Vecka 20 (19+3)

Hejsan på er. Jag har precis kommit hem från skolan och ska fixa lite här hemma sen åker jag till min fina pojkvän igen. Tänkte svara på lite kommentarer och visa bild på min mage :) 


Jag kan ta och svara på alla kommentarer i ett. Min bebis är beräknad att komma den 6 oktober, och jag kommer att vara mammaledig i ett år sen ska jag se till att h*n går i dagis medans vi går i skolan.





Kommentarer
...

Gud är så imponerad ! fortsätt att göra som du gör, om du och din kille har bestämt att ta hand om barnet då är det bara att fortsätta så, och skit i alla som säger att du är för ung osv, dom vet fan inte vad dom snackar om. Ålder är bara siffror! Allt som du skriver visar att du är mogen för att ta hand om barn. Fortsätt så som du gör och som sagt skit i alla som är falska och som säger att du inte kommer klara av det, det kommer du ! Och du kommer bli en underbar mamma! Fortsätt så som du gör !

2011-05-17 @ 21:19:35
kadi

Din blogg är verkligen inspirerande! så sjukt stark är du som klarar av skolan och att ta hand om barn samtidigt :) Du har ju ett stort stöd från dina föräldrar och din kille så du kmr nog att bli en underbar och kärleksfull mamma fortsätt som du gör ;)

2011-05-18 @ 13:58:13 | http://kadiiouronti.blogg.se/
Anonym

jag är inte så imponerad. såg dig live och täntke bara ''en gravid snorunge'' :p

2011-05-20 @ 09:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!