fegt att sparka på en som redan ligger ner..

har inte gjort något speciellt idag, kollat på fångarna på fortet, tagit det lungt, låtit tankarna rulla vidare blir så irriterad på vissa folk som är hjärtlösa, dom tänker inte, har inte något hjärta alls! hur mycket ska jag orka? jag har faktiskt känslor jag också, men är man självisk och inte tänker på andra så är man ..

.. det är fegt att sparka på en som redan ligger ner, ditt namn äcklar mig, låt mig vara istället blir bättre så!

ja som ni kanske märker så har jag hur mycket tankar som helst i huvet men här ska inte allt skrivas, har en bok med en penna i mitt rum som jag skriver ner allt istället.. nu ska jag sova orkar inte med omvärlden just nu bye.



pizzatime.

jag och min syster drog ner och köpte pizza, sen drog vi hem och käkade, sen drog jag upp en snabbis till hållplatsen och träffade jasmine, snackade lite osådär satt o vänta med henne tills bussen kom, så snäll jag är! nu snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ut :D vi hörs senare ..


det är svårt, men ska kämpa! jag klarar av det jag vet det ..






no school today.

ja som ni ser så blev det ingen skola för mig idag, jag kände verkligen inte för det! jag behövde nog en ledig dag från skolan o rensa tankar osv.. men imorgon är jag på hugget igen hoppas jag! vill bara säga tack till min underbara vän kenny! finns verkligen ingen som han, han ställer alltid upp när det är något och han får mig alltid på bra humör, tack ännu en gång kenny! tack för att du finns ♥




you're out of my life.

sitter bara allmänt framför datan och lirar lite haha .. en snubbe från facebook frågade om jag va syrian haha.. synfel. ska snart gå o lägga mig är trött ska ju upp tidigt imorgon dock får jag skjuss så jag slipper åka buss och spårvagn skönt!!

vet inte om jag kommer kunna sova, min kropp kokar av iska. har bara lust att halshugga någon just nu, så inatt kommer det komma fram mycket tankar omkring vissa saker.
allt känns så tungt känns som jag bär på flera klios vikt..


du kan inte trycka ner mig du kan inte!! jag är stark.
jag är inte lika svag som dig som sjunker ner till den nivån.



mycket känslor på en dag.

idag vaknade jag halv 8 drog till skolan och det gick som det skulle, bra alltså! sen efter skolan drog jag och mina syskon o klippte oss, tjejen var riktigt duktig på att klippa, jag klippte bara topparna och det var massa slitet så en hel del av mitt hår klipptes bort, men man måste ju göra det för att det ska kunna växa? vågade inte klippa uppklipp eftersom jag har så tunt hår så skulle ja inte ha något hår kvar sen haha :D

resten av dagen har jag bara tagit det lungt,






mållös

Du spottade mig rakt upp i ansiktet, du fick mig att framstå som en idiot!!
trodde du var annorlunda men du är precis som alla andra.



Godmorgon

Godmorgon kära bloggläsare, idag vaknade jag 4 inatt och var pigg som ett svin men jag beslöt mig att sova vidare, så jag vaknade halv 8 och har fixat mig, mitt hår behöver jag inte göra något med, det är fortfarande stort som ett hus hihi :D snart blir det skola! sen efter skolan ska jag åka och klippa mig om jag vågar. sånt som märks, hoppas ni får en trevlig dag, vi ses vid 12 någon gång :D




hahah ja ni ser ju själva hur håret ser ut .. ILOVEIT!



ansiktsmask av

herre min gud vad jag och mina syskon har dampat! vi har lagt ansiktsmask och skojjat med varandra lite, video kanske kommer ikväll har bråttom så ni får bara bilder på oss hihi :D hade först vit ansiktsmask sen blev "chokladsmasken" över så det smetade vi på mig haha








nu ska jag till min kusin hon har väntat på mig hihi stackars pullan, ses senare hej så länge :D



abcde




.. vitamin! pappa kom hem med en burk med abcde vitamin till mig, som jag ska ta en gång om dagen före frukosten för att jag ska slippa vara så trött hela dagarna så det är  bara att ta en tablett om dagen så har jag fått i mig alla vitaminer som man ska ha i sig, bra tycker jag men något jag inte tycker om är smaken på dom, det var inte det godaste!

har redan slängt in 5inlägg idag, detta blir mitt 6e? haha jag bara skriver på fingrarna säger aldrig stopp haha. ska snart äta och sedan blir det över till kusin vitamin, handlar myckar om vitamin i dehär inlägget HAHA! ne men så kanske inte blir ett inlägg förens ikväll! men ni klarar er nog efter allt jag har skrivit idag menar jag hihi :D puss på er mina kära bloggläsare NI ÄR BÄST! ♥



Lindize goes troll

nu är jag klar med krusandet och mitt hår är stort som ett hus haha riktigt stort och tjock!
i love it ♥







kjull

just nu sitter min syster och krusar mitt hår haha har inget bättre för oss .. imorgon blir det att klippa sig! scaary. kommer sakna mitt " långa hår " men vad gör man inte med slitet hår osv .. skriver senare för nu ska jag släppa ut mitt övre hår :D




detta förvånade mig inte.

det gick 2 sekunder sen spöregnade det ute, helt sjukt men naturen kanske också behöver lite vatten hehe. gjorde en kopp te så nu sitter jag och kollar på reprisen av fångarna på fortet tillsammans med mitt te, nu är det reklam så passade på att slänga in ett inlägg väldigt onödigt men men ;) jag måste säga att det är fart på regnet idag det bara öser ner haha chingeling




huh?

jag kan inte äta! jag är hungrig men så fort jag ska upp och göra frukost drar jag mig till chips och godis istället och blir äcklad när jag ska äta mat? vet inte vad det är med mig.

idag är det söndag och det innebär att det är sista dagen på helgen och imorgon är det skola. måste gå och lägga mig tidigt idag så jag orkar upp imorgon! skönt har det varit den här helgen, har inte gjort något speciellt bara tagit det lungt men det går åt på en skolvecka. rätts så skönt att ta det lungt och vila ut sig så man är reda för nästa skolstart hehe. nu ska jag göra frukost ska tvinga mig själv att äta för min mage kurrar loss, hörs senare :)

denna låt påminner mig om när min syster satt inne på behandlingshem när hon var i min ålder, då älskade hon britney spears hon fick mig att tycka om henne, vi båda älskade denhär låten och lyssnade alltid på den! " I'm Not A Girl , Not yet A Woman "

i love britney! :D



Grattis joni!

Godmorgon sötnosar! jag vaknade för en stund sen ska äta och hoppa in i duschen, vad som händer idag har jag inte en susning om! det är så fint väder så att sitta inne blir det inte :D

idag fyller min kära vän johannes år! grattis till dig hoppas du får en lyckad födelsedag ♥
gamal bild. från när vi var i stockholm. 1-2 år sen?



filmtime.

idag har jag bara tagit det lungt, har blivit att jag har laddat ner olika filmer och kollat på, dock så har jag tagit bort dom så kan tyvärr inte säga eller visa er vilka jag har sett, men en så länge har dom varit bra! nu ska jag kolla på " Jeespers Creepers " ska vara en skräckfilm så jag hoppas att den inte är för läskig så jag inte kan sova inatt hihi. nu ska jag sätta på filmen så vi hörs senare! hej så länge :D peaaaaaaaaaaaaace




lördag!

godmorgon sunshines! :D
idag blir det nog att ta det lungt efter att jag har sett hur andra mår från igår, vet inte riktigt om jag ska sitta hemma eller vad jag ska göra, det är sånt som märks. nu ska jag ladda ner en film och sedan käka får se vad denna lördag bjuder på och vart den för mig, skriver om jag vet något hej så länge :)




godnatt

nu har jag duschat och är klar för att sussa i min säng, sängen är redo & kroppen är redo för att sova. skönt det ska bli att sova uuut! har längtat efter helgen hela veckan. vi hörs imorgon godnatt mina kära bloggläsare :)




cola&chips

är det bästa jag vet! mmhm så otroligt gott! :D .. men de får jag inte njuta av så länge till eftersom mina ögon hänger o min hjärna segar så ska alldeles strax sova, äntligen får jag sova hur länge jag vill! men innan jag går och lägger mig ska jag duscha så jag lägger mig ner i min säng nyduschad o fresh. så säger godnatt till er nu mina kära läsare! sov gott.





skönt med helg

idag har jag varit helt slut efter en vecka i skolan, även fast jag bara går en o en halv timme i skolan så är jag helt slut efter skoldagen. det är väl för jag inte är van antar jag men det blir man väl van vid?

tråkigt under ett engelska test idag.


efter skolan drog jag till mamma och hjälpte henne med att sätta upp spegel på väggen o lite sådär, mitt huve höll på sprängas jag tog huvudvärkstabletter men det hjälpte inte så jag&mamma gick och la oss och sov ett bra tag vaknade vid 8 halv 9 drog ner till stan mötte upp stina och tove, sen emil och höna, vi drog och käkade sen tog jag och stina bussen hem.

jag älskar min mamma riktigt mycket!




tidsfördriv

Lovar du att vara ärlig? ska göra så gott jag kan.
Du heter: Linda
Smeknamn: Lindis, Lindisen, Lindize o lite olika
Låt som när du är ledsen sörjer till? har inte gjort det på ett tag, men skulle jag göra det nu, skulle det nog vara petter - längesen.
Vad tror folk om dig? en del tror att jag är dryg av mig, men jag är faktiskt en snäll person.
Stämmer det? att jag är snäll ja dryg nej

Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår och ögonen
Vad säger du för att imponera på någon? brukar inte va den som imponerar på folk

Hur imponerar man på dig? va sig själva, ha humor osv ..
Brukar du skratta för dig själv? ja nästan hela tiden HAHA ne men varje dag ungefär.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ja :)
Äger du några Converse?
nej inte min stil
Var bor du? vilbergen
Trivs du där? ja det gör jag väl  
Brukar du bli för full? nej dricker inte så ofta längre
Är du allergisk i mot något? nej hihi.
Har du haft sex idag? nej
Hur svarar du i mobilen?
hallå?
Antal timmar sömn inatt? hm 6 eller 7 .
Sov du ensam? det vill ni allt veta va ;) haha

Brukar du komma i tid? njae kan hända sisådär ibland
När mår du bra? när jag inte är sjuk? haha ne men när jag är med mina underbara vänner&familj. 
När blev du fotad senast? idag haha
Hur känner du dig nu? seg & trött . 
Vanligaste färg på dina kläder? svart heehe 
Vad tycker du om fötter? riktigt vider
Vad saknar du? maami. 
Hade du en bra dag igår? jarå . 
Favoritdryck på morgonen? oboy eller multivitamin juice eller te . 
Rakar du benen? ja. 
När brukar du oftast gå och lägga dig? alltid sent oavsett vardagar eller ej.
Är du blyg? kan hända haha :$
Sysslar du med någon idrott? nej men vill börja 
Vill du hellre ha mail än brev? ja. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, kan väl hända. 
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? jadu det är mycket ja skulle ha gjort haha. 
Är du nöjd med ditt liv? jadå man ska inte klaga
Är du bortskämd? nej. 
Vad gör du i morgon? inte en aning, inga planer än !
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? inte en aning, men de flesta går åt på cigg.
Vad längtar du till? nästa sommar
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja det gäller bara på att hålla reda vart man har dom 
Vad använder du för shampoo? olika.
Vad är det finaste du fått? kärlek från vänner&familj
Hur gammal är du? 16 nu i september
Tycker du om någon just nu? mabey baby hihi



mitt horoskop

idag ser ut like this!





lurade.

jag och maarit blev lurade idag, det var några lärare som tvingade oss hänga med dom till en fotbollsplan och spela brännboll eller så var det freespy (?) sen sa dom " men ni går inte i dehär arbetslaget? " haha skadade. iaf sen vandrade vi vidare till skolan och jobbade en timma sen äta o hem, nu sitter jag hemma och funderar på vad jag ska göra idag! orkar inte sitta inne en fredag så hoppas att det händer något skoj ikväll, nu ska jag göra annat så skriver senare hej så länge :D



plopp plopp

jag tror jag håller på bli dum i huvudet eller nått? haha jag hör facebooks plopp - ljudet hela tiden men det är ingen som har skrivit? sen oroar jag mig lite över andra saker, jag är törstig hela tiden, och är trött hela tiden, jag tror jag har vätskebrist men fick höra att jag kanske har diabetes? eller börjar få? scary!! jag vill inte .. någon som vet vad det kan vara? om ni vet får ni jätte gärna säga något så jag inte går och oroar mig i onödan, tack i förhand :)



26 augusti.

hejsan alla glada :D idag var  jag nära på att missa skolan, jag vaknade klockan nio och missade dock min buss 2 GÅNGER !? .. kom försent till skolan, gjorde ett engelska test och sen fick jag sluta, efter skolan drog jag och maarit till hagaskolan där vi kollade runt lite osådär. sen åkte vi till stan o tog det lungt och nu är jag hemma skönt! nu blir det att kolla på " the tyra bakns show " det handlar om kärlek sex&förhållande. men först ska jag göra en kopp te. 

jag måste verkligen försöka sova tidigare så jag inte vänder på dygnet och blir som förr att jag sover bort alla skoldagar! måste verkligen bli en förändring på det, för jag ska klara av skolan och sköta mig jag kan jag vet det!





möte.

ja dum som jag är så sov jag hela morgonen igår. missade alltså skoldagen! men vaknade vid 12 så det var bara att röra på sig upp som fan och dra till skolan för jag hade möte. det gick bra sen efter det drog jag hem och tog det lungt resten av kvällen :)

och som ni ser är det en tom stol. det var för min pappa inte kom :( men jag klarade av mötet helt själv! så duktig jag är :D hihi



nu ska ja ut i mörkret.

nu ska jag ut på äventyr hmm gissa vad jag ska göra ;) hähä ja ska ut nu när som, kommer inatt! säger godnatt nu till er mina kära bloggläsare!!

tack albulena, du är också vacker! <3



spöregnar!

jag har suttit vid datan för det mesta, kollat runt på bloggar och lite sådär, molnen har åkt fram och tillbaka mörka och ljusa, nu är det ljust ute jag kollade ut lite snabbt och såg att det spöregna? från ingenstans kom det världens regnskur. hur kommer det sig när det är ljust? kanske behövs för det var rätt så kvavt förut idag :) nu ser det ut att bli sol ..

syns inte så mycket på bilderna, men va tvungen att ta kort haha.


lilla jag just nu haha



på tal om skolan

.. så har jag fått ett schema nu och jag börjar 10 och slutar halv 12 varje dag ;) sen har jag fått en " klass lista " som jag ska ha i 2veckor sedan ska vi byta till våra riktiga klasser, än så länge är jag ganska nöjd får bara lära känna dom först så kommer jag säkert trivas.

life is so perfect, and i'm so happy! ♥



kaos!!

ja det kan man verkligen säga! nu är jag hemma efter en lång dag, eller klockan är snart 2 men har varit riktigt trött hela dagen och det värsta va när jag skulle ta spårvagnen hem va den försenad typ 20min, sen kom vi inte längre än norr tull då var det en spårvagn framför som hade slutat funka så fick gå ner till resecentrum ta bussen och åka runt hela stan för det va trafik här o där, det är nog den värsta bussresan jag har varit med om haha dåligt tålamod.



glad gladare gladast.

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAD JUST NU :D och nu ska jag sova med ett leende på läpparna o vakna med ett leende på läpparna resten av hela livet :D godnatt mina älskade bloggläsare!!!




min poni.

svar : jag går i marielund, ska jobba upp engelska, sedan ska jag över till eber på omvårdnadslinjen förhoppningsvis :) & josse vad skönt o höra att du hade det bra! jo saknaden kommer ganska snabbt haha nu vet du hur jag mådde efter ja kom till sverige HAHA! <3

efter stan drog ja och jasmine hem till henne och tog det lungt riktigt skönt! drog hem vid 9 så har ätit kollat på tv o bara tagit det lungt, ska snart sova också är ganska trött! hoppas på att jag vaknar tidigt imorn :)




bajs från ingenstans.

drog till stan och mötte jasmine och emilia, vi drog och käkade direkt, sen gick vi runt och kollade lite i stan när vi skulle hem så upptäckte vi att det va fågelbajs på jasmines solglasögon HAHA om inte ja o emilia dog av garv! tack för en bra dag tjejer! :)





jag är glad.

jag har varit riktigt glad sen jag vaknade, kan bero på vädret? det är soligt o fint då blir jag på bra humör, jag älskar livet! haha är det nu sommaren kommer? riktigt varmt ute skööööönt! så nu blir det att dra ner på stan o möta upp tjejerna o käka! ses senare hej så länge :D




första skoldagen över.

ja det blev en kort skoldag idag, började 9 så hade vi upprop och snackade lite, slutade vid halv 10 kvart i kanske, sen drog jag o några kompisar vidare till ektorpsskolan där jag precis har slutat o hälsade på, kan säga att jag saknar redan den skolan, kändes inte som att jag hade slutat kändes som vanligt som att vi skulle upp på lektion :( men nae det är bara att börja inse fakta nu! jag har slutat och har börjat en annan skola.

me today i väntan på bussen.




nattinatti

nu är man nyducshad och klar, tänderna är rena o ja är ren mätt och belåten är jag också, nu är det bara sängen som väntar på mig! hoppas på att jag somnar rätt så snabbt och vaknar som jag ska och dra upp till första skoldagen. hoppas på att det blir en bra dag och fortsätter med det :)

nu ska jag bädda iordning min säng och sedan sova, godnatt på er mina kära läsare :D




min pappa är rolig.


mums det var gott! min pappa sitter här o tjatar på mig om skoldagen imorgon, vilken buss jag ska ta, vilken spårvagn jag ska byta till och vilken tid ja ska vakna&gå hemifrån HAHA som att jag ska börja förskolan eller högstadiet. jag sitter o säger " jaa men pappa jag vet " haha han är lite rolig lilla pappsen :) ska hoppa in i duschen alldeles strax när min syster har duschat klart, tror det blir ett sista inlägg innan jag lägger mig! det blir de nog hihi så jag väntar med att säga godnatt, hejsvejs lingonfejs så länge hahah..



huvudet sprängs.

blir nog inte att jag drar till ektorp med tanke på att mitt huve sprängs snart, har skit ont i huvudet, jag tror jag vet svaret för jag har suttit vid datan sen jag vakna haha nörd NOT! börjar bli lite trött också på köpet, vilket är ganska bra så jag somnar tidigt så jag kommer upp imorn. nu ska jag göra kopp te och hämta en chokladboll sen blir det att ta det lungt framför tv:n. hej så länge :)




andas ut.

nu kan jag andas ut för nu vet jag när jag börjar imorgon så ja inte kommer när vi har slutat skolan haha! vet inte riktigt vad som händer idag, ska nog duscha sen över till ektorp till min syster ovh mosters lilla hjärta, men attans fick precis ett sms av henne att hon är ute i deras hus långt här ifrån :( men dom skulle åka om en stund så det blir nog att jag springer över dit hehe

på tal om skolan så ska jag sköta mig nu! riktigt noga, jag ska gå på marielund för jag har ig i engelska, så det ska jag jobba upp först o främst. sen andra ämnen i andra hand, sen kan ja tänka på att umgås med kompisarna på rasterna, så jag ej springer med dom på lektionen o missar allt o inte jobbar upp någonting, jag ska inte gå där i mer än ett år det har jag bestämt, så nu måste ja se till att det blir så också :)

lilla jag igår hihi




it's over.

nu är det roliga slut, sommarlovet är slut, aug - festen är slut, sena kvällar är över, sova ut hur länge man vill blir inget mer av, imorn börjar skolan. spännande o börja på en ny skola nu hmm vet dock inte när vi börjar, så hoppas ja inte kommer försent första dagen o skämmer ut mig HAHA! nee men de löser sig :)

igår va ja med jasmine&jip och en hel del massa andra, vi hade en riktigt rolig kväll, umgicks med vänner man inte har träffat på länge. riktigt roligt, har inte så mycket att säga, vi kollade på fyverkerierna som vanligt, sen gick upp o ner åkte karuseller hit o dit, ska visa lite bilder, blev inte så många bilder, men det duger för att visa vad jag gjorde igår :)
hoppas ni har haft det bra på aug - festen.













och vet ni? förra året på aug - festivalen var det inte en enda dag som jag var nykter, de här året va det inte en enda dag som ja va onykter ;) visst är det bra? jag tycker det iallafall. man kan ha roligt utan alkohol! :D



ingen vanlig dag idag.

för idag är det min bästa pullis födelsedag :D
Grattis selma på din födelsedag! hoppas du får den bästa dagen någonsin! ♥♥♥

har vaknat för en stund sen, väldigt synd med tanke på att jag har sovit bort halva dagen! men de ska inte förstöra något för nu ska jag över till jasmine, sen ska vi ner till stan o möta jip! sista dagen idag som augustifesten är :( men jag ångrar inte en enda dag med mina tjejer! här får ni även videoklipp från igår på kalle baah :D vet inte varför ljudet är så konstigt, men det duger




min dag igår

såg ut såhär ungefär









fram tills hit hade jag tråkigt, ville bara hem o skära i armarna haha, sen träffa man lite folk och då hände det lite grejer, då vart det fart på kvällen kan jag lova! riktigt roligt.



marknad.

ska ner till stan snart med min kusin, ska kolla lite på marknaden osådär! senare blir det att vara i stan resten av kvällen? tänkte att innan jag drar så får ni ett videoklipp på fyverkerierna igår, dock inte de bästa men hann inte filma när de var som bäst :( men detta duger! 
( så hör man selma&viccy säga " ååååh åhhhh " HAHAHA )




vi hade tur med vädret

nästan iallafall.. ja vart ska man börja igår gick jag och mötte viccy o selma sen drog vi ner till rix fm och kollade på artister rabih, eddie o några andra vi skulle väntat på eric saade o erik grönvall men våra ryggar pallade inte det så vi gick upp o ner i stan som vanligt sen kollade vi på raketerna vid klockan 10 :) eftersom min mobil kamera inte är så bra så lägger jag in bättre bilder senare när jag har tid.













sen åkte freddie och min kusin batman :)

tack för dom underbara dagarna tjejer! ni gör mina dagar <3



rix fm.

nu är jag alldeles strax klar för avfärd haha ska möta upp pullisarna sen ska vi ner o kolla på rix fm! åh blir mest irriterad på att jag får mina pengar imorgon och min pappa är inte hemma så idag kommer jag vara helt pank snyft :( men men man dör inte av o vara fattig en dag. nu ska ja fixa allt annat så jag blir klar till klockan 6 då jag ska gå. se you later aligater HAHA :D



skön kväll.

igår gick jag och mötte emelie o stina, sen kom adde och martin, efter det drog jag o emelie o mötte selma o viccy, sen gick vi ner till stan där dom käkade, sen drog emelie, och rose kom vi gick upp o ner och kollade på fyverkerierna, gick upp och ner minst 10 gånger? haha sen kom stina en stund men drog nästan lika snabbt så kom zorana och besa, för övrigt gick vi bara runt upp o ner o sådär, hände roliga saker också :) tack tjejer för en skön kväll!







sen kom juan och company och bjöd mig o stina på mc fast vi inte ville ha haha, så va vi ute ett tag snacka och tog det lungt, sen följde juan och hans kompis mig en bit hem :) sen gick jag hem och sov.



nu är jag klar.

nu har jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig, och min vän emelie smsa nyss och ville att jag skulle komma ut, så jag drar mig utåt nu, vi hörs senare ikväll! ha en bra dag&kväll kära läsare :)




augustifesten!

har precis duschat och just nu känner jag mig riktigt fresh! haha, går runt o yrar här i lägenheten o vänder upp o ner på kläder, jag vet inte vad jag ska ha på mig! det ser ut o bli dåligt väder, får hoppas att det inte blir det.

ska fixa mig sen vänta på att viccy ska messa, så ska jag möta henne och selma vid västertull, sen ska vi ner till stan o kolla lite osådär, augustifesten är här. väntat på det hela året! händer alltid massa kul :)

tänkte bjuda på två jätte gamla bilder på mig från 2 år tillbaka?
datumet stämmer dock inte.




igår

.. gick jag och träffa emelie och stina, efter en stund drog stina hem och jag o emelie luffade runt ute och hade vårat damp tillsammans, sen kom gogo och husser så tog vi de lungt, sen följde jag emelie till spårvagnen och drog o träffa eric tog en cigg och snacka lite, sen gick ja hem o sussa i min gulliga säng :D



jag och emelie tog någon okänd buss till någon stad, har ingen aning om vart vi var men nice va de




this i promise you


det finns, det försvinner aldrig <3

aw lil'linda :D

ska hoppa in i duschen när som helst, sen ska jag ut och träffa emelie tror jag. annars ska jag över till jasmine, vet inte riktigt än, får se. har precis ätit och städat mitt rum, vet inte vad som har flugit i mig, jag städar mitt rum varje dag nu haha förut var det liksom " jag orkar inte, skit i det, låt det ligga " nu är det " måste bädda sängen, vika in kläderna i garderoben osv " känns skönt o ha fint rum hihi, nej nu skriker badet på mig, hej så länge :D

visst var jag söt när jag va liten? såg lite arg ut på bilden men tyckte om det på något sätt haha.



regnåska&blixt


fyfan för detta väder, hatar allt som har med regn åska och blixt att göra, jag sitter hemma o är livrädd som ett litet barn buhuu.. jag hörde att det skulle bli fint väder idag , men naaaaae :( blir o sitta hemma idag! hejsålänge



till sverige, från sverige

hejsan allihopa :D jag vaknade för ett tag sen, ska hoppa in i duschen när som helst sen ska jag ut och träffa emelie hon är förmodligen med ninni vet inte riktigt vad vi ska göra, yra runt kanske? ta det lungt, får se.

josefine åker till turkiet idag jag hoppas du har det bra där gumman, hälsa landet från mig hihi, och stina kommer hem från turkiet idag hoppas du har haft det bra där och att adrin hoppas att du har det bra i turkiet. på tal om turkiet vill jag faktiskt tillbaka dit! jag saknar stället så otroligt mycket, längtar tills nästa år! ♥








skitsnack

det verkar vara det som är mest vanligt idag, allt rabblas upp från mun till mun om den ena och andra personen om olika saker som man inte ens har en aning om, sen kommer det folk och är skitförbannade för dom har hört folk säga vissa saker, jag har inte bara hänt en gång för mig, det är nästan en vanlig vardag för mig? men vet ni? tro vad ni vill, jag har sagt mitt om ni inte vill tro på det är det inte upp till mig, utan det är upp till er om ni vill tro eller inte, jag vet bäst själv om sanningen o inget mer än sanningen. sen om ni vill vara min vän eller inte det är också upp till er, jag har ej tvingat någon! blir så trött på vissa människor att det är helt sjukt. lita inte på någon, falskhet finns överallt, finns ingen som är äkta.




söndag

ja söndagar brukar vara tråkiga, men det beror vad man gör dom till ;) själv har jag bara tagit det lungt, kollat på lejonkungen och lite sådär, nu är jag rätts så trött ska nog sova, varför jag inte har skrivit idag är för jag har inte haft något vettigt och skriva men nu vet ni vad min söndag gick åt till godnatt :)

me today.





paaaaanik

satt vid datan snacka med emelie på msn, tog det lungt och kollade på tv, sen flög det världens bålgeting (?) över mig! jag har aldrig varit så rädd tror jag, ensam hemma är jag också, jag hoppade ut ur soffan sprang till hallen tänkte ringa pappa som jobbar, sen tog jag mobilen och ringde senare samtalslistan (eric) så frågade jag han vad jag skulle göra hahaha värsta paniken hade jag sen slutade det med att jag sprutade hårspray på den så den tappade taggen och jag kollade på den hur den led sen dog den, vilken lättnad! men jag tar inte bort den, det får pappa göra sen haha.

nu tycker ni säkert att jag är värsta djurplågaren men eftersom jag blev biten här om dagen av en geting så är jag livrädd för dom! även humlor. det är det värsta jag vet just nu :(



ser inte så stor ut på bilden men tro mig den va dö stor, tror nog att det var morfar eller farfar bålgeting alltså! nu ska jag stänga alla fönster o allt som går o stänga sen fara vidare ut




hottie

sitter just nu ute på balkongen och det är 31 grader i SKUGGAN! och jag håller på dö i solen av värme ööverskönt :D nu börjar det likna något! sommar <3 varför är det inte såhär varje dag snyft :(?



lördag.

tack för att ni tycker om min blogg! jag fick en fråga om vart jag laddar ner filmer, jag laddar ner på tankafetast.com en väldigt bra sida, går väldigt fort innan filmerna är klara också :)

vi har ett underbart väder idag vilket är väldigt skönt! vaknade rätt så tidigt idag, ska nog duscha och fixa iordning mig, senare blir det väl att träffa emelie, o kusin kanske ska åka och bada, får se kommer tillbaka senare :D




step up.

tjingeling än har jag inte somnat, jag har varit vaken och laddat ner lite filmer som tex step up, har sett 1:an & 2:an ska över till 3:an nu men de är olika " omslag " på varje så vet inte vilken som är rätt haha, men får väl ladda ner alla o kolla på för filmerna är så grymma :D nej nu ska jag ta o hitta den rätta filmen hej så länge!


hoppas på att jag hitar den 3: dje delen och laddar ner rätt annars blir jag tokig hihi.



fredag den 13

nu är klockan snart kvar över 9 och  min vän adrin är påväg mot stockholm för att ta ett flyg till turkiet! hoppas du har det bra i där och att det inte händer något påvägen dit! haha ;)

ja ni jag har inte somnat än, ska nog slå på en film och se om jag somnar till den, annars vet jag inte vad jag ska hitta på tills dagen börjar. hoppas bara på att det inte händer er någonting idag eftersom att det är otursdagen brrr LÄSKIGT. haha ne nu har jag inte så mycket mer o säga så nu blir det film, puss puss :D



veckans blogg

tack för jag blev veckans blogg evelina! din blogg är grym :D http://sanileve.blogg.se ..

igår efter jag och kusin hade fikat drog vi till hageby till simon, va där ett tag sen drog vi hem ganska sent. klockan är snart 8 på morgonen och jag har inte sovit ett dugg förstår inte varför? jag är pigg kan inte sova haha. blir väl att jag somnar senare och sover bort hela dagen som vanligt, får hoppas på att inte göra det :) ska nog till kusin idag och fira henne oså. sen vet jag inte, ska nog ta någonting och äta min mage har en hel orkester där inne haha! hej så länge :D




svar på dagens fråga

otroligt fina ögon du har tjejen!
vad använder du för mascara?
Kram!

svar : tack så myket :) ibland använder jag telescopic det gör att jag får fina ögonfransar utan klumpar och delar in sig på ett fint sätt :)


jag använder också double extension den gör att jag får långa och fina ögonfransar utan klumpar även lätt att ta bort, bara ta lite ljummet vatten så är det borta :)


hoppas det var något till hjälp. tycker att dom mascarerna är riktigt bra föredrar att du borde testa dom kram! :D



fika med kusin :)

snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag vidare till stan och fika med min kära kusin :)




över till firandes


i never leave you, and u know it.


blir att jag drar över till kusin och firar henne med lite folk förmodligen, vet ej när jag kommer hem, men blir inte så sent eftersom jag är trött redan nu, håller på slocknar ZzzzzZzz haha nevars jag klarar mig nog! ska fixa mig vidare nu sedan vänta på att dom ska höra av sig så jag kan röra mig, hörs senare. take care :)




du menar inte allvar?

" du sa ju att man får fråga vad man vill jag undra bara om du va rakad eller inte e det svårt o svara elr? skicka en bild på din fitta så skickar jag en på min "

svar : alltså nu måste du ändå skämta med mig? vem är du ens? visst du får fråga vad du vill, men vem frågar om man är rakad eller inte, det ska väl du ta o skita i ! från och med nu kan du kommentera hur mycket du vill för jag kommer inte bry mig om dina kommentarer, inte andras dumma kommentarer heller. hur gamla är ni egentligen? 3 år eller? kommentera på för jag bryr mig faktiskt inte ;) & nej jag ska inte ta kort på min fitta och skicka till dig, är inte intresserad av o se din heller. seeeeeee ya!



aj!!

dom fixade till min tand och jag säger att det gick riktigt snabbt tills den blev rak igen. tog ungefär 1-2 timmar att bli rak? helt otroligt kolla :D

innan

efter,

på bara ett par timmar !? fatta de helt otroligt :D men iaf efter det följde jag med till farmor o farfars land där vi fikade och spelade någon typ av sport var rätt så roligt faktiskt,

såg vi jätte vackra fjärilar som flög omkring massor av

men inte bara fjärilar det var getingar också! och självklart blev jag stucken medans vi satt och fika, det gör fortfarande ont, blev helt röd och svullen

aja annars hade vi trevligt, vi pratade lite om allt o tog det lungt, så såg min morgon ut :)




i väntan på farmor

blev att farmor skjussar mig istället för farfar skulle göra något annat, nu är jag klar, har ätit, bortat tänderna, duschat och fixat mig, så i väntan på farmor har jag tagit lite kort, bjuder på två utav dom :)

jag är riktigt glad idag och det är tack vare vädret!
just nu står det 22grader på termometern :D





godmorgon!

Det är faktiskt ganska svårt att tro men jag vaknade faktisk klockan 6 imorse och var jätte pigg, det är sjukt med tanke på att jag gick och la mig vid 2 inatt, men det är skönt att jag har vänt tillbaka på dygnet iaf :)

farfar kommer och hämtar mig 10 i 10 vi ska till tandläkaren och får hoppas på att dom fixar till det som dom gjorde fel förra gången som jag visade er, vi ringde ju in så den tidigaste akuttiden var idag, efter vet jag inte vad som händer, kanske drar en runda på stan får se .. men nu ska jag plocka in lite grejer, göra te och ta en  morgon cigg vi hörs senare :)

för er som inte har sett vad som är felet, visar återigen




psykopaaaaaat

asso du som kommenterar hela tiden om min fitta är rakad, va fan bryr du dig för ;s tror du ens att jag är så dum och svarar på dina kommentarer! jag ber dig dra från min blogg kommentera inte för du irriterar mig riktigt mycket!!!



lovelovelove.

jag ska kriga för den kärlek jag letar efter, jag ska kriga för att få den kärlek jag vill ha, jag ska kriga för den kärlek du ska ge mig, jag ska kriga för att jag ska bli lycklig .. med dig!




ehm?

undrar vem det är som skiver massa konstiga kommentarer ;s jag kan svara nu! jag tänker inte ta kort på min mus och skicka till dig ;s vem är så dum o kommenterar sånna kommentarer !? om du ska va så dum så behöver du inte ens kommentera eller ens kolla min blogg, ska ta reda på vem du är tro mig ..

ae blev lite irriterad efter kommentarerna 4 st .. MOGET !!

har kollat på film vaknade rätt så sent idag, eftersom jag somnade 7imorse, ska ge mig iväg till min mamma o sova där vet ej hur många dagar men kommer inte skriva här på ett tag, men hoppas jag kan skriva så tidigt som möjligt. hoppas ni har det bra under tiden jag är borta

ska skicka sms till min bebis också och kolla hur han mår och om han har det bra, längtar tills jag får se dig igen =) aja nu ska jag fixa mig sen åka finns på mobilen om ni vill  nå mig puss på er så länge :)

är inne på pappas sida och har inga bilder här, så det får bli en gamal bild på mig chingeling



the last song

mina tårar har aldrig runnit så mycket för en film. riktigt bra film!


och grattis till min underbara vän fabiola som fick en dotter! :)



tänker på dig.

Lycka till gumman, hoppas allt går som det ska! tänker på dig. ♥♥




barnvakt till favoriten

har varit barnvakt åt min systers son, vi har kollat på tv ätit chips o läsk o mysat massa framför tv:n bara han och jag! har saknar min lilla beebis. har kliat hans rygg o fått han o sova, nu sitter jag och kollar på vinterviken i lugn och ro :) kanske slänger in ett inlägg innan jag lägger mig, annars hörs vi imorgon!




- lördag

igår drog jag ut o mötte eric johnny o leio, johnny drog o ja leio o eric gick runt o tog de lungt, sen drog leio och ja o eric tog bussen till vidablick till tove, va där ett tag sen GICK jag hem själv .. när jag var i ektorp kom danne och ante o mötte mig så var jag med dom ett tag! tack för sällskapet :)

vakna för en stund sen, får se vad jag ska göra idag, blir nog o tare lungt kan skriva lite senare :)


bild från valdemarsvik



FREEEEEEEDAG!

godmorgon godmorgon :) eller de kanske inte är läge o säga godmorgon nu när klockan snart är 6? haha, iaf igår gick jag o mötte selma o viccy, sen drog vi till klocket dom drog hem till selma tror jag o jag stanna kvar, roligt hade vi iallafall :) gick hemifrån vid 6 på morgonen och sov.

vaknade för en stund sen, ska duscha o fixa mig osådär, sen blir det att möta viccy o sen drar vi till klocket. eller så ska jag möta emelie o följa med till sanna? vet inte än .. kan höras senare puss :)


en bild från förra sommaren 09



fixa sig

har duschat ätiti köpt cigg och sara har varit här och hämtat sitt pussel, och jag är snart klar, tror det blir att åka till klocket när jag är klar, får se ska först följa med min syster ner till centrum. vi hörs senare :)





torsdag

vaknade klockan 8 imorse och va hur pigg som helst? så jag va uppe och kollade på tv åt lite osådär, så fanns det inte så mycket o göra så jag gick o la mig igen haha, vaknade 4 ungefär. får se vad som händer idag, ska hoppa in och duscha när som, sara ska komma och hämta sitt pussel vid 6 tiden sen ska jag träffa ett par stycken, så vi får se vad vi hittar på, hörs senare



vart försvann all min färg :(




drar ut.

nu drar jag ut till tjejerna! vi hörs imorgon, om inte senare ;)




stan

jag och sara kollade på sex and the city och gjorde kvällsmat vid klockan 6 imorse och kollade på bolibompa haha ;) sen somnade vi klockan 7:00 och vaknade vid 2 drog ner till stan käkade och sedan kolla runt lite i stan, sen träffa på tove så drog vi och fika, och återigen kollade vi runt lite i affärer :)

imorse




idag :)



TACK FÖR EN BRA DAG :D



film med kusini vitamini

jag och kusin har precis kommit hem från henne efter ett par timmar ute med godis och energi dryck och mycket snack, lite sällskap fick vi också ;) nu håller vi på ladda ner sex and the city 2 efter det blir det väl att sova, får se vad som händer imorgon, hoppas det händer något kul, blir nog mitt sista inlägg så jag säger godnatt :D




städning klart.

jaa nu har linda städat klart sitt rum så duktig jag är :D  så får se vad jag ska göra idag, får ta o gå ner till centrum o köpa mig något är lite små sugen på något hihi! aja får se skriver senare puss på er!

before

after



min mysiga tapet :)



jag hatar myggor.

somnade klockan 6 halv 7 imorse för en jävla mygga höll på irritera mig, surra mina öron hit o dit bzzzz -.- så nu har jag vänta på dygnet IGEN! jag svänger hela tiden när det gäller dygnet haha. får se vad som händer idag, ska kolla runt lite, men först ska jag äta duscha osådär så jag skriver lite senare :)
 
för länge sen var detta ett fängelse, nu idag ser det ut såhär

så jävla vackert vatten














turkiet är så vackert.

ja nu blev jag lite halvt seg av o sitta o kolla på tv, så blir nog att lägga mig snart, hoppas på bättre väder imorn än vad det var idag :) så det blir nog förmodligen mitt sista inlägg för idag, men vi hörs ju ingen imorgon så godnatt ♥

uppe på borgen, riktigt fin utsikt och alanya är så vackert! 
bilderna är tagna från min mobil och tycker att det är riktigt fina kort!






havet är alldeles blått! ♥ men mera bilder från borgen får ni imorgon, har hur många som helst hihi, o där uppe kanske det var 50 grader varmt? gick inte va där uppe man svettades o va törstig hela tiden, pannan bara rann haha överskönt! :D



upps.

dags o rensa kanske? kolla min hotmail på mejlen o jag tror att det är dags o rensa :D




mami är hemma.

åkte upp till mamma ett tag, hon har blivit utskriven från sjukhuset efter en vecka vilket jag tycker är j*vligt dåligt :s men de skönt att höra din röst o ropa efter " mamma " som det va längesen jag gjorde. aja vi åkte upp dit iallafall tog en fika snackade och lite sådär, kelade mest med mina systers kattungar som mamma har just nu dom är urgulliga :D .. får se vad som händer ikväll ska väl bara ta det lungt, det kan väl vara skönt! ellerhur ;)




mysigt väder. nu kommer bilder på bebisarnaaaaaa översööta!



o så lilla mig som ligger o slappar i soffan hihi




depp väder

hejsan jag vaknade för en timma sen exakt. har ätit och sådär, ska hoppa in i duschen snart, sen får vi se vad som händer, tråkigt väder så passa på att hyra en film och mysa med en kompis eller någon ni tycker om ;) brukar sitta fint vid ett sånt här väder. vi kan höras senare puss på er, jag är jävligt glad idag och jag vet inte varför hihi







natthumor.

kan verkligen inte sova har försökt ett bra tag, så kolla runt lite o dehär är min natthumor jag döör av garv HAHAHA! plus kolla mamman hahahahahaha




jag älskar..

sour creaaaaaaaaaaam :D åh det är de bästa som finns! har precis tagit slut på påsen :( o tro mig eller ej men jag rev sönder påsen o slickar innuti raaaaaaaawr så gott det är :$ hahaha! men men nu är jag trött och ska sova, det var bara de ja ville säga, eller aa vill säga godnatt till er hihi! :) godnaaaaaaaaaattt






lugn dag

pappa skjussade mig till stan så träffade ja fabiola och emelie, sen drog vi och mötte sanna och robert, sen drog vi direkt till gú va gott så käkade tjockisarna jag stog över för ja va mätt som en åsna, sen satt vi under ett parasoll o de börja regna men de va mysigt, sen drog vi o fika sanna bjöd mig tack gullunge :D . satt kvar där ett tag o snacka lite o så sen tog vi bara de lungt resten av dagen, på inte ens halvvägs hemmåt så bad jag min pappa hämta mig för det var iskallt så han kom o hämta mig, o nu är jag hemma som ni kanske förstår haha, blir o sova tidigt idag så jag inte vänder på dygnet igen hihi lite bilder får ni också från dagen, nu blev det ett långt inlägg kände jag men är man bloggläsare så ska man orka läsa och då måste ni klara av den " lilla texten " haha :)











tack för en bra dag gullisar!




stan träffa babys.

nu ska jag hoppa in i duschen o fixa mig, hann aldrig göra det förut haha va för trött, men nu ska jag göra det! sen blir det att åka upp till mamma en snabbis o lämna min lillasyster, sen begär jag mig till stan o träffar emelie fabiola o sanna, tjockisarna ska väl äta men jag står över! senare drar jag väl mot ektorp, men de sånt som märks, puss så länge :D




1 augusti

godmorgon! har sovit hur bra som helst inatt, som aldrig förr och vaknade tidigt, vaknade vid 11 yes har vänt tillbaka på dygnet! så bra jag är :D hihi. får se vad som händer idag, inget planerat än, funderar på att dra förbi till min syster senare så jag får träffa min lilla beebis som är hemma, i miss him soo much! aja vi hörs senare ska ta o äta något sen in i duschen hej så länge :D




skön kväll

drog och mötte emelie, så drog vi till ektorp och tog det lungt, sen kom eric så var vi med han ett tag, gick med emelie till bussen sen gick stackarn hem för bussen skulle komma om 50min sen drog jag hem! och nu är jag hemma trött efter en skön kväll, så sova  blir det för mig nu, godnatt :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!