och nu är det äntligen klart! 4 är klockan nu, ska upp snart har skolavslutning idag ju! wihuu



 japp ungefär sådär blev vårat hår! och fortsätta att göra mera ska vi göra när vi vaknar innan vi drar!




ingen rubrik

frågan är vem jag har blivit. hur jag orkar & vart jag ska ta vägen, vad ska jag göra ..

har tänkt att på sista tiden blir jag arg för minsta lilla får största utbråtten som aldrig förr, vill bara slå sönder något, irriterad, arg ledsen hela tiden! det gör ju inte saken bättre att komma till helvetet! "hem" och bli trakasserad hit och dit, bli kallad "hora" blir spottad i ansiktet osv.. blir orättvist behandlad, får höra just dehär " linda du har förändrats du bryr dig inte om något längre din jävla idiot "  du kommer inte få några pengar men det får jag, " du behöver inte bo hemma det är bättre utan dig du är dum i huvet " och massa mera, blir bara svagare o svagare. mamma jag saknar dig så mycket, du var alltid hon som fanns där, hon som alltid stötta mig, hon ja alltid kunde prata allt med, känns som du har försvunnit. jag har blivit svag sen ni skiljde er, du fick mig att bli stark, nu är jag inte samma person längre, jag sktier i allt och tänker bara på  mig själv vad jag ska göra så allt känns bra efteråt men tänker inte hur mycket jag skadar människorna när jag gör som jag gör, jag gör onödiga saker som du fick mig att ångra efteråt, nu skrattar jag bara när jag får skiten, kan lixom inte hitta mig själv längre, men jag har ju tur som har stina som verkligen förstår mig, hon har lixom tagit din plats. men vart är du !? saknar dig så mycket känns som du bara har försvunnit, men jag lovar efter vi har haft soc möte och pratat om problemen som jag har så ska jag försöka göra allt jag kan för att hitta mig, så att jag blir av med soc och ni slipper få höra allt jag gör, men det är ganska svårt när jag själv känner att jag behöver hjälp, alltså riktig hjälp! jag orkar inte känna såhär varje dag, jag vill verkligen ha hjäälp! vet inte vem jag är längre, jag har ingen känsla längre, jag kan göra vad jag vill och ändå känna att det är rätt fast det är hur fel som helst, jag kan sitta och skratta åt mina idiotgrejer jag har gjort men ändå gråta för jag vet att det egentligen är fel..
önska bara någon förstog .. =(

detta skriver jag inte för ni ska tycka synd om mig! jag skriver mina känslor på bloggen jag tycker att det känns bäst så. tycker ni ja är egoist behöver ni inte läsa. ibland måste man bara släppa ut tankarna någonstans ..




torsdag



riktigt kallt på morgonen idag var det! 8- grader uush snöar väldigt mycket också! wihuu

sista dagen idag i skolan för imorgon är det skolavslutning sen lov! gud så sköönt =)

jag och stina drog till skolan 8 fast vi började 9 ville ju bara hem igen och sova men vi stannade kvar så vi inte kom försent istället.

lyssnade när alla hade praoredovisning, smet ut så jag slapp berätta om min praktik jag menar det är ju inte så mycket att lyssna på haha..

efter det kollade alla i skolan på film, det var 4 olika filmer i olika salar minns inte vilka filmer det var, men jag kollade på "i taket lyser stjärnorna" filmen var ganska bra faktiskt. sen slutade alla, men hade möte med lärare om grejer som hände igår så det ska bli utredning och massa. onödigt för en sån liten grej, men aja får hoppas på bättre termin efter lovet =).

sitter hemma nu bara väntar på att klockan ska slå 3 så jag kan se mitt favorit program ghost whiseper =) efter det får man väll hoppas på att min far ska svara i telefonen så vi kan dra ner till stan så fort som möjligt, vet inte vad som händer senare har inga planer riktigt, men sånt som märks =)



.. please forgive me i know what i do, please forgive me i can't stop loving you




hos stinilutt min beebis

bild från imorse när jag var påväg till skolan! ååh så underbart känns som jag lever i en dörmvärld!
så underbart med snö & jul älskar allt som har med julen att göra, snön på träden, snön liggandes på marken det är så vackert att det känns som jag lever i ett annat liv! känner kylan med mina vantar halsduk mössa vinterkläder det är så mysigt att jag önska jag levde med samma lycka varje dag som jag känner på morgonen när jag ser denna vackra syn!



blev inte att färga håret idag för ett störande moment inte svarade i telefonen.
så förmodligen blir det imorrn, måste måste måste göra det imorrn!
har tagit det lungt idag snackat ut med kompisar och så känns rätt bra.

nu är jag hos min älskade stina, ska sova här inatt.
känns så bra att komma iväg till min ängel som får mig att må bra istället för att vara i ett helvete.





.. det ända jag vill är att du ska känna samma som jag

<3




snöö




blev att sova hemma, bättre att lösa problemen än att smita ifrån dom.

vaknade vid 11 ganska irriterad för mina syskon inte hade väckt mig och hörde inte klockan så försov mig. påvägen till skolan var det massor med snö, roligt nu till julen också!

när jag kom till skolan åt jag sen sjöng från 1 till 3 ungefär, riktigt roligt! älskar att sjunga, även fast jag inte är så bra :$ men sånt som man får träna upp sig på!

väntar på att min pappa ska komma hem så vi kan åka till stan jag och min kusin ska köpa hårfärg och färga till skolavslutningen.




hos emil

en bild som ja tog 06 någongång på ett träd på min gård i ektorp innan den höggs ner.



efter skolan följde jag dino och charlie till bussen dom missade första bussen för han som kör inte öppnade dörrarna så dom fick vänta tills nästa buss och då kom inte charlie med asg!

kom hem kollade på ghost whiseper o tog det lungt, nu sitter jag hos emil, han sitter och äter & han la nyss snö innanför min tröja! jäävligt kallt men skönt att det kyldes lite hahah..

får väl se vad vi ska göra, ska väll hitta på något annars blir det bara att ta det lungt idag.

sover borta gör jag idag eftersom det är strul hemma.

någon som är bra på fixa blogg? skriv! hjälp mig =(

älskar låten!

.. jag vet att du gör allt du kan, men jag orkar inte saknaden är för stark, känns som jag måste släppa taget =/




tisadag

vaknade vid 8 halv 9 av att matte kom till mig, fixade mig och drog till skolan.

nu sitter ja och josefin på lektion ska skriva dikter. vi skriver diss låtar ( driv )
ska väl snaart ner till aulan o hjälpa hamdi att sjunga sen blir det väll att jag också sjunger, sånt om märks.


minnen har man allt till denna låt =)




i skolan

vaknade vid 7 idag, inte vanligt att jag brukar gå upp så tidigt när det är skola med idag gjorde jag det och det känns rätt så bra, när jag väl har vaknat tidigt på morgonen så är jag pigg.

klockan är nu 20 över 9 sitter på lektion ska rätta till min krönika bara, ändra till skriftspråk istället för tal språk.

ska till sjukhuset senare vid 3 kolla lite och sådär, blir att träffa stina idag får se vad vi hittar på senare. jag skriver om vi gör något kul. nej nu ska jag jobba så jag blir klar någon gång (:

 




söndag

idag är det tredje advent och bara en vecka och fyra dagar kvar till julafton! =)

har tagit det lungt för det mesta idag, sitter hos min syster nu äter godis kollar på tv och snackar lite.
ska hemmåt snart snart och sova ååh så skönt! är riktigt trött sen helgen o hela veckan.

skolan imorrn sista veckan sen är det jullov tror jag? haha håller inte riktigt koll på sånt där skönt det ska bli att vara ledig.

aja har inte så mycket mera att skriva, uppgraterar imorgon. pusspuss




här har vi honom!

snackar med harris på msn, hihi jaarå han är med i NT.
så bra som han är i fotboll det är sjukt :D

http://www.nt.se/sport/artikel.aspx?articleid=5685194

gick inte ladda upp bilden på honom =(




lördag

jag och emil vaknade vid halv 1 hemma hos simon, vi tog det lungt ett tag sen drog emil hem och dushade och så medans jag drog till en kompis där dom käkade, sen drog vi och mötte elin och några så har vi tagit det lungt för det mesta, nykterist på en lördag.

drog till gårn o hälsade på harris o massa vänner som jag inte har träffat på ett bra tag, kul att träffa dom =)
snackade med min kusin o så också.

är ganska trött sen igår så tar det bara lungt =)

hahahahahah jag säger bara två ord : STÖRSTA PAJJASEN! =D



fredag

blev att dra till skolan, hade inga lektioner eller något vet inte varför jag gick dit,
aja efter skolan drog ja hem ett tag, sen drog jag till haga.

var med mamma o min systerson pontus, vi spelade kort och bakade peppakakor,
fram till 8 så kollade vi på idol med godis och lite sådär, visste precis vem som skulle vinna, syntes direkt!

iallafall stina kom dit o vid 10 drog vi där i från vi skulle till resecentrum o möta teddan, så kom manne också, min saknade smaaalis :D

sen drog vi hem till mig så kom emil också, fixade oss lite sådär sen drog vi till tobbe trevlig kväll blv det väl, fram mot slutet men hoppas att det ordnade sig tillslut,

drog till simon blev att sova här med emil, ja simon o emil i en liten säng, gick jätte bra (y)

en video från igår när erik sjöng vinnarlåten! grattis till han! må den bästa vinna :D

 förstå vilken känsla! ååååååh får rysningar




<3

saknar när allting var bra,
nu för tiden är det alltid samma visa ..

 




i skolan

sitter i skolan o lyssnar nu på julmusik lite, i rummet tillsammans med mig är josefine,h martin o josefine, s
hade hörlurar o sjöng nyss lordi- hard rock hallelulijah hahahah!

nu sitter vi bara o tar det lungt, ,har inte haft några lektioner idag, skulle komma till skolan imorn, & jobba klart allt men ja som alltid ska ju stanna kvar i skolan till 3-4

klockan är halv 1 och det börjar redan bli mörkt ute.
längtaaaar bara tills snön kommer =)

 




lite kort om helgen o osv.

jarå, i fredas fyllde ante 18 år så det blev att jag och stina drog till hageby till jimmy o firade honom med massa roligt folk =) slutade faktiskt bättre än vad ja trodde det skulle sluta,

i lördas va jag nykterist och tog haand om emil som inte va så nykter, skulle på någon lokalfest vid hamnen men det blev strul, så drog till haga, käkade mc o sådär, slutade med att ja och emil blev kvar i haga o hade ingen skjus hem så vi sov hos josefine, riktig rolig natt!

söndag tog jag det lungt bara.

igår så gjorde jag heller inte så mycket va i skolan kom hem o tog det lungt,
& idag har jag varit i skolan, var inte som alla andra dagar men det var helt okej,
efter skolan drog vi till mina kusiner min farbror fyller år så det blev att fira honom ett tag,
efter det drog jag och emil till hageby till stina, ska sova här inatt ska locka varandras hår o sådär :)

bilder kommer senare när allt är klart =D




min bästa!

jag har världens bästavän! våra minnen, stunder, tider är helt underbara, ångrar inte en sekund med dig, du är helt klart bäst min ängel!


 

minns du alla stunder vi har haft tillsammans? när vi bara kan vara du och jag en hel dag och bara ligga i sängen och prata om allting, alla minnen & allt .. alla fester, myskvällar, filmstunder där vi har bara pratat med varandra!
 jag trivs så otroligt bra med dig, du får mig att känna lycka & trygghet, det känns så bra att ha någon som dig, finns ingen som du, du är speciell, jag dör & dödar för dig min ängel, du är som min äkta syster, du är som mitt kött och blod, jag är så himla glad över att du alltid ställer upp, att du alltid finns där för mig och att du förstår så bra, jag tackar gud för att jag fick dig i mitt liv, skulle aldrig klara mitt liv utan dig, hellre dör jag än ett liv utan dig!   
 jag älskar dig mest stina linnea andersson! <3



ingen praktik

blev ingen praktik idag heller ..

så nu sitter jag hemma bara och lyssnar på beyonce :)
får se vad jag ska göra väntar på att mitt älsklings program ska börja klockan 3, ghost whisperer :) älskar programmet det är så sjukt bra, får alltid gåshud hehe..
senare ikväll ska jag träffa stina :*
får se om ja åker till mamma idag, jag måste ..

svär det finns folk till allt alltså ..
klagar hela tiden o tror dom själva är perfekta
men det finns ingen som är perfekt!



en bild på min älskade mamma :*



jag älskar dig mamma <3




går inte att ladda upp bilder?

förstår inte varför jag inte kan ladda upp bilder?
det laddas inte upp !? aja det är väl strul hoppas det går imorrn :)

aja det blev som sagt, vi åkte till mamma vi stannade och käkade på mc innan för hon bor bara 2-3 min ifrån mc :) så nu vet jag vart jag kommer vara ganska mycke när ja bor hos mamma hehe.

när vi kom fram till mamma hade hon bakat bullar tillsammans med min morbrors tjejs barn, vi åt bullar o snackade lite o sådär :) efter det drog vi hem

efter en kort stund gick ja o mötte stina vid bussen så vi drog till mig o snackade lite om allt o så
sen kom henka också så vi hade trevligt samtal tillsammans haha..

sen drog dom o nu sitter ja hemma o svettas fast det är iskallt i lägenheten, hoppas ja inte börjar få feber eller blir sjuk, de inge roligt =(

blir ingen praktik imorrn ska köpa ett busskort o dra till mamma direkt, o träffa josefine också eftersom jag inte hann göra det idag buhuu..

aja skriver mera imorgon, godnatt!  




frågor eller funderingar? skriv =)

sitter fortfarande hemma i tråkiga vilbergen som de aldrig händer något i, min syster håller på städar fortfarande o hoppas att hon blir klar snart, försökt att ringa men det är upptaget!

medans tiden tickar kan ja underhålla tiden lite,

 har ni några frågor eller funderingar är det bara att skriva på, jag svarar på absolut allt, oavsett hur dum fråga det är, men det finns en gräns där jag inte svarar, på tex privaatliv =)




flytt igen

hejsan ! =)
har inte hunnit skrivit på ett tag eftersom min syster har haft datan, & har inte hunnit med riktigt, under en viss period blir det så för mig snyft..

iallafall jag sitter hemma med emma, vi ska ha praktik egentligen, men det är så tråkigt att det är till och med roligare att sitta hemma hehe ..

aja vi ska väl vänta tills klockan tickar för vi ska åka till min mamma som har flyttat till haga, ska hjälpa henne lite, äta mc o sådär :)

sitter o lyssnar på beyonce, älskar henne till top!
hennes utseende, hennes låtar, hennes rööst! vilken kvinna helt fantastisk!

nu lyssnar vi på denhär låten =)





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!