Vilken vecka är jag i?

Nu är jag hemma och äter lite små godis hähä, hur gott som helst. Har en hel del frågor att svara på, men jag tar en i taget! Och någon frågade vilken vecka jag är i. För två veckor sen var jag hos gynekologen och då hade vi räknat ut att jag var i vecka 10, så nu är jag i vecka 12+3 :) Här är en bild från igår.




Kommentarer
rosa

vad tycker din pojkvän om det hela? vill han bli pappa? :)

2011-03-25 @ 16:08:18
Anonym

om du vill att barnet ska få det så bra som möjligt borde du sluta röka genast!! man kan sluta på momangen om man verkligen vill, och barnet kan få massa skador av rökning!

2011-03-25 @ 16:31:23
Jessica, syster <3

Hej gumman, vill bara säga att jag är stolt över dig ! Jag är glad för din skull och jag tror på dig ! Jag skiter i vad andra säger om dig vilket jag vet att ett par personer gjort via din blogg.. men jag är glad för din skull! och jag kommer alltid finnas där för dig oavsett vad, jag kommer hjälpa dig när du behöver mig :) VIlle att du skulle veta och hoppas du tror på mitt ord ? Jag älskar dig och jag ska stötta dig allt ja kan för ja är otroligt stolt för allt du gör. du gör allt för att klara skolan, du ska ha barn och bli ovanligt ung mamma, och du håller dig ifrån alla dessa problem ! Älskar dig mest syster och glöm inte att ja finns för dig <3

2011-03-25 @ 21:58:28
Sara

Gullig mage, lycka till :)

2011-03-25 @ 22:29:52 | http://sararukavina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!