Update

Förlåt för dålig uppdatering, har varit hos min pojkvän och hans fina familj hela veckan. Vi har varit och köpt lite bebis kläder till våran lilla ängel och bara umgåts. Bilder kommer imorgon förmodligen för snart ska jag hoppa in i duschen och möta upp min älskling så får vi se vad som händer :) Hoppas ni får en riktigt fin dag.



Längtar efter dig

Kan inget annat än att längta efter dig min ängel. 16+2



Huvudet står still

Igår var jag med denna tjej, alltså min kusin! Vi drog till vasaparken och satt o myste lite i kylan och hon rökte vattenpipa, sen drog vi till mc och träffade några. Sen blev det ganska sent så vi åkte hem till henne och åt toast och snackade en hel del. Sen kom min älskling så vi gick hem till mig och sov. Har inte en aning om vad jag ska göra denna söndag. Min älskling är och äter middag hos hans mormor, så vi får se vad som händer. Kanske blir att jag åker till han sen ändå haha :) Nu ska jag duscha. Vi hörs.



Lördag

Hejsan på er allihoppa. Min älskling åkte hem för en timma sedan ungefär och jag har precis duchat, väntar på att maten ska bli klar, är hur hungrig som helst. Får se vad som händer idag, ska träffa min kusin som precis har kommit hem från Thailand sen får vi se vad som händer efter det. Här är lite bilder från dom senaste dagarna.
Bilder från när vi var i sthlm
Dagarna med min älskling, Michelle, Chato, deras dotter.
Denna söta unge och mitt barn kommer bli sysslingar.
Min älskling håller bebis hihi
haha efter vi grillat klart



Update

Förlåt för dålig uppdatering, har inte haft tillgång till data. Har umgåts med min älskling hans familj och släkt, vi har grillat och mysigt ute i solen. Just nu sitter jag hemma hos min älsklings kusin så jag uppdaterar när jag är hemma så bjuder jag på bilder från dagarna. Och så svarar jag på era frågor och funderingar imorgon när jag orkar, är trött redan nu så jag kommer säkert inte skriva något mer inget inlägg för idag, men imorgon kommer jag tillbaka :)



Stockholm next

Godmorgon på er sömntutor :D
Här sitter jag och har precis ätit frukost, sitter just nu och dricker c-vitamin så jag blir pigg och lyssnar på musik, ska snart fixa i orning mig och sedan åka och träffa min bästa jonna och dom andra brudarna sen åker vi till stockholm. Hoppas på fint väder idag också! Ha det bra så länge =)



Im home

Nu är jag hemma efter en dag med Michelle, Chato, deras dotter, min älskling och hans familj & släkt. Lika trevligt varje gång hihi. Har fått kläder och sånt utav min styvmor och mami också ( min pojkväns mamma & mormor ) lägger upp bilder på det imorgon när jag kommer hem. Kommer inte kunna uppdatera på hela dagen eftersom imorgon drar jag till STOCKHOLM med bästa brudarna och Troij :) Så vi hörs imorgon någon gång, sov sött och ha det underbart tills dess. Puss på er.



Tjockis mage

Nu tänkte jag gå en promenad till hageby till min älskling med min tjockis mage hihi.
Så här stor är min mage just nu.





Upptagen

Förlåt för min usla uppdatering har varit rätt så upptagen med tider och allt annat. Igår skrev vi in oss hos barnmorskan vilket gick jätte bra. Innan det umgicks vi med min syster och hennes son, vi spelade fotboll med honom och kastade freespy (?) Men ska tillägna mig mer åt bloggen men det är svårt också nu när det fina vädret har tittat fram, vill ju bara vara ute hela tiden hehe.



haha så söööööt :D



Tro vad " ni " vill

Anonym : Det spelar roll, spelar så sjukt mycket roll om man är 14-44. För det första du går i skolan & det kommer du göra i några år till. Ska du droppa skolan & leva på dina föreldrar? du vet att du inte kommer att få ett jobb nu, så hur tror du att du kommer leva på 1000 kr? tror du att "pappan" tänker ge dig dina 1000 kr? Ja, jo nån månad men sedan är det what ever...
Jag dömmer inte dig & jag känner inte dig, men inte fan kan en 16 & en 14 årig ta hand om en bebis? ni är förfan barn och ni själva ska bli omhändertagna inte ta hand om en levande människa.
Hur tror du bebisen känner sig när du är ute och festar och gör allt som en tonåring gör?
Den får inte all uppmärksamhet den behöver´

Svar : För det första så vet inte du ett skit om hur vi har planerat våran framtid. Och vem har saagt att jag ska droppa skolan och leva på mina föräldrar?? Jag går fortfarande i skolan och kommer fortsätta gå i skolan efter jag har varit mamma ledig. Jag vet att jag inte kommer få jobb NU men senare kommer jag göra det ju mer jag håller på med min utbildning osv .. Vem har sagt att han ska ge mig 1000 kr? och jag kommer inte bara leva på den summan. Nej precis du känner varken mig eller min pojkvän så hur kan du då komma och säga att vi inte kan ta hand om en bebis? Du vet inte ett skit. Och kom inte och säg att jag ska vara ute och festa och shit som alla andra tonåringar gör när jag har fått min bebis, jag dricker inte ens nu så varför ska jag göra det sen när den har kommit? Tro mig jag vet att en bebis behöver uppmärksamhet mer än allt annat och jag vet hur jag ska ta allt detta. Jag kommer aldrig lämna mitt barn för att gå ut och festa. Så kom inte och säg massa bullshit när du inte vet ett skit och när du inte känner mig. + Så vet jag massa unga föräldrar som inte ens går i skolan som har barn oftast papporna och dom klarar sig fint så vi kommer klara detta. Ditt snack tar jag inte åt mig utav och kan inte få mig att tänka annorlunda heller för jag vet vad jag gör och jag vet vad vi kommer gå igenom punkt slut.



Barnmorskan next

Godmorgon på er sunshines! :) Jag har inte kunnat uppdaterat så mycket för jag har träffat Michelle och Chato som precis har kommit ifrån finland, dom var borta i en vecka. Och så har vi firat min älsklings mormor som fyllde år igår också, det var riktigt trevligt och vi blev bjudna på massa gott.

Just nu ligger min älsklingn och sover jag ska väcka honom snart för vi ska vara i sjukhuset vid 2 och prata lite med barnmorskan osv .. Så nu måste jag väcka honom och att vi får i oss något innan vi går och att vi går i tid så vi inte kommer försent. Skriver när jag är hemma igen. Puss på er :)



Inte en aning

Hejsan på er! Dom flesta festar säkert redan nu haha. Själv sitter jag och pratar med min mamma i telefonen och inväntar på min älskling som åkte hem en snabbis, har inte en aning om vad vi ska göra idag. Har inte gjort något speciellt heller för den delen, har spelat för det mesta med min älskling på xbox haha.. Min älskling är världens bästa, han orkade inte komma till mig igår som han skulle, så fick han skuldkänslor så han gick ända från hageby hem till mig på natten, sooooo cuuuuute! :D Nu ska jag ta någonting att äta, hörs senare. Puss pusss



Svar på tal

Till er som undrar hur gammal min pojkvän är så är han 14, och jag vill inte ha era kommentarer om att han är för ung för att bli farsa, för vi har pratat igenom allting han och jag innan vi tog vårat beslut. Och vi vet att vi kommer klara av detta, vi vet vilka risker vi tar, vi vet vad som kommer hända, inte exakt men på ett ungefär. Så det sista jag vill höra från er är att ni ska komma o skriva att han är för ung hit och dit för det är vårat beslut som vi har tagit och ingenting mer med det :) Så nu har ni fått svar på tal om det, har inte så mycket att skriva nu om förtiden tänkte om jag skulle ha frågestund? Kom gärna med förslag.



Hmmm

Har just märkt att jag har blivit "bloggraped " utav min syster medans jag var ute en sek haha .. Hon är fräck min lillasyster. Vad gör jag så här dags? Jaa mitt humör har åkt uppåt lite så är på lite bättre humör, inväntar min älskling också som ska komma någon gång. Försöker leta filmer på tv:n också men det går ju ingenting bra ju :( Vill bara lägga mig i sängen, men då kommer jag däcka haha.. Aja har inget vettigt att skriva. Hörs imorgon, puss på er underbaringar!



Känslan

Förlåt för dålig uppdatering, har varit hos min älskling och hans fina familj! Men nu är jag tillbaka och jag kommer inte med så mycket, jag känner mig jävligt deppig, jag vet inte varför. Det är väl mest för att min pappa och hans kompisar ska ut hela kvällen vilket innebär att jag är ensam hemma och ALLA TANKAR KOMMER UPP!

Dels att jag har blivit sviken så många gånger utav mina närmsta, och det som sårar mest är att dom kommer nu när jag är med barn och tror att allt ska bli som vanligt, som att ingenting har hänt, hallå? ingen utav er som tänker på de förflutna? Vi har inte snackat på månader och så ska ni komma nu och tro att vi är tajta som förut igen. Nana så går det inte till, jag vill inte ha falska personer i mitt liv, speciellt inte nu när jag bär på mitt barn eller när mitt barn är ute, jag behöver inte er. Jag har nått bättre som är värt så mycket mer.. Men jag känner mig sviken, jag är inte mig själv just nu, för mycket tankar finns i mitt huve, får se om jag kommer tillbaka någonting ikväll ..


Och jag lovar när mitt barn är ute kommer jag vara den lyckligaste personen i hela världen, då är det h*n, min älskling och ingen annan. Dom kommer betyda mest i mitt liv, fuck alla andra. En del kommer stanna kvar, och ni vet vilka ni är, ni som har funnits där för mig HELA TIDEN! Dag som natt varje dag i flera månader/år. Ni som är så upptagna annars med fester och allting att ni inte kunde finnas för mig då när jag behövde er kom inte och tro att allt är bra nu, blir bara illamående utav erat beteende ...



Mot hageby

Nu drar jag till min fina pojkvän och tar hand om honom som har såååå ont i halsen. NOT HAHA .. jo jag ska dit och umgås med honom och hans hals haha.. Då gör jag iallafall nått vettigt idag, skulle bara sitta hemma ändå .. Aja ska käka nått lätt innan jag åker så jag inte blir hungrig där sen, vi hörs :)



Gud är med dig

Min mormor har opererats för cancer tror jag det var om jag minns rätt, och hon kommer bli återställd helt om några veckor, just nu ligger hon i linköping sjukhus och kommer ligga där ett par dagar. Vi alla vet att du klarar av det och är stark nog för att allt ska bli bra. Gud är med dig, du klarar det mommi! Minä rakastaan sinua ♥♥




Magen vecka 16 (15+5)






Onsdag

Godmorgon på er mina änglar! :) Jag vakade för en stund sen, kunde ha sovit ut idag eftersom jag är ledig men kroppen sa emot? haha innan jag skriver lite om allt så ska jag slänga i mig lite frukost och bli pigg. Ligger fortfarande i sängen helt död ändå haha. Men jag kommer tillbaka sen när jag har ätit, kraaam!



SEG DATA

Förlåt återigen för dålig uppdatering, har inte hunnit med bloggen så mycket nu. Och orkar inte skriva nu heller eftersom min data är hur seg som helst just nu så skriver jag massa imorgon, och visar bild på magen, den har väääääxt massor hihi :D Godnatt bloggläsisar, hörs imorgon!



Sugen på glass

Så nu är jag hemma från skolan, kunde ha gått bättre men det gick väl som det gick, har mått illa hela morgonen  och spytt och min finaste vän jonna har hjälpt mig hela morgonen så har vi snackat ut en hel del vi två. Hon är bäst! <3 Men nu är jag hemma som sagt och mår jätte bra, ska dricka lite c-vitamin så jag blir mer pigg. Och så är jag så sugen på isglass när sånt här väder tittar fram varmt o skönt mmmmhmm.. Ska tvinga med min syster ner till centrum sen när hon kommer hem och köpa mig en glass så suget går bort hähä.

Fatta någon utav dom här saftiga jävla glassarna nu fyfan så gott, jag dör! :(





Update

Förlåt för min usla uppdatering! Men jag har haft fullt upp med att fira min syster och sådär. Har också umgåts med min älskling hela helgen, och har varit lite drickande på köpet! ( Jag har inte druckit ) Alla andra utom jag då hehe. Nu ska jag äta kvällsmat sen ska jag sova är jätte trött, men mer uppdatering kommer imorgon :)


Jag älskar dig så jävla hårt min underbara älskling! <3



Firar min syster

Förlåt för dålig uppdatering, igår blev det att åka och köpa present till min syster som fyller 18 år idag, grattis hjärtat hoppas du får en underbar dag! :) Så nu har vi fikat lite osådär, senare ska jag träffa min kära vän Josefine och göra massa kul ikväl! Hoppas ni får en underbar dag hörs förmodligen senare.




Grym




Mot stan

Fyfan vilket j*vla väder haha, först var det varmt sen börja det regna, sen kom det hagel som var hur stora som helst och en dutt regn och nu sol med mörk himmel? Jag tror det kommer bli åska väder idag, men man vet aldrig. Ska alldeles strax ner till stan med min syster kille och köpa en present till min syster som fyller 18 år imorgon! :) Hörs igen när jag är hemma.




Upps

Oj då, det blev inga mer inlägg igår! Dumma mig haha. Det blev som jag hade tänkt, ringde syster sen gick vi och köpte glass, sen åkte vi och hämtade hennes son och min brors dotter inne på landet. Så umgicks vi med dom ett tag sen åkte vi in till stan och gjorde mat och käkade, sen kollade vi på BB sen gick jag hem och sov. Inatt sov jag inge bra, så det blev ingen skola för mig idag, men det ska jag ta igen sen. Nu skriker magen efter mat så nu ska jag äta frukost, vi hörs senare :)






Glad jag blir

Hejsan alla glada! :D Nu är jag hemma från skolan och lyssnar på en riktigt skön låt. Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse! Vad ska ni hitta på idag? själv vet jag inte riktigt, det är så fint väder och jag vill göra någonting men jag vet inte vad, ska nog ta kontakt med syster min och kolla om vi ska hitta på någonting!

Det som gjorde min dag är NI!! Massor folk har kommit och kikat in i min blogg och skrivit kommentarer vilket gör mig lika glad varje gång, plus så blev jag veckans blogg också iiiih :D Nu ska jag försöka få tag i min syster, här är låten jag lyssnar på! ( Videon är inspelat på stället som jag bor på, i vilbergen )




Orkar inte skolan

Sitter i skolan just nu och orkar inte ett skit :( har suttit och repeterat hela lektionen nu och jag förstår ingentning, eller det fastnar inte i huvet. Sen mår jag illa som bara attan! Och tanken på vad det är för mat idag får mig att vilja spy, KÅLPUDDING! uuush.. vill bara hem och sova. Men nej jag ska inte ge upp, jag slutar snart så då ska jag hem och sussa lite hihi. Väntar bara på att min kära vän jonnis ska komma också. Hörs senaree puss



Efterlyst

Nu sitter jag och kollar på efterlyst, efter det blir det nog en dusch och sedan lägga sig så jag kommer upp imorgon till skolan. Ska drömma så sött om min underbara fina bebis som jag såg idag, bästa ögonblicken i mitt liv är när jag ser min lilla ängel röra på sig och må bra i min mage hihi. Vi hörs imorgon blir inga mer inlägg för ikväll. Sov sött kära bloggläsare :)



Aj hopp aj hopp

Jag har inte gjort så mycket, bara umgåts med min älskling för det mesta, nu håller jag och min syster på med mat. På tal om min syster hon ville sätta sitt huvud mot min mage och ville kolla ifall hon hörde någonting, så sa jag till henne hoppas du får en spark i ansiktet! Hon svarade : Det hoppas jag med. HAHAHA jag tyckte det var roligt, vet inte om en del utav er förstår min humor riktigt hehe :D Jag sitter nu och dricker te i väntan på att maten ska bli klar, så kände jag som en kick i magen och jag hoppade till så blev det så typ 7 gånger till efteråt haha min bebis är helt vild i magen! Det har h*n fått från sin fader hähä. Nu ska jag fortsätta prata lite här med syrran, vi hörs senare.




Min bebis

Så underbart det var att få se sin bebis igen! Den sparkade som vanligt och barnmorskan sa att det var en jätte fin bebis och att den mådde bra, jag är beräknad i oktober, eller i slutet utav september, men senaste 10 oktober! :) Glädjetårar kom på köpet och min älskling satt bredvid mig och var tårögd och höll mig i handen. Nu får man bara vänta tills nästa månad igen tills man får se den återigen!








Imorgon får jag se bebisen

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! :D Ringde precis till barnmorskmottagningen och skrev in mig, och imorgon ska jag göra mitt första riktiga ultraljud, det var en månad sen jag såg min ängel, h*n har säkert växt massor nu, åååh jag längtar! Var tvungen att säga det innan jag drar nu iväg till min pojkvän, och så bjuder jag på en bild på min mage som nyss är tagen!






Skriva in mig

Nu har jag precis kommit hem från skolan, denna dag gick super! Känns riktigt skönt. Nu vid 1 tiden ska jag ringa och skriva in mig hos barnmorskan och se om jag kan få en tid till mitt första riktiga ultraljud, det var en månad sen jag såg den lille i min mage. Den har säkert växt massor hihi! Efter det ska jag till min älskling och vara med honom hela dagen så jag kanske uppdaterar lite senare, men jag skriver när jag kommer hem iallafall :)

Och som svar till Ninni : Tack så mycket gumman för tipset! Jag har dom tabletterna hemma men jag vågar inte ta dom, och vet inte riktigt när jag ska ta dom, så jag ska prata med barnmorskan och allt innan jag tar någonting hihi, puss på dig stumpan! :)



Kvällsmat

Förut så sov jag i flera timmar vilket var skönt, men illamåendet gick inte över. Sen hoppade jag in i ett bad ett bra tag och bara kopplade av, tillslut gick illamåendet över, skönt! Nu har jag precis ätit kvällsmat, fruktsoppa och mackor blev det. Är dock inte mätt än, min bebis är ju hungrig hela tiden haha. Men får ta någonting mer att äta så jag inte ligger hungrig sen hela natten. Kanske blir sista inlägget för ikväll, det vet jag inte, sånt som märks, men annars hörs vi imorgon :)



Bebis kläder

Här är bebis kläderna som jag har fått utav Michelle och Chato, tack så jätte mycket! :)





Nu är jag vaken

Så nu har jag vilat ut mig lite, vaknade av att solen stekte på mig haha. Har precis ätit och ska snart hoppa in i duschen! Min helg har spenderats med dom bästa, alltså min älskling, michelle och hennes kille med rubbet. Fick en hel del bebis kläder utav michelle och chato åter igen! Tack så mycket :) Lägger upp bild på lite utav dom sen. Nu ska jag äta glass skriver senare!

bjuder på en bild för en vecka sen undefär.



Kort inlägg

Nu är jag hemma och jag skriver senare om vad jag har gjort, just nu mår jag sjukt illa och jag ska vila mig en stund.. fyfan vad illa jag mååår :( ae nu ska jag vila mig lite, hörs när jag har vaknat!!



Godmorgon

hejsan underbara och sköna lördag, slänger ett inlägg lite snabbt för jag ska iväg till mamma en sväng, så jag tänkte svar på en kommentar till alice! :)

Ja dom är också ungdoms-föräldrar, mitt barn och deras barn kommer bli sysslingar när min lille kommer ut hihi :)



Mätt och belåten

Nu har vi precis ätit potatisgratäng och kött, hur gott som helst! Nu ska jag fixa mig och sedan blir det att begära sig till hageby till min älskling. Får se vad vi gör, och till en läsare så lovar jag att jag ska skriva hur vi reagerade och sånt, men idag hinner jag inte det, så fort jag får tid till det så skriver jag ner det, det lovar jag. Vi hörs senare :)



Jag är inte emo

Detta är inget som jag har gjort själv på kroppen, detta är inte mens, inte mellanblödningar, inte missfall utan NÄSBLOD!!! När min älskling lämnade mig imorse så rann det ur näsan på mig och jag fick inte stopp på det!! Det kom som stora klumpar och det forsade som vatten, jag fick spola en flera gånger, och tvätta i handfatet och golvet en hel del! Det gick över senare men yr blev jag efteråt kan jag lova.




Min feta pojkvän

Skolan gick galant idag, och när jag slutade åkte jag hem och såg mitt hjärta ligga och sova i väntan på mig haha so cute, sen åkte jag på utvecklingssamtal och efter det åkte jag och köpte kebabtallrik till mig och älskling! Satt väldigt fint ska jag säga. Man kan inte tro att jag är gravid man kan tro att jag bara är fet pga all skräpmat jag/vi äter. Som igår åt vi mc och idag kebabtallrik och helgen innan har ni ju läst hur mycket skräpmat vi åt? haha älskar min skrutt, han e helt underbar! :) Han åkte hem för någon timme sedan och jag har precis duschat och ska fixa mig alldeles strax, ska bara äta middag med min familj först hähä!




Har blivit lurad idag

Hejsan på er, idag har jag blivit lurad utav min bild lärare att vi skulle ha nationella prov i konsthistoria och alla satt där helt paff, jag trodde på det haha men min älskling lurade jag trotts allt hähä :D På tal om bilden så ska jag visa er vad jag håller på med! Men nu ska jag plocka upp massa glas som jag tappade förut.




Godmorgon fredag

Hejsan i dimman, här sitter jag och äter frukost och kollar ut i dimman. Vill gå in och sova med min älskling som sover så djupt i min säng, har försökt att väcka honom men det går inte!! Får smyga ner i sängen med honom efter skolan hihi. Och eftersom det är 1 april idag så ska jag tänka ut en kluring som jag ska lura min älskling med sen när jag kommer hem mohaha :D Nej nu ska jag äta klart och fixa mig och sedan åka till skolan, hörs sen, chingeling!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!