stressigt här hemma.

blev inte att jag drog till ektorp utan det blev att sätta på sig kläder, borsta tänderna åka till sörping hämta upp min syster & åka till mamma o åt mat. hemma hos mamma var även mina två kusiner mimmi & hanna längtat efter mina små pluttisar hihi. vi åt jätte god mat, snacka lite om allt möjligt, om imorgon osv..

men nu är jag hemma har precis packat lite tills imorgon, alla bara springer hit o dit o kläder här o där så nu är det lite stressigt, nu är det nära. SNART ÅKERT JAG! och så ska jag alldeles strax till ektorp o träffa brudarna! kanske är sista gången ja träffar dom för kanske inte hinner göra det imorgon snyft :( men men bjuder på lite bilder från idag

här har vi mimmi på 10år            &           lilla hanna på 8år


här är den goooda maten mamma lagade hihi

och så har vi en nalle som ja fick av jokka en kille från finland som ja alltid har älskat sen jag var liten :D



och här har vi även lilla mig, helt naturlig inget smink eller nått

nu så måste jag röra mig till ektorp såg ett sms av josse där det stog : " har du kommit hem än? " upps glömde smsa henne när jag kom hem hihi och så hade jag ett missat samtal, så nu är det bråådiis :D



spänning,nervös för imorn gäller det.

godmorgom godmorgon, sovit gott? det har jag iaf förutom att jag vaknade vid 6, vid 8 osv men nu är klockan halv 12 och ja vakna för en halvtimma sen, inte illa va? har vänt tillbaka på dygnet viket är hur skönt som helst.

ja idag är det näst sista dagen som jag är i sverige, för imorn halv 9 på kvällen åker jag flygplan till turkiet :D det är första gången jag åker flygplan, det är första gången jag åker utomlands :D o om ja ska vara ärlig har jag aldrig vågat åka utomlands har alltid valt kollo ist osv. men jag är flygrädd! nu är det på riktigt jag ska flyga! så det ska bli spännande hihi.

ska äta, fixa mig lite o sådära sen ska jag till ektorp så får vi se vad som händer, igår hade jag en trevlig pratstund med josse stina emelie ninni fabiola o daniella, diggar er bruuuuuudar! nu blev det ett långt inlägg o jag är hundrig vi hörs senare.

en bild som josse tog för någon dag sen en fin morgon tsm med petar o lillis.
riktigt varmt den morgonen/dagen.

juste jag måste äta tabletter 2ggr per dag, en morgon o kvälls tablett innan ja åker och när jag är där så jag inte blir magsjuk osv påminn mig? för ja kommer säkert glömma bort haha.




tack.

till er två ni vet vilka ni är :



det finns två speciella personer som jag har varit med gaska ofta nu för tiden jag
måste bara tacka er för ni finns
måste tacka att ni har fått mig att gå frammåt
måste tacka er för erat stöd
måste tacka att ni har gjort så ja har sett en annan sida av världen
måste tacka er att ni har gjort så jag har insett hur underbart det är att ha riktiga vänner.
måste tacka er för att ni har bevisat mig hur underbart livet är
måste tacka er för ni har bevisat vad man lever för
måste tacka er för ni har fått mig att må så bra.

( bilden är tagen från min mobil)

där uppe sitter jag om 2dagar, på torsdag 1juli! då jag är påväg till turkiet. så otroligt skönt riktigt skönt. men jag kommer sakna mina underbara vänner så otroligt mycket visst ja ska vara där en vecka men kommer kännas som evigheter. det var allt för mig!



mac drive here i come!

jaa vi var o fira min mamma i haga, ja pappa o min lillasyster, vi käkade glass med maränger o lite sånt o hade de trevligt, efter det åkte jag o pappa mac drive o köpte mc, synd frida att du stanna hos mamma hihi :D så vi har precis suttit på balkongen o käkade hade de lite lyx hehe ;) så snart ska jag fixa mig så blir det att dra till ektorp o träffa några, vi hörs antadligen imorgon, tjingeling badring HAHA!

tog en smigol bild på mamma när hon inte var beredd, hon har färgat håret ljust o det är inte okej! passar bättre i sin naturliga hårfärg MÖÖÖRKT :)





Grattis mamma&kimberly

Idag fyller min älskade mamma år, hela 43 år! så idag ska jag till henne o fira henne antar jag, får se, minä rakastan sinua äitiiiii :D

och ett stort grattis till kimberly som fyller år idag,
hoppas du får en bra dag gumman, love you <3 :)


för övrigt har jag inte gjort så mycket dom senaste dagarna, ramlat med cykel, massa tjaffs hit o dit, gått en hel del, sett vargar, tagit det lungt med mina bästa o njutit av sommarlovet. kände för uppdateringen för massa skitsnack får inte hindra mig från att skriva, säger bara fuck off o visar fingret ;) haha ne nu ska jag fixa mig lite tills pappa kommer hem han är o handlar o sen blir det o åka o fira maaamiiiiii :D

jag trodde att jag visste vem du var, men nu har du bevisat vem du egentligen är :question:



vi ses.

nu gör jag såhär, jag skiter i att blogga ett tag. hoppas ni har det bra. skiter i allt kommer tillbaka när allt är bra igen, kan ta ett tag men whatever jag gör det bara för min skull.



bilder från helgen.












sen dog min mobil, inga fler bilder blev det men lite blev det ju iaf =)
tack för en underbar helg.




smedby

nu är det såhär att jag o josefine har varit i smedby hela helgen o sovit där, så har inte kunnat uppdaterat någonting, vilket känns väldigt tungt, vet riktigt inte vad ja ska säga haha, men vi har varit hos en kompis o tagit det lungt med massa folk, vi har grillat o haft roligt :) bilder kommer senare idag om jag hinner måste reda ut lite saker med min pappa också ..

nu ligger ja i min säng bredvid josse när hon sover, tycker att det är dags för henne att gå upp snart haha, får se vad vi ska göra idag, ska väl träffa folket idag.

haha när jag kollade på min mobil i morse när ja vakna stog de 13:00 jag tänkte : " yes för en gångs skull vaknar ja rätt så lagom, " men så gick ja ut i köket o klockan va bara 11 haha. nu babblar ja bara bort mig, see u later :D



roligt med kameran.

jag o josse hade lite roligt igår med kameran innan vi drog ut,
så tänkte att ni ska få lite bilder hihi.



en helt osminkad linda.







nu ska vi snart ut till ektorp o kolla om folket är ute så kanske det blir o sparka lite boll idag med hihi :D nu kurrar min mage så nu ska vi gå o äta hej så länge!
glöm inte att kommentera tråkmånsar ;p



det vackraste som finns.

ni är värd hela världen för mig, ni betyder allt för mig, ni är det vackraste i mina ögon, vet inte vad jag skulle göra utan er, kommer aldrig klara mig någonstans utan era andetag, jag älskar er mest över allt annat i hela världen.

mosters älskling.

& fasters älskling




igår höll ni på mista mig,

var vid skolan med folket vi körde fotboll och en viss person sköt upp bollen på ett ställe man inte kan ta den, så ja drog upp på skolans tak la mig på magen o tog ner bollen med en pinne svårt o förklara så här får ni en bild o om jag skaka o var rädd kan ni ge er på att jag var, men vad gör man inte för laget? haha skulle inte ha något o göra på hela dagen annars.


senare på kvällen gjorde jag eric freddie och jimmy en brasa haha vi hade inget bättre för oss, först gick det bra sen gick det åt helvete o en viss person kom o störde haha men mysigt hade vi :)




sen drog eric o jimmy efter ett tag o så kom josse så drog freddie haha så drog ja o josse till min syster där även min mamma var så kollade vi på film åt finska karameller :D och tog det lungt, sen drog vi hem o sov tidigt på morgonen, 5 var klockan när vi kom hem.




stekare


jag o josse sitter nu på min balkong o tar det lungt, vi ska ut snart,
här är lite bilder på oss just nu :D










          .. I LOVE YOU GIRL




hej träningsvärk.

idag vaknade jag upp hemma hos josse, vi somnade kanske vid 5 eller lite mera, dock sov jag inte så bra eftersom mina ben var helt ömma utav träningsvärk så mycket som jag spela igår de helt sjukt har inte spelat så där hårt på länge, i flera timmar o ja blev inte trött heller hihi, dagen tillägnades med emelie josse eric freddie petar emol o stina en stund.

en bild när ja petar o freddie kör klockan haha tog bilden från emelies blogg :)

jag har precis duchat håret ska bara vänta på att det ska torka så ska ja o josse ut till ektorp o träffa folket som vanligt och om vi har tur så följer bollen med oss idag också hihi :D




-

tack nicole för du tycker om min blogg, & söt är du också hihi :)

anonym : menar du positivt eller negativt med din kommentar? blir inte arg om du förklarar vad du menar säg vad du heter också skulle vara roligt.




lite om igår

jag och josse drog till ektorp o träffa ninnie emelie o freddie, sen drog vi till vilbergen o träffa petar o lillis harri  kom även dit senare, ja o josse kom hem vid 3 någongång? vi åt loss när vi kom hem till mig sen däckade vi haha.






idag ska vi nog träffa emelie om hon kommer till ektorp, annars ska vi bara träffa dom vanliga o såå, men jag är hungrig o min pappa jobbar så ska nog ner till centrum o äta pommetallrik med hamburger dressing muums :D



såja.

vaknade  av att solen var i mina ögon, yes hoppas solen stannar hos oss nu för just nu är det 25 grader wihuu haha. vet inte riktigt vad jag och josse hittar på idag, hon har precis vaknat så nu ska vi ut o ta en morgoncigg käka och sen dra till ektorp o vad som händer där det är sånt som märks. lite onödigt inlägg men ville bara säga att ja älskar solen och värmen som är här, och ett plus är era kommentarer i love them! fortsätt så :D



från och med nu går all hat till hårblåsare & brandvarnare

när jag hade varit inne i duschen så skulle jag blåsa håret och jag måste säga att det gick inte bra! håret fastnade och hårblåsaren sluta fungera, efter en stund satte jag på igen och fortsatte o blåsa då lukta det bränt för det var hår i hårblåsaren och brandvarnaren gick igång. så lite rädd blev jag ju haha.

nu sitter jag och josse o kollar på ifk-örgryte just nu står det 1-1 det är en spännnde match men man får ju hoppas på att ifk vinner ;) efter matchen är slut ska jag o josse ut till ektorp och träffa några vänner sen får vi ju se vad kvällen bjuder på hihi vi hörs senare

här får ni två jätte " söta bilder på mig som nyss är tagna "





josse är nu vaken.



nu är josse vaken och vi ska alldeles strax äta efter vi har tagit våran cigg. idag blir det att dricka sig lite lätt med kompisarna hehe. för övrigt vet jag inte vad ja ska skriva, kände bara att jag ville skriva lite hihi måste bara säga att jag älskar o logga in på min blogg o se att ja har fått kommentarer, fortsätt så för ni har varit dåliga på att slänga upp kommentarer, skriver senare om ja hinner

PUSS TILL ER SÖTNOSAR!



dags o sluta.

tack så mycket till anonym :) ..

jag o josse kom hem vid 4 tiden igår? somnade senare än det o vakna alldeles nyss typ, vid halv 3 alltså. ja ska lägga av o vara ute hela nätterna till morgonen o sova bort hela dagarna helt onödigt, missar allting som händer på dagarna och på nätterna är det bara tråkigt för ingen är ute, så det ska ja vända på.

hoppas det blir en bra dag idag med vännerna, orkar inte slösa bort lovet av o bara sitta hemma, men först måste jag vänta på att josse ska vakna, den dära sömntutan hihi :*

igår smsade min bebis o sa vad han hade gjort dom senaste dagarna sen vi träffade varandra, o eftersom han inte är i sverige så glädjer det mig att han har det bra =)  nu får ja bara vänta 2månader o drygt 10 dagar kanske? tills vi ses igen..



brandkår,poliser osv.

blev en lång natt för mig och josse. vi skulle ner till stan och käka mc så ser vi en brandkår komma i rusande fart o självklart åker vi efter så brinner 2motorcyklar vid parkeringshuset vid mc. efter dom hade släkt drog vi o käka sen drog vi o träffa petar o snacka med han till 4 på natten? sen drog vi hem o somnade vid 6.

och som vissa utav er vet hur jag är så kan jag inte låta bli att filma, jag stallde mig o filma så jag tänkte visa er

jag och josse vakna upp hemma hos mig ungefär 10-kvart över 5. vi har ätit och ska fixa oss lite så ska vi dra till ektorp o träffa alexandra o ida. senare får vi se vad som händer =) hörs senare ciao.

så såg motorcykeln ut efter den hade brunnit. den andra som brann fick ja ingen bra bild på men den va inget o ta kort på den va i tusen bitar o helt rostig.




storm?

nu har jag precis kommit in, satt o åt färsk potatis köttbullar gräddfil o gräslök på balkongen med pappa, vi snackade lite o hade trevligt efterätt så åt vi honungsmelon mums hihi. eftersom vi inte har någon balsam hemma så gick pappa ner till centrum o köpte det nu så jag kan duscha o bli klar så josse kan komma när hon e klar =) efter det blir det att dra till ektorp o träffa folket.

btw på tal om nicken " storm? " så undrar jag om det har varit storm i helgen? jag och josse skulle hem från simon en morgon och ser att ett träd i ektorp har åkt ner, det var ett stort o tjockt träd med stora rötter. det måste ju ha varit storm eftersom det har åkt ner? men men man får bara hoppas på att det inte faller några träd på våra fönster eller nått hihi.






jag kunde inte låta bli att fotta alltså, jag tänkte " DETTA MÅSTE IN I BLOGGEN " hahaha.



:)

denna helg har spenderats med dom bästa. vi har gjort allt möjligt men för det mesta har vi tagit det lungt. tänkte att ni ska få se en video från när vi sov hemma hos en kompis, vi sov ungefär 4-5 timmar kanske? om inte det, somnade ungefär 9 på morgonen så i videon förstår man inte riktigt vad vi snackar om men vi var övertrötta och uttråkade. men riktigt roligt har vi haft hela helgen! tack för det :)


lite bilder får ni också =)






it's a boy girl thing

igår var ja o josse hos en kompis o tog det lungt, det var lungt o trevligt i början o hade det roligt, sen kom massa folk och i slut ändan blev det lite tjaffs o lite skit men det ordnade sig idag.

jag o josse vakna för en stund sen, vi har precis kollat på " it's a boy girl thing " bra film dedär. blandade känslor i denna film. får se vad som händer idag, det är dåligt väder o lördag men känns som en söndag för allt är segt o ingen gör ngt? men kan skriva senare för nu ska ja hoppa in i duschen ciao :D




nu är maten framme.




mums hihi.



mums.

har precis duschat nu väntar jag på att min pappa ska komma hem med thailänsk mat tycker inte om det så mycket egentligen, ville ha kebabrulle men min pappa tvinga mig o vilja ha det haha! så ska bara äta sen ska jag ut så får vi se vad som händer ikväll! vi hörs senare =D



avslutning.

när vi hade avsluning tyckte jag det var riktigt skönt med lov, skulle inte sakna skolan något jag ville bara hem o sova det var allt ja tänkte på, sen kom jag in i skolan o ´träffade på farmor o farfar så fick jag en liten present utav dom. efter ett tag kommer rektorn till mig med gråtande ögon o sa massa fint till mig, då började jag gråta. men efter det grät jag inte så mycket o om ja tänker efter så kommer jag nog inte sakna skolan något, längtar tills jag får börja en ny o lära känna nytt folk =)




















i julas hade jag bara 20 poäng, men höjde upp 7st så slutade med 90 poäng =D




tårta i ansiktet.

videorna från igår bearbetas fortfarande så jag tänkte slänga upp en video från idag, hela skolan gjorde tårtor klasser för sig o sen äta efteråt, men våran klass åt inte tårtan utan tryckte den i ansiktet på en kille som alla andra 3år!




avslutningsmiddag.

igår hade alla 9or avslutningsmiddag, vi åt fick överraskningar utav lärarna o senare vare party i aulan! nu kommer ni få se bilder från början till slut. vissa bilder är inte så tilldragande men det är ett minne för livet.

innan vi drog till middagen









nu är vi framme =)







vi fick även bål med cider jordgubbar o vindruvor riktigt gott =)

sen vare middag.







dags för party!



tack alla för igår det var riktigt roligt, videos och mera kommer senare ska ut nu en stund hej så länge =)



tisdag 8 juni

vad skönt med fint väder igen, varmt o sköönt! =)

igår var jag hos min bebis ett bra tag, skönt o träffa honom vi kollade på film ett tag så stängde vi av orkade inte kolla så vi låg bara i sängen o myste resten av tiden =) ..

vakna för en stund sen simon kom precis förbi mig vi har tagit en cigg o pratat lite, får hoppas på att min stina kommer snart så ska vi fixa oss för idag klockan 18:00 är det 9ans middag =) skriver senare puss



everytime i close my eyes

igår gjorde vi faktiskt inte så mycket vi hittade inte bollen så vi tog det bara lungt med kompisar  .. på kvällen skulle jag även gå till  min bebis men fick ont i magen men hann komma till ektorp iaf.


im sorry baby.. =/

idag har jag varit på studiebesök i marielund efter det var ja i skolan o betalade till nians middag som är imorgon så kom josse till min skola så käkade vi o rensade mitt skåp osådära. nu är vi hemma hos mig får se vad vi ska göra det är ju ganska tråkigt väder regnar ju lite lätt .. så idag blir det att ta det lungt ..

lite bilder från igår o en bild från idag.
mina lärare/mentorer bjöd våran klass på glass idag RIM! haha nee men själv åt jag 4glassar haha två daim o två mars glassar riktigt gott hehe.

efter ja hade ätit dom här glassarna gick ja o tog en till daim glass hihi

bilder från igår på mig o josse
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODASTE KLUBBBAN!





man kan ju inte alltid vara suur =D HAHAHAHA..




god middag?

jag och josse vaknade upp vid halv 1 drog ut och solade direkt, vi solade 1-2 timmar.  vi har precis kommit in och ätit hon har duchat o jag ska hoppa in när jag har skrivit klart. idag ska vi till ektorp o kolla om bollen som vi tappa bort igår finns kvar annars kan vi inte spela basket eller nått idag snyft .. men får se vad som händer. får se senare, visst är det skönt ute? ÄLSKAR VÄDRET!




lördag 5 juni

lite om igår : jag och josse drog till min syster och åt smörgåstårta och så tog vi stjärna så drog min syster o hela rubbet iväg och ja var hundvakt åt stjärna senare blev jag också hundvakt åt nelly. två tjejer gick inte så bra ihop men till slut gick det ganska bra, vi drog till ektorp o efter ett tag så kom det massa folk så spelade vi fotboll o basket hela kvällen tills natten. efter det blev det riktigt kallt o jag o josse drog hem till mig o sov.


ni som följer min blogg vet vem stjärna är, ni som inte vet så är det min systers kompis.

och så har vi nelly. en del utav er vet vem det är, men det är en kompis hund



underbart!

skriver lite kort om igår, jag somnade riktigt sent och vaknade sent. drog till ektorp o va med josse alexandra och ida, vi körde basket med några och hade det skoj. vid 2 halv 3 på natten drog ja o josse hem till mig o sov..

idag vaknade vi vid halv 11 fixade oss lite sen åkte till maxi tillsammans med min pappa. fick med mig två klänningar o ett par klackskor hem och så köpte vi glass också! tack pappa. vi träffade även vanessa o alex som man inte har sett på ett bra tag! .. när vi kom hem så solade vi ett bra tag, vi har precis kommit in o ska käka något innan vi drar ut så vi klarar oss under dagen. nu kurrar magen och jag ska gå och göra något smaskigt hahah vi hörs senare! =)





lite färg fick man ju iaf hih.



riktig skön dag!

gick direkt till jasmine när jag hade vaknat vi solade o tog det lungt tillsammans med tony, sen drog vi o köpte flintastek cola o potatissallad o engångsgrill vi grillade osådär.. sen drog jag hem så kom emil en snabbis sen drog han hem o jag drog till ektop o träffade några o vi tog det lungt o hade lite små roligt hahaha.

nu har ja precis kommit hem o snart ska jag sova ska upp tidigt imorn så blir det ut o sola om det är fint väder =)







GODNATT =)



beslutångest, godnatt

har inte gjort någonting speciellt idag eftersom jag inte mår bra, var på maxi med pappa syster hennes kille o sanna vi kollade på kläder till avslutningen, hittade massa men inget ja ville ha endå. tänkte " ska jag ha den? nee " ska jag ha den? nee eller jo ae vet inte, skiter it o drar o kollar i helgen, så det blev inga kläder för mig fick med mig trosor och leggins bara .. annars har jag bara varit hemma, känner mig helt hängig vill bara sova känns som ja inte sovit på en vecka, har så ont i haaaalsen =( buhuu

visst är dom söta? hihi i bilen påväg til maxi



men nu orkar jag inte vara uppe längre, josse va här för en stund sen skulle hängt med ut men orkade verkligen inte .. förlåt josse =( .. ååh vill bara gråta! haha men imorn ska jag kolla upp halsen hos vårdcentralen o min underbara vän hänger med! godnatt  




nejnejnej varför !? =(

har haft ont i halsen hela dagen kan knappt prata =( får skit ont när jag sväljer pratar o allt det gör så förbannat ont, så kollade jag i spegeln och så var mina halsmandlar helt uppsvullna och hitta en vit prick, förmodligen kommer det flera prickar, åååh varför just nu? har aldrig haft det förut o det gör så ont!

någon som vet vad det kan vara? please help me ..

ni får en snuskig bild på hur min mun ser ut just nu..




äntligen!

äntligen kommer solen o värmen o sommarkänslan, får bara hoppas på att det forsätter såhär att vädret o solen stannar hos oss! har solat lite grann idag en timma eller nått o fick skapligt med färg endå =) vill att min pappa ska komma hem någon gång så vi kan åka o köpa kläder till avslutningen osv .. senare ska ja väl träffa alexandra o josse.






igår

lite kortfattat om dagen igår, var med josefine o alexandra, sen kom emil o alexandra drog hem, så ja josse o emil drog hem till mig som vanligt började ja o emil bråka haha har inte en chans mot han, dumma biff =(

HAHAHA








välkomen till världen lilltjejen!

sen i morse när jag fick reda på att cassi låg i bb så har jag bara tänkt på henne o bebisen, hoppas det går bra, vad blir det? pojke eller flicka? hur mår hon, vad blir det? kan den komma ut snart? kan hon komma hem så får jag se bebisen! =D men hon har ju fött ut en liten flicka nu, och hon var översööööt! Grattis cassi och välkomen till världen lilltjejen =)



tisdag 1 juni.

ingen skola för mig idag heller! jag vill sluta drömma haha, förstår inte ens hur man kan va så desperat, JAG MÅSTE BARA DRÖMMA KLART! haha nee nu ligger ja bara o tar det lungt, hörde att cassi åkte in på bb idag, att hon hade öppnat sig, hoppas lilla bebisen kommer ut nu =) lycka till gumman : http://anjamariawigh.blogg.se/ KOM UT NU BEBIS!

senare ska jag vara med josefine och alexandra =)
det är det ända jag vet än så länge haha, men kan skriva senare =)

måste bara säga att igår hände en sak som aldrig borde ha hänt ..

jag fick min syster att gråta, om privata saker o sådära, om du läser dehär jessica så måste du förstå att det inte var meningen att såra dig, jag sa förlåt o krama dig igår men ja känner mig inte som en syster, jag älskar dig massa och jag gör allt för dig, förlåt för att ja såra dig, förlåt att ja fick dig att gråta, framför dina vänner o pojkvän. ska aldrig göra om det mera för det sårade mig så mycket att se dig vara ledsen o det sårade mig ännu mer av att tänka på att det var ja som fick dig att gråta, vad ja gjorde eller sa tänker ja inte berätta det är en ensak om familjen som massa nu vet om, förlåt ännu en gång, jag älskar mig massa! <3 min min bara min älskade syster.



måndag.

blev ingen skola för mig, var tvungen att avsluta min dröm haha helt sjukt! om jag drömmer o sedan vaknar då måste jag somna om för o se hur drömmen slutar o det blir att ja fortsätter på samma dröm men att ja drömmer en annan till slut haha helt knasigt så därför va ja inte i skolan för att ja sov så länge ..

så när jag va pigg o klar så fixade jag mig och drog direkt till josse, vi fixade oss o käka o sådär, så drog vi ner på stan, där vi träffa fabiola, hon va med oss ett bra tag o vi gick runt o kolla lite på kläder osv.. sen drog hon =( o ja o josse fortsatte gå på stan, sen påvägen hem gick vi till halvars muummss... sen drog vi hem till henne o ja färgade hennes hår, blev skit bra tycker ja iaf =) sen drog vi hem till mig o tog det lungt resten av kvällen tillsammans med susanna jessica robin o emil =)






josses hår effter vi färga                                och mitt hår hehe

JAAAAAAAAAAAAAG ÄLSKAAAAAAR DIIIIIIIIIIIIIIG!








söndag

vi vaknade  vid 11-12 någon gång vi gick upp o käkade, drog hem till mig så fixade vi lite osådär sen drog vi ut o mötte jonna, sen va vi med henne ett bra tag, så fick ja iden att åka inlines haha ja det gick ju inte så bra i början, ramlade typ 5 gånger men sen gick det kanon! även josefine testade också o det gick bra, sen mot kvällen va vi bara med freddie petar o lillis vi stog o snackade ett bra tag =) frammåt 11 drog jag hem o sov.






lördag

det blev en lång natt i fredas, då menar ja inte ute på landet utan i stan haha nämner ingenting!

men vi vaknade upp klockan 6 på kvällen i lördas, så det va bara att kliva upp ur sängen o fixa i ordning sig, sen träffade vi ida och alexandra så vi var med dom resten av  kvällen, o några till men senare på kvällen gick vi hem o sov igen hahaha.




fredag

i fredas va ja o josse ute hos min systers kille utanför sörping vi rodde båt ut till en ö, där vi grillade, det gick ganska bra tills det började spö regna haha men vi fortsatte att grilla endå =) efter vi hade grillat o allt så åkte vi lite fyrhjuling hehe sen efter ett tag drog vi till andreas drack te o tog det lungt sen kom min bror och hans kompisar o hämta mig och josse.



'











Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!