Morgon prommenad

Hej på er!
Vill bara tala om att jag älskar min vackra dotter mest över allt annat över denna jord, vet inte vad jag hade gjort utan henne. Utan henne hade jag inte varit den personen jag är idag, hon har förbättrat mig till en mycket bättre människa. Utan henne ingen mig. Älskar min prinsessa mest! <3




Godkväll!!

Hej på er!! :)
Det blev ingen header som jag skrev i inlägget innan.. Min pojkvän orkade inte göra en till mig för alla som han har gjort till mig innan har jag aldrig använt, sry..

Jag fick en fråga om jag fortfarande var tillsammans med mitt barns pappa och det är jag :)

Just nu sitter jag hemma hos Selmas syster med Selma hennes syster och min dotter. Hon sover nu så jag passar på att uppdatera.

Har inte så mycket att skriva förutom att det brinner skapligt precis bredvid där vi är nu vid en park typ i hageby, alla snackar om det.. Intressant? Ja det va de enda jag hade att säga just nu, vi hörs mina fina :D skriv gärna frågor, det är alltid roligt att svara på.

Här är lite bilder på min prinsessa från idag

 




Länge sen sist..

Hej på er mina kära!
Jag lever fortfarande, jag älskar mitt liv sen jag fick min vackra dotter. Uppdatering!? Jaa jag hade nästan glömt bort min blogg sry..

Men jag tänkte att jag skulle fixa min header så det blir lite roligare att blogga med nya bilder osv..

På tal om min dotter så blir hon hela 9 månader idag, tiden bara springer iväg. Hon blir bara vackrare i vackrare för varje dag som går och hon lär sig mer och mer saker. Stolt mamma :)

Tänkte att jag skulle försöka fixa min header nu så får vi se om det blir nått mer bloggande för idag hehe. Ha det bäst mina fina, loove!! <3




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!