happyface

LINDA ÄR GLAD IDAG! SMIIIIIIIIIIIIIILE :D




ego

nu är jag nästan klar, har ätit duschat och SMINKAT mig? har inte sminkat mig på över en månad snart, men nu la jag bara lite mascara. känns som att jag inte kan sminka mig för de var så länge sen o det tar lång tid hahah aja snart ska jag gå ut och träffa emelie men först tänkte jag bjussa på lite bilder som nyss är tagna :D








<3

hos tobbe igår.






blev inga bilder mer än så, men det räcker för jag hade det riktigt roligt :)



tack för en underbar kväll

jag drog till födelsedagsbarnet som heter tobbe som fyllde 20år grattis, va där ett tag med mycket bra folk, sen drog jag o viccy till klocket o va med ett par stycken som också är bra folk! sen cyklade jag till vilbergen o träffade på emelie o hennes baby, sen vidare till davve, var där i 10 min kanske? sen drog jag till ektorp till min syster o var där ett tag, nu är jag hemma o är trött o ont i huvet, ska nog sova nu så bilder från ikväll kommer imorgon när jag vaknar, kan vakna när som helst hehe (a) aja godnatt :)




nu är jag vaken

nu är jag vaken! sent jag vet men vad ska man göra när man inte kan sova på hela nätterna/morgonen? ja då sover man bort hela dagen haha. min kusin ska hämta upp mig om 5min så ska börja klä på mig o lite sådär, så vi hörs senare :)




jag kommer svälta ihjäl.

jag är så förbannat hungrig men jag kan inte äta! och det har jag inte kunnat sen igår. o i förrigår kunde jag inte heller äta på kvällen för jag hade så ont. känns som ja kommer svälta ihjäl, har ingen energi eller nått :( 

jag orkar inte sitta inne hela dagarna, jag har suttit hemma nu i 3-4 dagar? , men när man väl ska göra något roligt och vill ha med sig sina kompisar o göra nått så kommer de här : " nej jag orkar inte " , " vill inte " .. nej men då blir det bara att gå lägga sig i sin säng o tvinga sig själv att försöka sova fast jag inte kan. men vad finns det annars o göra? nej ingenting. aja nu ska jag kolla på film hörs kanske senare.


jag minns denna dag som om det vore igår, vi skulle gå in och vänta på vårat plan till turkiet, spänningen steg från topp till tå, första gången jag skulle flyga, jag ville inte! jag ville inte lämna det jag hade här men samtidigt tänkte jag " så jävla skönt att komma härifrån ett tag " och jag säger bara att jag ångrar inte en minut från denna resa, inte en sekund från den veckan, det var den bästa veckan i mitt liv, har aldrig haft det bättre.
en önskan o det är ta mig tillbaka ♥




jag klarade det! .. nästan

att hålla mig vaken! jag somnade halv 12 imorse men jag har sovit som en guuuud inatt! :D aja nu är klockan 7 och jag vakna precis, herregud detta kommer inte blir bra, det kommer vara såhär varje dag nu .. men men får se vad jag ska göra idag, blir nog att ta det lungt för jag har fortfarande skit ont i munnen :(




jag kan inte sova

och jag skämtar inte jag kan inte sova! klockan är nu 5min över 8 och jag har inte sovit en blund inatt, bara legat o vridit runt upp o rökt cigg efter cigg sen när jag la mig i sängen o kopplar av, det var så tyst att ja hörde hur det spöregnade ute o sen kom världens jävla oska ( jag som sover med öppet fönster ) jäääääääävlar vad rädd jag blev, jag tänkte maaaaaaaaami de oskar höll om täcket och var livrädd hahah :(


vet inte om jag ska skita i o sova o vara vaken tills ikväll o vara helt slut o sova tidigt, eller om jag ska sova nu o sen sova bort hela dagen och vakna med att jag inte har ont i munnen? men då kommer jag vakna ikväll någon gång .. hmm får se för våra bästa år börjar vid 10 om jag håller mig vaken tills dess så klarar jag nog hela dagen annars är det kört! aja spänningen stiger haha jag återkommer senare så får vi se om jag slocknade eller vad jag gjorde under tiden som höll mig vaken. :)



helt sjukt



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2842751.ab

säger bara : helt sjukt! ska man behöva sitta inne hela dagarna från morgon till kväll för att man inte ska träffa på psykopater??? nu för tiden verkar de inte som att man kan vara ifred en minut utan att något händer.



dusch and bye.

nu ska jag duscha sen till stan till en kompis om jag inte har så j*vla ont i tänderna/munnen, nu har de gått så långt att jag ej kan prata så vi får se. vi hörs iallafall imorgon! :)



saknar dig mitt hjärta!

ajjjjjjjjjj!!!! min mun har varit helt okej tills någon timme sen, då började det göra ont i tänderna som igår. skumt för det kommer och går och det är riktig smärta, kan inte le, dricka, eller äta fyfan så ont det gör, SLÅ UT MINA TÄNDER NÅGON!! ..  och de värsta är att det blir bara värre det " sprider sig " för nu kan jag knappt röra munnen buhuuu :( måste kolla upp det om det inte går över,
någon av er som har haft så eller vet vad det kan vara? hjälp mig..


mitt hjärta har varit borta i 16dagar från mig eller aa plus veckan ja var borta i turkiet så det är 23 dagar. han kommer hem på söndag, han är i thailand! hoppas du har det roligt där min lilla ängel jag saknar dig så det gör ont! samma sak med lilla molly ( min brors barn ) henne saknar jag extremt mycket, mina bebisar!




prosit

tack så mycket! hahaha hade ingen annan rubrik så eftersom ja precis nös så passade det med prosit! vaknade för en stund sen har inte sovit gott idag, såg på shutter island igår innan jag skulle sova och filmen var inte så bra har sett bättre filmer. hmm får se vad som händer idag, ska nog förbi sjukan till mamma snart. får se, vi hörs senare

i miss u mami.. :(




sista inlägget

NU SÄGER JAG GODNATT!


jag trodde inte det men jag saknar dig ..





upps!

jag kollade igenom min blogg lite hit o dit, kommentarer osådära såg att jag hade missat något im sorry! ska svara på din fråga nu!

Är du helt svensk eller har du något annat ursprung?
Älskar din blogg & du är otroligt vacker!

svar : förlåt att jag svara så här sent hade faktiskt inte sett kommentaren. jag är halv finsk och halv svensk. tack så mycket :) eftersom du var anonym o kommentera så skulle det vara roligt om du berätta vem du nu är kram linda :D

JAG ÄLSKAR KOMMENTARER! bara så ni vet.



tandvärk!

har bara varit hemma idag och tagit det lungt vilket är j*vligt skönt rent ut sagt. eftersom jag vakna väldigt sent så måste jag lägga mig väldigt tidigt. har bara kollat på olika filmer hela kvällen, ska väl snart sussa i sängen har varit seg o hängig hela dagen.

plus att jag har en sån riktig tandvärk på höger sida nerekäken längst bak som tydligen har spridit sig? först hade ja bara ont i en tand nu har jag halva munnen typ, kan varken äta eller nått på höger sida men jag får till och med ont när jag sväljer? aja får hoppas på att det går över :) har inte så mycket mer o säga än att ni är dåliga på att kommentera haha ..






jag kände lycka, jag kände kärlek, jag kände mig hemma, jag kände mig trygg jag var lycklig
take me back to turkey!



varmt ute?

petar och jag drog till klocket igår och var med ett par stycken o tog de lungt, sen drog vi till ektorp o träffa några sen till klocket igen o va där ett tag, sen drog vi till stockholmsrondellen och köpte mc efter det gick jag hem o sov.


synd att jag sov bort hela denna dagen också eftersom den var så varm har jag hört, plus det är redan skit varmt ute nu, men men de gör inte så mycket, fåår se vad som händer idag, inga planer, så vi hörs sen.



nyduschad&klar

nu känner jag mig riktigt ren o klar efter en timmes duch&bad riktigt skönt :) sitter och äter honungsmeloner me loove! blir att jag ska fixa mig sen blir det att dra till ektorp o möta upp en kompis så får vi se vart vi ska. lovade att ni skulle få se hur mina axlar såg ut när jag hade blåsor så här såg dom ut.

ni ser dom där två spräckta blåsorna? dom tog min lillasyster sönder i flyget påväg hem till sverige och gissa om det gjorde ont? jo om jag inte grät som en barnunge :( oså bjuder jag lite när jag flagade som ni ser




sista bilden är dom nyspräckta, bilden är tagen i flyget som ni ser är det lite vattnint, uuushh :(




sömntuta?

jag tror nog att jag är en riktig sömntuta hahah, även fast jag somnade igår vid 2 så vaknade jag idag halv 5? men men jag älskar ju att sova :D

blev inte att jag åkte till haga igår, skjussen strula o jag blev trött haha, får se vad som händer idag, kanske blir klocket senare sånt som märks, ska kolla lite först.

kollar på hell's kitchen nu tror det är ny sesong (?) eftersom dom är urdåliga på att laga mat, glömmer vissa rätter i maten dom lagar, svettas i maten? glömt att sätta på spisen och ugnen, aja de så mycket strul i programmet att de så roligt att se på haha.

erkänn söt? or not. hahaha

om ni undrar varför jag hade bh banden nere är för jag hade blåsor på alxlarna, visar er senare idag hur mina axlar såg ut, ajjjj det gör ont när jag  bara tänker på det.



käärlek

skulle till klocket egentligen men orkar inte idag så blir o dra över till en kompis i haga o ta de lungt, ses imorn! :)




äckel väder

måste börja med o säga tack för en lyckad kväll igår, riktigt roligt hade vi! började med att ja och petar drog till haga va där ett tag sen drog till klocket o var med mycket bra folk. :) sen drog jag hem och på hemvägen tappade jag mina hemma nycklar så min natt/morgon tillägnades ute i regnet och jakt efter mina nycklar

kom precis hem var i centrum med simon där även robin och matte var, snacka o va lite med dom. vet inte vad jag ska göra ikväll jag har vänt på dygnet så det bara sjunger om det, vaknade klockan 5 idag !? aja får se annars blir det att bara ta det lungt hemma och försöka vända tillbaka på dygnet

våran pool i hotellet

saknar poolen, saknar hotellet, saknar turkiet!



mätt o belåten

ja nu är ja riktigt mätt mår illa och vill bara spy när jag tänker på mat. dåligt väder det är idag, tråkigt för annars skulle ja o några andra åka o bada men nej det sket sig :( så får hoppas på bättre väder tills veckan som kommer. får se vad lilla linda ska göra idag, blir väl att ja drar mot ektorp o träffar dom vanliga eftersom jag måste ju komma ut lite o få luft osv annars kan jag inte sova plus att jag får lite sådär småpanik om ja sitter inne en hel dag hihi

me and my sister today.






grattis lillasyster.

13år.






blir o ta det lungt.

eftersom min hals tar död på mig så blir det att bara ta det lungt ikväll. just nu ligger jag i soffan o kollar på tv med massa godis, :) vet inte vart jag ville komma med detta inlägg men kände att jag är dålig på att visa  bilder från turkiet men har mer än 200bilder så blir ju lite rörigt men här får ni se några bilder


bästa personalerna




o här sa vi hejdå sista dagen

kan inte vänta tills nästa sommar :D



längesen.


oavsett hur svårt livet är, så ska jag kämpa igenom helva livet, ska aldrig ge upp.


vaknade vid fem, lite sent kanske men jag har vänt på dygnet vilket jag ska ändra på, får se vad som händer idag, har varit sjuk lite mer än tre veckor nu, förkylningen är typ över men mina halsmandlar gör skit ont, dom är svullna, kan inte svälja eller nått det gör verkligen riktigt ont, så har jag värsta hostan, vill bli frisk :(
men men blir väl frisk till slut, ska in i duschen nu så vi hörs senare.



<3
















grilla next

hejsan jag o jasmine har sovit som änglar inatt hehe, vi somnade vid 6 imorse och vaknade vid halv 3 någongång så nu är vi båda utvilade.

nu ska ja o jasmine fixa oss sen så ska vi grilla mums :D så vi hörs väl senare.

får ni lite mera bilder på mig och jasmine som vi nyss tog på min balkong.











bildbomb!

får ni nya bilder på mig och jasmine som e tagna alldeles nyss.

en gång i tiden var du min bästavän, och nu förstår jag varför, för du är en äkta vän.
en sådan vän alla vill ha, en sådan vän som alla önskar sig, jag har tur som har dig!




jag måste  bara säga, och om jag har en tröja med turkiska flaggan på. jag har inte gått o sagt att jag ska tro att ja e turk eller nått, jag köpte den när jag var i turkiet för det var ett minne, vill ha den för att minnas tillbaka dit, stör mig på folk som kommer o säger : " varför har du sån tröja på dig för? tror du att du är turk eller? du är svensk " men och !? jag skiter i er. jag har den som ett minne, inte för att gå runt och tro att jag är turk, blir så irriterad på vissa människor




skada?

ja videon förklarar vad jag menar med nicken. min lillasyster är såhär varje dag ungefär förstår inte vart hon får allt ifrån..




jasmine sover här.

idag har jag bara varit med min vän jasmine, vi har tagit det lungt, träffat petar o western o åkt till statoil och köpte cigg och fransk hotdog muuuuums :D sen gick vi hem till mig, så nu sitter vi i min säng med en varsin data i knäna och bara nördar oss, som sagt så ska hon sova här jippiiiiiiiiiie haha, blir nog mitt sista inlägg så säger godnatt nu, GODNATT :*

här får ni en jätte gamal bild på mig och jasmine som är typ 3år gamal haha

minns du den här sommaren jasmine? jag minns den sommaren som om de vore igår,
var den bästa sommaren med dig <3




ååh så skönt.

jag har sovit som en ängel inatt, jag tror jag aldrig har sovit bättre! men jag tror att ja sov väldigt bra inatt för igår satt jag inte hela dagen inte, jag lillis och eric cyklade till ensjön petar freddie jimmy o robban åkte bil ut dit, så när vi kom dit så badade vi en hel del o det va riktigt skönt i vattnet vilket jag aldrig trodde att det skulle vara, senare på kvällen så cyklade jag och lillis hem för eric cyklade tidigare. sen blev det bara att jag petar lillis o freddie satt ute och tog det lungt :)







nu drar jag ut.

blev inte att jag drog till jasmine eftersom jag var tvungen o duscha sen äta så dom drog ner till stan iställlet. och jag har inget busskort inga pengar på  mobilen och orkar verkligen inte gå ner till stan, så nu drar jag o möter eric o sen petar får se vad vi ska göra, bara ta det lungt, skönt att komma ut för jag har inte varit ute något idag hihi :D hej så länge



drar över till tjejerna.

hejsan har ni sovit gott? det har jag, ångrade att ja inte följde med pappa till himpa idag men jag orkade verkligen inte imorse. skönt med fint väder, så nu alldeles strax efter jag har duschat ska jag över till jasmine där emilia även är, skönt att få träffa mina älsklingstjejjer igen :) hörs senare.

vårat älskade hotell i turkiet.






trött

imorse skulle jag på soc möte vid 1, men jag ville verkligen inte gå dit, hur mycket än pappa sa att ja skulle gå upp ur sängen o hänga med så lyssnade ja inte, låg bara kvar i sängen o ignongera o sov vidare. så ja vaknade för ett bra tag sen och är hur trött som helst, fick inte sova ut buhuu :( nu ska jag hoppa in i duschen osen får vi se vad som händer, blir väl att ta det lungt idag hehe, skriver senare om det har hänt något roligt

nu ser mina axlar betydligt bättre ut och kan nu sola o bada, men nae då är det inte väder till det. snälla ge mig sol o bad så jag också kan få njuta av sommaren hihi




<3








???


du kommer alltid att vara min bästavän oavsett vad som händer.



=(

bilden förklarar vad jag och josse gjorde hela natten till klockan 7 på morgonen ..

gud var nära att ta dig ifrån oss, men som tur har du alltid en skyddsängel!
vad som än händer kommer jag alltid att älska dig.




grillning.


1:30 <3

ja pappa och min lillasyster drog till farmor&farfar där vi grillade kött, majskolvar åt potatsgratäng och efterätt, jag blev mätt som aldrig förr, efter åkte vi till mamma och kollade på en skit bra film, den var gamal och jag hade aldrig sett den förr som hela min familj tydligen hade gjort? men den var riktigt bra.

har precis kommit hem sitter o äter chips och kollar på tv. vet inte vad som händer senare, sånt som märks, blir väl och sova för jag är riktigt trött hehe.

fick en " drink " med alkoholfri cider och jordgubbar i.







utebio

jag och josse drog till utebion igår o kollade på filmen tillsammans med min lillasyster och hennes kompis, efter utebion va vi med eric ett tag, följde han hem osådär, sen träffade vi på loiyd och snacka med han ett bra tag, sen hem till josse käka o hem till mig och sov.




bad&lite sol

josse sov hos mig och vaknade ganska tidigt imorse, vi åkte till morängen i skärblacka och tog det lungt i solen så badade vi en hel del, dock så försvann solen ganska mycket men skönt vare endå. nu har vi precis kommit hem och josse ska åka med sin mamma och handla skor och jag ska äta alldeles strax, senare ska ja o josse ut om inte oskan och regnet kommer fram får se :)

så bjuder vi på lite " vackra " kort









fyfan bli frisk nu!

ja mitt huve det bombar o bombar, min hosta blir allt värre, hostar tills jag blir helt genomsvettig tills jag får sånna spyreflexer! imorn har jag varit sjuk i två veckor och det blir allt värre, när jag sväljer så får jag jätte ont i halsen och hostmedicin som ja har ätit i ett par dagar nu tre gånger per dag hjälper ju inte, blir ju inget bättre :( om jag inte blir bättre tills helgen ska jag fan kolla upp mig i vårdcentralen för jag orkar inte må såhär varje dag!

nu sitter jag i soffan framför tv:n o väntar på bättre tider? neevars väntar på att en kompis ska smsa o säga om det blir kvällsdopp eller inte, måste ju ut lite iaf och få frisk luft.

denhär kvällen skulle jag o mina två kära kusiner gå ner till havet o ta vackra kort men så kom det värsta vågen och drog med min sko i vattnet haha.



söderköping

vaknade vid 9 av att maggan om ni minns henne, hon som ringde och väckte mig varje morgon och skjussa mig till skolan varje dag, iallafall hon ringde och väkte mig idag så det var bara att stiga upp klä på sig och åka, vi åkte till söderköping till smultronstället maggan madde jag pontus och jonas, vi åt glass och gick runt lite i sörping. sen skjussade hon hem mig och direkt när jag kom hem gick jag och la mig igen.

vakna för en stund sen helt svettig och dan, fick min mens också så skönt! men endå inte, den tar död på mig :( så förmodligen blir det ut och träffa folket, eller så blir det att  bara ta det lungt hemma eftersom jag inte är frisk än.



min glass, saltlakris, choklad, mjukglass, vaniljglass, polka, kola sås o ferrari bilar fett god :D

pontus glass

jonas glass

maggans glass

madde är allergisk mot glass o all innehåll så hon drack cola och åt jordgubbar.
vi snackade om saker ni inte vill veta medans vi åt glass haha riktigt roligt var det.
efter vi hade ätit drog vi runt lite i sörping och kolla, eftersom madde bor där så visade hon oss dom flesta sakerna, hon visade oss tex ett hus som maddicken har spelat in en scen en gång i tiden

sen drog vi upp på ett berg som var 232 eller 260 trapper tror jag det var, haha hörde små ungar tjaffsa om att " nae det var 323 trappsteg " neej det var de inte alls det var 260 trappsteg " haha fin utsikt är det iaf


sist men inte minst när vi hade kommit ner från alla trapper så såg pontus en stor spindel o jag kunde inte låta bli att fotta den haha! maggan blev livrädd och gick i förväg medans vi  kollade på spindeln o pratade lite.


aja det var min " dag " eller morgon kanske man ska säga, tackar för det :)



fyfan för tandläkare!

nu har jag precis ätit spagetti o köttbullar som i lady o luffsen HAHA! ganska roligt faktiskt för jag och josse snacka om filmen igår jag såg en hund som såg ut som i filmen och försökte lista ut om det va en likadan hund jag såg haha får ladda ner filmen o se om det är det, länge sen jag såg denna film =)

igår när jag spännde min tandställning så gjorde min tandläkare fel! han gjorde så att en utav mina tänder blev snea :s märkte det senare när jag hade kommit hem o fyfan den tanden gör ju inte lite ont heller, varför jag har tandställning var för jag HADE en sne tand, men det var inte den tanden, fyfan! så har han inte satt själva tråden på tanden, svårt och förklara men jag ska visa vad jag menar.




skärblacka.

ja pappa och min lillasyster drog till skärblacka en stund i morängen o sola lite o bada, dock så gick det bättre än vad jag trodde det skulle göra med axlarana, det sved lite o sådär så blev inte så mycket men skönt var det :)

nu har jag precos kommit hem, ska snart äta mat senare får vi se vad kvällen bjuder på



jag älskar solen, jag älskar värmen jag älskar sommaren!



grattis!

en som står mig väldigt nära fyller år idag, hela 19 år!
grattis petar hoppas du får en bra födelsedag för det är du värd! :)




ajsing

idag vaknade jag halv 9 av att jag skulle till tandläkaren och spänna min tandställning. det tog en kvart ungefär dom lagade och spännde åt, o nu har jag jätte ont kan fan inte äta, hela min mun är helt ömm åh :( dom sa att jag ska tillbaka i oktober så ska dom kolla o se hur det ser ut, om ja har tur så tar jag bort den då, jippie!!

har inte så mycket mer o säga faktiskt, jag är inte frisk ännu känns som ja bara blir värre o värre, hatar när jag får hostattacker för då slutar jag inte förens ja är nära på att spy så är jag helt varm o svettig sen, ååh vill bli frisk o kunna sola o bada juuuu .. men men vi kan höras sen tänkte att ja ska ut till balkongen o ta en cigg o kolla på tv ett tag ciao :)

tänkte att ja ska visa er ut det såg ut på standen på kvällarna i turkiet, riktigt fint. tog bilden av sarah hihi

TAAAAAAAAAA MIG TILLBAKA!!!



motala

igår var jag i motala med mina syskon o min systers son o bada&sola lite, dock kunde jag varken bada eller sola :( dumma axlar, fick ligga med handduk över axlarna o bara bada benen, men vi var där ett bra tag riktigt fin strand o massa folk där sen efter det gjorde jag inte så mycket, kom hem o träffa josse vi drog hem o kolla matchen mellan spanien o holland, bra jobbad spanien grattis! efter matchen gick vi o träffa danne ante o nelly, vi snacka lite så drog jag hem o sov.

ja ungefär sådär såg ja ut igår, men nu har det på läppen försvunnit o blåssorna på axlarna har blivit betydligt bättre :D








ja såhär fick jag ligga

så är det ju något som ligger i släkten haha, pontus mitt lilla hjärtegull fick något slags ryck i bilen hela vägen hem o han va så sööt ja kunde verkligen inte sluta garva, o filma honom kunde ja inte låta bli o göra!


nahepp det andra videoklippen vill inte fungera, så det kommer säkert senare hihi puss på er :D



ae det är typiskt

godmorgon alla glada. visst är det skönt väder ute? här hos mig är det 32 grader i skuggan och jag kan varken sola eller bada :( ja som vill .. men måste ju vänta tills mina axlar blir bra igen.. får se vad som händer idag, inget planerat än. plus att det händer ju ingenting i sverige .. när jag kom hem från turkiet så har jag insett hur tråkig sverige är, ingen utnyttjar sommarlovet nu.. aja får väl hoppas på att det händer saker snart :) nu ska jag hämta ett glas vatten för jag svettas som en gris haha o än har jag inte blivit frisk snyft ..

här får ni en bild på mig och en kille som jobbade på hotellet, denna kväll var riktigt rolig, det var turkisk afton, ni ska få mera bilder om den kvällen o även videoklipp hade ja tänkt :)



valdemarsvik

fyfan säger jag bara, jag orkar inte vara sjuk! jag blir bara sämre o sämre, nu har ja precis kommit hem från valdemarsvik o jag är så jävla illamående o är helt död orkar ingenting vill bara sova o vakna upp frisk :( men så går det inte rikitgt till ..

iallafall visst ni att det var karneval ( " stavning !? " ) i valdemarsvik idag? med massa karuseller o uppträdande o marknader o grejer? ae vi var ju där i 5 timmar ialla fall så åkte vi hem igen, åkte dit med pappa o hans kompis sen kom mina syskon o hela rubbet dit efter en kort stund.

nu är josse hos mig o pappa står o gör kött o sen potatissallad fett gott har varit sugen på det hela dagen, men nu mår jag illa så vet inte om ja ska äta, eller jo ja måste haha trodde att ja gick upp kilo när ja va i turkiet men jag gick ner 3 kilo !? på en vecka haha .. aja här får ni lite bilder från idag




















och jaa! om ni undrar så ser jag faktiskt ut sådär, helt fläcklig på axlarna från att jag flagar, fick inte med blåsorna på bilden men ja har spräckta blåsor på axlarna också, så har ja på överläppen blåsor, inte så tilldragande jag vet! o gissa om det gör ont ehm ja o inte lite heller :( 



im back.

hejsan allihopa! hur har ni haft det? har ni haft det bra? det har jag nästan iallafall. första dagen blev jag sjuk, andra dagen blev det värre tredje dagen fick jag blåser på överläppen o sen började ja flaga o sist men inte minst fick jag blåsor i flagandet, stora vatten blåsor, så kan knappt röra mina axlar :( så har inte kunnat sola o bada så som jag hade tänk eftersom ja har varit sjuk hela veckan, o det är inte över än.

men över till turkiet jag hade tänkt att istället för att skriva allting på en gång, så skriver jag lite i taget om vad jag har gjort det blir ett så långt inlägg annars, vet inte om ja pallar sitta i flera timmar haha. tänkte att ja börjar idag eller imorn eftersom ja kom hem igår så måste ja umgås lite med kompisarna o sådär. så jag bjuder på en bild som togs i våran balkong i turkiet :)
 



hejdå!

hej då sverige and hello turkeeeeeeeeeey :D

ses om en vecka!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!