Dipp dopp, svull svull svull!

Nu har jag och min syster precis varit nere och inhandlat lite smått och gått mohähä. Så nu ska vi slå på en film och roa oss hon och jag, hare gött! :D



Träningsvärk??

Skolan gick super idag! Fick G på mitt engelska prov idag, jag mår bra! Nu är det bara 5 prov kvar, jag mår dåligt.. haha. Skulle dra till dansen med Jonna men nae blev ju inte så, denna tjej gör mig galen ibland alltså. Så jag drog med kicki istället. Det var bara två personer som kom i tid så blev ingen dans vi gymmade istället, det känns som att jag redan börjar få träningsvärk för vi glömde stretcha uppss .. Tror hon också kommer ha träningsvärk imorgon mohahaha. Nu ska jag göra te och värma mig lite framför tv:n hörs senare!



Godmorgon

Godmorgon på er alla morgon pigga :D Jag sitter nu och dricker te, ska snart fixa i ordning mig sedan begär jag mig till skolan, weeey idag har jag dans! Hoppas på att jonna är vaken så vi kan dansa hähä. Skriver senare när jag har slutat puss på er!



Söndag

Igår åkte jag till stan och mötte älskling så åkte vi till min mamma och var där en stund, sen gick vi till hagaskolan och mötte Juan och Robin. Jag och älskling åkte till stan och väntade på bussen hem till mig och Juan och Robin åkte hem till hageby. Idag vaknade jag och min vackra ängel vid 2 och låg kvar i sängen till klockan 4 ovanligt ? naae .. Så vid 5 tiden åkte han hem och jag har bara varit hemma och blablabla har inget intressant och skriva så vi hörs imorgon förmodligen. Hej då haha!
Juste glömde skriva mina höga tankar, att jag älskar min pojkvän mest över allt annat på hela denna jord, han är bäst! Min lilla ängel, te amo mi corazon <3
Annonser från BloggPartner



Lördag

Jag har duchat och fixat mig lite nu, fick ett samtal utav älskling precis han ska duscha sen ska jag träffa honom sen åker vi till haga på lite äventyr, han sover hos mig inatt så jag kommer inte skriva något mera förens imorgon! Hoppas ni får en underbar lördag och till er som dricker, sup inte ner er medvetslösa haha. puss på er :)
Annonser från BloggPartner



Tack för gårkvällen!

Jag säger att kvällen igår blev lyckad! Tack till er alla :)



Klar

Nu har jag precis gjort i ordning mig klart, håller på göra lite pomme nu så jag håller igång under kvällen. Så här ser jag ut just nu



I breath your love

I wanna spend my nights and days between your arms, everyday breathing your love, and even in my dreams i wanna be kissing your lips. Baby i breathing your love ♥



you're the one for me




nej!

Fan jag missade skolan idag vilken ångest jag har nu buhuuu :( jag kunde ju ha gjort klart engelska provet och gjort klart det jag ska göra i bilden, men nej nu kommer det inte bli klart förens nästa vecka .. men vaffaaan!! Får se vad som händer idag om jag ska möta upp mina tjejer och hitta på något roligt som denna fredagen? aja sånt som märks vi hörs senare!



En dag med mami

Min dag spenderades först i skolan och sedan fördes jag vidare till mamma och var där en stund sen mötte vi upp sara som hängde med oss och handlade en hel del, tack så mycket gumman för hjälpen! <3 Sen senare mot kvällen drog vi och köpte vi mc och drog upp till mamma och käkade där vi pratade en hel del. Efter det började klockan närma sig 7 så jag drog ner och mötte min fina pojkvän. Så nu sitter han bredvid mig och leker med tändare och kollar när jag skriver haha. Ska vara social med honom så vi hörs senare antar jag. pussssssssssss ... Lägg märke på grisarna mohahaha!
var tvungen haha kolla bara likheten!! jag döööööööööööör hahaha
Annonser från BloggPartner



Brrr

Nu har jag precis kommit hem ifrån kylan. Drog ner till stan och mötte Alexandra och några så käkade vi mc och gick runt och kollade lite på kläder osv .. Sen mötte vi upp Malin och Sara så gick vi runt och kollade lite till. Sen blev det för kallt så vi alla drog hem haha. Får se vad jag ska göra om jag ska träffa min kusin eller inte, sånt som märks. Men nu ska jag göra annat puss på er.



Testat kameran

Nu har jag duchat och fixat mig, ska alldeles strax ner till stan och möta upp min darling Alexandra får se vad vi ska göra. Har testat kameran på mobilen och jag älskar älskar älskar den. Den är super häftig :D HAHA .. aja nu ska jag åka bjuder på två bilder på mig sen hörs vi senare!



JAG ÄLSKAR DIG!




Jag är ett levande bevis.

Har inte hunnit uppdatera så mycket eftersom allt tänkande osv har gått åt till skolan, men idag är jag ledig vilket är jävligt skönt alla onsdagar! Nu har jag äntligen skaffat mig en mobil haha, dom flesta ungdomarna kan inte vara utan mobil, men jag klarade mig utan mobil i en vecka. Ska säga att det var rätt så skönt att få tid med sig själv. Men nu är jag tillbaka till racet igen mohaha. Min lärare sa till mig igår " Du är ett levande bevis på att man faktiskt kan klara sig utan mobil, och speciellt till ungdomarna  " haha bästa Gunnar :D



Deja vu

Sitter och kollar på en skit bra film på tv som heter " Deja vu " fyfan så bra den är alltså. Ni måste se den!


För övrigt så har jag skjukt ont i magen, så har jag gjort något konstigt med min rygg så jag får skit ont i vissa rörelse, foten får jag också ont i för varje steg jag tar. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? :( buhuu haha.. Nu ska jag se klart på filmen. Ska lägga mig efter så vi hörs imorgon, godnatt kära bloggläsare.



Lång dag.

Skolan gick som vanligt idag, alltså kanon. Imorgon har jag prov ååh hoppas jag klarar av det!! Efter skolan blev det att dra till stan med Alexandra och en hel del folk, vi fikade, åt i mc och tog det allmänt lungt. Fick med mig en riktigt fin ring hem som jag är helt looove i hähä :D Aja nu är jag hemma iallafall helt alone försöker få tag i min älskling o få han komma hit men den jävlen svarar ju inte i telefonen när man ringer. Sega jävel haha men jag älskar han ändå. Nu babblar jag bara på så skriver senare.



Freedom Writers

Har precis kollat klart på " Freedom writers " en utav dom bästa filmerna som jag har sett. Så jag rekommenderar till er som inte har sett den ni måste se den! Klockren film.
Får se vad jag ska göra resten utav kvällen, ska hoppa in i duschen nu efter jag har skrivit detta inlägg sen ska jag försöka somna tidigt så jag kommer upp till skolan imorgon för en ny start. Hade inte så mycket mera på hjärtat. Vi kanske hörs senare eller så blir det som vanligt imorgon, puss på er så länge! :)



Love

Jag har letat efter dig i hela mitt liv, men jag har ändå varit stark nog att väntat. Jag fick dig och känslan du ger mig är så ny! Den är helt underbar. Den är speciell! Jag tackar gud varje dag för han lät mig träffa dig, för att han gjorde så vi två blev till ett, och han gjorde så vi älska varandra, du är bara för bra för o vara sann! Ingenting är desamma utan dig som det är med dig. När jag inte är med dig så saknar jag dig hela tiden. Jag vill varken lämna eller släppa dig, aldrig någonsin! Du är det bästa som har hänt mig och jag är så jävla lycklig med dig! Jag är lycklig på riktigt. I mina ögon är du det vackraste som finns och ingen eller inget kan besegra dig, du är som min prins, som min ängel utan vingar. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig vid min sida. Jag älskar dig över hela mitt hjärta nu då & föralltid.


Annonser från BloggPartner



sjuk kväll

Igår så vet jag inte vad vi höll på med haha. Jag mötte Alexandra i stan med massa annat folk. Först fikade vi, så drog vi till mc sen vet jag inte vad vi gjorde resten utav kvällen! Minns knappt någonting så mycket som vi höll på haha. Vi åkte ÖVERALLT! Spårvagn hit o dit. Aja vi hade roligt iallafall och det är väl huvudsaken? .. Får se vad som händer idag vaknade för ett tag sen, får bara hoppas på att min älskling kommer förbi senare. Men det är sånt som märks. Ska göra annat nu så vi hörs senare :)



Lördag.

Igår var jag och alexandra på stan, jag käkade så fikade vi, åkte till haga och till hageby där jag träffade min älskling, Alexandras mamma skjussade mig och min älskling hem till mig. När vi kom hem igår satte jag igång badvatten med massa skum och ljus i, så hoppade jag och älskling i och bada i två timmar sen gick vi och la oss!  Jag och älskling vaknade vid 12, följde han till bussen för en stund sen, ska ringa Alexandra. Ska nog träffa henne idag på stan och senare blir det att åka till hageby till mitt underbara hjärta. Får se. Vi kanske hörs senare!



Mot stan

Nu ska jag bara äta upp mina knäckemackor sen begär jag mig till stan och träffar Alexandra, får se vad vi ska göra, jag ska äta på mc iallafall hääh puss o kram ses på stan :D



Frågestunden avslutad

Tyckte det var roligt att alla förutom en kommenterade anonymt haha ..
1. nopprar du dina ögonbryn? dom är jätte fina iallafall :)
Svar : Nej jag nopprar inte mina ögonbryn, har testat en gång och det gjorde jävligt ont haha, tack så mycket! :)
2. Vad heter du i andra namn ?
Svar : Jag heter Linda Monica Caroliné Dehlin
3. Vad har du haft för hårfärger ?
Svar : Jag har haft, mörkbrunt, ljusbrunt och mörkblont haha
4. Vad ska du gå för linje efter Marielund ?
Svar : Hade tänkt ebeer omvårdnad
5. Hur går det med att sluta röka ?
Svar : Ska inte ljuga nu utan det går faktiskt bra, men jag röker fortfarande men bara antal få cigg per dag, kanske 3 om dagen så jag trippar ju ner på det! :)
6. Vad vill du med livet ?
Svar : Oj vilken fråga haha, jag tolkar den frågan som jag tror du menar, jag vill klara av skolan, ta studenten, skaffa jobb, skaffa en bra och trogen man, och få barn, flytta till en villa och kunna försörja mina barn.
7. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn ?
Svar : Det är faktiskt olika, ibland kan jag sitta en hel dag, en annan dag kan jag bara sitta någon timme, och ibland kan jag bara kolla lite snabbt så det är olika.
8. vad/vem får dig att må bra?
Svar : Såklart får min pojkvän mig att må hur bra som helst, alltid! Sen min vän Juan och väldigt få vänner och min fina familj. Ärligt talat så finns det några " vänner " som gör mig glad längre, håller mig till dom som är äkta och behandlar mig bra, och det är min älskling och Juan som gör det mest. Dom är helt klart bäst hähä.
9. vad är viktigt för dig?
vad/vem får dig att må bra?
Svar : Just nu är det allra viktigast att klara av skolan.
10. hur kan en vanlig dag se ut för dig?
Svar : Olika, vaknar, fixar mig, åker till skolan, sen hem ibland kan ja bara sitta hemma och ta det lungt efter skolan, ibland är jag med min älskling, och så kan jag åka ner till stan och träffa vänner, så det är olika på den frågan också.
11. vad önskar du dig mest av allt? :)
Svar : Hmm .. jag är inte en sån person som kräver saker. Så jag önskar mig bara ett lyckligt liv helt enkelt :)
12. Hur många gånger har du varit KÄR? :)
Svar : Jaa .. En gång tror jag. När man var mindre var det aldrig något seriöst förhållande någonstans, då var det mest lek, men för två år sedan var jag kär för första gången, mitt riktiga seriösa förhållande.
13. Har du tappat din oskuld?
Svar : Ja.
14. känner du jay smith
Svar : Haha nej det gör jag inte tyvärr så kan jag inte hjälpa dig att få kontakt med han.
15. en fråga bara, hur kan du älska din kille efter att ni har varit tillsammans i en månad? tycker det är lite roligt, du kanske inte vet vad riktig kärlek är?
Svar : Haha sånt här får mig att garva, men jag ska faktiskt svara på din fråga, den var lite intressant ändå. Du verkar vara en sån typ som tar saker förgivet. Eftersom du inte verkar veta hur min och min pojkväns historia är så kan jag berätta den så du förstår. Jag min pojkvän träffades i augusti, vi var vänner till september någon gång då vi började hålla på, vi höll på tills 1 december då vi blev tillsammans. Under dom månaderna vi höll på så växte mina känslor för honom.  Det var lite upp och ner för våran historia har inte varit som en saga. Han är den killen som har behandlat mig bäst utav alla skitstövlar, han får mig alltid att må bra, får mig att le, han vet hur man ska behandla en tjej, och eftersom vi båda har likadan humor så har vi mest skratt i vårat förhållande, vi kanske har tjaffsat 1-2 gånger under 4-5 månader ungefär.  Det är lite kort om hur vårat förhållade har sett ut och ser ut. Du skrev " du kanske inte vet vad riktig kärlek är? " så jag svarar nej det kanske jag inte vet eftersom jag aldrig har haft ett riktigt " seriöst " förhållande, så tror jag att det jag och min pojkvän har nu är kärlek. Det är så som jag känner. Men om du vet lite mer om kärlek så kan ju du berätta om du nu är så bra på att veta vad det är. Kärlek handlar inte bara om ord utan också i handling. Du vet ingenting om mig och min pojkvän förutom det jag har skrivit, så det ända roliga är din lilla fråga. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men nu har du fått en del av den stora informationen jag skulle kunna släppa ut, men känner att det inte är värt det.! Har det så bra kram Lindize :)
vad är viktigt för dig?
hur kan en vanlig dag se ut för dig?
vad önskar du dig mest av allt? :)
Annonser från BloggPartner



17+

Godmorgon på er! Igår kom min älskling till mig, vi myste bara framför massa ljus och snackade och tog det lungt. Idag kom jag inte iväg till skolan eftersom jag hade skit ont i magen imorse.. Men det gör nog inte så mycket eftersom jag har jobbat över en hel del den här veckan, hade bara en lektion ändå! Jag kollade ut och såg att det var sol så gick jag och kollade på termometern och det är 17+ ute! Skönt att våren börjar komma :) Nu ska jag se på film, glöm inte ställ frågor i frågestunden inlägget nedanför, puss och kram på er!
Ge mig sommar nununu!



FRÅGESTUND!




Impossible




Onsdag

Godmorgon på er! Jag vaknade för några timmar sedan, har bara allmänt städat mitt rum, kollat på tv och ätit. Eftersom jag är ledig idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra haha.. Så jag har suttit och funderat på om jag ska ha frågestund? Isåntfall startar jag den senare mot dagen. Var med och ställ frågor vettja, älskar att folk frågar och jag svarar hähä :D Hoppas ni deltar, Jag tänkte också ju mera som deltar i frågestunden ju mera ökar det chansen att jag lägger upp en video när jag dansar som vissa utav er vill. Aja vi hörs senare!
Bild från i somras.



My name is Khan

Min älskling kom aldrig till mig idag eftersom han är sjuk, krya på dig hjärtat, hoppas du blir frisk så snabbt som möjligt! :( .. Så jag laddade ner " My name is Khan " och jag säger bara jag brukar inte gråta till filmer, bara ibland men åt denna film grät jag som en liten barnrumpa haha så sorlig film men ändå så sjukt bra! Så till er som inte har sett den, NI MÅSTE SE DEN! Får se ska sova alldeles strax, är ledig imorgon så jag ska sova ut kan jag ju säga hehe, nej nu ska jag invänta min älskling på msn så hörs vi imorgon för jag har inte så mycket att komma med just nu! Puss och kram, hare bäääääst :D




Svar till kommentar

anonym : kan du lägga upp en video eller någonting på dig när du dansar magdans eller någonting annat? kram anonym
svar : hmm vilken fråga haha .. det kanske jag kan göra, får se. Skulle vara roligt om du nämde ditt namn, kram på dig anonym :)

Nu har jag precis kommit hem från skolan, skulle bara ha gått till 20 i 10 idag, men jag stannade kvar till klockan 1 och jobbade stenhårt med engelska wihuuu :D jag älskar skolan! hähä ....... NOT! Igår drog jag ner till stan med simon och käkade mc med några söta vänner, efter det var jag med stephanie, och efter det mötte jag älskling och var med han resten utav kvällen! Jag hoppas att min ögonsten kommer till mig idag hihi eftersom jag inte har någon mobil så är det ju inte så lätt att få tag i mig, men det hoppas jag att det löser sig, nu ska jag fortsätta se på tv, vi hörs senare :)



Update

Igår var jag i haga och kollade på när min lillasyster spelade bowling, efter det så skjussade pappa mig till hageby där jag mötte min älskling sedan gick vi vidare till min kära vän Juan, vi åkte och beställde pizza som Juan tjockis åt. Vid 11 tiden drog jag hem. Det var en utav mina bästa dagar, men mot slutet blev allt fuckt up :( .. men det är löst nu iallafall ..

Idag var jag i skolan och jobbade engelska hela dagen fram till klockan 1 fast jag slutade vid 10-11 tiden. Kändes skönt att jobba av mig lite, får se vad jag ska göra idag .. Hörs senare!



Jag dör så sööt!

Jag hinner inte se på film eftersom jag ska åka och kolla på när min lillasyster har match, intressant och kolla när hon kör bowling! NOT.. men nu ska jag fixa mig, men innan det ska jag bjuda på en ur söt video. HON ÄR SÅ SÖÖÖT! Får aldrig nog utav denna gulleplutt :D



Morning

God morgon! Jag vaknade för si sådär 2 timmar sedan, vid 7 tiden, och gissa vad? jag sov 12 timmar inatt igen haha.. och inte bara det, när jag skulle ut i köket trampade jag på något kladdigt så tände jag lampan, då var det cola hela golvet så det var ju bara väcka pappa och stackarn stog och tvätta och städade bort det i två timmar. " Förlåt att jag väckte dig, men jag skulle inte kunna städa bort det själv " gick jag runt och tänkte. Sitter just nu och snackar med Michael Nysten, ska se film nu så vi hörs senare! :)



Sena julklappar

Hejsan på er! Jag har duschat och precis ätit, följde min älskling till bussen för en timma sen ungefär. Fick två sena julklappar utav min älskling och min bästavän Juan! Tack så mycket. Fick en alladin choklad ask utav Juan och ett jätte sött halsbant utav min älskling. Tack återigen! :) Får se vad jag ska göra idag, vill sova men det ska jag försöka undvika, ska nog till stan och träffa Alexandra? Får se, nu ska jag fixa mig lite och kolla hur kvällen blir, ha det så bra allihoppa. Just nu har jag på mig det fina halsbandet som ja kommer ha på mig länge till.




Inte säker än

Videon som jag snacka om när jag dansar är jag osäker på om jag ska lägga ut haha jag vet att jag kommer ångra mig sen, men får se hur det blir med den saken. Har precis ätit med pappa, vi ska kolla på let's dance om en stund när det börjar, vid 8 tiden. Tidsfördriv tills min älskling kommer hähä! Han sover förmodligen här inatt hihi. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och svulla så vi hörs senare! :)



Dans träning

Nu kör jag min lilla egna dansträning här hemma för att fördriva tiden lite, jag KANSKE lägger upp en video? vem vet ;) aja nu ska jag fortsätta vi hörs senare!



Förlora både pappa & mamma ..

Nu är jag hemma! Satt och kollade på " oprah " ett utav det sorligaste avsnitten jag har sett .. Och nu kollar jag på " extrem home make over " vilket också är sorligt, barnen förlorade sin pappa och några månader efter så förlorade dom sin mamma. Jag kan inte fatta hur jobbigt det måste vara, man ser på dom hur dåligt dom mår, men som tur så tar deras mormor och morfar hand om dom.

Varför uppskattar jag inte det jag har? Fyfan nu saknar jag min mamma och funderar att sova där idag eller hela helgen. Eftersom jag inte bor hos henne så vill jag påminna henne om hur mycket jag uppskattar henne, hur mycket jag älskar henne, hur glad jag är över att hon finns, över att jag har henne, över att hon alltid finns hos mig och hur stark hon är! Jag skulle aldrig kunna tänka tanken att förlora någon utav mina föräldrar.. Dom är helt underbara och jag älskar dom mest av allt på hela denna jord! my wonderful mother
Annonser från BloggPartner



i skolan

Just nu är jag i skolan, har haft engelska och ätit frukost för andra gången haha. Sitter i bilden och väntar på att våran vikarie ska komma så vi kan börja sätta i gång arbetet vi höll på med i tisdags. Slutar vid 11 någon gång så ska äta återigen sen ska jag hem, så vi hörs när jag kommer hem, vid 12-1 någon gång! :)



12 timmars sömn

Godmorgon på er! Det blev ingen bowling igår eftersom jag somnade vi 7 tiden, meningen var att jag egentligen bara skulle sova en timma eller två, men det blev tolv istället haha. Nu har jag sovit ut vilket är riktigt skönt. Idag är det sista skoldagen för denna vecka och ja må säga att jag är faktiskt skit stolt över mig själv, har inte jobbat så här mycket som jag har gjort på jag vet inte hur många år! Men men nu ska jag fixa iordning mig sen blir det att möta upp simon och åka till skolan, vi hörs senare. Puss o kraaaam :D



Bowling?

Nu är jag hemma så skönt, fyfan så kallt det är ute uuusch! Skolan gick bra idag, känner att det går framåt så skönt! :D .. Efter skolan drog jag och simon till hans mormor och morfar i ljura, vi var där ett tag fikade snacka och tog det lungt, sen drog vi hem till mig ett tag, sen till honom, skulle följt med han till hans farmor och farfar nu egentligen men jag orkade inte, gick hem istället! Får se när han är klar där, han skulle på helkroppsmassage eller något så han skulle höra av sig efter det, då kanske vi ska ner till centrum och spela bowling, får se hur det blir med det.. Nu ska jag göra te och värma mig lite framför tv:n vi hörs senare!
Annonser från BloggPartner



Jag spyr

Snart spyr jag känns det som, kan ju inte sluta äta utav alla godis sakerna heller :( åh imorgon blir det en lång promenad kan jag lova, och bränna bort allt jag just har svullat i mig hähä .. Har inte gjort så mycket ska lägga mig snart, upp imorgon och dags för skola igen puuussst orkar inte =/ men men det är bara två dagar kvar till helg, en bra tanke det hihi! Kan inte lova att vi hörs något mera ikväll, men imorgon hörs vi som vanligt!



Svull time!

Nu har jag precis kommit hem, var nere i centrum och inhandlade 4 energidrinkar, två chips påsar, en stor choklad djungelvrål & två 1,5 liters pepsi, nu blir det att se film och svulla mohähähä :D .. Fyfan ska börja röra på mig redan imorgon efter allt svull, kvällspromenader ska jag börja med, så har jag ju gym på fredag och dans på måndag så det blir perfekt! :D



För första gången

För första gången är jag kär på riktigt
För första gången är jag lycklig på riktigt
För första gången är det kärlek på riktigt
Det är första gången jag älskar någon på riktigt
te amo mi corazon 



Memories

Gamla minnen med mina fina vänner som jag hittade på datan
Fabiola och jag
Madde emilia som knappt syns haha och jag
Jag och aurora
Simon och jag
Michelle och jag
Jag och lolle
Lolle, Robin och jag
Jag och DD
Jag och ida
Jenna Hannah jag och josse
Jag och Jasmine
Madde och jag
Alin jag och johannes
Jag stina och harri
Jip och jag
Fabiola jag viccy & gina
Jasmine jag och emilia
Jasmine Anel Emillia Jag Stina och Benti
Felix Matte Simon och jag
Min kusin sophia och jag
Jag och Johnny
Jag och Juan
Jag och Josefin
Josefine Hannah och jag, gangster shit! hahaha
Emma Joakim jag och Jonna
Alexandra Josse och jag
Ni kan läsa på bilderna
Stina jag och Eric
Josse och jag
Jag och Emil
Det var en liten del utav mina små vänner! Mer lägger jag upp en annan dag
Saknar den gamla tiden, allt va så mycket bättre förr..



Kan aldrig sluta

.. Lyssna på denna! Så bra låt och det blir det extra söta när lilla tösen sjunger med åååh blir bättre o bättre ju mera man lyssnar på den!




Superbad

Har precis kollat klart på superbad, jag tycker att filmen var rätt bra, om man har humor haha! I denna film handlar det om ungdomar, fester, osv .. önskade bara att dagens poliser var som i filmen haha så sköna! Men men det är bara film det är bara fortsätta drömma .. Juste på tal om drömma hahaha ni vill inte veta vad jag drömde inatt! Jag och älskling rånade hc (hageby centrum) haha sen åkte vi runt i en bil och sköt våra " fiender " dvs poliser. Haha sjuk dröm, det glädje han när jag berättade till honom, han fick till sig ett gott skratt haha! Aja över med snacket nu ska jag göra lite annat vi hörs! :)



Sova ut var det väl va?

Godmorgon på er. Här ligger jag i min säng ska alldeles strax upp och käka osv .. Sova ut var det jag skulle göra idag va? Men nej jag ska ju vakna vid 7 tiden irriterande! Men börjar faktiskt bli lite små trött så får se om jag somnar efter jag har ätit sånt som märks annars hörs vi ju senare som vanligt hähä :D



Godmorgon

Eller godkväll kanske man ska säga hehe, jag följde min älskling till bussen för en halvtimme sedan, vi låg och myste i min säng och pratade lite om allting, vid 7-8 tiden däckade vi haha så skönt det var kan jag säga er. Nu ska jag äta pannkakor och sedan sova återigen. vi hörs förmodligen inte mer idag, utan vi hörs imorgon som vanligt. Imorgon kan jag sova ut för att jag är ledig gaaaaaaaash så skönt!


Jag kan inte förklara om hur glad jag är över att ha dig min ängel, så mycket som jag älskar dig går inte att beskriva, det känns bara i hjärtat och magen! Med handen på hjärtat lovar jag och svär, du är allt jag begär. Mitt hjärta tillhör endast dig min vackra prins! <3




Älsklingen kommer hit!

Just nu sitter jag och snackar med min älskling som är påväg hit, får se vad vi ska göra, bara mysa tror jag som vanligt hähä :) Stolt fotograf, bilden är tagen för ett tag sen mohaha!
Världens finaste älskling! <3



HAHAHAHA

Jag dör! så söööööööööööööööööt HAHAHAHAHAHA



Bra dag

Nu är jag hemma ifrån skolan, för en gångs skull så är jag faktiskt stolt över mig själv! Jag gjorde ett engelska prov idag som jag fick godkänt på, ett prov är avklarat utav 7 st, nu har jag 6 st kvar .. Mår dåligt av att bara tänka tanken haha .. Efter det hade jag bild vilket gick riktigt bra! Så min dag har varit riktigt bra idag även fast jag inte har sovit en blund inatt hihi, så idag är jag glad! :D Nu ska jag göra te och kolla på tv, vi hörs senare!



Dags för skolan!

Godmorgon på er sunshines! Har precis stigit upp ur sängen, har inte sovit någonting alls inatt, utan jag har bara legat och vänt på mig och sagt till mig själv att jag måste sova! Men nej det gick inte .. Så då var det lika gärna bra att vara vaken resten av tiden som var kvar tills man skulle upp. Nu sitter jag uppe iallafall ska snart äta frukost, fixa mig, möta brudarna i stan och sedan åka vidare till skolan. Vi hörs efter lunch någon gång för jag slutar där någon gång. Ha en underbar dag så länge! :)




Natti natti

Nu har jag precis ätit kvällsmat, ska hoppa in i duschen eftersom jag har nya sängkläder så kommer jag lägga mig i sängen ren o fresh mohaha skönare finns nog inte! Snackar lite med jonna också lilla gumsilumsan som jag har saknat, inte träffat henne på länge! Imorgon ska jag upp tidigt och smsa alexandra, jonna & sara och försöka samla in brudarna i stan i rätt tid så vi kan åka till skolan tillsammans. Nu är jag tom på ord så det får räcka så här. Godnatt på er bloggläsare vi hörs imorgon som vanligt! :)





Jag har gått upp kg.

Nu har jag min syster och min systers kille precis kollat klart på en film, vet inte vad den heter orkar inte kolla heller haha, vi svullade under filmed med chips cola och choklad, så jag antar att jag har gått upp lite nu hehe .. Just nu snackar jag med min älskling, ska sova om ett tag så jag kommer upp till skolan som är i morgon. Vi kanske hörs senare nu ska jag göra annat! Pusss o kraaam skumbanan hahaha



Tidsfördriv

100 frågor om mig

01. Fullständigt namn: Linda Monica Caroliné Dehlin
02. Ålder: 16 
03. Vart bor du: Norrköping
04. Bor tillsammans med: Pappa och två systrar
05. Husdjur: inga
06. Färg på ditt hus: Typ brunt?

07. När är du född: 16 september 1994

08. Klass: IV3
09. Vilket år tar du studenten: 2014?

10. Något jobb: Nej
11. När gick du upp i morse: 18:00
12. När ska du sova: Ikväll om jag lyckas
13. Duschat idag: Nae 
14. Kramat någon idag: Nae

15. Pussat någon idag: Nae
16. Vad har du ätit idag: En macka och ett glas saft
17. Dagens klädsel: Stor tröja och  morgonrock
18. Dagens smink: Inget smink

19. Dagens sötnos: Min älskling

20. Dagens roligaste: Min syster och hennes kille

21. Har du många vänner: Man kan väl inte ha för många?

22. Hur många har du kysst: Haha inte en aning .. 
23. Vem kramade du senast: Alexandra tror jag

24. Vem saknar du: Min älskling

25. Hur många har varit otrogna mot dig: En tror jag 
27. Har du pojk-/flickvän: Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast: Harri tror jag 
29. Vad stod det i ditt senaste sms: " Jag ska sova fet ont i huvet, godnatt älskar dig bäbi :* <3 "

 

FAVORIT:

31. Film: Massa

32. Låt: Vybz kartel - Marie
33. Mat: Mc, Pizza, Tacos

34. Dryck: Cola
35. Färg: Alla

36. Tv-serie: Oc

37. Stad: Norrköping såklaaart
38. Land: Turkiet
39. Ämne i skolan: Dans
40. Tv program: Inget


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Min älskling

42. Personen du pussade: Min älskling

43. Gången du spydde: Lääänge sen

44. Gången du grät: Inte så länge sen .. någon dag sen bara

45. Pizzan du åt: Någon dag sen hihi

46. Gången du var i Göteborg: Läänge sen

47. Gången du var i Stockholm: Förra sommaren tror jag
48. Gången du duschade: Igårkväll
49. Gången du sov: För en halvtimme sedan 
50. Personen som såg dig gråta: Gråter inte offentligt så ingen

51. Svart eller vitt: Svart 
52. Hund eller katt: Katt!
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Båda

54. Tvspel eller datorspel: Datorspel
55. Singel eller upptagen: Upptagen
56. Pussas eller kramas: Pussas och kramas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: Lunarstrom hähä
58. Ragga eller bli uppraggad: Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Hmmm .. båda 
60. Har du svart hår eller blondt: Mörk brunt

61. Har du blåa ögon eller bruna: Grön/bruna

62. Choklad eller lakrits: Choklad

63. Göteborg eller Stockholm: Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: Cola
66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller prickigt: Randigt
68. Älska eller älskas: Båda 
69. Leva eller dö: Leva

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Dom närmaste

71. Personer du hatar: En bara, sen ogillar jag en hel del

72. Pojk-/flickvänner du haft: Vet inte .. 1 -2 seriöst iallafall
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Hm inte en aniing

74. Glassar du ätit på en dag: Det vet jag inte heller haha
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Ingen haha

76. Gånger du haft minnesluckor: Varje dag minst 3 gånger per dag haha
77. Gånger du varit hög: -

78. Personer du saknar just nu: 1
79. Gånger ditt hjärta brustit: 3

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: Min älskling
81. Träffade du senast: Alexandra

82. Sjöng du senast för: Min syster och hennes kille
83. Hade du senast en msn-konversation med: Min älskling
84. Spelade du tvspel med senast: Spelar inte tv spel så ofta, men isf mina syskon
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Min älskling!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Nämner inga namn här hähä

87. Förtjänar att dö: Ingen förtjänar att dö.

88. Är söt: Min älskling såklart
89. Vill du sova jämte inatt: Min älskling ..

 

VAD:
90. Gör dig glad: Min älskling

91. Gör dig ledsen: Svek

92. Vill du helst göra nu: Träffa min älskling
93. Önskar du att du slapp göra: Gå till skolan

94. Vill du ha nu: Älskling framför mig

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: En bra dag!

96. Längtar du till: Sommarlov

97. Tycker du om dina betyg: Vet inte hur dom ser ut haha 
98. Ångrar du i ditt liv: Massor
99. Är det bästa som hänt dig: Just nu, min älskling! 

100. Hur mycket är klockan: 18:43




Seg söndag

Hejsan! Har inget speciellt på hjärtat tänkte bara slänga in ett inlägg. Jag vaknar som alltid sent skönt men inte bra att vända på dygnet. Man hinner inte göra något på dagen förens det börjar bli läggdags igen, man somnar när det är mörkt och vaknar när det är mörkt.. Min älskling skulle komma hit idag egentligen men det blev inte så. Så nu sitter jag i min systers rum med henne och hennes kille och tittar på timon och pumba hahaha.. Får se är rätt så seg ska lägga mig om en stund så jag vänder tillbaka på dygnet lagom tills skolan börjar! Slänger säkert in ett inlägg senare, så vi hörs väl antadligen då puss på er så länge :)



Pallar inte ...

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan, träffade alexandra skulle träffat stina med men det blev inte av .. aja jag och alexandra drog till någon hippie fest där de bara var massa hippies hahaha fett roligt, sen drog vi därifrån och käkade mc för andra gången! När vi stog och väntade på hennes mamma kom det ett par stycken som kastade snöbollar sen sa en utav killen " förlåt för skottlossningen " hahahaha dog av garv .. sen var den en tjackis som gick och  vandrade på den hala gatan och halkade hela tiden typ haha alexandra skratta så hon höll på kissa på sig, och jag med haha ..

Jag pallar inte mer, jag måste ha en mobil, jag kan ju för fan inte få tag i folk på något jävla sätt, och speciellt inte min älskling.. PAAAAAAAAAANIK !!



Linda Dehlin

Bjuder på en sjukt bra låt och två bilder nytagna på mig innan jag drar!




Without my own

Nu är jag snart klar, ska snart åka till stan och möta mina pullor! Vi hörs senare maybe:) '





Lördag

Godmorgon på er! Vaknade för en stund sen, har precis käkat, får se vad som händer denna lördag. Jag orkar egentligen inte sitta hemma idag, vill göra något roligt nu innan skolan börjar, men får se vart jag förs idag. Jag har glömt bort den här " dag " saken jag höll på med helt och hållet. Får se om jag fortsätter med den senare idag eller om det blir imorgon, nu ska jag iallafall hoppa in i dushen, vi hörs senare! :)



Lycka

Du kom som ingenting, men redan då kände jag hur mycket jag ville att du skulle bli min. Som en daglig drog fick du mig att må bra. Du förändrade mitt liv, fick mig känna lycka och kärlek, jag glad över att vi två blev till ett, glad över att du är just du, att du är som du är, min fina prins du behöver inte ändra dig på något sätt! Jag är hur glad som helst att du finns för mig och att du behandlar mig som du gör och nu idag är jag glad över att jag har dig, jag älskar dig! ♥




Bara för att

Jag sitter och väntar på att " Snuten i hollywood " ska börja :D

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Har jag säkert men inget speciellt som jag kommer på just nu

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja en hel del och en är på smällen, är så glad för deras skull

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja en hel del!  Bland annat att det ska hända lite mera saker, roliga saker. Mera äventyr wihuu ..

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
1/12-2010 <3

Vad var din största framgång 2010?
Hmm när en dörr stängs öppnas en annan?

Största misstaget?
Inte en aning faktiskt ..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, jag har varit sjuk hela året ut tror jag haha eller vad det har känts som iaf snyft ..

Bästa köpet
Ehm .. en jätte söt tröja haha


Vad spenderade du mest pengar på?
Cigg .. vilket jag inte kommer göra detta år yaaaaaamie haha


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja en hel del hihi

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Oj det är nog en hel del låtar, har blivit förälskad i massa nya låtar under detta år att jag knappt minns vilka haha, men bland annat rihanna, bruno mars, dalenbarn, kartellen, och en hel del sorliga & en hel del fest låtar.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ett tag var jag nog ledsen, men har varit glad för det mesta.

Vad önskar du att du gjort mer?
Utnyttjat tiden speciellt sommaren.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit hemma och varit tråkig

Hur tillbringade du julen?
Först hemma hos pappa med mina två syskon, sen vidare till min farmor och farfar och firade med kusiner och sedan åkte jag till min äldsta syster och firade med alla mina syskon (förutom broshan..) och så Mamma mormor och min systers kille och son firade jag med.

Blev du kär i år?
Ja och det är tur att jag blev det i den rätta killen, han är bäst! Min älskling <3

Favoritprogram på TV?
Snuten i hollywood, och en hel del disney program hahaha.

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej det tror jag inte, isf ogillar ..


Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon bok haha

Största musikaliska upptäckten?
Hmm .. inte en aning

Något du önskade dig och fick?
Ja.

Något du önskade dig men inte fick?
Ja.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, umgåts med min bästavän och skapat massa minnen, och en hel del andra vänner också ..

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
My own style ;) haha nej vet inte .

Vad fick dig att må bra?
Min älskling såklart, min kära vän juan familj och en del vänner också.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Spanar inte in kändis killar så ofta så ingen speciell för min del. Jag nöjer mig med sötnosen jag har hähä

Vem saknade du?

Min mamma, min äldsta syster, hennes son och en hel del vänner som jag har tappat kontakten med ..

De bästa nya människorna du träffade?
Min älskling! <3




Jag älskar tjockisar

Och det är faktiskt sant, är inte nästan alla tjockisar urgulliga? iallafall mulliga personer dom är så söööta haha speciellt Anders Bagge! Han är hur gullig som helst, speciellt när han ler hähä :D



Jag klara mig

Jag blev inte ensam igår utan min syster stannade hemma och min älskling kom förbi, han bad mig massera hans rygg för han hade ont han brukar inte tycka om massage han brukar tycka att det kiklas mest haha men han somnade till min massage so cute hähä. Då var klockan strax intill 11 och jag var inte trött så jag och min syster satt uppe och kollade på film, sen gick jag in och la mig bredvid min älskling, såklart så vaknade han. " Tänk vad skönt det var eftersom jag somnade " sa han haha jag är bra .. aja bort med onödigt snack, följde han hem för en stund sen så nu sitter jag och äter kebab och njuter får se vad som händer idag, vi hörs senare :) Juste min mobil pajjade igår så jag har ingen mobil..



Vilken jävla idiot

.. Rätt ut sagt om man får säga så här i bloggen. Jag min syster och min pappa var och handlade pizza så kom det in största jävla idioten och börja skrika o kräva att han skulle ha rabatt på en pomme tallrik som kostar 35, han tjaffsade om att han ville ha den gör 20 kr? hallå det är 15 kr mer..? Han stog och sa är vi inte bröder? Inte nog med det han stog och skrek fyfan vad jag hatar araber och turkar hit och dit, sen var det två tjejer med sin mamma han går fram till tjejerna och säger ni ser ut som kineser, kommer ni från kina eller så stog han där och as garvade ..  ( hon svarade nej vi är från vietnam faktiskt ) så stog han och skrek ÄR DET OKEJ OM JAG DRAR AMFETAMIN ELLER? sen kom han fram till mig och börja taffsa på mig då  min syster putta bort honom, han tog sitt huve mot min hals och han luktade alkohol men jag puttade bort honom, så stog jag där i varv 180 hade sån adrenalin kick. Han var även på min syster och min pappa och resten i pizzerian. Vilken jävla idiot! Vart fan är respekten? blir så trött på sånna idioter...


Aja vi drog direkt efter våran pizza kom.. Vi har precis ätit och njutit utav våran middag här hemma i lugn och ro. Ska snart hoppa in i duschen, får se om min älskling kommer förbi annars blir det att lägga sig rätt skapligt ikväll. Eftersom min syster ska åka till sin kille senare och min lillasyster är hos mamma så jag blir ensam ikväll isf. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare! :)
Annonser från BloggPartner



Trött

Nej älskling kom inte hit idag, efter filmen så somnade jag en timma, sen vaknade jag somnade om vaknade somna om, tillslut väckte pappa mig för vi skulle äta, så ingen älskling hos mig idag, han mådde inte bra stackars krya på dig hjärtat :( .. Jag är faktiskt riktigt trött skulle kunna sova hela lovet tills skolan börjar.. aja min syster kommer hem idag wihuu slipper jag vara ensam om dagarna haha. Ska se på tv med pappa och lillasyster och invänta min äldre syster som kommer om en timma ungefär, kan hända att jag somnar, däckar jag så däckar jag, vi hörs imorgon vilket fall som helst! hej på er..
Ingenting är starkare än kärleken! Jag älskar dig bebis <3
Annonser från BloggPartner



The town

Ringde och väckte älskling för en timme sedan ungefär, har prescis kollat klart på " The town " så jävla bra film, riktigt grym, ni som inte har sett den jag säger bara det är värt att se den!



Fix hemma

Börjar inlägget med denna låt, älskar refrängen !! ..
Nu har jag precis städat mitt rum och diskat den lilla disken som fanns i köket, funderar på att ringa min älskling och väcka honom så han kommer hit jag orkar inte vara ensam haha men jag ska låta honom sova lite till eftersom han inte har sovit något under hela natten, han gick och la sig vid 9 imorse. Känner mig som en hemmafru jag står och städar i väntan på min älskling hahaha.. Jag har inget bättre för mig så ska fixa lite till här hemma, vi hörs senare!



Dag 16 – Den här veckan

Det ända speciella med den här veckan är att det har varit nyår, har inte gjort något speciellt bara varit med min älskling som vanligt hähä. :)



JAG MÅR BRA!

Hej hopp gummisnopp! HAHA Godmorgon på er! Vet ni vad? jag somnade rätt så sent vid 3 tiden inatt och vaknade vid 7 alltså sovit 4 timmar och jag är skit pigg, jag kunde inte somna om så vaken är jag och inte bara det, jag är hur glad som helst! :D " fyfan vad jag älskar livet " en sådan känsla har jag inom mig och jag är fan så jävla glad wihuuu hahaha. Går och ler hela tiden och dricker min energidrink nanana. Såg på facebook att massa somnade för en timma sedan och vid 6 tiden osv då när jag vaknade haha och min bebis har inte somnat än, fyfan! På tal om bebis så kommer han hit sen hihi. Vi hörs snart igen hääj döö :D



God natt

Nu blir det att sova för min del, minns förut när jag vaknade hur skönt det var att sova och hur mycket jag önskade att jag fick somna om, att klockan skulle bli sent så jag kunde sova igen, men nu är klockan nästan för mycket och börjar bli pigg? fan .. måste sova nu.
Vi hörs imorgon godnatt kära bloggläsare! :)



Älskling

Även om han inte är sådär världs bäst på att sitta stilla när man ska ta kort på honom så är han världens bästa i mina ögon. Han är min ängel! han är så söööööööööööööööööööööööööööööööööt




Så sant

Den som vill dig något, KOMMER till dig.
Den som bryr sig om dig, HÖR av sig till dig.
Den som saknar dig, TÄNKER på dig.
Den som vill ditt bästa, RÅDGIVER dig.
Den som brinner för dig, FINNS alltid för dig.
Den som älskar dig, LÄMNAR dig aldrig oavsett vad!




sjuk??

Fy fan känner mig konstig sen min älskling var här, han mådde inte bra stackarn! Han kanske höll på bli sjuk och smitta mig för han sa förut att han hade lust att spy, nu mår jag illa o känner mig konstig, men det kanske var pizzan som gjorde oss dåliga? .. ne kom på att han mådde dåligt när han kom till mig redan då! Fan vill inte bli sjuk, men kanske bara behöver sömn? hoppas det för jag vill inte bli magsjuk snyft :(



Dag 15 – Ett ögonblick

Ett speciellt ögonblick för mig är nog när jag flög för första gången i mitt liv, det var verkligen en upplevelse att se hur jorden kan bli så liten men ändå så stor. Hur högt upp man är i luften och se dom stora haven nedanför och ett flygplan flyga bredvid. Det var nog ett speciellt ögonblick.



Fuckat min rygg

Hejsan sötnosar! Jag har återhämtat mig igen efter några timmars sömn haha, sov ingenting under hela natten för juan och robin underhöll mig i telefonen till 10 på morgonen, så passade jag på att sova ett par timmar, så vaknade jag av att älskling ringde mig och sa att han kommer hit, aw han är bäst, min lilla sötnos. Så nu är han påväg hit vi ska väl bara mysa hähä! ... Oh nu när jag ligger här i sängen och rör mig lite så får jag skit ont i ryggen vid svanskotan på vänster sida, fyfan vad ont det gör jag har inte en aning om vad jag har gjort men bra känns det inte.. Aja får se till att min älskling fixar det haha vi hörs senare, då återkommer jag med " Dag " saken! :)



shit

HELVETE!! Detta måste fixas innan det är försent.. Kommer tillbaka när allt är bra igen. Hare bäst, kommer förmodligen senare om det löser sig.. fanfanfaaaan :(



Välkommen till världen!

Jag fick en syssling inatt. Måste bara säga att min 17 åriga kusin är stark! Inatt födde hon en flicka som ska heta Kelly. Grattis jag är stolt över dig kusin!
Här är den söta familjen! Mer bilder kommer senare med tiden



Min prins

Finner inga ord för hur glad jag är över att ha dig älskling, du är min bästa! <3




Humöret är inte på topp

Humörsvänningar upp och ner, just nu är det nere så drar ifrån mig datan ett tag, kanske hörs senare, beroende på hur mitt humör är, ciao.



Minuten

Sitter och kollar på minuten på svt1 fyfan jag blir stressad av utav att bara kolla på det haha.. "Minuten" går ut på att man ska klara olika nivåer med vanliga hederliga svenska tillhyggen så som ett kvastskavt eller liknande. Nivåerna blir svårare och svårare, och målet är att deltagaren ska slutligen vinna en kvarts miljon kronor, alltså 250 000 kr . Så jävla bra :D




Södra sidan




Dag 14 - Min dag

Min dag ser ut såhär : Jag vaknade vid 4 halv 5, åt, duschade, borsta tänderna, nu sitter jag och kollar på tv sitter och kollar bloggar osv .. Jag har inte rökt en ända cigg idag, vilket jag är stolt över men ändå har jag panik, jag kan inte sitta stilla, jag går och dricker och små äter för att slippa suget. Jag kan om jag vill, jag ska om jag fortsätter! Jag ska lyckas, jag ska göra min älskling stolt hähä :D .. vet inte hur resten utav min dag ser ut, bara ta det lungt hemma må jag tro. Vi hörs senare! :D
åh, cigg som är så gott, nu får jag nästan ångest! :( Nejnejnej jag ska stå emot!



Dag 13 – Vad är kärlek?

Kärlek kan vara olika. Kärlek kan vara till familj, vänner och även djur. Kärlek kan vara att man älskar en person, att det pirrar i magen när man tänker på en person, bli nervös och kallsvettas, man kan också blir riktigt glad över att bara tänka på personen man älskar eller bara höra personens namn. Kärlek för mig är inte bara att älska en person, utan att man vill åldras med personen man älskar, och även acceptera personens bra och dåliga sidor, acceptera personen som den är, inte behöva tvinga att den ska ändra sig för dig. Kärlek för mig handlar också om förväntningar, längtan, förhoppningar och drömmar. Kärleken och känslan man har när man är kär är nästan ömöjlig att beskriva.. Men när det klickar för mig så vet jag när jag är kär. Kärlek kan vara helt underbart, är man lyckligt kär känner man sig oövervinnerlig, men är man olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.. Kärleken har sina historier. Nu vet ni vad kärlek är för mig och vad jag tycker!




En månad !

nytt år & en bra start på året.
en månad med älskling! <3





Mitt år i frågor

ÅRET
Hur har året 2010 varit för dig? bra och dåligt
Bättre än förra året? nae 
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? haha finns massor! 
Har du flyttat under år 2010? ja 3 ggr haha
Har du hittat en ny låt som du älskar? javisst har jag det
Isåfall vilken? finns massor hähä
Har du druckit alkohol? ja
Har du kysst en främling? nej det tror jag inte

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2010? underbar
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja..

Har du haft ett hemligt förhållande? ja haha 

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? Nej och det är väl tur det?
Har någon i din släkt avlidit? tror inte det
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? ja haha 
varit i slagsmål? ja

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? ja en hel del ..
Isåfall vad? inget du behöver veta? haha
Har du skämt ut dig? haha, har jag säkert. 
har du ljugit för en vän? kanske en liten lögn isf
Har du varit ute en hel natt? japp
Har du blivit tagen av polisen?  - ja tyvärr .

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? marielund.
har någon varit elak mot dig i skolan? nej hihi
Hatar du ngn på din skola? hata är ett starkt ord, men ogillar kanske.
Har du gjort ngt framsteg? nae inte som jag hade tänkt att jag skulle göra. =/
Haft alla rätt på ett prov? kanske kanske inte

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? jaaa!!
Har du förlorat en vän? mm och det är väl synd det .. 
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? jaa
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej, isf är den personen ingen vän till mig
Har du ljugit för en bästavän? nae !
Har du haft en relation med en vän? nej.
Har du många killkompisar? man kan väl inte ha för många?



Nyår!

Kvällen blev lyckad igår iallafall. Jag åkte ner till söder tull sen gick jag till kungsgatan och mötte upp mina brudar nittan rreze och marigona, vi var hos någon och hade det trevligt tills det blev bråk, sen vandrade jag rreze och marigona vidare till de geer till en kompis och hade det ännu en gång trevligt, klockan blev mycket jag gick ner till stan och mötte upp min älskling sen gick vi hem till mig och sov! :) Jag och älsklingen somnade vid 9 någongång  på morgonen och vaknade 7-8 nu på kvällen, han är hemma nu iallafall och jag är trött, funderar på att äta och gå sova igen haha hur kan jag vara trött efter alla timmars sömn? aja tack för en fin kväll igår mina fina vänner & min underbara älskling.
jag och marigona
min älskling helt utslagen imorse efter allt gående haha so cute.
Annonser från BloggPartner



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!