Sol & bad

Godmorgon sunshines! :)
Denna vecka har gått riktigt fort, nu är det bara en vecka kvar tills jag kommer hem till Sverige och till min underbara pojkvän. Dock var vi ju magsjuka 1-2 dagar så det är väl därför det har gått så fort. Nu ska vi njuta sista tiden som är kvar och köpa hem lite saker också. På tal om njuta så ska jag ner till stranden nu och få lite färg! Puss på er :*




Hooooot

Hejsan svejsan alla glada :D Just nu sitter jag på balkongen, har precis kommit från havet, träffade även mina fina vänner Emil och DD på stranden hähä. Ska ner och äta någonting snart sen får vi se om vi ska träffa dom igen eller om vi ska gå runt på stan eller vad vi ska göra. Bränd blev jag iaf idag, hela kroppen förutom magen för den skyddar jag hihi. Hörs senare puss



Lovely baby




secrets and lies

Hejsan på er! Hörde att det var varmt i Sverige, hoppas ni njuter där borta :) Det gör jag här i värmen. Som en del utav er redan vet så var jag sjuk igår, skit jobbigt var det. Men idag är jag frisk, hur skönt som helst. Ska ner snart o äta mig något. Här är några bilder från dom senaste dagarna hihi.
här solar jag vid stranden
Här tillagar dom våran kebab mmmuummss
¨

Shirley Clamp goes salsa :D

På kvällen vid vårat hav



Vecka 26

Nu är bebisen lite drygt 35 cm lång från topp till tå och väger strax över 760 gram. Ögonen kommer att börja öppnas kring den här tiden och mot slutet av sjunde månaden kommer reaktionerna på ljud att mogna, eftersom hörselnerverna är mer utvecklade då. Bebisen fortsätter att ta små "andetag" som träning inför livet utanför, även om den än så länge andas fostervatten istället för luft.
Din föräldragrupp kommer förmodligen att börja om ett par veckor (om den inte redan börjat). Träffarna ger information om förlossningen och början av föräldraskapet och om ni kan delta båda två, är det allra bäst. Att vara välinformerad gör resan lättare.



Varmt

Hej på er! Sov som en ängel inatt, det var skönt att kunna sova. Tror att det mest berodde på att vi gick så mycket igår. Idag har vi varit på stranden vid havet och solat och badat, blev inte så mycket för min del så jag återvände till poolen efter en kort stund. Nu sitter vi familjen på balkongen och myser med värmen ska väl snart kolla lite till på stan idag. Bilder kommer när internet inte är lika segt, Puss :)



In Turkeey

Godkväll bloggläsare :)
Just nu sitter jag på balkongen i Turkiet med min syster, min pappa och min lillasyster har däckat och det ska vi med göra snart. Tänkte att jag skulle vara snäll och uppdatera lite innan. Jag har tagit det lungt i solen och solat under parasoll (?) och badat i poolen, imorgon ska vi ner till havet och bada, ska vara försiktig då med sen får vi se om vi går runt på stan lite. Nu ska jag sova hoppas ni har det bra i Sverige. Puss på er! saknar dig älskling.. <3
Våran utsikt från balkongen
Njuter utav värmen! :D



sista inlägget

Nu har jag precis sagt hejdå till min älskling, och det tar på hela mig, känner mig redan tom, saknar han redan!! Men men om en timme ungefär är vi påväg till flygplatsen och jag får hoppas på att dom här två veckorna går snabbt! :) Ta hand om er här i sverige.
Te amo mi corazon <3



Inte långt kvar nu

Godmorgon på er! Håller på packar för fullt och styr o ställer här hemma, snart åker vi!!!! :D Jag ska inte ljuga så glad är jag inte.. Eller över att lämna detta väder, men hur ska jag klara mig utan min älskling? Jag kommer dö. På tal om min älskling så ligger han och sover så sött som en liten ängel här bredvid mig, ska gosa mig ner i sängen bredvid honom och mysa lite innan vi åker. Vi kanske hörs imorgon om när jag är framme om jag inte hinner uppdatera något mera idag! :)



Min mage

Mamma och pappa och resten utav våra familjer längtar efter dig våran ängel, mamma och pappa kan inte sluta känna på magen och känna dina sparkar och hur du rör dig, vi längtar efter dig. Vi är världens lyckligaste!



En dag kvar!

Godmorgon godmorgon, jag är inte helt vaken än men vaken är jag nu iallafall. Idag är det en dag kvar tills vi åker till Turkiet i två veckor. Kommer sakna min älskling hans familj och min mamma jätte mycket buhuu.. Men men två veckor går rätt så snabbt ändå :)

Igår när jag var hos barnmorskan så tog jag upp den där frågan som anonym undrade om det var farligt att äta nudlar med kryddor i, och hon sa att det inte var farligt men man ska inte äta mängder utav stark mat eller starka kryddor för du kan få halsbränna lättare. Så det är inte farligt, men man ska inte äta mängder utav det! :)



Tisdag

Godmorgon på er! :)
Min älskling ligger och sover ska alldeles strax in och väcka honom för att äta och sedan dra och träffa våran barnmorska och lyssna på bebisens hjärta och hämta intyg osv .. Varför jag inte har uppdaterat någonting är för att jag åker till Turkiet om två dagar ( på torsdag ) så jag har utnyttjat tiden och umgåts med min mamma och älskling. Tänkte att jag skulle svar på en kommentar . 


Hej. Vet du om det är farligt att äta nudlar med krydda när man är gravid? Har läst det på endel forum. Vad fick du för kostråd hos din bm?

Svar : Hej på dig, det har jag faktiskt inte hört någonting om, men jag kan göra dig en tjänst eftersom jag ska till barnmorskan idag så kan jag fråga henne det åt dig! :) Kommer med svar om det senare idag.



Vecka 25

Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Nu har den fått lite kroppsfett och ser mindre "mager" ut. Sinnenas utveckling har kommit en bra bit på väg. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket betyder att synnerven har börjat fungera. 

Fingrar, handleder och händer kan kännas värka eller kännas domnade. Det kan bero på att karpaltunneln, liksom så många andra vävnader i kroppen, svällt upp. Då kan nerver som löper i tunneln klämmas åt, vilket i sin tur orsakar smärta eller obehag. Handledsstöd kan hjälpa.



Sommar+lov

Hejsan kära bloggläsare! :) Morgonen började med skolavslutning vilket var rätt så trevligt. Sen var jag med Josefine hela dagen hemma hos henne och har tagit det lungt, spelat kort och pratat. Nu är jag hemma får se om jag träffar älskling idag och om vi åker till min stackars mamma och sover där eller hur det blir. Nu är det sommarlov och en vecka kvar tills jag åker till Turkiet, vilken känsla!! :D



Städa städa städa

Hejsan på er sötnosar :)
Har precis stor städat hela mitt rum, oj vad det tar på krafterna men det är värt! Damsugit och dammat rummet har jag gjort och fixat o donat. Nu blir det vila lite sen åker jag förmodligen till min älsklings pojke. Sover där inatt tror jag för min svärmor saknar mig hähä :* Jag har världens bästa svärmor hihi. Nej nog med babbel, vi hörs ha det så bra allihoppa!
jag bjuder på en gammal bild.



Trött

Godkväll kära bloggläsare! :)
Idag har jag inte gjort så mycket, solade med min syster förut en stund bara för att njuta utav det fina vädret och för att värma upp inför Turkiet om 10 dagar! Annars har jag bara slappat här hemma och kollat på film. Har inte sovit en enda blund inatt så jag sov förut en halvtimme så det var riktigt skönt. Men trött är jag. Så det blir att lägga sig tidigt idag. Skulle till min älskling och sova där idag men mitt busskort har gått ut och jag är för trött för att gå buhuu .. Nu ska jag kolla på tv ett tag, vi kanske hörs senare.



Love

Vissa killar kommer vilja förändra hela dig
men den rätta killen kommer bara vilja ändra en sak,

.. ditt efternamn.





Vecka 24

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Nu börjar bebisen fylla utrymmet i livmodern och den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas. Inne i bebisens kropp utvecklar lungorna andningsvägarnas förgreningar och celler som producerar surfaktanter som gör att lungblåsorna (alveolerna) inte kollapsar när bebisen väl börjat andas luft. 

Du kanske har fått svaga röda eller bruna strimmor, så kallade strior på mage, höfter eller brösten. Krämer kan inte ta bort dem, men att ha en BH som ger brösten bra stöd kan förebygga strior åtminstone där. 

Det är väldigt vanligt i det här stadiet av graviditeten – ca 90% av gravida kvinnor får dem. Efter förlossningen bleknar striorna gradvis och lämnar strimmor som är ljusare än kringvarande hud. 

Dina ögon kan kännas torrare och vara ljuskänsligare än vanligt. Detta är också normalt under graviditeten och du kan lindra symptomen genom att använda s k konstgjorda tårar



Städ humör

Hejsan sötnosar! Har precis diskat och är helt slut haha, ska snart städa mitt rum lite sådär. Har inget annat för mig och så är jag på städhumör idag. Får se vad som händer idag, ska nog träffa älskling och sen sova hos mamma? inget planerat än, får se vad vi gör. Vi hörs senare!



Lycka!

Kan inte beskrivas i mer ord än LYCKA! .. inte så långt kvar tills du är här våran bebis! <3





Turkeey

Idag är det exakt två veckor kvar tills jag åker till turkiet, och jag stannar där i två veckor. Stor längtan till att komma till detta land igen! :)



Hos kusini

Hejsan bloggläsare :)
Just nu är jag hemma hos min kusin och firar henne som fyller år på lördag, har ätit tårta och svullat muuummss hähä! Får se vad som händer idag, blir nog att träffa min fina prins senare, eller så är jag nog bara hemma och slappar. Nu ska jag vara social här så vi hörs senare puss på er!



Återkommer imorgon

Godkväll kära bloggläsare! Skulle ha uppdaterat och lagt upp bild på magen idag men jag orkar verkligen inte. Har ingen energi alls idag känner jag. Ont i huvudet och är trött. Så jag återkommer imorgon när jag mår bättre. Hoppas allt är bra med er! :) Och till en läsare som har ställt en fråga jag kan lika gärna svara på den nu angående om jag har gått upp i vikt under graviditeten och hur mycket. Jag vet inte hur mycket jag har gått upp i vikt våran våg är trasig men gått upp i vikt vet jag att jag har. Pusss



Måndag kväll

God kväll kära bloggläsare! :) Nu är jag tillbaka, förlåt verkligen för min usla uppdatering, måste ändras! Sitter hemma och kollar runt lite, ska snart sova så jag kommer upp imorgon. Vad har jag gjort om dagarna? Varit med min älskling och hans fina familj så klart. Återkommer imorgon med bild på magen för jag tror inte det blir mer uppdatering för ikväll. Här är lite bilder från dagarna som har gått. Puss och godnatt på er :*



Home

Nu är jag hemma har precis ätit så nu är jag mätt och belåten! Det gick jätte bra hos barnmorskan, vi lyssnade på bebisens hjärta och allt var precis som det skulle. Skönt att höra! :) Så tog vi lite prover osådär och snart ska jag till halvars med min fina pojkvän ♥
me today!



Nu sticker jag

Nu sticker jag till barnmorskan med min älskling, vi hörs senare :D



Barnmorskan

Godmorgon på er sunshines! :) vaknade för ett tag sen har precis ätit frukost, pratar med min älskling om när han kommer hit, vi ska till barnmorskan om någon timme. Vi ska väl prata lite och så där får se vad vi gör. Hoppas på att få en ny tid till ultraljudet! Nej nu ska jag klä på mig, hörs senare :)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!