Magen hälsar

Bebisen hälsar till er alla läsare att ni är underbara! :D






Tjena mittbena

Igår körde jag på mittbena vilket aldrig har hänt förut,
men jag tyckte inte att det blev så illa ändå hihi :D




Update

Blev aldrig att jag träffade Juan igår, så jag stannade på middag hos mamma och sov sedan över hos henne, vi fick en säng igår också sen idag skulle det komma maddrasser och sånt dit som ska bli mitt rum och bebisens rum sen när den kommer :) Blev ingen skola idag, kände inte för det imorse, men imorgon måste jag gå för jag har möte. Vi hörs senare ska ta någonting o äta!




Nu ska jag iväg

Nu drar jag till min kära moder och tar en fika och pratar lite, efter det blir det nog att träffa min bästavän Juan tror jag :) Ha en fortsatt trevlig och fin dag så hörs vi sen när jag är hemma igen, pussar&kramar ♥




Första klädelsen

Juste har ju glömt att berätta att jag har fått bebisens första klädsel utav Michelle och Chato. Den är jätte liten och söt och passar till både kille och tjej. Kan inte sluta titta på den om dagarna och tänka att mitt barn ska ha på sig den om 5 månader. Den hade deras barn när den var en liten bebis, mitt barn och deras barn blir sysslingar så det är roligt att den ska få ärva lite kläder från släkten! Tack så mycket Michelle och Chato :)





Glad morgon

Hejsan sunshines :D Idag vaknade jag med gott humör och jag tror nog att det är pga det fina vädret som vi har här idag. Blev extra glad utav fina kommentarer jag har fått här på bloggen, ni är underbara! :) Ska hoppa in i dushen och fixa mig, sen ska jag försöka få ut någon och hitta på någonting, kanske gå på stan och kolla lite, ta en fika eller något sånt? är på sånt humör just nu hihi, men nu ska jag fixa mig skriver när jag är klar, puss så länge!



sista inlägget för ikväll

Nej nu börjar jag få ont i huvudet och är trött, ska sova nu. Tänkte säga att jag har skapat en kategori om min graviditet där det kommer stå allt om min graviditeten från början till slut som en del utav er ville :) Hoppas ni får en jätte skön sömn, godnatt mina bloggläsare, vi hörs imorgon! Kanske kommer en bild på magen också hihi!



Jag älskar dig



Mitt älskade hjärta. Jag vet redan nu att jag inte kan vara utan dig, jag kan inte leva utan dig. När jag inte är med dig så saknar jag dig hela tiden, jag känner mig tom. Du är min andra halva som alltid gör mig hel, när jag är ledsen finns du alltid där för mig och får mig jämt på bättre humör. Du är mitt allt, mitt liv, mitt allting. Jag är så glad över att du ska bli pappa till mitt barn, jag är så glad över att vi ska skapa det finaste som finns tillsammans. Det är dig jag vill leva med, dig är dig som jag vill älska livet ut, det finns ingen annan kille för mig än dig. Jag kommer aldrig svika eller lämna dig och barnet. Du betyder allt för mig och när barnet kommer kommer ni vara mitt allt. Du är min mening med livet. Jag älskar dig mest över allt annat mitt hjärta. Jag kommer alltid finnas för dig. Du är min man och vi har precis skapat våran saga, vi ska leva livet lyckligt ut. Tanken utan dig vid min sida kan jag inte tänka mig, du är verkligen det bästa som har hänt mig och kommer hända mig, aldrig att jag kan tänka mig mitt liv utan dig! Du är bäst och jag längtar tills våran lilla ängel kommer, jag älskar dig mest! Glöm aldrig det ♥♥♥




Inte på humör

Jag lovar att jag ska berätta mer om hur vi reagerade och så, men det gör jag imorgon för jag är inte på det humöret utav glädje just nu, men jag kommer iallafall uppdatera mera idag. Nu ska jag prata lite med min kära moder så vi hörs senare.



Bilder från helgen

Ja som sagt så var jag med min älskling dom senaste dagarna! I fredas var vi hos älsklingen och tog det lungt, sen drog vi till hans kusin och käkade och var där, sen drog jag och älsklingen hem till honom och sov.

I lördags vaknade vi ganska skapligt och drog till HC och mötte upp hans familj, sen åkte vi och åt pizza jag och min älskling. Sen åkte vi till hans kusin återigen och tog det lungt, senare kom Michelle också! Sen drog vi till HC och handlade lite, så drog jag och Michelle till min älskling och var där med hans familj medans våra pojkvänner gjorde annat, sen blev det taco för hela rubbet, vi var 12 st som åt om jag minns rätt haha. Sen gick vi till ljura hem till Michelles mamma och sov där, en helt underbar/rolig natt hade vi.

I söndas vaknade vi och jag och älskling åkte och åt pizza igen haha, sen gick vi hem till Michelle igen, umgicks med dom och min älskling drog till hans kusin, jag umgicks med Michelle och hennes söta dotter Angelina, sen gick vi också till hennes kille ( min pojkväns kusin ) vi var där och sedan gick vi och handlade och begärde oss sen hem till Chato och packade massor till Michelles och Chatos lägenhet i navesta. Vi åkte dit och gjorde kvällsmat och sedan åt vi.

I måndas vaknade vi och vi städade en hel del, gjorde pomme och hamburgare hähä så feta! Och eftersom det var så fint väder så satt vi på balkongen typ hela dagen och tog det lungt med massa musik och sånt. Mot kvällen gick jag och älskling hem till honom i hageby där vi åt mc hemma hos han och sedan sov vi. Min älskling är sån sömntuta det tog en timma för mig att väcka honom innan han var vaken helt haha.

Skulle egentligen till kuratorn idag och skriva in mig hos barnmorskan, men jag ringde till henne och fick numret dit så jag ska alldeles strax ringa dit och skriva in mig och sånt. Blev mycket text men så såg min helg ut med min fina älskling och underbara vänner. Mitt barn blir Michelles barns syssling, och jag och Michelle har känt varandra i 7-8 år så det var rikigt roligt att umgås med dom. Tack för en underbar helg :)

Min älskling under dagarna




Älsklingen och Michelles & Chatos barn angelina


Och nu lite bilder på sötaste angie







Över trött

Vilken fantastisk helg jag har haft! Hoppas ni också har haft en trevlig helg. Förlåt för uppdateringen förresten jag har umgåts en hel del med min pojkvän och fina vänner och haft det jätte mys. Dock har jag inte varit i skolan någonting igår eller idag, jag är sjukt trött. Så jag ska sova några timmar nu och sedan ska jag prata med kuratorn och skriva in mig hos barnmorskan och allt sånt där :) Bilder och sånt bjuder jag på senare när jag kommer hem för nu ska jag sova. Hörs senare :)




Inte hemma

Godmorgon! Förlåt för dålig uppdatering, har inte varit hemma på hela helgen, just nu är jag hos Michelle med min älskling bredvid, bilder o sånt kommer senare när jag kommer hem :)



Jag ska

Tro mig jag vet att det inte är bra att röka när man är gravid, jag har pratat med barnmorskor och allt annat också, men dom har också sagt att man kan ta en cigg en gång ibland och det är ingen fara, så sluta tjata på mig att jag ska röka för jag ska det och jag antar att du inte röker själv så det är ju lätt för dig att säga. Jag vet en äldre kvinna som rökte under hela sin graviditet och har barn som e tonåring nu och är helt frisk, och jag vet massor som röker/har rökt under sin graviditet med. Men som sagt jag ska sluta röka, jag gör det när jag känner för det! Och eftersom jag är gravid så blir jag lätt irriterad/arg och då hjälper en cigg en hel del. Jag är ingen skortsten om det är det du tror, jag tar en cigg när jag behöver.



Trött och seg

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, bara suttit och kollat på tv och slappat. Funderar på om jag ska sova en timme eller något? skulle vara skönt ..

Fick en till fråga angående rökning så jag tänkte att jag skulle svara på den frågan nu. Ja jag röker fortfarande, men inte lika mycket. Knappt någonting, några cigg om dagen, kan komma dagar då jag inte röker någonting alls på en hel dag, och jag försöker sluta, jag måste bara vara helt redo, har nicotin tabletter hemma så ska börja med dom efter helgen. bjuder på en bild på lilla mig från imorse.




Vilken vecka är jag i?

Nu är jag hemma och äter lite små godis hähä, hur gott som helst. Har en hel del frågor att svara på, men jag tar en i taget! Och någon frågade vilken vecka jag är i. För två veckor sen var jag hos gynekologen och då hade vi räknat ut att jag var i vecka 10, så nu är jag i vecka 12+3 :) Här är en bild från igår.




i skolan

Hejsan på er plugghästar hähä :D hade en ganska jobbig morgon spydde massor innan jag åkte till skolan, mår fortfarande illa men det är inte hela världen. Har precis haft engelska, sitter nu i bildsalen och ska snart sätta igång. Visst kan jag fortsätta att berätta om hur vi fick reda på att jag var gravid, har redan skrivit det men jag skriver hur vi reagerade osådär när jag kommer hem, så bjuder jag en bild på min mage från igår också! Hörs när jag kommer hem, ha en fortsatt fin dag mina fina vänner :)



Tänka på refrängen

Förlåt verkligen för mitt sura beteende i vissa inlägg, men jag har också rätt att få skriva av mig vad jag tycker och tänker, inget illa menat vill bara att vissa ska förstå. Men nu ska jag tänka på refrängen och sova så jag kommer upp till skolan imorgon, godnatt hoppas ni drömmer sött mina änglar! <3



Detta är inget skäl ......

Till dig anonym jag vet inte vem du är, men du verkar veta vem jag är så varför kommer du inte bara och pratar med mig om det eller skriver ditt namn? skulle underlätta en hel del..


Men jag känner att jag är redo, jag har " levt mitt tonårs liv ", jag har gjort allt man kan göra typ, jag dricker inte jag går inte på fester eller någonting, den tiden är över för mig, jag går i skolan, sen sitter jag hemma från morgon till kväll och hjälper till här hemma. Så festa och lämna ungen till en barnvakt är ingenting som jag kommer hålla på under graviditeten eller när barnet är ute.

Jag vet inte varför ni ser det så negativt när det gäller mig?? När det är någon annan så är det inte en stor grej, då är alla glada istället. Visst det är många som är glada för min skull med. Men förstår inte vart ni vill komma när ni skriver allt detta, för jag blir bara starkare utav det. Visst alla barn förtjänar en bra uppväxt, men vem har sagt att mitt barn INTE kommer ha det? Folk som känner mig säger att jag kommer bli underbar mamma så det är inget skäl till att säga att den inte kommer få en bra uppväxt osv pga min ålder. Visst jag har inget jobb men jag går fortfarade i skolan och jag ska kriga för utbildning och jobb, ska göra allt som står i min makt för att inte svika mitt barn, precis allt! Blir bara så irriterad på folk som kommer och säger att jag inte kommer kunna klara av detta för att jag är ung, men hur f*n vet ni det? Det är sånt som märks senare ska vi få se vem som har fel, men jag vet redan nu vem som har rätt och det har jag! och självklart vet jag att ett barn är en människa, ett liv! tror du jag tar allt på ett skämt som om det vore en docka jag föder ut eller? tss tro mig jag har tänkt igenom ALLTING fördelar och nackdelar, och jag vet att jag är redo för det här, när jag vill något och vet att jag klarar av något så gör jag det! :) Ha det bra och hoppas ni som tycker negativt om detta har läst igenom och ändrat eran omtanke... om inte så bryr jag mig inte, har andras stöd som betyder mer än allt annat!




One piece

Någonting som jag vill ha under tiden som jag är gravid och efteråt när jag har fött min lilla ängel är one piece. Tänk er vad mysigt att ha på sig en sån dress när man bara är hemma och tar det lungt ( under graviditeten ) lätt och skönt, och efteråt kan man ha den när man är hemma och leker med sitt barn. Måste se till att skaffa mig en sådan, i denna färgen också, babyrosa! <3




Kom inte iväg

Kom inte iväg förut när jag skulle träffa kuratorn, någon timme precis innan jag skulle gå så fick jag ett sms och hade ett antal missade samtal från morgonen, och där stog det att jag skulle ringa något numer så jag antog att det var därifrån, så jag ringde och då berättar en tjej att kuratorn var sjuk så jag har fått en ny tid nästa vecka, då ska vi skriva in mig hos barnmorskan och allt, så roligt :)

Så min älskling kom till mig så myste vi och har ätit pizza, gjort bacon ( hans favorit ) och kollat på tv och bara tagit det lungt, han drog för en stund sen buhuu :( Skriver senare igen har lite funderingar att skriva ut angående en del kommentarer, puss så länge!




Godmorgon

Hej på er, vaknade för en stund sen, ska duscha och fixa mig och äta frukost sen ska jag åka och prata med en kurator om bebisen och allt de här, ska fixa en tid hos barnmorskan också och se till så jag får mitt första ultraljud också. Men innan jag drar så kommer jag säkert svara på en kommentar som någon har skrivit så du får en uppfattning av hur jag har tänkt igenom allting, annars svarar jag på det när jag kommer hem sen.. Puss och kram :)



Hur fick vi reda på det?

Jaa ni, jag tänkte att jag ska börja med att skriva ett inlägg per varje fråga ungefär så jag börjar med denna frågan " hur fick vi reda på att jag var gravid ? "

När min "mens" slutade ( vet inte om det var min mens ) så fick jag "mens" efter elva dagar igen och hade det i fyra dagar och jag hade ingen mensvärk eller någonting och jag tänkte " vad skönt att jag inte har haft någon värk för första gången " sen va den slut i 3-4 dagar sen kom det igen jag tänkte " vafan är det här? min mens tog ju slut för 4 dagar sen?? " och så var det exakt likadant. Det kom inte tillbaka någonting mer samma månad, men månaden därpå var det exakt likadant, men jag blödde bara en gång på hela dagen och inget mer.

Men dagarna efter hade jag ont i magen. Och jag började äta allt mer, jag åt i mc säkert två veckor i rad bara menyer eller mer än än cola och en cheese. Men jag tänkte att visst alla har ju sina mat perioder. Ibland äter man ingenting och ibland äter man skit mycket, ( jag var så för länge sen )

Sen en onsdag så började jag må illa på morgonen och mådde illa i tre dagar, på fredagen där spydde jag i skolan på morgonen. Och jag tänkte " ååh jag orkar inte bli magsjuk nu, har ju inte varit det på flera år " ( en del utav mina kompisar var magsjuka och var hemma från skolan för att dom också spydde ) så jag åkte hem från skolan och blev sjukanmäld utav min mentor. Inget mer med det allt var som vanligt igen.

Sen skulle jag sova hos min mamma ett par dagar, och en dag så hade jag duschat, åt frukost tog min morgon cigg och var helt klar för att gå till skolan, var skit glad den dagen minns jag, då vattnades min mun och all min frukost kom upp lika snabbt igen, så jag stannade hemma.

Sen frågade min mamma mig samma dag när vi skulle sova " Linda är du gravid? " Nej svarade jag. " Jo men du har inte haft en sån där mage förut isåfall måste du ha gått upp i vikt! " Men nej mamma jag är inte gravid så skrattade jag samtigt som jag höll på smörja in mig. Och hon gav sig inte hon fortsatte med sina frågor men till slut somnade vi.

Dagen efter kom min äldsta syster upp och hälsade på tillsammans med hennes son, vi snackade och käkade mc. Sen säger min mama när jag ställer mig upp : " visst har inte Linda haft den där magen förut? visa henne magen till din syster " sa hon till mig. Så gjorde jag det och min syster svarade "nej det har hon inte". Min mamma kände på magen och sa " Linda du har en liten bebis mage " Och jag garvade och sa nej det har jag inte mamma sluta nu. Hon sa " jo men på sista tiden så äter du hur mycket som helst, och du brukar inte äta så mycket, du spyr på morgonen och på en del dagar och din mage putar ut som en liten kula och det är hårt " Jag svarade : ja, men jag är inte gravid jag hade min mens för inte så länge sen. Så säger hon till mig " Du hjärtat jag har fött fem barn jag vet, och du är med barn, du har en bebis mage du och din syster åker och köper graviditets test nu " och vi gjorde det och jag tänkte " visst jag kan göra de här testet så hon slutar tjata någongång ååh "

Det tog hela dagen innan jag gjorde det, på kvällen gjorde jag testet hos min syster ute på landet, jag gick på toan och gjorde det. Om det var två röda sträck är man gravid var det ett sträck så var man inte gravid, och det var en rosa bakrund som åkte sakta men säkert

Först blev det ett rött sträck ... sen blev det TVÅ RÖDA STRÄCK! jag fick panik! Jag satt och kollade på det i minst 5 min. Sen gick jag ut till min syster helt chockad och kollade på henne. Hon sa " vad blev det då? är du gravid? " jag visade henne testet och hon skriker grattis och kramar mig, jag var fortfarande chockad men sen kom tårarna. Hon kramade mig och vi pratade, jag ringde till mamma och berättade för hon kunde inte sova förens hon hade fått svar ..

Sen köpte vi ett till graviditetstest dagen efter för att vara säkra p å att jag var det, om jag inte var gravid skulle det stå " inte gravid " skulle jag va gravid skulle det stå " Gravid " och vilken vecka jag skulle vara i tex 1-2 eller 2-3 men jag fick 3+ alltså var jag mer än i vecka 3 och Hur vi reagerade skriver jag om imorgon :)




Bilderna är tagna från google, dock har jag egna bilder men jag orkar inte lägga in dom, så kanske lägger upp dom en annan dag!



Skön låt

Woooow vilken skön låt! Älska beatet :D




Vilken start

Hejsan på er underbara läsare :) Min morgon började inte så bra, var irriterad o sådär. Men nu är jag glad iallafall. Har ätit frukost och kollat lite runt på bloggar oså. Är ledig idag, vilket är lika skönt varje gång hihi. Till en läsare som kommenterade och frågade vad jag använder för mascara, vill först säga tack :) jag använder telescopic. Den mascaran är riktigt bra tycker jag, den ger inga klumpar och man får fina ögonfransar utav den! Nej nu ska jag städa mitt rum, skriver senare.




Det var just därför

Detta var just anledningen till varför jag höll käften om detta! Folk kommer o skriver att det är fejk och massa skit, men jag kan säga såhär att jag skrev ut det för jag inte orkar massa skit snack hela tiden, folk går och frågar andra personer om jag är gravid osv .. så jag skrev ut det så att alla skulle få SANNINGEN utav mig. Men vi får se om det är fejk eller inte, kom in här om någon vecka igen, eller vänta 5 månader så ska du se att jag har en liten bebis, plus så har jag faktiskt bild bevis jag har en bild från ett ultraljud vi gjorde hos gynekologen (?) hur kan det vara fejk om jag har sett hur den rör sig, har sett bebisens hjärta osv?? Men jag ska snart på mitt riktiga ultraljud då bjuder jag på en bild, aja du kommer förstå senare :)

och till dig som skrev " tack för att jag fick det bekräftat " om du vet så mycket om mig och min pojkvän så borde du väl ha vetat att jag var det ? förstår inte varför du pressade mig till att säga sanningen, jag kunde som sagt hålla käften om allt detta, men var snäll och sa det till omvärlden för att det inte ska gå massa skit snack. Förlåt om jag låter otrevligt men jag blir irriterad på sånt. Jag skriver senare om hur vi reagerade och hur vi fick reda på det osv.. ta hand om er så länge :)



Svar på tal ...

Jag vet inte hur en del fick reda på det, har bara berättat det för mina närmsta men dom flesta vet redan om det, men JAG VÄNTAR BARN! och jag längtar tills vågat lilla ängel kommer ut, jag är världens lyckligaste <3




Härligt väder

Hejsan på er sunshines! :D Idag skiner solen och värmen stiger på, länge sen! Hur skönt som helst, så min dag har varit super bra! Gick bra i skolan och jag har varit glad hela dagen, hoppas det fortsätter så dagen ut och veckan ut också hähä. Nu ska jag ta något o äta hörs senare :)

bjuder på en bild från imorse, nysminkad och stressad!



Hörs imorgon

Blev ingen tupplur för mig, jag hoppade in i ett varmt bad istället och kopplade av, och direkt efter fick jag helkropps massage utav min syster, så jävla skönt var det kan jag meddela er läsare! Tyvärr är jag inte på det bästa humöret så vi hörs imorgon för jag ska äta och sedan sova. Godnatt <3

 



Går bättre

Hej på er! Nu skriver inte bara jag utan huvudvärken också! uusch vad ont i huvet jag har .. Idag blev det skola för min del, länge sen sist! Men det gick bra jag gjorde två häften med engelska på en timme och imorgon ska jag repetera och ha prov. Känner mig duktig, det går bättre vilket känns riktigt skönt. Skulle ha dansat idag också men det blev ingenting utav det. Funderar på att ta en huvudvärkstablett och sedan sova en stund, skriver senare orkar inte skriva just nu :(



Im home

Kom hem för ett bra tag sen men har inte hunnit uppdaterat har ätit osådär. Fick med mig två tröjor hem och sen lite små saker :) Ska inte göra någonting speciellt funderar på att hoppa in i ett bad snart och bara slappna av och ta det lungt. Kommer in senare igen må jag tro. Hörs då för nu ska jag kolla runt lite på bloggar!



Pizza till frukost

Hej mina fina bloggläsare :) Det blev inget mer uppdatering igår eftersom min älskling kom så jag umgicks med honom! Idag blev det pizza till frukost för mig och älskling, satt fint kan jag lova. Han åkte för en stund sen och nu ska jag till stan och kolla runt lite med min pappa, hörs senare :)





Maaat

Mhmmm nu kurrar min mage och jag väntar på att pappa ska bli klar med maten, blir ris och wook gryta ååh love it :D senare ska jag bara vänta på min älskling, vi ska väl handla lite mys till kvällen tror jag och bara ta det lungt och mysa hähä. Nää nu ska jag prata klart med min vän här på msn innan maten är klar!

Och till anonym som kommenterar hela tiden jag vill inte låta otrevlig, men jag svara inte på din kommentar förens jag vet vem du är puss :)




Isglass

Åh nu har jag precis ätit min andra isglass, det är sjukt hur gott det är, skulle kunna äta 10 st till utan problem :) men nu blir det inte så snyft .. aja för övrigt så lyssnar jag sönder på rihanna hahaha och äter läkerol muuuuuuumssssss.. aja vet inte vart jag ville komma med detta inlägg haha ville bara skriva ut mina känslor på att isglass är sjukt gott, bland det godaste som finns! hihi hörs senare :D



Godmorgon lördag

Hejsan på er fina läsare :) Vilket fint väder det är ute, blir så glad! Ska bli fint väder härdan efter vad jag har hört, på tisdag blir det 12+ wihuuu bort med snön och ge oss vår/sommar!

Har inte kunnat uppdatera så mycket har tagit ledigt från skolan och pluggat lite hemma, mycket skönare. Sen har jag varit hos min syster ute på landet tillsammans med min mamma och bara umgåts med mina fina änglar :) Igår åkte jag iallafall från landet hem till stan, och jag kan säga att det är inte lätt att åka ute på landet med bil när dom inte plogar eller grusar vägen, hela bilen sladdade av vägen och jag kan säga att vi höll på att åka ner i diket och sen kom det en stor lastbil och min syster blev så nervös att den skulle åka in i bilen så hon började spy! hahaha roligt var det iallafalll. Nu har jag berättat lite om mina dagar så jag sätter punkt här så återkommer jag senare maaaaaawh :*


 



Comeback

Förlåt för dålig uppdatering, men jag skriver imorgon är för trött just nu, men ha en fortsatt trevlig kväll och ta det lungt ikväll/natt :) hörs imorgon.



Han blev glad

Vilken min min pappa fick när han kom hem och vi hoppade framför honom och skrek GRATTIS PAPPA! hahaha lovar er att denna min glömmer jag aldrig alltså. Aja nu börjar kvällen ta slut, har fikat och lite sådär så nu kollar jag och min syster på någon film och snart ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Måste komma upp imorgon till skolan, så detta blir nog mitt sista inlägg, godnatt :)



Grattis världens bästa pappa på..

DIN UNDERBARA FÖDELSEDAG!!! Hoppas du kommer hem med glädje från jobbet för här har jag och min syster fixat för fullt hemma, vi har städat och tänt massa ljus och fixat jätte mysigt till honom. Dock ska vi inte fira honom idag eftersom han jobbar sent men imorgon eller på fredag blir det, men det är ju hans födelsedag så det är klart att vi gör något speciellt för honom. JAG ÄLSKAR DIG <3




Underbar dag

Igår kom min älskling till mig vid 8 tiden, vi snackade och hade det trevligt, sen skojade vi till allting och tog en sån kräm som lyser i mörkret och la i mitt ansikte och han la på sina armar och sen släkte vi ner haha mysigt :D Han hade sovmorgon idag och när jag väckte honom så somnade han bara om och det gjorde jag också tillslut upps .. Men efter ett tag gick vi upp och åt frukost och kollade på tv och umgicks massor tills han åkte hem :( Jag hatar när han ska lämna mig!! Jag blir alltid så kärleksfull när han ska lämna mig haha jag tror att det ska funka att hindra honom för att åka hem eller iallafall stanna en stund till, ibland funkar det iallafall hihi :D Nu ska jag äta upp min glass här så vi hörs senare!



haha så söt! min bebis <3



Glad tjej

Hejsan, idag blev det ingen skola för mig, kom aldrig upp imorse. Imorgon är jag ledig, skönt! Idag är jag glad och det beror nog på vädet skulle jag tro :) Snön är snart borta helt hur underbart som helst. Idag kommer min älskling till mig någon gång så ska väl spendera min dag med honom. Nu ska jag göra annat vi hörs senare puss och kram!



im happy

Hej på er allesammans. Nu är jag hemma efter en underbar dag/kväll. Mötte mina fina vänner Juan och Bella på stan gick och käkade sen gick vi runt för det mesta. Sen åkte jag och Juan till hageby hem till honom och fettade i oss massor, min vän är väldigt fet utav sig tyvärr och därför vill han dela med sig det till mig HAHA. Efter en stund kom min älskling också. Sen åkte jag, älsklingen & hans mamma till min mamma där min pappa även var, vi snackade ett par timmar lite om allting vilket var hur trevligt som helst. På hem vägen köpte vi hem MC åååh så gott, så nu är jag mätt och belåten och ska sova. Godnatt vi hörs imorgon :D



Nu sticker jag

Nu har jag fixat lite här hemma så nu drar jag till hageby och umgås med mina fina vänner Juan och Bella, blir att träffa älskling med tror jag! Hej så länge :)




On the floor

Börjar inlägget med denna bra låt och en lagom gamal bild :


Idag känns det som om jag har varit jätteduktig! :D Vaknade vid halv 9 och vid 9 tiden åkte jag till ungdomsmottagningen i en timme, sen åkte jag till min kära mamma och va där en timme och snackade lite o sådär. Sen åkte jag till tandläkaren och nu är jag hemma har precis ätit, ska snart fixa mig sen ska jag ringa min fina älskling, för ikväll händer något annorlunda hihi, nej nu ska jag fixa mig hörs senare!



Big brother

Godkväll. Har duschat och ätit och kollat på solsidan och just nu kollar jag på Big brother. Efter det ska jag lägga mig så jag kommer upp imorgon, är ju dock ledig men har massa äventyr som jag ska göra på morgonen innan jag ska till tandläkaren. Så jag tror inte att det blir något mer inlägg för idag, men vi hörs imorgon. Godnatt :)




Underbar kväll

Hejsan på er. Ska snart hoppa in i duschen, älskling åkte hem för en stund sen buhuu .. Igår tände jag massa ljus över hela lägenheten och släckte ner, sen fixade jag chips dipp och läsk så kom älsklingen så myste vi och kollade på melodifestivalen. Sen kollade vi på någon film sen var det sovdags för oss två hihi. Får se vad som händer denna dag, blir nog att ta det lungt tror jag. Hörs senare :)




Godkväll

Godkväll på er fina bloggläsare :) Här sitter jag och plattar mitt hår lite lätt till musik i väntan på min älskling. Ska snart tända ljus runt hela lägenheten och sedan släcka ner, mys!! För övrigt har jag inte gjort så mycket, bara ätit haha.. Ska fortsätta platta resten utav mitt hår nu, se ya later!





Fin dag

Godmorgon fina soliga lördag! :) vaknade för ett tag sen, har precis ätit frukost och så är min farbror på besök! Idag kommer min älskling hit och sover här så denna dag ser jag fram emot!nSka hoppa in i duschen nu så vi hörs senare!



Baby you're a firework




En dag med jonnis

Igår kom min älskling och min underbara vän Juan till mig, vi snackade lite och umgicks ett bra tag. Vilket var väldigt skönt att umgås med sina underbara änglar hihi. Idag var jag i skolan vilket gick skit bra, sen drog jag och Jonna till klocket där hon klippte sig, var där 2 timmar efteråt och snackade lite. Efter det drog vi till stan så jag fick i mig lite mat i magen och sådär. Så har haft en väldigt trevlig dag med min underbara vän Jonna, hon är bäst! hihi :) nu ska jag slappna av lite resten av kvällen, har sån huvudvärk och är hur trött som helst. Så är jag ensam hemma också buhuu. Aja hörs senare antar jag!





Cam bild

Hejsan svejsan! :D Har inte hunnit uppdaterat för jag har städat och umgåts lite med familjen här hemma. Sitter och väntar på att mina fina änglar ska komma förbi hihi ska prata lite osådär. Nej nu ska jag ta någonting att äta, peace n love!




Update

Igår var jag på lite ärenden i sjukhuset, efter det spelade jag bowling med josse riktigt roligt haha. Sen åkte vi förbi mamma en stund, sen åkte vi till mc och käkade, efter det träffade jag min älskling och min broder Juan i stan, sen åkte jag hem kollade på film och sen sov jag.

frukost på sjukhuset

bowling med josse

pommetallrik på bowlingen



Godmorgon

Godmorgon på er sunshines :D Dom flesta är i skolan och en del är lediga själv är jag alltid ledig på onsdagar. Har precis pratat med min syster och min mamma så snart ska vi på lite äventyr, sen vid 1 tiden ska jag spela bowling som sagt haha ser inte fram emot det så mycket men men alltid roligt att göra något! Nu ska jag äta frukost så vi hörs väl senare eller någonting! Seee yaaa



Fet pojkvän

Nu ligger jag i sängen och är helt död bokstavligen. Är sjukt trött, ont i huvet och mår illa så efter inlägget så ska jag sova! så skööööönt. Aja jag åkte ner till stan förut och mötte upp min älskling sen åkte vi hem till mig, vi pratade lite och myste sen åt vi semla. Tycker inte om semla så jag åt locket sen åt han resten mohaha. Ville ta en bild på när han åt för han hade grädde runt munnen men han hann slicka bort det haha fan också!! Han är NÄSTAN fetare än mig, illa då säger jag. Nu går ögonen i kors så vi hörs imorgon förmiddag. För på morgonen ska jag på lite äventyr sen vid 1 tiden ska jag spela bowling hähä godnatt pluttisar! :)




Ya hellow

Hejsan på er allihoppa! Ska snart fixa iordning mitt rum och duscha, sen ska jag ringa min älskling och sen åker jag ner till stan och möter upp honom, sen kommer vi hit antar jag, inget bestämt ska ringa honom snart, skriver senare för nu ska jag fixa lite :)




Gårdagens macka

TJENARE MITTBENA :D haha, fin dag som vanligt i love it. Gårdagens "macka " såg ut så här : jag drog jag till min kusin, eller nej det gjorde jag inte alls haha vad skriver jag för något. Hon kom och hämtade mig! Sen drog vi till stan och fikade och efter det drog vi till mc och käkade. Efter det drog vi hem till henne och tog det lungt och kollade på BB sen gick jag hem vid 12 tiden.




Måndag

Hejsan på er sötnosar! :) Hoppas ni har det bra, för det har jag hihi. Sitter just nu i köket med min syster kille och väntar på min syster samtidigt som jag dricker te. Senare blir det att gå över till min kusin och umgås med henne, trevlans! Nu ska jag göra annat skriver senare.



Happy birthday

Nu har min vän Emil precis gått hem, han har varit här och vi har pratat lite om allting, känns skönt att kunna prata med någon som förstår som alltid har funnits för mig och som man kan prata med, tack min fina vän <3 Nu ska jag iallafall äta kvällsmat sen gå lägga mig, så jag kommer upp till skolan imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag, Godnatt på er! :)




Freaky like me




Vill ut!

Hejsan hoppsan galoppsan haha.. har inte gjort så mycket bara ätit osådär. Ligger i sängen igen nu och bara slappar och försöker få ut någon vill ut i det fina vädret! Får hoppas på att jag nappar och att någon vill hänga med ut hihi. Ska nog kliva upp ur sängen och fixa lite så jag skiver senare och säger hur det blir :)



Godmorgon

Godmorgon mina fina bloggläsare. Vakna för en stund sen, sitter och lyssnar sönder mitt huvud med Bruno mars :D ska snart äta frukost osådär. Jag sov som en ängel inatt hihi. Vet inte riktigt än vad som händer idag, tror det blir att träffa min vän Emil och prata lite. Har saknat denna grabb sjukt mycket. Så det längtar jag till. Nej nu ska jag äta nu kurrar magen för fullt hihi. se ya later!



update

Hejsan mina fina bloggläsare, nu är jag tillbaka igen. Har precis duschat efter en otrolig äcklig kväll, ganska jobbig också med blandande känslor osådär ..  Känns skönt att statistiken är på topp fast jag inte har hunnit uppdaterat någonting, ni är bara för bra hihi! Som sagt så har jag för det mesta varit hos min mamma och umgåts med henne och idag var jag på middag hos min mormor. Har sovit hos mamma en vecka i sträck och nu ska jag sova helt ensam i sängen buhuu.. Saknar henne redan. Ska slå på en film och slagga tror jag, om jag ens orkar se på film, är hur trött som helst. Men vi hörs imorgon när jag har vaknat. Godnatt på er! :)




Tusen tankar

Hejsan på er, känns skönt att jag äntligen kan uppdatera. Inte i perfekt läge just nu, men vill bara säga att jag lever och ska prata lite kort om mina dagar som jag inte har uppdaterat. Jag har varit hos min mamma för det mesta och hjälpt henne med massor och bara umgåts med henne. Vilket kändes riktigt skönt.

Just nu sitter jag ungefär 8 mil från stan hemma hos min syster på landet framför en brasa och lyssnar på musik medans min syster och hennes son sover. Det har varit en jobbig och hård dag, nämner ingenting nu kanske kommer senare med tiden/dagarna. Men jag lever iallafall. Hoppas ni har det bra ni med.

Imorgon väntar en ganska stor dag för mig, tur att man har sin familj och sin pojkvän som ställer upp. Ska alldeles stax gå och lägga mig, blir inger mer skrivande för ikväll, kände att jag har skrivit en hel del redan haha. Men vi hörs imorgon som vanligt tänkte jag skriva, men har ju inte varit så social på sista tiden haha nae nu skriver jag massa igen, ska sätta punkt nu se ya kära bloggläsare :*


tusen tankar springer runt i mitt huvud just nu, jag brukar ha svar och veta en hel del, men nu vet jag ingenting .. Det ända jag vet än så länge är att jag skulle göra allt för dig, men nu är det som det är jag gör det inte bara för våran skull utan för DIN skull med, oavsett hur mycket jag inte vill göra detta egentligen så måste jag ... =/



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!