Bad

Nu ska jag och magen hoppa in i ett varmt bad och njuta ett tag! :)
Magen från långt håll
Magen "närbild"



Vilken dag!

Godkväll kära bloggläsare! :) Idag var det en onödig skoldag, var bildutställning där även min bild var med jippiee .. åt chips och drack alkoholfri cider och hade det trevligt. Efter skolan mötte jag upp Jonna så tog vi en tipp på stan, och den tippen varade tills nu! Har alltså spenderat hela min dag med denna underbara tjej! Och jag kan aldrig sluta skratta när jag är med henne det går inte, jag älskar den där tjejen riktigt hårt! Så var vi hos min moster och hälsade på där hon visade mig lite övningar som jag kan göra för att lätta på foglossningen som jag har. Så nu sitter jag här hemma och ska alldeles strax sova. Är helt slut haha.. Juste är ledig tills nästa tisdag också, det tror jag dom flesta är haha sköööönt. Aja nog med önödigt snack. Vi hörs!

där är min favorittjej! orkar inte rotera bilderna mohaha



Humöret på topp

Godmorgon på er sunshines! :D Idag är jag glad och solen skiner som det ska, jag mår bra! Till skillnad att jag har sjukt ont i ryggen, ska åka och kolla efter graviditetsbälte efter skolan någon gång förhoppningsvis. Har hört att det hjälper så det måste jag testa! Smärtan är värd till en viss del men jag måste bara lära mig att hantera den, men att få hjälp så det minskar tackar jag inte nej till! Nu ska jag borsta tänderna så drar jag iväg till skolan. Dumma Jonna som gick och la sig för 4 timmar sedan sviker mig och kommer inte till skolan idag, buhu :(
Så ungefär antar jag att den ser ut! :)



Måndag

Godkväll mina bloggläsare! :) Nu är jag hemma efter en underbar dag! Vaknade upp med älsklingen bredvid mig så åkte vi ner till stan där vi träffade min mamma, moster, kusin och hennes barn. Vi pratade lite sen gick vi och träffade svärmor och min pojkväns kusin, vi åkte ock fikade och pratade vilket var lika trevligt som alltid. Sen har vi bara tagit det lungt i det fina vädret hela dagen, sover hemma inatt har så fruktansvärt ont i min rygg att jag knappt kan gå buhuu .. :( ser ut som en pensionär (?) när jag går. Aja onödigt snack återkommer imorgon är jätte trött, ska alldeles strax gå och lägga mig! Sov bäst! <3



Tar det lungt

Just nu står min man och lagar mat haha, vi ska ha en ensam kväll bara han och jag och ta det lungt bara vi två! .. och självklart våran lilla ängel som ligger i magen <3 efter det åker vi till min mamma och sover där min systers son är också, ska vi mysa med dom om dom är vakna när vi kommer. Vi hörs imorgon! Ta det lungt ikväll/natt :)
Min lilla tjockis mage hihi!



Svar till frågestunden.

1. har ni tänkt ut några namn ännu?
ska ni flytta ihop, eller vart ska ni bo?
LYCKA TILL!! <3


Svar : Nej namn är svårt att komma på men vi har lite funderingar. Och vi ska nog bo hos min mamma tills jag fyller 18 för jag kan inte få lägenhet förens jag är 18 men vi ska kolla upp det. tack så mycket stinis <3


2. jag tycker verkligen att det är jätte roligt att följa dig och din graviditet, vore kul om du kunde vara lite mera aktiv! (förstår självklart om du har mycket att stå i just nu)

Tror du att det kommer hålla mellan dig och din pojkvän när barnet är fött? Jag tänkte eftersom ni inte varit tillsammans så länge.
Har du förlorat några vänner efter du berättade att du var gravid?
Vad tycker din familj om att du är ung och gravid?
Kram


Svar : Tack så mycket! Jag försöker men jag är oftast hos min pojkvän och han har inget internet så kan inte blogga där ifrån.

Ja jag tror att det kommer hålla mellan oss när barnet är fött och en lång tid framöver.
Ja jag har förlorat vänner efter jag blev gravid för vissa kan inte vara glada för min skull eller stötta mig, så då vill jag inte att dom ska komma sen heller när barnet är fött. Jag vill inte ha falska personer i mitt liv.
Inget speciellt jag har två äldre syskon som fick barn tidigt och min mamma fick barn tidigt så dom förstår mig och stöttar mig till 100% vilket är riktigt skönt.


3. Tror du bebben blir en pojke eller flicka? :)

Svar : Jag har ingen aning om det faktiskt, alla tror att det blir en kille, men vi får se vad det blir!


4. hej, vet du hur din killes föräldrar reagerade, om du vet skulle vara kult o veta
har ni tänkt på ngt namn till bebisen ännu?


Svar : hej på dig! nej jag vet faktiskt inte hur dom reagerade eftersom dom fick reda på det innan vi hann att berätta det själva men dom stöttar oss och gör allt för oss. Som jag har sagt tidigare så har vi några funderingar men inte något fast namn, det är svårt med namn.


5. Heej, undrar bara en snabb sak, Hur länge har du och din pojkvän varit tsm?
Ha det bra!


Svar : Hejsan, vi har snart varit tillsammans i ett halvår.



6. hur reagera din killes föreldrar?
hur ´reagera din kille när du sa att du va gravid?
det är sjukt kul att läsa din blogg!



Svar : som jag har sagt tidigare så vet jag inte men självklart blev dom chockade.
Han blev lika chockad som mig men samtidigt glad.
Vad roligt att höra!


7. hur kan du älska din pojkvän sååå mycket fast ni bara har vart tillsammans i ungefär 5 månder..
Har du varit full?
tror du att du och brandon kmr att vara tsm när barnet kommit ut?
Vf går du i marielund?


Svar : Jaa det kan man undra.. vi var på G 4 månader innan vi blev tillsammans vilket gjorde att mina känslor blev dubbelt så mycket starkare när vi blev tillsammans.
Ja jag har varit full.
Ja det tror jag.
För att jag inte kom in på gymnasiet jag sökte till eftersom jag hade ig i engelska och det fanns inte priv förra året så jag jobbar upp engelskan så jag kommer in nästa gång jag söker.


8. Hade ni haft oskyddat sex och han kom i dig eller hade ni skydd och var det hela en olyckshändelse?
Många kramar till dig Linda, starkt av dig som 16-17 och tänka som att du vore äldre. Jag beundrar dig och ger dig all lycka till!


Svar : Nej vi hade inte skydd. Tack så mycket för dina söta ord.


9. När barnet föds vart kommer ni vara mest? Hemma hos dig eller hos din kille?
Hur är det att ha ett barn när du är 16-17 år?
Det verkar som att du kommer ta hand om ditt barn väldigt bra eftersom du bryr dig mycket. Lycka till!


Svar : Vi kommer nog vara mest hos min mamma men vi kommer vara ofta hemma hos honom också.
Det är annorlunda men det är helt underbart, jag har velat ha barn länge. Har alltid velat vara en ung mamma så detta var något jag ville. Tack så mycket! :)


10. Först vill ja ba säga att din blogg e sjukt bra
* tror du plugget kommer gå bra när barnet föds?
* tror du din kille kommer dissa ?
* har du en pappa ? (isåfall vvad heter han o hur reagera han när du berätta?)
* vem var din första kärlek ?


Svar : Tack så mycket! :)
Det kommer ju bli svårare men jag ska kämpa med plugget.
Nej det tror jag inte.
Ja jag har en pappa som heter Göran, han blev självklart chockad han med, men han stöttar och så.
Hmm .. hoppar över den sista frågan.


11. - är du glad eller ledsen att du är gravid, jag menar du är väl fjorton? är du inte ledsen att förlora tonårslivet?
-vad ska bebisen heta om det blir en kille och vad kommer en heta om det blir en tjej?
-kan inte du blogga mer?  för din blogg är jättejättedunder intressant ;D


Svar : Jag är inte ledsen någonting jag är LYCKLIG! Nej jag är 16 och fyller 17 i år. Jag är inte rädd att förlora mitt tonårsliv för mig är skaffa barn det finaste som finns.
Det vet jag ännu inte.
Jo jag ska göra det! Tack så mycket! :)


12. glömde att skriva att jag VET att det kommer gå bra för dig om du har samma inställning som du har nu, du verkar vara en stark och snäll person. Glöm inte din pojkvän och familj bara och ta inte allt förgivet. ALL LYCKA TILL DIG !
Svar : Tack så mycket, gullig du är! :)


13.Hallå min gamla vän, jag måste börja med att skriva grattis! vilken pingla du är och du kommer bli en sån underbar Mamma! Jag saknar dig och jag hoppas jag får komma över någon dag och träffa dig & raringen som ska komma ut, Ha det så bra, Kramar Lina i hävla


Svar : Hej på dig snuttan. Tack så  mycket vad söt du är, självklart kommer du få träffa min ängel när h*n kommer ut. Jag saknar dig med ta hand om dig hjärtis!


14. Vad går du för linje på gymnasiet?
Funderade du någonsin på abort eller adoption?
Vart ska ni bo när barnet är fött?
Hur länge har du tänkt att ta ledigt från skolan efter förlossningen?
Vad använde du för preventivmedel innan?
Kramar


Svar : Jag går i IV3 på marielund för att läsa upp engelska.
Nej jag funderade ingenting på abort, detta var vad jag ville.
Som jag har sagt tidigare så blir det mest hos min mamma och självklart hos han och min pappa med, men vi ska mest hålla oss på ett ställe tills jag har fått lägenhet.
Jag kommer ju vara mamma ledig i ett år ungefär. Bebisen behöver sin mamma första året, och sin pappa med såklart.
Jag har aldrig använt preventivmedel innan, det är första gången jag blir gravid. Jag skulle aldrig kunna göra abort! Kram :)




Varmt

Hejsan på er! Bion igår var riktigt grym! Det blev fast and furious 5 och jag rekommenderar till er som inte har sett den att ni måste se den :D just nu gör jag inte så mycket är hos min pojkvän och tar det lungt och känner på när bebisen sparkar! Helt underbar känsla ska jag tala om! Bästa som har hänt mig <3 om ni undrar så bloggar jag från mobilen nu, får se om jag ska hem något ikväll eller om vi åker till mamma och sover där en natt till. Blir det så så uppdaterar jag efter skolan imorgon så svarar jag på frågestunden med! Puss på er och det fina vädret som är idag. :)



Bio

Nu står min fina älskling och gör bacon medans jag ska äta mackor, ska äta lite lätt innan vi drar till stan och käkar för sen ska vi till bio och efter det drar vi till min mamma och sover där. Blir nog fast and furious 5 :) Jag kommer förmodligen svara på frågestunden imorgon så passa på att ställ frågor i två inlägg under, ha en bra dag puss!



Lycklig

Bebisen har rört sig jätte mycket idag, och jag blir lyckligare för varje gång h*n rör sig. Blir tårögd utav bara lycka. Mamma längtar efter dig! <3



Nu kör vi på med en ..




Kärlek

Min kärlek till dig går inte att beskriva i ord, du är allt jag behöver. Jag tackar gud att du finns, jag tackar gud att han gav mig dig, jag tackar gud för att han har gett mig en sån fin gåva som du, och att vi ska skapa det finaste tillsammans! Jag älskar dig <3



Aj aj aj!

Godkväll kära läsare! :) Jag kom precis hem ifrån hageby där jag har umgåts med min fina pojkvän hela dagen. Vi har varit lite överallt idag och gjort lite ärenden. Nu är jag hemma ska alldeles strax hoppa in i ett varmt bad och sedan sova. Ska försöka få min syster att massera min rygg efter jag har badat, kan knappt gå så ont som jag har .. uuusch :(

Och en till negativ sak är att idag sover jag utan min älskling vilket kommer bli riktigt tomt efter så många dagar med honom bredvid mig till sömns. Men som tur är har jag ju min andra plutt i magen som jag kan ligga och klappa på som jag önskar att den var i min famn, men det är inte långt kvar nu! Jag längtar. Nu babblar jag bort hela inlägget, det kanske blir ett inlägg innan jag somnar, sånt som märks. Hej så länge



Välkommen till världen!

Igår var jag och min älskling ute på promenad, så gick vi förbi sjukhuset till bb där min kompis precis har fött en son. Hur söt som helst. Så vi gick upp dit och hälsade på och pratade en hel del. Här är bilder från igår. Jag är så otroligt glad för hennes skull och hoppas att det blir bra i fortsättningen. Välkommen till världen Damian :) Här har ni honom, två dagar gammal!
Kan ni fatta att jag inte kunde sluta kolla på honom? så j*vla sööööt!



Vecka 20 (19+3)

Hejsan på er. Jag har precis kommit hem från skolan och ska fixa lite här hemma sen åker jag till min fina pojkvän igen. Tänkte svara på lite kommentarer och visa bild på min mage :) 


Jag kan ta och svara på alla kommentarer i ett. Min bebis är beräknad att komma den 6 oktober, och jag kommer att vara mammaledig i ett år sen ska jag se till att h*n går i dagis medans vi går i skolan.





Godmorgon

Hej på er sötnosar! Här var det inte mycket uppdatering, im sorry! Har varit upptagen med att vara med min älskling och hans familj och släkt samt min familj. Vad gör jag? jag kollar på när min älskling ligger här bredvid mig och sover som en liten ängel haha, ska väcka honom snart tänkte jag :) Men först ska jag svara på en fråga som en tjej som skrev vid namnet Ella.

ella om Måndag:
ska du fortsätta gå i skolan eller hoppa av? :)

Svar : Att hoppa av har jag inte tänkt att göra, visst det är jobbigt att gå i skolan när man är gravid men som jag har sagt tidigare så gör jag allt som står i min makt för att inte svika barnet. Vilket jag menar tex att jag inte ska hoppa av skolan pga det, jag ska visa att det går bara om man vill. Plus så är det inte långt kvar till sommarlovet så det känns onödigt att hoppa av nu! :)



Vasaparken

Har precis ätit så snart ska jag begära mig till vasaparken med mina bästa! :)



Måndag

Nu har jag precis kommit ur duschen, ska alldeles strax fixa mig och sen får vi se vad som händer. Åker väl och träffar min älskling som vanligt hähä :* Då ska jag inte glömma bilderna på bebisen hem. Ska skynda mig för jag vill ut i det fina vädret. Här är min mage nytagen vecka 19 ( 18+1 ) :D



Så skönt

Hejsan på er alla fina läsare! :) Har inte kunnat uppdatera för jag har varit hos min älskling som vanligt, när jag inte uppdaterar så vet ni vad jag gör och vart jag är haha.. Ultraljudsbilderna är tyvärr hos min älskling så dom kommer i veckan. Allt var normalt och va som det skulle, så det var riktigt skönt att höra. Just nu ligger min älskling bredvid mig och sover så jag ska lägga mig bredvid honom och se till att han vaknar så vi kan äta frukost tillsammans! :)



Update

Godkväll mina fina läsare! Har inte kunnat uppdatera för jag har varit hos min fina pojkvän. Har inte så mycket att skriva men imorgon ska vi till vårat andra ultraljud. Jag längtar så mycket efter att få se dig igen våran lilla ängel. Nu ska vi se film och sedan sova så vi kommer upp imorgon. Bilder kommer imorgon, godnatt :)



True

En kille vill alltid vara tjejens första kärlek, En tjej vill alltid vara killens sista kärlek.

En tjej tycker om när en kille:
• Skriver godmorgon/godnatt prinsessa.
• Ringer från ingenstans för att bara prata.
• Ger henne komplimanger.
• Springer efter henne även om hon går sin väg eller slagit dig.
• Inte ljuger och snålar.
• Ger henne komplimanger då hon inte har smink/fixat håret.
• Vågar visa henne framför sina kompisar och säga: det här är min älskade






Gulligt väder

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan, var och fikade med Jonna och Jenni, och så har vi gått runt lite på stan och sådär. Trevligt! Frysigt har jag gjort hela dagen som jag tror dom flesta har gjort. Helt sjukt att Sverige kan ha alla 4 årstider på en dag bara! Snö, regn, sol på en enda dag! Jag ska väl inte göra något speciellt idag, ska bara ta det lungt hemma tror jag, länge sen jag var hemma. Har ju bara sovit hos min pojkvän för det mesta. Så idag blir det att ta det lungt med magen :) Vill så gärna träffa min älskling men vädret är inte så lockande. Nu är jag hungrig så jag skriver senare.



Update

Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp nu när det har varit valborg och helg osv .. Har bara spenderat dagarna med min älskling Michelle, Chato och deras fina dotter. På tal om deras fina dotter så är hon här hos mig idag tillsammans med Michelle, Trevligt! Nu ska vi försöka få tag i våra män, uppdaterar mer imorgon eller senare ikväll. Puss så länge. :)
Jag och lilla Angie just nu =)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!