såjaa

Nu har jag precis bäddat rent min säng, och innan det tog jag en långvarig och varm skön dush. Så ikväll kommer jag somna som en riktig fresh prinsessa! haha.. för övrigt så sitter jag här tillsammans med mitt te och kollar runt lite bloggar osv.. har bara tagit det lungt idag, riktigt skönt faktiskt. får se ska väl fortsätta dricka mitt te och kolla vidare på allt som finns på nätet. funderar på att ladda ner någon film, så får se hur det blir. skriver senare :D

får bli en riktigt gamal bild på mig och jonna, dock minns jag inte när den är tagen för på den tiden drack jag inklusiv varje helg. haha vilket jag inte gör nu ;)



without you, i'm nothing. with you, i'm something. together we're everything ♥
_________________________________________________________________________




rolig kväll

Igår hade jag en riktigt rolig kväll. Började med att jag mötte upp nysten, sen drog vi och mötte manne och eric, dom drog till manne och ja drog till jonna. Efter ett tag så mötte vi upp nysten och rubbet, vi skulle till haga men blev inget utav det, sen skulle vi till eneby men det blev inte av det heller, så va vi i ektorp och tog det lungt. sen drog jag hem och sov.




skönt att träffa sin underbara vän igen! .. mer bilder kommer
Annonser från BloggPartner



i need u,

Jag behöver dig just nu, så jävla mycket behöver jag dig! Behöver ditt stöd, dina råd, din kärlek till mig. Du är den ända som skulle få mig att bli lycklig nu, behöver bara se ditt leende så är jag lycklig. Minä rakaastan sinua ♥

Jag saknar dig .. :(



Vi hörs.

Trött på en viss människor, trött på denna stad. känner inte för o blogga, kommer tillbaka när jag känner fört. vi hööööööööööörs!



Annonser från BloggPartner



Ojojoj vad det känns bra!

Vem vare som kom vidare först då? jooooooora MINNAH! ;)


och vem åkte  ut? joooooooora DANIEL :D

hur känns det lillsyrran? det borde kännas i hjärtat att din lilla plutt åkte ut,
men livet är hårt lilla gumman. ;)




Bäst ikväll.

Minnah var bäst ikväll! UT MED DANIEL ;)



God kväll

Nu har jag precis ätit, har sovit ett bra tag, riktigt skönt! Dock börjar jag redan få träningsvärk i benen haha :( Det var vad vi tränade mest idag, benen! Nu väntar jag på att idol ska börja. Idag är det freeeeedasmyys! HAHA. näää men ja ska kolla på idol med min pappa och lillasyster med massa godsaker. skriver senare, hoppas ni får en underbar kväll :)



2 timmars träning.

Nu har jag precis kommit hem efter ett 2 timmars pass i gymmet med jonna, idag tränade vi riktigt hårt. Vi testade lite nya maskiner, jobbigt men roligt. Vill man vara fin får man lida pin hihi, nu ska jag stretcha sen hoppa in i duschen men innan det ska jag bjuda på några bilder från idag.









bästa salami, han lärde oss för det mesta hur man skulle göra haah












efter träningen hoppade vi in i bastun, riktigt skönt!

Annonser från BloggPartner



Imorgon gäller det.

Tänkte att jag slänger in ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Imorgon är det en ny dag, med nya händelser och jag längtar så mycket! speciellt efter gymmet, vi ska träna som aldrig förr eller hur jonna ;) så jag säger godnatt nu till er, för det blir nog inget mer inlägg idag. Hoppas ni har haft en bra dag. Godnatt!

Bild från förra veckan på gymmet.
Annonser från BloggPartner



Labyrint - kärleken.

Nu har jag precis kollat klart på Kenza % Tyra show, det är lika bra varje gång tycker jag, men jag längtar så mycket efter nästa veckas avsnitt, det såg spännande ut hähä :D .. får se vad lilla jag ska göra nu, blir nog att jag bara slappar resten av tiden som är kvar av denna kväll. men tills jag skriver senare tänkte jag bjuda på en låt & även video som jag har fastnat för.


Annonser från BloggPartner



Kenza & Tyra show next.

Nu ska jag se Kenza & Tyra show! vi hörs efter programmet är slut :)


Annonser från BloggPartner



tåstrumpor.

Nu har jag precis duschat klart, min bror skulle komma förbi men det blev inte så :( men det kommer fler gånger du kan komma på besök! Slängde på mig ett par söta tåstrumpor haha, hittade dom i min garderob visste inte att jag hade kvar dom! Dom är riktigt sköna. Mina tår känns fira HAHA!

Annonser från BloggPartner



Page?

Och innan jag börjar skriva vad jag menar med min rubrik så är det inte att jag ska klippa mig page!

Utan jag drömde om att Tyra banks klippte mig page jag skulle bli en mini " rihanna " hahaha. Med röd nyans i håret, det blev riktigt snyggt, men jag skulle inte kunna tänka mig att klippa mig så. Vet inte varför jag drömmer om att jag klipper mig olika frisyrer ofta? först sidecut och nu page? vart vill mina drömmar komma fram till? att jag ska fixa frisyr? att jag ska våga testa saker i livet? vet inte ..



Page är riktigt snyggt, på rihanna. Men jag har alltid haft långt hår, blir rädd av tanken på att jag ska klippa mig kortkort. Blev rädd när jag bara klippte mina toppar vilket behövdes.
Annonser från BloggPartner



40 days and 40 nights.

Nu har jag precis kollat klart på 40 days and 40 nights. Filmen dög för min del, känns som om jag har blivit film beroende eller något kollar på film ganska mycket nu haha, men det är skönt att få vara för sig själv ibland och ta det lungt.


Får se vad som händer denna torsdag, ska nog bara ta det lungt, eller så kanske jag går ut på prommenad senare, sånt som märks, men nu ska jag göra en kopp te, hörs senare!

Annonser från BloggPartner



update.

Förlåt för jag inte skrev något igår, var inte hemma, drog till hageby och träffa min söta bror :


haha, ne men jag drog till hageby och träffade juan och brandon, vi gick runt i hc sen gick vi in i en djuraffär och den här smigol rörde sig o allting sen när vi väl började snacka så satt den bara där och lyssna haha. Vi gjorde ingenting spec vi drog till mc och juan drog sen gick vi hem till en vän och kollade på film sen kom pappa oh hämtade mig. Men visst va den sööt ? :D

Annonser från BloggPartner



A walk to remember.

Ni som inte har sett filmen " a walk to remebmer " måste se den! kärlek till denna film i högsta grad. Riktigt bra, den fick mig att känna kärleken.

" Kärleken är som vinden, jag ser den inte, men jag känner den "

¨

Annonser från BloggPartner



eclipse.

Nu har jag följt alla tre filmer : twilight, new moon & eclipse. och inte nog med det jag har haft sällskap under filmtiden tillsammans med mina syskon robin och min pappa, klockan börjar närma sig natt så tror inte att det blir något mer inlägg för idag. men vi hörs imorgon som vanligt :)

7
Annonser från BloggPartner



film time.

Just nu sitter jag och kollar på " new moon " och efter det blir det eclipse, idag är jag bara hemma och slappar för mig själv. ska äta nu sen fortsätter jag med filmen så jag skriver senare :)



data i tv.

Hejsan mina bloggläsare! hur mår ni? själv mår jag riktigt bra faktiskt! från igår kväll. Men har fortfarande lite tankar i huvet, men det är inget jag bryr mig om det kommer och går som det vill ibland, men jag orkar faktiskt inte bry mig, :) .
Just nu sitter jag och har precis fixat in datan i tv:n, riktigt skönt! känns roligare att sitta vid datan då hähä, nu ska jag gå och gör en kopp te, skriver sen :)
Annonser från BloggPartner



all day all night

En låt som inte går att sluta lyssna på! :D
Annonser från BloggPartner



magen ropar

.. EFTER MAT!! jag är så jävla hungrig, konstigt med tanke på att jag inte har ätit som jag ska, igår åt jag bara frukost hos frugan och chips hemma, sen har jag inte ätit något mer sen dess så inte undra på att magen kurrar. Så nu sitter jag och väntar på att min syster ska bli klar med maten, spagetti och köttfärsås blir det! muummss ..
Mensvärken hindrar mig från att äta, jag har så ont att när jag tänker på mat så mår jag illa. men jag måste ju äta :) juste en vän kom förbi och tog en kaffe och vi snackade lite. nu ska jag kolla vidare, skriver senare!

en plats jag verkligen saknar ...






Annonser från BloggPartner



Efterbliven

Nu har jag precis duschat klart och är redo för att sussa i sängen, just nu sitter jag och pratar med en efterbliven person som inte fattar ett skit av vad jag snackar, snubbens hjärna hänger efter som fan hahah fett roligt o prata med han fast han inte säger något :D nu ska jag ut och ta min kvälls cigg sen ska jag sova om jag ska orka upp till skolan imorgon. Godnatt på er mina lära bloggläsare!
Annonser från BloggPartner



hur ska jag orka?

Jag har så många tankar i mitt huve nu så jag vet inte vart jag ska börja, varför jag skriver här är för jag måste skriva av mig någonstans, det har ingenting om att jag tycker synd om mig själv att göra. men jag ska vara ärlig nu .. Jag mår inte bra. Det känns som jag har förlorat en hel del och det har jag också. Men förlora dig också, hur ska jag klara mig? jag orkar inte. Du var den som jag alltid kunde prata med om allt, jag litar inte på någon! Du är mitt allt, mitt liv, du är hela mitt hjärta, jag älskar dig mest utav allt på denna jord, det sårar mig att allting är som det är just nu. Jag känner mig ledsen hela tiden, jag känner mig oälskad, jag känner att jag är tom, det finns inte någon hos mig längre, alla försvinner med vinden .. Det här var det sista jag behöver nu, du gav mig kärlek, du ger mig lycka, du får mig känna mig älskad, bara utav dina ord, du är vackrast på denna jord. Det är inte första gången, detta har hänt mig flera gånger och det sårar mig, jag är trasig, jag faller ihop. Jag klarar inte mer, vad ska jag göra? Jag kämpar, det gör jag verkligen. Men det är jobbigt och gå och skratta och låssas att vara glad hela tiden när jag vet att jag inte mår bra inom mig. Det känns som att jag bär på flera kilos vikt, allting känns så tungt. Och att inte ha någon att prata med gör bara ännu mer ont. I min förra skola hade jag en kurator jag alltid pratade med, hon var bäst! Hon visste allting om mig, och hjälpte mig alltid, hon la ner hela sin kropp och själ bara för att jag ska må bra, hon gjorde så att jag mådde bra, men så slutade hon, vilket sårade mig. Hon var som min bästavän, som min andra halva. Det finns ingen som hon, ett hjärta av guld det hade hon verkligen. Jag saknar henne, jag saknar att kunna prata med någon som jag pratade med henne. Men det är bättre att vara tyst. Hålla allting inom sig, och klara sig själv. Det är det jobbigaste sättet men jag känner att det går inte att lösa på något annat sätt. För det finns ingen som jag kan prata med, ingen förstår, ingen jag kan lita på .. Jag hade en bästavän men hon försvann, Jag hade en kille som var som min riktiga bror, vi pratade om allting, han ställde alltid upp, han var mitt allt, men han försvann också .. Sen har jag min mamma, men hon är också borta, hon är inte död utan hon bor inte hemma, något hände nydligen som jag inte kan säga. Sen har jag min underbara familj, tyvärr kan jag inte prata med någon utav dom, jag kan inte, det går bara inte. Oavsett hur mycket jag vill så går det inte .. Visst jag har underbara andra vänner som jag skulle kunna prata med, men jag slänger inte bara ut alla ord hur som helst. Vet inte hur jag ska kunna hjälpa mig själv, jag får försöka tömma huvet för hundronde gången och börja om igen. Men det kommer ändå samma visa sen i slutändan, jag vet det för detta har hänt förut, det är inte första gången, därför är jag så nere. Hur många gånger ska det hända samma sak? Vad kommer härnäst?. Jag är förvirrad, jag är rädd! Rädd över att snart kommer allting bli värre, jag begär inte att jag ska ha allting, att allt i mitt liv ska vara perfekt att jag ska ha allt, men alla förtjänar väl att må bra? Jag har lite kvar, och snart förlorar jag allt.. 

Tack för mig.

Annonser från BloggPartner



<3

Skönt att få träffa dig igen, skönt att få se ditt ansikte, höra din röst och veta att allting är bra med dig. Hoppas du sköter dig där du är och att du lär dig någonting, du förtjänar att må bra. en kille med hjärta av guld, vi alla saknar dig!




har lämnat dom ..

Nu har jag precis kommit hem, ligger i min säng helt död. mensvärken tar verkligen kål på mig :( skönt att vara hemma men tråkigt att ja va tvungen att behöva lämna mina pullor selma linda tony och dani.. men det är inte hela världen!

häromdagen när jag linda och rose skulle till stan på kvällen ser vi brandbilar och poliser i full fart, och nyfikna som vi var så spran vi självklart efter, då vare en bil som brann, lukten var ju inte speciellt underbart, det luktade bränt gummi, jag och rose fick ont i huvet av luften och vi alla stog och hostade av röken .. men det släcktes så bilen hann aldrig explodera som vi stog och väntade på haha.. så vi drog hem och la oss efter det hade ordnat sig igen.


inte den bästa bilden, men alltid något! rose sa till mig : linda NT har inte kommit än ta bild och skicka in så får du caash! jag svarade : ser det ut som att jag har någon systemkamera? kommer ingenstans med de här haha..
Annonser från BloggPartner



heeelt död.

Måste börja med och säga tack till alla för en grym kväll! allt va skit bra förutom att det blev massa tjaffsa och bråk, men det lönade sig till slut som tur va. och så kan jag fortsätta med att säga att jag har inte hunnit uppdatera för vi har haft besök av olika personer hela tiden, och vi var hos selmas syster och firade henne med mycket bra folk. just nu ligger jag i sängen hos frugan, selma tony och linda är och handlar, kände att jag stannar hemma eftersom jag har sån otrolig mensvärk, vill bara sjunka under jorden :( bilder kommer senare ikväll!

it seems not real, it's more fake ..

Annonser från BloggPartner



träningsvärk.

Godmorgon! vaknade av att rose säger sätt på er vi ska gå, så det var bara att klä på sig stiga upp och dra till jano, skönt o träffa han, det var så länge sen! för övrigt har jag träningsvärk i magen från igår .. det blev ett hårt pass på gymmet ;) men men vill man vara fin får man lida pin hihi, nu ska jag fortsätta snacka med jano på msn, skriver senare




God kväll!

Godkväll på er mina kära bloggläsare, har precis kommit till min fru, har varit hemma hela dagen och väntat på ett sms som jag aldrig fick så det blev en tupplur på det, sov 2 timmar ungefär, ska säga att det var riktigt skönt för jag hade huvudvärk. inte nog med det jag har ätit tacos två gånger idag, en gång i skolan och hemma. så det har varit min " taco dag " idag haha. vi ska väl inte göra så mycket, bara ta det lungt, jag skriver senare :)

Annonser från BloggPartner



Jag försöker.

Svar till anonym : Nej jag har inte slutat röka, men jag har lovat mig själv att jag ska sluta eftersom jag har dans,idrott&gymmar. Det kommer bli svårt, men det får bli min utmaning, det är ett måste nu när jag har börjat hålla igång, ingen bra ide och röka då.


Nu har jag precis duschat mycket skönt! sitter i soffan med datan i knät med min morgonrock och funderar på om jag ska göra en kopp te och snutta på? ja låter som en bra ide :) vad som händer idag vet jag inte riktigt än, men ska till min fruga senare ikväll.
skriver sen!

Annonser från BloggPartner



Gymmat.

Nu är jag hemma från ett hårt pass med jonna i world class, vi testade massa olika saker, vi båda togo 52kg i benpress inte dåligt för första gången ;) sen trampade vi på en maskin vet inte vad det heter, i 20 min! utan ett stop. det trodde jag aldrig, konditionen finns kvar iallafall. stolt :) men vi ska förbättras!




Annonser från BloggPartner



vacker som en ängel.

Kolla vad mosters hjärta blev vacker på sitt skolfotto detta år,
Jag älskar dig mest min vackra ängel! ♥





jag ser det snöar!!

Gissa vad som händer i norrköping? eller kanske andra städer med ! de snööööar!!!!  det öser ner... känns som en dröm shiiiiiiiiiiiiit snö i oktober? njaaaa inte de bästa men mysiiiiigt :D godnatt! btw : min bebis fick mig på bra humör ♥



att något sånt litet kan göra så ont.

Nu är jag hemma från hageby, sitter och äter framför datan och snackar med frugan, har inte så mycket att säga. För mycket tankar i mitt huvud just nu, vi hörs imorgon ..


Annonser från BloggPartner



hos frugan

Sitter här hos frugan med dani o madde, tony drog nyss. vi har inte gjort så mycket druckit te mest och lyssnat på musik häääähä .. får se vad vi ska göra, linda o madde är nere i tvättstugan så ska ut och röka med daaani nu skriver senare hej så länge :D

Annonser från BloggPartner



Linda Dehlin


jag just nu.. sitter hemma och äter chips! väntar på att madde ska smsa så ska jag möta upp henne i stan sen åker vi till min fru i hageby, hör av mig när jag är framme :)
Annonser från BloggPartner



tack!

Tack så mycket för alla kommentarer, det värmer! :) som en del har sagt till mig angående sidecut, så behöver jag inte raka halva skallen, bara en liten bit o äre så att jag ångrar mig är det bara att täcka över det, får se hur det blir, har inte mod till att göra det än, men ännu en gång tack så mycket !!!

Annonser från BloggPartner



sidecut?

Oh gissa vad jag drömde om inatt? att jag klippte sidecut! det var riktigt snyggt! men vågar jag? naaaae.. fan skulle vilja, men har inte riktigt mod till att göra det. men fyfan vad snyggt det är !!! blir galen :(



Tror ni att jag skulle passa?
såhär såg jag ut när jag hade flätor på ena sidan.

Annonser från BloggPartner



barbie.

Nej jag ska inte hem idag, jag sover nog över här hos frugan, det var ett tag känns det som, och så är det så jobbigt att åka buss hit o dit, så bestämde mig för o stanna :) vi har ätit vitlöksbröd som är så ljuvlgt gott! så nu sitter jag o dricker cola. vi har laddat ner barbie, så det blir att kolla på den, blir sista inlägget för ska duscha o sen sova, godnatt mina kära bloggläsare :*

Annonser från BloggPartner



rökskratt

Ja ni såg ju videon där under vilket rökskratt hon hade .. sånt garv vill inte jag ha i framtiden!

Nu är jag hos frugan, vi har varit och handlat o städat lite sådär, har också tagit det lungt bara, vi ska väl fortsätta att ta det lungt, skriver kanske när jag är hemma, har inte så mycket på hjärtat att skriva om nu faktiskt. :(

Annonser från BloggPartner



till er som röker..

Vill ni låta såhär i framtiden? om inte sluta rök.




br leksaker.

Dagen började med att jag drog till skolan och hade möte med kuratron, det gick väl bra. sen gick jag till maarits lektion, så kurrade min mage och jag orkade inte vänta tills lunchen var så vi drog ner till stan och käka, så mötte vi mickis i spårvagnen så va hon med oss, träffa bebis lite snabbt också :* sen drog vi runt lite på stan och kollade sådär gick även i leksaksaffären BR :D


HAHA jag dog av garv när dom krigade ..


Det märks att det snart är halloween.. i love it, påminner mig om barndommen.

Annonser från BloggPartner



våran humor?

Tänkte slänga in en video från i helgen när jag var med mina brudar, i hc med rose linda & selma. när man har tråkigt kan man göra konstiga grejjer som blir roligt, tex såhär :

jag och rose kommer synas för det mesta



laata frugan&jag

Har glömt att uppdatera sen jag kom, men bättre sent än aldrig ;) jag och frugan har bara tagit det lungt, vi skulle ut på promenad förut men jag pallade inte, och tror inte hon heller orkade egentligen för hon tjata inte på mig haha.. annars har vi bara sett på roliga klipp osv.. får se ska hem till pappa om en halvtimme, åka buss till stan och sen ta nästa till vilbergen. jobbigt! men men har möte med kuratorn imorn så hoppas det går bra. skriver när jag kommer hem, kanske. Jag lovar ingenting, får se :) pussss

Annonser från BloggPartner



loca loca

Nu åker jag till frugan, hörs när jag är framme! :)


Annonser från BloggPartner



shake tha asss

Hejsan på er! engelskan idag gick skit bra, jag gjorde klart två häften. och dansen var riktigt rolig idag, vi shaka loss våra rumpor idag :D tyvärr har jag ingen video på det eftersom min mobil inte hade något batteri men nästa vecka kanske kommer video! juste på fredag har jag gym också, jag längtar! ..

Nu ska jag kolla runt lite och äta upp min toblerone, sen begär jag mig till min fru! seee yaa

Annonser från BloggPartner



im home.

Ja ni såg vad det stog. jag är hemma och sover faktiskt hemma idag, får se om jag gör det resten utav veckan också .. sånt som märks!

jag åt för en stund sen, så nu sitter jag framför tv:n med datat i knät och snackar med en gammal vän, åh vad jag saknar han min lilla snopp. vi var som bästisar i min förra skola :( så funderar på att dra förbi där någon dag nu i vecka så jag får träffa han och hälsa på övrigt folk där. kanske slänger upp ett inlägg innan jag lägger mig, får se annars hörs vi imorgon! :)

Annonser från BloggPartner



vit lööök

.. smackor? muums så gott, jag och frugan har suttit och knaprat ihjäl dom här vitlöskbröden. Dom är så goda! för övrigt har vi städat och tagit det lungt sen selma och rose lämnade oss .. eller dani kom förbi förut och lämnade mitt busskort. Juste jag snackade med min pappa nyss och han ska hämta mig sen efter han har jobbat, hoppas det inte dröjjer håller på bli trött :( skriver sen.

Annonser från BloggPartner



Godmorgon

Godmorgon sötnosar! :)
selma och rose åkte nyss hem så jag och linda är helt alone nu :( men det har varit en riktigt grym kväll med mina tjejor! vi spelade tecknet, kollade på magdansörer, ringde HETTA samtal osv .. får se vad som händer senare idag. nu ska jag ut med frugan och ta en cigg, jag skriver senare

Annonser från BloggPartner



brrrr

Vad kallt det är ute! igår på natten var det 5 minus grader ute. vintern är verkligen påväg nu, det blir bara kallare och kallare, uuush :(

aja jag rose och dani kom precis hit till hageby, vi har varit i stan i mc och hämtat mat och vi har precis njutit av maten. vi brudar har verkligen haft en skön kväll! rose selma och linda <3 .. vi ska snart sova må jag tro, mina ögon hänger börjar bli seg och trött. så ska väl snart sova. nu ska vi se på tv vi hörs imorgon, godnatt på er mina kära bloggläsare :)

Annonser från BloggPartner



Löör - dag

Hejsan hoppsan! nu sitter jag hemma hos min fruga, bebis sov hos mig inatt! vi ska bara dricka upp våra te så ska vi till stan och sedan ska vi hem till mig och käka, sen ska vi hit igen må jag tro. Får se vad som händer senare, om brudarna ska komma hit eller vad vi ska hitta på. jag skriver senare :)

Annonser från BloggPartner



scaaary

Nu mina kära bloggläsare ska ni få gissa vem den här fillidutten är HAHA! :D




Annonser från BloggPartner



update

Hejsan på er allihoppa! förlåt för dålig uppdatering, jag är glad över att ni klickar in här endå. Men jag har faktiskt inte haft tid vid datan. jag berättar imorgon vad jag har gjort dom senaste dagarna, men måste säga att det har varit grymma dagar med mina brudar! nu är jag hemma hos frugan i hageby, ska hem senare till pappa. vi hörs senare eller imorgon :)

Annonser från BloggPartner



tjajjor!

Heeeejsan på er! vi har bakat kladdkaka, spelat kort, spelat kort, varit o handlat mys till kvällen, varit hos selmas syster. nu är linda o selma o hämtar maddrass av feyruz, det är nämligen så att selma viccy sover hos oss inatt :D iiiiiiih .. på tal om kort spel eftersom jag skrev det två gånger, så är selma en svältande räv HAHA så hungrig som jag va så svälte hon två gånger häähä.. nu ska jag ut o röka med viccilutt skriver sen!



baka en liten liten kaka

Just nu sitter jag hemma med mina pullisar och tony, jag och selma har precis ätit och snart ska vi ner och köpa ingridienser för att vi ska baka kladdkaka. får se vad som händer efter det, ska till mamma senare tror jag om jag inte sover över här men det är sånt som märks, skriver senare! :)



min ängel

Denna kille får mig alltid att le oavsett om jag är ledsen, arg osv. han gör mig till den lyckligaste mostern i världen!




update.

Hejsan! har ni saknat mig? haha nej jag har inte försvunnit, eller från internet har jag gjort det, är hos mamma nu så därför har jag inte uppdaterat. hon har nämligen ingen data för det är de värsta hon vet. men ska tvinga henne skaffa en data för jag klarar mig inte utan.

igår var mina kusiner hos mamma har saknat dom så mycket, o inte nog med de så var min systers son där, mosters lilla ängel! jag blev så glad när jag träffade han så jag fick glädjetårar!

jag och min kusin!

och mosters lilla hjärta!

min mamma är inte riktigt frisk, igår när vi skulle sova börade hon sjunga massa knasheter och jag dog av garv, va tvungen att filma henne, de här är bara en liten del av vad hon sjöng!



Den perfekta morgonen!

Igår kom den! min perfekta morgon ..
jag har sagt att min perfekta morgon är " när man vaknar upp på en lördag, solen skiner och man ligger bredvid någon " . Den inträffade igår, och det va då jag kände den här höst känslan. Såg hur löven hade ändrat färg och hur dom faller ner, luften är kall men solen är varm, nu inser jag att hösten är här!





10-10-10

Visste ni att idag är det en speciell dag? 10 oktober 2010 .. detta datum kommer bara var 1000 år. så om tusen år är det samma datum. ;)

iallafall jag har aldrig vaknat upp som idag, min hals är helt förstörd och jag är så sjuk! så blir väl nog ingen skola för mig på hela veckan må jag tro. tror inte jag har varit så här sjuk på länge! aja jag ska snart dammsuga här hemma, så får vi se vad som händer senare idag, skriver sen för nu ska jag hämta papper o rensa näsan :( stackars mig ..



hemma igen

Nu är vi hemma i värmen igen, skönt! vi var förbi coffehouse och kollade och pratade lite, senare fördes vi över till mc där jag tröck i mig två cheeseburgare, efter det väntade vi på bussen i 22 min men dom minuterna gick riktigt fort, som sagt tiden går fort när man har roligt ;) kan ju undra vad vi gjorde medans vi väntade hmm.. haha ne men nu är vi hemma i värmen igen vi ska bara ta det lungt denna lördag kväll :) skriver senare!



ciao!

Nu ska jag och frugan alldeles strax ner mot stan, vad som händer där vet man aldrig ;) men vi hörs senare ikväll, skriver när jag kommer hem! hej så länge.



Panta mera.

Jag och frugan var nere och pantade förut, vi kom upp nästan till 60kr haha inte illa ;)


Det finns ingen som är äkta, dom man kunde lita på mest hugger dig i ryggen som hårdast, känner stor besvikelse, tack så mycket! nu har ni äntligen bevisat vem ni är, efter alla bra förhoppningar jag har haft om er, fuck that!



twins



Två linda? .. nej det är jag och min kära vän rose!



me myself and i

Tänkte slänga upp två bilder på mig hur jag ser ut nu haha, men får inte lägga ut bilder på mig och frugan, det kommer senare ikväll :)






ergile

Just nu sitter jag och frugan och röker vattenpipa, vi ska fixa oss och sedan dra över till en kompis här i hageby!
Grattis viccy på din födelsedag! Hoppas du får en grym kväll ♥♥






jag är inte fri..

.. ÄN! tro det eller ej men jag och linda va uppe riktigt tidigt imorse och drog till tandläkaren där vi va kanske 5 min sen klara, än är jag inte fri från tandställningen men i december kommer jag vara det ;)



Jag ska vara ärlig jag kommr faktiskt sakna tandställningen ..
För övrigt kan ni nästan gissa vad vi har gjort.. ja precis jag vet vad ni tänkte på, vi har städat och fixat iordning nu håller vi på laga mat. skriver senar för nu ska jag se top model. vi hörs senare :)



mätta och belåtna

Nu har jag och linda precis kommit hem, vi var på mc och käkade! nu är vi båda mätta och belåtna och ska nu sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon, ska nämligen till tandläkaren! vi ses imorgon godnatt på er mina kära bloggläsare :)

hela dagen har varit fuckt up tills jag och frugan fick tid för oss själva..





natasha

Va hos min mormor där min mamma var, efter ett tag kom min morbror hans tjej, hans tjejs mamma och mina 3 kusiner! en utav mina kusiner va nyfödda natasha som var hur underbar som helst, så vacker hon var min lilla ängel. sa till min mamma hela tiden " ge mig henne " och " kan jag få hålla henne " till slut fick jag hålla henne hela kvällen och jag sövde henne så hon sov i min famn min lilla ängel. efter ett tag drog dom så pappa och lillasyster hämtade upp mig och mamma, men dom skjussade mig till min fru! och här ska jag sova tills söndag. kommer bli en fin helg känner jag på mig :) nu ska jag fixa lite innan linda kommer hem, hon är över hos grannen, skriver senare!




Ännu en gång : Välkommen till världen min underbara kusin! vi i tjocka släkten ska ta väl hand om dig! våran vackra ängel ♥♥



nu sticker jag!

Nu är jag klar, ska åka till hageby till min fru, får se vad vi hittar på, först ska vi till min mormor som bor där och hälsa på henne och min mamma, sen får vi se vad vi gör, skriver senare för nu måste jag springa till bussen! puss på er :)




ååhnej

Godmorgon! idag vaknade jag faktiskt med tårar i ögonen, jag drömde att jag var gravid och fick sedan missfall usch det var inte roligt kan jag säga! på tal om missfall så fick min syster det nydigen :( jag som blev så glad över att jag skulle bli moster återigen! men men hon ska jobba på det igen, hoppas på att det blir snart!

Annars mår jag bra? nej inte så värst, jag åt knäckemacka igår hos frugan och kände att det fastnade som ett äppelskal mellan näsan o gommen. har ni fått så förr? aja det fick jag igår och idag är jag sjuk. jippiie!! att jag just skulle bli det nu när jag är ledig resten av veckan? men jag hoppas verkligen inte att det kommer hindra mig från mina planer. nu kurrar magen så jag ska äta frukost hej på er så länge :)



jag tror jag aldrig har saknat två personer så mycket som jag saknar er mina änglar! ni betyder allt för mig, lider av ni båda bort långt ifrån mig :( förut var det liksom bara jag ska dit o hälsa på efter skolan tex. nu måste man be er åka in till stan. och det tar kål på mig, jag klarar mig inte utan er, ni får mig att kämpa vidare, ni får mig att vara lycklig! tror inte det finns någon lyckligare moster&faster som jag är till er. om det nu skulle vara så så skulle jag kunna offra mitt liv för er mina älsklingar, jag älskar er båda av hela mitt hjärta! ♥♥♥



hos frugan

kom hit till min fruga vid 5-6 tiden, vi satt och tog det lungt, så kom brandon hit efter en stund, vi gjorde kladdkaka och den tog slut innan 5 min HAHA! linda drog över till feyruz för en stund sen och vi ska hem om en timme, har inte så mycket mer att säga, så skriver senare! :)



sluuuuuurp

just nu sitter jag och vräker i mig nudlar, ska alldeles strax bergära mig till hageby till min fru! i miss her haha. så vi ses när jag är framme :D hej så länge!!

och svar till anonym : ja det är jag med blå.



as söööööööööööööööt



våra bakelser

svar till jonna : haha klart vi blir pullan ;) nästa vecka då fan! då gäller det <3



tänkte slänga upp bilder på det vi tillagade förut :D

ugnspannkaka


kladdkaka, godaste någonsin! bästa ja har ätit hitills faktiskt!


degen till mackorna, dock glömde jag ta kort när dom var klara, men smakprov på dom blir förmodligen imorgon må jag tro.

aja nu ska jag duscha, sen sova! vi hörs imorgon igen som vanligt, godnatt på er mina bloggläsare :)



nu är vi hemma

nu är vi hemma, vi var nere i hc och handlade, vi har bakat kladdkaka och mackor :) så duktiga vi är! har faktiskt inte mycket på hjärtat att säga.. mer än att vi får besök snart, så nu blir det att mumsa i oss det vi har lagat hihi tjingeling :D




soc möte.

Hejsan jag har precis kommit till linda, eller nja de var en stund sen haha.. jag och pappa var på soc möte och jag trodde att vi skulle bli av med dom, eftersom att jag har skött mig nu under lång tid, men nej! det hade byggts på, så det här kommer ta ett tag o reda ut allting, men men.. så efter mötet i klockartopret skjussade pappa mig hit till hageby, vi har bara suttit och ätit nötter så nu är min tunga öm haha ska sätta igång och göra ungspannkaka hehe chingeling :D



dancing

nu är jag hemma efter dansdagen haha det va de enda jag gjorde idag, mötte upp jonna sen drog vi och dansa, dock gick det bättre än förra gången, men det är inte helt solklart än! men kan vara snäll och visa er, faail säger jag bara, men bättre blir vi, eller hur jonna ;)







knocked up

just nu sitter jag och kollar på en bra film som går på 3an som heter " knocked up " ska sova efter så jag säger godnatt nu, godnatt mina älskade bloggläsare :)

en låt jag verkligen aldrig tröttnar på!




im home

nu är jag hemma hos pappa i vilbergen, har precis ätit spagetti och köttfärsås och smörgås till, så nu är jag så mätt att magen spricker snart haha. så nu sitter jag och kollar på tv med pappa, och snackar med min pulla, vi är båda ledsna över något som vi själva inte vet? vi vill bara gråta .. båda kände så efter jag lämnade henne? konstigt .. så får se hur denna kväll slutar, om det slutar med sorliga låtar och tårar? ae vet inte, kanske slänger in ett sista inlägg senare!



kära söndag.

Jag önskar .. haha ne nu ska vi inte leka att detta är en dagbok. men idag vaknade vi rätt så tidigt.. bra för jag börjar redan bli trött haha och det är bra eftersom det är skola imorgon! vi har inte gjort så mycket, vi lyssnar på musik, tar en cigg, går på toa, lyssnar på musik, tar en cigg, går på toa! ne inte riktigt så ser det ut, men nästan haha. imorgon kommer den efterlängtade dagen.. MÅNDAG!! blire dans ;) hehe har inget speciellt att skriva om som ni kanske märker haha så skriver senare.





allt är klart.

Glömde säga det, men vi har tvättat hela dagen, sprungit upp o ner för att hämta&lämna tvätt, men vi är äntligen klara, så har vi gjort mat och ätit! just nu är linda inte hemma och jag sitter här helt för mig själv, sköönt! slipper jag hennes tjat om att linda byt låt, hon tycker inte om mina lugna låtar, " känslan " haha ne men hon kommer tillbaka senare min fru, så nu ska jag diska och fixa iordning tills hon kommer hem, skriver senare :)




JAAAG VET

ASSO SELMA JAG VET ATT DU ÄLSKAR MIG!! JAG ÄLSKAR DIG OCKSÅ :D




smart linda smart!!

ja jag är ju inte så smart från en skala 1-10 haha stoppade ner mitt lillfinger i en powerking burk och fastnade :( haha men det är tur att man har en fruga som hjälpte mig!




jaaa nii

hejsan lördag :D skulle ju lägga in bilder från i förrigår men dom fanns tydligen inte i min mobil? konstigt att dom bara försvann .. aja vi vaknade för en stund vi har plockat undan lite och varit nere i tvättsugan och lämnat tvätt, linda står i duschen nu och när hon är klar är det min tur att hoppa in, har faktiskt inte så mycket att skriva om haha så jag skriver senare!



nu är vi hemma

nu är jag och linda hemma efter ett äventyr .. haha ne vi drog till ektorp en snabbis, sen hem till mig käkade och hämtade kläder osv .. sen drog vi till coffehouse och snackade med några, nu är vi hemma och äter chips popcorn, dricker powerking och cola haha börjar bli en vana det med .. hahaha jag och linda tog ur våra huven från hennes balkong och tittade ner och snacka med hennes grannar under haha, nu håller vi på dampar loss till låtar, ja välkommen till våran värld! de så vi lever haha nej nu ska jag byta låt haha skriver sen :D



fredag

igår fick vi besök av juan och brandon, dom va här ett tag, vi gjorde mat och åt för det mesta haha bilder kommer förmodligen senare för jag har inget batteri i min mobil och min laddare är hemma! :)

får se vad som händer idag, har längtat efter fredag hela veckan, inte för att de kommer hända något speciellt men de skönt med helg! dom flesta ska ju festa idag men för min del blir det ingen alkohol hehe =) skriver senare för nu ska vi städa och fixa, chingeling!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!