fick tårar när ja kollade på programet, kände känslan ..

kollade på ett program de va gamligar som hade sjukdommar som ville ta självmord för dom inte orkade ha sån smärta, det var allvarliga sjukdommar! dom tog inte livet av sig helt själva dom åkte till något självmordsterapi eller vare va kommer inte ihåg där dom drack en för medicin för att vänta på beslut om dom verkligen ville det, när jag kollade va det en gamal man som drack för medicinen sen beslöt han sig för att dricka efter medicinen som man dog av, han hade också en fru som han va tillsammans med, hon hade stöttat honom under alla dessa år haan inte har mått bra, innan han tog medicinen sa han " jag älskar dig jag gör verkligendet " så kysstes dom för en farvälskyss, fick tårar när jag såg programet kände hur jobbigt det var för hans fru , iaf han drack och levde bara ett par sekunder så var han död,

de va en till äldre man som också hade svåra sjukdommar som ville göra det han hade en kvinna, dom hade varit gifta i 50 år de mycke :o aja innan dom gifte sig så va kvinnan själv hon bodde ensam hade förlorat alla sina nära och kära det enda hon hade va sin katt eller hund minns inte och sin häst, sen kom den där mannen in i hennes liv och blev hela hennes allt, dom fick barn tillsammans och hon älskade honom mer än vad hon älskade sina barn, barnen visste om det sen länge tillbaka, så när han skulle ta dom här medicinerna så beslöt sig hon att också göra samma sak som hennes man , hon kunde inte leva ett liv utan honom, inte skulle hon kunna fortsätta sitt liv utan honom han är mitt allt berättade hon, så dom som skulle ge medicinerna och allt dehär gick med på att det var okej, för dom ger inte medicinerna till vem som helst, bara till dom som har jätte svåra sjukdommar osv hann inte se när dom dog tillsammans bara den ena mannen..

undra hur det känns innan man dör? hade han några smärtor? någon sorg? vad ser han? hur känns det? vad händer efter döden? kommer man till en annan värld? bildas ett nytt liv?
det är sånna frågor plus hundra frågor till jag tänker inombords ganska ofta men dom svaren får man aldrig reda på förens det är ens egna tur ..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!