Tro vad " ni " vill

Anonym : Det spelar roll, spelar så sjukt mycket roll om man är 14-44. För det första du går i skolan & det kommer du göra i några år till. Ska du droppa skolan & leva på dina föreldrar? du vet att du inte kommer att få ett jobb nu, så hur tror du att du kommer leva på 1000 kr? tror du att "pappan" tänker ge dig dina 1000 kr? Ja, jo nån månad men sedan är det what ever...
Jag dömmer inte dig & jag känner inte dig, men inte fan kan en 16 & en 14 årig ta hand om en bebis? ni är förfan barn och ni själva ska bli omhändertagna inte ta hand om en levande människa.
Hur tror du bebisen känner sig när du är ute och festar och gör allt som en tonåring gör?
Den får inte all uppmärksamhet den behöver´

Svar : För det första så vet inte du ett skit om hur vi har planerat våran framtid. Och vem har saagt att jag ska droppa skolan och leva på mina föräldrar?? Jag går fortfarande i skolan och kommer fortsätta gå i skolan efter jag har varit mamma ledig. Jag vet att jag inte kommer få jobb NU men senare kommer jag göra det ju mer jag håller på med min utbildning osv .. Vem har sagt att han ska ge mig 1000 kr? och jag kommer inte bara leva på den summan. Nej precis du känner varken mig eller min pojkvän så hur kan du då komma och säga att vi inte kan ta hand om en bebis? Du vet inte ett skit. Och kom inte och säg att jag ska vara ute och festa och shit som alla andra tonåringar gör när jag har fått min bebis, jag dricker inte ens nu så varför ska jag göra det sen när den har kommit? Tro mig jag vet att en bebis behöver uppmärksamhet mer än allt annat och jag vet hur jag ska ta allt detta. Jag kommer aldrig lämna mitt barn för att gå ut och festa. Så kom inte och säg massa bullshit när du inte vet ett skit och när du inte känner mig. + Så vet jag massa unga föräldrar som inte ens går i skolan som har barn oftast papporna och dom klarar sig fint så vi kommer klara detta. Ditt snack tar jag inte åt mig utav och kan inte få mig att tänka annorlunda heller för jag vet vad jag gör och jag vet vad vi kommer gå igenom punkt slut.



Kommentarer
Sara Mettou

Bra där gym, skit i vad alla andra tycker och gör om du själv vill, jag tror på dig! <3

2011-04-19 @ 16:00:59
frida

så länge du är säker, så är det bara att skita i alla andras åsikter!

såå onödigt att skriva massa skit när man inte ens känner personen!

2011-04-20 @ 21:28:07
nina

en människa som inte kan stava till "föräldrar" borde inte yttra sig om det ämnet :P Skolan kan man alltid börja med direkt efter mammaledigheten igen, precis som min morsa (hon är högutbildad nu) och min syster gjorde ( hon ska börja på universitetet och bli sjuksköterska till hösten). Ekonomiskt är det inga problem med föräldrapenning,barnbidrag, bostadsbidrag och andra saker man kan söka. Det enda som gör det "onormalt" eller konstigt att vara ung förälder är idioter som "anonym" som inte vet ett skit men tycker dom har rätt att döma andra.



Ta inte åt dig av skiten!

2011-04-20 @ 21:59:24 | http://ninagardstrom.wordpress.com
Kusin Louice

Hej vännen,

jag vill varken ge dig positiva eller negativa kommentarer. Jag skulle själv inte kunnat ta bort ett barn om jag skulle blivit gravid så tidigt, eller bli gravid nu (19år). Nu har jag ändå jobb osv. men det är ju ändå en ganska ung ålder.

Dock tycker jag att det blir sådan hysteri så fort en 16-åring blir gravid. Visst, man kanske inte är redo eller mogen för det, MEN man är aldrig "redo" att bli förälder första gången. Det är någonting man blir under graviditeten och att få växa in i det och upptäcka olika saker tillsammans och dessutom kunna ta emot både kritik och konstruktiv kritik ifrån omgivningen. Även om man tycker folk är dumma i huvvet så är det viktigt att kanske lyssna ibland. Det här med att vara ute och dricka vill jag bara lägga till också. Visst nu kanske inte du dricker, men skulle du vilja göra det någon gång så ska du givetvis göra det! Barnet mår bara bra av att vara med sina nära och kära (ex. syster, bror, mormor/farmor...) så jag tycker inte du behöver "försvara det", det är helt okej när barnet har blivit ett par månader :)

Där jag jobbar nu (som barnflicka) lämnade hon iväg sin son vid bara någon månads ålder hos sin farmor och/eller farbror och det har gått hur bra som helst, så även "vuxna"/äldre människor som har barn gör så. Det är bara för att du är ung som de reagerar.

Det bästa du skulle kunna göra är att inte bry dig så mycket av vad folk skriver, jag tycker inte ens att du behöver skriva och försvara dig. För ju mer du skriver "svar på tal" desto fler "fel" hittar de i dina texter, så de kan hacka ännu mer på dig.

Känner så himla många som fått barn i din ålder och det är alltid samma visa.

Gå efter din magkänsla och lyssna på vad ditt eget hjärta säger.

Jag hoppas så innerligt att ni kommer klara detta! Jag tror absolut inte att ni kommer ge erat barn brist på kärlek, tvärtom. Men det man alltid oroar sig för, med de som ännu inte har ett jobb är ju den ekonomiska biten, det är ju så galet mycket dyrare än vad man tror. Givetvs skulle det vara mer rättvist att kunna ge barnet allt man vill, men som sagt, jag skulle själv behållt barnet i ditt fall!

Jag hejar på dig!!

Kram kusin Louice :)

2011-04-21 @ 11:41:57 | http://fridahlouice.blogg.se/
selma MISSTURKIA

U can do this! <3

2011-04-23 @ 00:43:34 | http://selmasedef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!