Vi hörs

Nu ska jag packa lite grejer sen åker jag till mamma och sover där. Vi hörs väl imorgon om jag inte uppdaterar från mobilen! Ha det bäst :)



Nyduschad

VILKEN COME BACK! wihu snart ser jag "normal" ut, allt är snart borta jippie :D fyfan så glad jag är hähä. Aja nog om det, har precis duschat ska fixa iordning mitt rum alldeles strax. Får se vad jag gör efter det. Som ni kanske ser är jag lite svullen fortfarande.



Känns bra

Hejsan på er alla sötnosar :D Vaknade för ett tag sen, ska snart äta och sedan hoppa in i duschen, sen ska jag städa mitt rum, sen begär jag mig till min älskade mamma tror jag. Saknar henne så mycket. Blir att sova där ska nog inte till skolan imorgon.. Jag ser mycket bättre i ansiktet vilket känns skönt. Bara att jag flagar hela kroppen buuhuu. Har inte så mycket att skriva egentligen. Så jag skriver senare hej så länge.
bjuder på en gamal bild



snart bra

Hejsan hoppsan! :) Hur är det med er? med mig är det bra, men har mått bättre. Vaknade för ett tag sen har ätit frukost osådär, ska snart städa mitt rum och smörja in mitt ansikte.

Känns bättre och det ser bättre ut men det är ganska långt ifrån normal än. Jag saknar min älskling däremot, egentligen vill jag inte att han ska se mig såhär för jag känner mig hemsk haha men men utseendet är inte allt. Får hoppas på att vi träffas snart.

Och angående kommentaren som jag fick i inlägget under så har det blivit bättre som jag har skrivit tidigre i inlägget, mina blåsor har torkat ut och blivit mindre, så jag sitter och pillar bort lite hud då och då. Vi hörs senare för nu ska jag göra annat :)



svar

Har fått yttligare frågor angående detta som har hänt.. När jag var hos läkaren så sa dom att jag hade fått som en " allergisk chock " inte riktigt men ungefär, kroppen reagerade så hårt mot det, speciellt ansiktet pga det är så känsligt. Eftersom jag inte har solat sen i somras och sen solar så mycket på sån stark hastighet om man säger så reagerade kroppen speciellt ansiktet ganska hårt.


Och angående det jag skrev att det var " stenhårt " i mitt ansikte så menar jag blåsorna jag fick på kinderna och hakan.  Dom torkade ut och eftersom jag hade så ont så kunde jag inte smöja in det heller, så det blev som ett hårt lager, jag kunde inte röra ansiktet, inte le ingenting. Vilket var skit jobbigt. Om ni har mer frågor så svarar jag gärna som sagt, ha en fortsatt trevlig kväll folket! :)



Jag mår bättre

Hejsan på er alla glada! :) Jag mår bättre nu, än så är jag inte normal i ansiktet men det lutar sig åt det hållet, äter mediciner och så också för att det ska hjälpa och gå ner snabbare. Tänkte passa på att svara på lite frågor som ni har ställt under tiden som jag har haft allt detta men att jag sätter ihop allting och berättar hur det har varit.


Jag har inte solat sen i somras, och då tänkte jag passa på att sola nu lite innan sommaren så att kroppen ska bli van osv.. Jag solade först en kvart och sen efter en kvart gick jag och solade igen i 20 min. Jag solade i super solarium på drop in. Jag har inte gått ut med tanke på att jag har haft så ont och har bara legat hemma och tagit det lungt, eftersom jag fick som en allergisk chock utav det. Det gula på bilderna är inte salva utan det är blåsor. Dom har torkat ut nu och det är stenhårt i mitt ansikte samt torrt. Så jag försöker smörja in mig och hoppas på att det blir bra så snabbt som möjligt.
Har ni några frågor så ställ gärna för jag svarar på er, ha det bra så länge, kram :)
Annonser från BloggPartner



(L)

Minns du tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet. Största rädslan var monstret under sängen.
Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket. Kärlek förändras till en stor lek. Smärta är när du skär dig i handleden.
Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom gilla om du håller med ♥ ♥
Minns du tiden då man var liten?
Då skitsnack inte fanns. Kärlek var en puss på kinden.
Höjden av smärta var när barbie tappa benet eller när bilens hjul försvann.
Värsta gråten var när man ramla och skrapa upp knäet.
Största rädslan var monstret under sängen.
Nu finns nästan bara skitsnack som vardagssnacket. Kärlek förändras till en stor lek.
Smärta är när du skär dig i handleden.
Värsta gråten är när den du mest älskar över något annat sårar dig.
Största rädslan är att förlora sina bästa vänner och aldrig åter få dom gilla om du håller med ♥ ♥



en bild beskriver mer än 1000 ord

Här har ni bild på mig så ni förstår hur jag mår .. tagen idag.



Jag lever.

Nästan! Just nu är det skit jobbigt att skriva för jag ser inte så mycket .. Bild kanske jag lägger upp senare så ni förstår mig :(  Nu ska jag sova, kanske hörs senare.
Anonym om Nykommen hem från sjukhuset:
är det slut mellan dig o brandon
Svar : nej det är inte slut mellan mig och brandon. Han är den som har hjälp mig mest under dom här dagarna. Så det har ingenting med det att göra.



Nykommen hem från sjukhuset

Jag orkar inte blogga, har precis kommit hem från sjukhuset, vet inte hur långt tid det tar tills det blir bra igen, men v hörs när jag mår bättre .. :(



Känner mig duktig

Nu har jag precis lagat mat, potatismos och hamburgar kött och sallad på sidan. Min syster och jag har redan ätit så har jag gjort till min pappa så han får mat när han kommer från jobbet hihi. Nu ska jag till stan och träffa min bästavän och göra hans dag, han är inte på humör :( så vi ska prata lite sen drar vi och solar. Vi hörs senare.
Bjuder på en låt jag aldrig tröttnar på!



Nyduschad

Nu har jag precis duschat och blåst mitt hår och fixat lite i mitt rum, funderar på att väcka min lillasyster så hon inte sover bort hela dagen. Annars då? Jag mår skit bra och mitt humör är fortfarande på topp wihuu känner mig som herren på täpparn HAHA. Denna dag kommer bli kanon känner jag på mig! Nu bjuder jag på en bild som jag nyss tog, no make up. Helt naturlig ;) hähä




Jag är glad.

Godmorgon på er sunshines :) Idag vaknade jag med gott humör hihi! Får se vad som händer idag, blir nog att sola med bästavän. Har inte solat sen i somras haha så antadligen kommer jag se ut som en kräfta, eller så kommer det inte bli någon skilldnad. Men det är ju alltid skönt och sola hähä. Men det blir inte förens senare. Ska hoppa in i duschen snart men först ska jag bli klar med detta inlägg och svara på en kommentar.


Anonym om Blir kvar:
bor inte du med din mamma?
Svar : Nej jag bor inte med min mamma pga privata själ. Så bor hos pappa heltid och är inte alls ofta hos mamma vilket jag borde, men när hon har flyttat blir det nog att vara hos henne oftare. Ha en underbar dag! :)


Annonser från BloggPartner



94 barn, 33 barnbarn & 40 fruar

OMG!!! Helt sjukt, en kille har 94 barn 33 barnbarn och 40 fruar! Här har ni länken : http://www.aftonbladet.se/wendela/article8599420.ab



Tråkigt

Blev inget att åka till mamma .. blir nog att åka till henne imorgon och hälsar på eftersom jag ska vara med min bästavän imorgon wii :D På tal om min bästavän så har jag pratat med honom i två timmar hihi. Bäst är han! Nu ska jag fortsätta prata med honom, puss så länge!



Blir kvar

Jag blir kvar i denna stad, min syster ska vara i stan hela veckan istället för att vattnet funkar tydligen inte ute på landet nu i den här kylan haha. Så blir väl att åka till min kära mamma och sova där inatt. Saknar henne extremt mycket :( Men först ska jag fixa lite här hemma.



Lämna stan?

Hejsan på er! Vaknade vid 12 tiden, har ätit frukost osådär. Får se vad som händer idag, ska kanske åka till min syster ett par mil ifrån stan. Skönt att komma bort ett tag och bara umgås med familjen. Har saknat min systers son, min lilla ängel. Men ingenting bestämt än så får se hur det blir med den saken. Nu ska jag göra annat skriver senare :)
bilderna är ungefär ett år gamalt haha.



Pensionär program?

Visst Big brother kommer bli spännande, men det skulle vara roligare att kolla på om det var yngre personer som var med. Själv skulle jag aldrig klara av att vara i samma hus med personen jag älskar och låtsas som om vi inte känner varandra,  fyfan alltså! Men får hoppas på att det blir bra iallafall hähä :D Får se vad jag ska göra nu, ska nog ta en dusch hihi, kanske hörs senare.



Big brother

Hejsan på er! Har inte hunnit blogga någonting, eller hunnit och hunnit har jag gjort men har inte orkat har bara slappat hela dagen haha. Har varit så rastlös att jag har sett på program efter program. Snart blir det iallafall Big brother Sverige. Tror jag slänger in ett inlägg senare, se ya! :)



127 timmar

VILKEN FILM!!! Om jag ska bli psyk i huvet bokstavligen så måste jag se denna film flera gånger om. Har sett den två gånger nu, två gånger för mycket!!! Till er som är känslig mot blod osv, säger bara se den inte! Det ända jag kan tänka på är nerv sen spänner jag hela kroppen och får panik. Aldrig mer säger jag bara. Tur att jag hade min älskling o krama om igår när jag såg den hähä. Det första han sa till mig var " Och du ska jobba inom vården? haha lycka till, du klarar inte ens o se på de här " och det är faktiskt sant, hur ska jag klara mig igenom vården? buhuu :(



Kärlek

Min kärlek! Min bästavän, mitt hjärta, mitt liv mitt allting. Jag älskar dig så jävla mycket, kan inte beskrivas i ord. Jag älskar att vara i din närhet. Jag älskar att sova och vakna upp med dig bredvid mig. Du är som en daglig drog för mig, du får mig alltid att må bra.
Te amo tanto mi corazon ♥



Hej

Hejsan på er. vaknade vid 10 kanske och bara låg och kollade på min vackra ängel när han sov, älskar att se på honom när han sover, så söööt!! Jag somnade till lite då och då men vaknade rätt så snabbt igen, och han sov som en stock. Så jag var bara tvungen att väcka honom hihi, så log vi i sängen och myste för det mesta. Följde han till bussen för ett tag sen. Får se vad som händer idag.. Får se men nu ska jag iallafall duscha och fixa lite här.
Tänkte lägga upp en bild på när han sover :$ men jag vill inte ha huvet avhugget så jag bjuder på en bild från igår när vi hade kommit hem från bio:n :D aja skriver senare!
Annonser från BloggPartner



Underbar kväll

Nu sitter jag hemma och myser med min underbara älskling, vi drog på bio förut vid nio. Helt underbart! Så nu sitter vi och svullar i oss lite allmänt mohähä.. Nu ska vi se film sen ska vi sova, godnatt mina kära bloggläsare! <3



Gymnasieval

Idag gjorde jag mina gymnasieval och dom ser ut såhär :
Hoppas verkligen jag kommer in detta år!!!



Bra dag

Skolan gick faktiskt riktigt bra idag, tog till och med hem lite plugg för att jobba lite med så det går snabbare frammåt hihi. Funderar på att sova en stund så jag orkar med denna underbara kväll, ikväll händer det grejjer :D God dag ( godnatt ) haha nu slaggar jag en stund!



Godnatt

Nu har jag precis duschat klart och håller på bädda nya kläder till sängen alltid lika skönt när man är nyduschad hähä. Imorgon blir det skola. Så blir att slagga nu så hörs vi imorgon! Godnatt mina kära bloggläsare & min underbara älskling :D

old pic



Känns som fredag!

Idag känns det verkligen som fredag. Eller det har det gjort för mig varje dag i två veckor nu eftersom jag inte har varit i skolan, fredag varje dag för mig wihuuu .. haha nej inte bra. Men det känns verkligen som det idag, alla skriver "sportlov" på facebook, vi har ätit typisk fredag mat lite lyxigare, och sitter och äter godis och inväntar ett program ( svensk maffia ). Men imorgon måste jag till skolan, ska göra gymnasieval och se till att jag får mina pengar nu den här månaden.. Aja skippa bullsnacket, nu ska jag fortsätta äta goodis vi hörs senare :D
Bjussar på en bild för cirkus en månad sedan.



Cornflakeskakor

Ojojoj det var sjukt länge sen som jag gjorde cornflakeskakor, så jag failade två gånger innan jag mindes hur man gjorde haha .. så nu är dom NÄSTAN så som jag ville ha dom. Här får ni receptet :)
  • 100 gram margarin
  • 0,5 dl ljus sirap
  • 1,5 dl socker
  • 4 msk kakao
  • 5 dl cornflakes.
Gör sedan såhär :

  1. Koka ihop allting,förutom Cornflakesen, i en kastrull.
  2. Rr försiktigt i Cornflakesen
  3. Klicka ut på bakplåtspapper eller i formar och låt stelna.
Både enkelt och gott :D
Annonser från BloggPartner



Uppss

Jag somnade aldrig, jag kunde inte fast jag lyssnade på avslappnade musik, sen fick jag ett sms utav älsklingen som väckte mig till liv :) Så har ringt och pratat med honom, kollat på tv och lite sådär. Har precis gjort " cornflakeskakor " och jag hoppas på att det blir lyckat! Recept och bilder om det kommer senare! För nu ska jag hjälpa pappa med maten, chingeling!



Torsdag

Godmorgon på er. Vaknade rätt skapligt idag, har känt mig lite illamående nu på morgonen det har kommit till och från, riktigt jobbigt är det :( men jag har fått i mig lite frukost iallafall. Har ingenting att göra nu, min syster åkte till sin pojkvän och jag kan inte baka som jag hade tänkt att göra eftersom det fattas bara en sak, som jag måste be min lillasyster köpa sen när hon kommer hem hehe. Ska nog sova en stund orkar inte vara vaken och vara illamående buhuuu .. hörs senare när jag vaknar igen!



Burlesque

Har bara kollat på film och tagit det lungt för det mesta. Känner mig lite bättre men mår lite illa, så ska vila ut imorgon och hoppas på att jag är ledig på fredag. Kollade på någon film som hette " Lucky you " dock var den inte så bra eftersom jag inte är så intresserad utav poker men som dom som spelar blir dom spelberoende, och jag blev beroende av att se klart filmen haha. Men efter slänge jag på en annan som heter " burlesque " som är betyligt mycket bättre. Men nu ska jag ta en dusch och sedan gå lägga mig.
Vi hörs imorgon, godnatt kära bloggläsare :)
Annonser från BloggPartner



MAAAT

Jag känner mig faktiskt lite bättre nu iallafall. Har fått i mig lite utan att det har kommit upp, vilket känns skönt. Väntar på att pappa ska komma hem så han kan laga någon mat, men tror han jobbar sent idag så blir väl nog i värsta fall att vi lagar maten suck. Gör mig bara frisk så är allt bra sen hihi! :) Som sagt så vill träffa min älskling ju. Saknar honom något extremt mycket! Min lilla ängel! ♥



Omöjligt

Godmorgon på er sunshines! :) Jag kan börja med att säga att det är OMÖJLIGT att sova om man inte har ätit någonting på hela dagen. Nu förstår jag verkligen varför man ska äta och till vilken nytta, ja det är ju till andra saker också men till sömnen för det mesta. Så jag sov ingenting inatt satt bara uppe och drack vatten. Men imorse somnade jag skit bra. Vaknade upp och var helt yr och skakig eftersom jag inte har någon vetska (?) i kroppen. Så nu försöker jag trycka i mig lite macka och obo'y!



Jag lever

.. men inte länge till känns det som. Har inte ätit någonting idag. Eller jo en macka men den kom upp lika snabbt igen :( så har bara druckit vatten för det mesta, IALLAFALL FÖRSÖKT. Jag är så hungrig som det går att vara, åååh finns ingenting jag kan göra heller. Får väl leva på det jag har, vatten och saliv för längre kommer jag ju inte. Får hoppas på att jag överlever iallafall. Ha det bäst mina fina bloggläsare. Nu ska jag försöka sova.



Det går ju inte!

Fyfan så arg jag blir, jag kan för i helvete inte äta ett skit! Är skit hungrig och mår illa som ja vet inte vad :( ååååh snälla gud gör så jag blir frisk är du jätte gullig! ♥ Ska ju på bio med min älskling snart och då måste jag ju vara frisk .. Men nu har jag ju anledningen till varför jag har mått illa varje dag sen i onsdas. Ja sjuk! TACK!! :(



varför!?

Godmorgon .. Hoppas ni mår bra, vilket inte jag gör. Ni måste ju må bättre än mig iallafall, hatar mitt liv just nu :( Har legat och spytt hela natten, så toaletten, hinken och vatten har varit mina bästisar inatt. Mår fortfarande illa fyfan, kan varken dricka eller äta för då kommer det upp lika snabbt igen men min mage är ju helt tom buhuuu!! Jag som skulle varit med min älskling idag ju .. aja får hoppas jag blir bättre tills fredag iallafall!
Annonser från BloggPartner



Green apple

Hela dagen har jag varit beroende utav gröna äpplen, har inte en aning om varför. Brukar inte tycka om äpplen men idag har jag ätit 3 st? haha .. antar att det påminner om sommaren och att jag saknar det utav något slag eller nått. Men mår fortfarande inte bättre, mår illa fortfarande och vill spy när jag tänker på mat uääääh! :( .. Nu ska jag se klart CSI bye..



WORD!

Någonting jag har lärt mig livet, är att aldrig ta något förgivet!



hmm

Har inte gjort något speciellt, kollat på film och bara suttit och latat mig framför datan, känner mig inte bra har inte en aning om varför. Jag mår illa och orkar inte göra ett skit eller äta någonting.. får se om det går över senare om inte så lägger jag mig och sover.. :(



Godmorgon

Vaknade för en halvtimma sedan, är sjukt trött jag önskade att jag fick sova längre men min syster ringde och väckte mig.. typiskt! Har inte något att skriva egentligen ville bara slänga in ett inlägg, nu ska jag försöka äta frukosts om det går .. hörs senare :)



OMG

Fyfan vilken äcklig bild haha! Såg på en blogg att hon ville fråga sina läsare vilket håll det snurrar åt och jag kollade på den och den snurrade åt vänster. Ame svårt den snurrar ju åt vänster tänkte jag, TILLS jag såg att den snurrade åt andra hållet hahha sjukt hur sånna här bilder kan lura hjärnan. Lurar det er också?



Tidsfördriv hehe

Namn: Linda
Piercingar: Läppen, tungan och öronen.
Tatueringar: Nej.
Längd:
163 tror jag :$
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: mörkbrun
Vikt: 53
Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Njaa 
Tänker du på självmord: nej aldrig.
Dricker du alkohol: Nej händer inte så ofta.
Använder du droger: nej!
Röker du:
Ja.
Vilket shampoo använder du: Olika
Gillar du att tvätta: Jag kan inte tvätta hahaha

SENASTE..
Film du hyrde :
Hyr inte filmer hähä
Film du köpte: köper inte filmer heller 
Låten du lyssnade på:
Invincible - Tinie Tempah feat Kelly Rowland.
Personen du ringde: Ehm Alexandra tror jag
Personen du pussa: Min älskling
Tv program du tittade på: Wallander
Personen du tänkte på: Min älskling

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
ja
Gråtit över en flicka: ja
Varit i slagsmål: ja
Blivit arresterad: ja 

ANTAL..
Gånger du varit kär:
1
Gånger ditt hjärta brustit: 2
Hjärtan brustit på grund av dig: Inga hoppas jag. 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: En hel del gånger när jag var mindre hihi
Ärr du har på kroppen: 1 på Halsen.

SENASTE..
Bok du läste:
- Läser inte  böcker
Personen du fick mail av: Vet inte facebook?
Personen du fick brev av: hmm skolan tror jag 
Personen du fick sms av: Min syster
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ett bra tag sedan.
Saken du köpte: Mc haha.
Vad har du gjort idag: Varit med min fina pojkvän och bara tagit det lungt hemma med familjen.
Var det kul: Jadå alltid roligt med älsklingen och umgås med familjen duger alltid.
Hur tidigt stiger du upp: Olika.
Gillar du att slåss: Bara på skoj hihi
Vad ska du göra idag: sova 
Är du seriös: För det mesta, ja.
Vad är du allergisk mot: FALSKA människor.
Var har du ont: Ingenstans just nu
Använder du hårspray: Kan hända ibland
Kan du stå på händer: Ja haha
Favorit serie: Inte en aning
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck såklart!
Salt eller socker: Båda är gott till olika saker
Gillar du ketchup: Ja bara till mat.
Är du glad nu:
Jag är inte ledsen så lite små glad är jag väl? lite trött bara
Var du glad igår:
JAAAAAAAAA SOM FAN!!!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Nej.
Vad dansar du till: Det mesta hähä
Kan du sjunga: Alla kan sjunga?



Wallander - kuriren

Nu har jag precis kollat klart på wallander - kuriren och innan det kollade jag på solsidan. Får aldrig nog av wallander, alltid lika bra. Nu ska jag lägga mig och sova ut och vakna på en kärleksfull dag hihi. Hare gött :D



Valentines day

Har suttit och tänkt på vad jag ska göra imorgon på alla hjärtans dag? Gå på bio? ut o äta? vara hemma och se på film och mysa med massa gott ? göra något roligt ? ååh har inte en aning, får ta och prata med min älskling om det och får se vad han tycker. Vad ska ni göra då? Visst ni som e singlar ska väl inte göra något speciellt bara sitta hemma och hata dagen bara allmänt? ser ut så på facebook iallafall haha .. aja får hoppas på att det blir något imorgon. Har ju tid att tänka på det eftersom jag är ledig imorgon mohähä :D



Rolig kväll

Igår mötte jag upp min älskling och några till så åkte vi till en lokal där vi firade min älsklings kusin som fyllde år med massa fint folk. Vi hade det rikigt roligt! Jag och älskling drog till stan vid 2-3 och käkade mc sen tog vi taxi hem till mig och sov. Bilder kommer senare men jag bjuder på en bild från igår :)



Klar

Nu är jag klar, väntar bara på att min älskling ska bli klar så jag kan ta bussen till hageby och möta upp han sedan dra vidare. Ha en forsatt trevlig kväll! :)



Fix

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag fixa mig lite, sen drar jag till hageby och möter upp min älskling där vi drar vidare sedan till hans kusin som fyller år idag. Så jag skriver kanske inte mera idag, kanske när jag kommer hem, blir nog ganska sent. Hoppas ni får en underbar lördag :) Bjuder på en bild från i somras.



Lördag

Igår hade jag och Stina det trevligt, vi myste hos henne först sen var vi ute och åkte ett tag, gled runt lite haha .. sen hämtade vi upp min älskling så åkte vi hem till mig och sov. Idag vaknade jag och älsklingen 8 imorse han var pigg men jag var skit trött, så jag somnade om och det gjorde han med efter ett tag. Så vaknade vi vid 1 igen och då vara båda pigga hehe. Men just nu känner jag bara för att sooovaaa, är skit trött :( får se vad som händer idag. Skriver senare när jag har något att skriva haha



Nu drar jag!

Nu är jag klar, så nu begär jag mig till hageby och träffar min älskling och efter det åker jag till Stina, vi hörs när jag är framme :D



Ser ut att bli en bra dag!

.. Månen stiger upp och jag skiner, inga sura miner nä-ääää. Oh hejsan :D Har nästan fixat klart mig, ska till hageby till stina och sedan ska vi köpa massa mys inför kvällen hihi. Sen ska jag ju självklart träffa min värdefulla pojkvän! ÅÅÅÅH de ser verkligen ut att bli en bra dag, mohähä. Nu ska jag fixa klart mig, hörs senare! :*



Falskt leende

Ni vet vänner som ni kanske inte har sett på ett tag eller inte har kontakten med så bra? Har ni varit med om att ni träffar dom på stan eller någonstans och ger er ett falskt leende när ni går förbi? istället för att säga hej eller någonting så ger dom er ett falskt leende? Jag har varit med om det en hel del och jag känner på mig när dom ger mig ett falsk leende, jag känner av det, det känns i magen. För en gång har jag varit nära kompisar med dom och sedan vet hur dom är, sen kanske man inte träffar dom så ofta och när man väl ser dom brukar man väl vara glad över att man ser varandra? Men nej istället ger dom en ett falskt leende. Stör mig på det så hårt! Så istället för att ge mig ett falskt leende behöver ni inte le mot mig alls, om det är så mycket begärt att säga hej eller om du inte är glad över att se mig så låt bli. Bättre det än att jag får ett falskt leende. HATAR DET VERKLIGEN!!! Tack i förhand.
Annonser från BloggPartner



No school

Hejsan på er! Har inte hunnit uppdatera här, har städat lite, fixat iordning mitt rum osådär. Blev ingen skola idag heller, mitt busskort gick ut igår och min pappa kom hem sent så påfyllning hann vi inte göra, hoppas han kommer hem rätt skapligt idag så vi kan ladda på det så jag kommer iväg till skolan imorgon, har inte varit i skolan på hela veckan, jag måste ju faktiskt jobba upp mina betyg! Helvete.. får jobba hårt imorgon och resten utav veckorna. Imorgon blir det gym förhoppningsvis. Nu ska jag göra annat så vi hörs senare :)



Love and other drugs

Har precis kollat klart på film, en bra film måste jag säga! Börjar bli så här rastlös igen .. min kropp vill bara ut o springa eller göra någonting, får panik av att vara stilla!!!!!!!!!! aja nu ska jag sova ska till skolan imorgon för första gången på en vecka nästan wihuuuu .. Godnatt.



Räddare i nöden!

Pappa kom hem precis och rädda mig precis i sekunden, var nära på att hoppa ut genom fönstret, men så hörde jag att han kom hem, stog och bankade på dörren av glädje, berättade vad som hade hänt och han as garvade! Han sa också " Men det var väl tur att du inte blev inlåst i toaletten ( finns inga fönster ) hellre där om du skulle blivit riktigt skitnödig än att vara inlåst i ditt rum och vara det " hahaha dog av garv. Lite roligt nu i efterhand .. Nu står han och gör mat till min stackars mage som dör utav svältan mohaha. vi höres senare :D



HJÄLP MIG? NÅGON???

okej de här är inte roligt! Min nyckel till rummet gick av när jag låste så nu är jag inlåst i mitt rum INGEN ÄR HEMMA! kan inte hoppa ut genom fönstret till min yttedörr för den är också låst .. heeelp mee :(



Städa?

Sen jag kom hem har jag slängt i mig en hamburgare onyttigt i know! och bara kollat på tv. Nu har jag ingenting att göra, men ibland är det tur att ens rum ser ut som en ren bomb för då kan man fördriva sin tid genom att städa. Så det tänker jag göra nu, fixa iorning rummet. Vill ju inte ha det stökigt ifall min älskling skulle komma förbi här senare ;) mohähä se yaa!



Hemma ifrån skogen

Ja som i inlägget innan så skrev jag att jag skulle ut och gå, var ute och gick i skogen i en och en halv timme, riktigt skönt må jag säga! Ni måste testa att göra det, känns hur skönt som helst nu i kroppen efteråt. Och inte nog med det, fick otroligt fina bilder, så vacker det var i skogen, hittade allt möjligt där haha.. Nu kommer det bilder som jag tog idag. Önska att jag hade en system kamera skulle bli så mycket finare bilder :( men men dom duger ändå tycker jag!
Annonser från BloggPartner



Ut på promenad

Nu ska jag ut och ta en promenad så jag kommer ut och får frisk luft och så jag får röra på mig lite :D



Jag mår illa

Hejsan hoppsan! Har sovit skit bra idag fram till sex, då ville inte min kropp sova längre men jag tvingade mig själv till att göra det, så några extra timmar har jag sovit, skönt! Vaknade för en stund sen och jag mår illa? Känner att jag kanske ska ta och äta frukost? Men när jag hör frukost tänker jag på juice och macka eller nått sånt, men juicen tog ju slut igår såklart, så det blir obo'y eller te. Men jag har ingen matlust?? När jag tänker på mat/frukost så står kroppen emot.. Jobbigt! Men ska försöka proppa i mig någonting eller sova ett tag till hehe. Hörs senare :) Här är typisk fruost. Ae nu mår jag mer illa .. uuch :(



sista inlägget

Har ätit hamburgare och pomme muummms.. och kollat på film och lite sådär så jag kunde fördriva tiden så jag inte runttnade bort till slut. Aja nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon är jag ledig, så skönt har varit " ledig " hela veckan men på torsdag ska jag börja igen, gå i två dagar sen helg. Hur bra är det inte? men men vi hörs imorgon! Godnatt på er snuttisar ♥

Kunde nog inte hitta någon gamlare bild haha, men eftersom jag har pratat en hel del med den här tösen idag så får det bli en bild på oss. På fredag ska jag spendera min kväll med henne hihi :D



Rastlös

Fyfan så tråkigt jag har, tror ingen anar hur jävla rastlös jag är haha :( springer till kylskåpet kollar och stänger igen, går fram och tillbaka i lägenheten, lägger mig i soffan i fem minuter och kollar på tv, går ut och röker, in i mitt rum en sväng, kollar om något händer på facebook, ja ungefär så ser mitt liv ut just nu här hemma ..  Juste jag kollade på en film förut som heter " Precious " en bra film måste jag säga, men jag var lika rastlös då satt och darrade med mitt ben hela tiden haha. Funderar på att slå på en film? men då kanske jag darrar med mitt ben som jag gjorde i filmen förut för jag var lika rastlös då haha .. får se. Aja nu ska jag försöka hitta något vettigt att göra. BYE!
Annonser från BloggPartner



Kärlek

Dagarna går snabbare, mina känslor växer fram och våran kärlek blir mer sann! ♥
Bilden snodde jag utav noemi! :D



Ingen skola

Hejsan på er. Det blev ingen skola för mig idag, med tanke vad jag har varit med om nu sista dagarna, så jag kände för att vila ut för att kunna gå till skolan och jobba osv.. Imorgon är jag ledig, så på torsdag blir det skola för mig, längtar nästan lite hähä. Men något som jag längtar efter är att få träffa min älskling, har inte träffat han sen i söndas.. två dagar bara men ändå. VAA ÄR DET BARA TVÅ DAGAR !? känns som en evighet :(  får se till att träffa honom snart! Nu ska jag göra frukost vi hörs senare :)



Tack för ert stöd!

Dålig uppdatering jag vet, men hela min morgon spenderade jag i sjukhuset, sov 5 timmar inatt, mådde lika dåligt som igår när jag vaknade imorse. Vi åkte upp vid halv 10 och tog röntgen och sådär, käkade frukost och tog massa prover återigen.. Det är inte varje dag man äter frukost i sjukhuset och betalar 70 kr för en macka och dricka haha sjukt. Men vi fick vänta i två timmar på svar och under den tiden sov jag i väntrummet kunde inte hålla mig vaken. Proverna visade inget allvarligt men dom misstänkte en hel del grejer, skulle åka upp igen om det skulle bli så igen!

Jag vill tacka för mina fina vänners stöd, inte här på bloggen utan samtal och sms som jag har fått. Måste speciellt tacka min fina pojkvän, det var han som gjorde så jag klarade igenom allt det här, tack för allt älskling du är världens bästa! <3 .. Är helt sliten detta är dom två värsta dagarna i mitt liv, ska vänta tills pappa kommer hem så ska jag äta och gå lägga mig, nu är sova det bästa som finns i mitt liv alltså. Vi kommer säkert inte höras något mera ikväll men vi hörs imorgon som vanligt. Kram på er! :)
Annonser från BloggPartner



Sjukhuset

Nu har jag precis kommit hem från sjukhuset, tyvärr kan jag inte berätta vad som hände, men en timma var jag där iallafall, åkte upp vid 2 tiden. Imorgon bitti ska jag tillbaka och ta röntgen om det inte blir att jag åker upp igen inatt ifall det skulle bli akut senare. Sånt som märks.. Men vilken fall som helst så ska jag tillbaka dit imorgon bitti.
Jag kan berätta lite av vad jag gjorde, jag tog blod prov, blod tryck och sådna saker
Sen som ni ser dom blå sakerna hade jag massor utav på min kropp som man sedan kopplade sladdar till en stor maskin för att kolla hjärtat, lungorna osv ..

Jag hoppas jag får en lugn natt nu till imorgon bitti, får hoppas på det bästa. Godnatt! <3



Tårarna bara rinner

Får se hur min natt slutar, just nu består det bara utav tårar, smäääääärta!! :(



Wallander - skulden

Jag drog och mötte min kusin förut, blev att träffa lite folk bland annat min underbara pojkvän. Drog hem vid halv 9 styrde lite vid datorn som jag har i mitt rum. Jag hittar inte massa bilder som jag vill ha så jag hoppas jag hittar dom med tiden. Har precis kollat klart på wallander - skulden. Sjukt bra, älskar wallander! Nu ska jag fixa i ordning mig lite och sådär, sedan blir det att sova, vi hörs imorgon. God natt! <3



Gamla datorn

Som vissa utav er kanske redan vet som har varit hemma hos mig, så har jag en dator i mitt rum som jag aldrig har rört sen vi flyttade in hit. Men nu ska håller jag på fixar lite med den så ska jag kolla igenom lite gamla minnen som när jag gick i kollo osv haha.. kanske sätter in internet sladden i den sen så kanske jag laddar upp bilder ;) haha får se. Nej nu ska jag fortsätta vi hörs senare mohaha!



Sent inlägg

"Puuust" kom hem för en timma sen, har bara legat och slappat, ska slå på en film alldeles strax och sten däcka! Så jävla trött som jag är alltså helt sjukt haha. Jag drog ner till stan förut och mötte Alexandra och Gabriella, vi käkade mc sen drog Gabriella någonstans så jag och Alexandra var kvar i stan och träffade en hel del, sen drog vi hem. Nej nu ska jag fortsätta smsa med min underbara pojkvän sedan sätta på en film och slagga, vi hörs imorgon! God natt på er alla nattugglor hihi :D lilla jag just nu, sliten?? ooooooooh jaaa ..




Lördag

Jag och min underbara älskling vaknade på ett gott humör, vilken lättnad! Dock sov ingen utav oss ut men det är bara bra att vi inte vände på dygnet hihi. Har precis fixat mig, ska alldeles strax åka ner till stan och möta hmmm ... ja nu kan ju nästan gissa vem. Puss på er!
Gamal bild, men man måste ju bjuda på sig själv ibland? hehehe :D



Keff fredag

Jag åkte ner till stan med min kuson och träffade alexandra, vi käkade lite osådär. Kvällen började bra men det blev bara allt värre! Blir så irriterad på dagens brudar alltså, har lust att sätta ett skott i pannan på allihoppa som beter sig som dom gör. Men men nu sitter jag hemma iallafall och det positiva på den här dagen är att min älskling kommer hit när som helst, efter allt äventyr. Tror vi båda ska däcka direkt sen så vi sover bort allt som har hänt idag och hoppas på att vi vaknar på rätt sida imorgon! Har inte så mycket mera att skriva, hoppas ni har haft en bra fredag. Ni måste ha haft en bättre dag än vad jag har haft iallafall. Ajja puss på er!
Du är den ända som är betyder något för mig, på riktigt! Min fina pojke ♥♥



Down to the town!

Haha diggade rubriken lite eftersom att det rimmade. Men men, nu ska jag fixa iordning mig lite sen drar jag ner till stan och möter upp Alexandra, får se vad vi hittar på, jag ska käka iallafall hähä :D Är det någon mer än jag som inte kan lägga upp musik på bloggen? Vill veta vad det är för fel, irriterande är det iallafall! 
Hörde att det hade hänt min farfar en liten olyckshändelse, men du är stark du ska nå ända till toppen det är inte dags att avvika än, du har långt kvar i livet, kämpa! Det är svårt med tanken på åldern men jag tror på dig! Jag älskar dig min underbara älskade farfar ♥



true

What doesn't kill u, makes u stronger!



Gorgonzooola

Min morgon bestod av att jag ringde och försökte väcka Alexandra hela morgonen men kärringen svarade inte, så jag åkte till skolan och gjorde mitt vilket gick väldigt bra, stolt hihi :D Idag blev det pasta och gorgonzola sås i skolan och det är allt jag har hört sen dess " GORGONZOOOOLAAA " efter varje person som har gått förbi hahaha rolig middag trots allt! Aja nu sitter jag bara hemma och funderar på vad jag ska göra idag. Att dra till stan och käka är ett måste iallafall muumms hähähä har varit sugen på chicken kebab i flera dagar så idag ska jag göra något åt saken. Bild från google, åååååh jag dööör! :(
Annonser från BloggPartner



Hemmalagad pizza.

Har bara suttit hemma och slappat sen jag kom hem, skulle till stan och käka men Alexandra orkade inte hänga med så jag har bara varit hemma. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem, vi ska göra hemmalagad pizza. Gillas starkt! Har sån huvudvärk så får se om jag däckar efter maten eller om jag håller mig vaken och lägger mig tidigt ikväll? aja får se, vi hörs senare :)



Torsdag

Nu har jag precis kommit hem från skolan, känner att skolan går riktigt framåt! Engelskan bara rinner fram haha. Så det känns rikigt bra. För övrigt då, hur mår jag? jag har mått bättre faktiskt .. Håller på tänker varje dag hur jag ska kunna göra min blogg lite roligare, om ni har förslag så skriv gärna :) Jag älskar när ni kommenterar, vilket var länge sedan buhuu .. haha nu ska jag fortsätta se klart på " sjukhustet " sjukt bra program. Hörs senare :)
i miss summer ..



Vår?

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, skönt att vara ledig och fått sovit ut! När jag kollade ut var solen framme och jag sprang till termometern och det är 25+ i solen, blir så glad över att man ser gräset wihuu :D hoppas det fortsätter såhär och att det inte blir mera snö jag vill ha sommar nu! Saknar sommaren som fan..



hjärta

Hon bärde mig 9 månader i sin mage. Hon matade mig. Hon köper mig kläder. Hon ser mig när jag behöver hjälp. Hon finns för mig när jag växer o växer. Hon offrar allt för mig. Hon finns för mig när jag är sjuk. Hon finns för mig när jag ledsen. Hon finns för mig när jag är glad. Hon Finns för mig när jag hamnar i problem. Du är den härliga luften jag andas.
Mamma ja älskar dig! ♥




2 månader

two months with my love  ♥
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva. Min vackra ängel, ingenting kan komma emellan oss. Du behöver inte vara orolig att jag ska lämna dig för så länge du håller mitt hjärta i din hand, så är det vi! Jag längtar så mycket framåt, jag vill skapa mer minnen med dig hjärtat, fast vi har rätt så många. Man kan aldrig ha för många, jag vill ha mer mer mer haha. Skulle kunna släppa bibel om dig men jag stannar här, men det viktigaste är att du vet att jag älskar dig och jag kommer inte lämna dig.





Sjuk?

Jag sov inge bra inatt alls. Jag var vaken vid 4 tiden och var vaken tills min klocka ringde vi 7. Sen somnade jag efter det, äntligen fick jag lite sömn! Men dock så missade jag en lektion i skolan. Kände mig inte alls bra imorse var helt hängig, täppt i näsan och hosta. Men jag bestämde mig ändå för att gå till skolan eftersom jag är ledig imorgon. Och jag tänkte att jag skulle ta hem lite engelska och jobba med idag men självklart glömde jag den! BRA. Nu ska jag hoppa in och bada och ta det lungt och roa för mig själv, huvudet börjar sätta igång och göra ont så får hoppas på att det går över. ciaaaaaao :(



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!