Börjar bli små irriterad

NEEEEEEEEEEEEEEEEJ !!! Ingenting går som det ska, börjar bli små irriterad inte bra nu på nyår vad fan.. vet inte vad jag ska göra ikväll, får hoppas på att det löser sig på något sätt fuckfuckfuck! :(
får bli ett fejk leende ändå!



New pic

Så här ser jag ut right now ;)
GOTT NYTT ÅR! :D



Gott nytt år.

Jag passar på att skriva gott nytt år nu, minns förra året vid 12 slaget när man skulle skicka sms till folk och skriva gott nytt år så fick dom inte det förens timmar frammåt haha alla skickar ju sms vid den tiden så det är klart att det blir krongligt. men men får se vad som väntar mig ikväll, ska möta upp jonna sen åker vi till hageby tror jag, sånt som märks, jag önskar er ett gott nytt år! :)
Mitt nyårs löfte är att sluta röka, så  idag blir det sista dagen för mig att röka på resten utav mitt liv! :)



Dag 12 – Det här åt jag i dag

Idag har jag inte ätit något haha.. ska göra frukost snart eftersom jag vakna nyss hähä :D



Little man

Har precis kollat klart på " little man " riktig skön film alltså, ni som inte har sett den måste se den! LOVE IT. Över till annat ska sova nu, godnatt på er :)




Min älsking

Ni verkar ju vara riktigt intresserade utav min pojkvän hm .. Jag kan berätta om han och min historia lite längre fram. Kan ta lite små ord om honom, han är helt underbar, han är min bästa!  Han är min prins. Men på andra sidan vill jag faktiskt strypa han ibland och älskling du vet varför :( .. Men han är som min drog, jag kan inte vara utan honom, och han är bland annat det bästa som hänt mig. Min lilla bebis. Han får mig att bli den lyckligaste tjejen på jorden. Jag vet att du kommer läsa det här älskling hoppas du får ett litet smile hähä!
HAN ÄR VÄRLDENS VACKRASTE!! <3



Dag 11 – Mina föräldrar

Mina föräldrar vad finns det att säga om dom ? Mer än att dom är världens bästa. Dom var tillsammans 17/18 år och skiljde sig för ett år sen. Så nu bor jag hos min pappa hel tid, kan åka och sova över hos mamma ibland. Varför jag bor hos min pappa det beror på vissa anledningar som jag inte tänker ta ut här, familje grej. Min mamma finns alltid där för mig när jag har problem och när jag vill snacka med någon, hon står alltid upp för mig. Det gör min pappa också men jag pratar inte med han på det sättet, han vet vad som är bäst för mig. Dom är helt underbara mina föräldrar även fast dom kan vara riktigt jobbiga ibland :)



Älsking är här

Min världens bästa älskling är hos mig! Han har varit det ett tag, vi ska snart sova det börjar bli morgon haha, han är bäst, det var allt för mig hähä vi hörs senare idag! :)




Svar till kommentar

Svar till anonym : Nej det gör jag inte, men jag gjorde det förra året.

Hej o hopp gummisnopp! Jag är irriterad på en person så jag passar på att skriva ut det här för vad spelar det för roll jag nämner ju inga namn? Ärligt tror du att du kommer någonstans med ditt beteende? tror att du är någonting men snälla du är bara en på miljonen utav alla folk på jorden är du bara en liten smula. Så tro inte att du är en stor prick över alla för det är du inte. Du är så patetisk i mina ögon, att du ens kan behandla någon så? Att du ens orkar hålla på? Att du tror att du är cool för att du förstör ditt liv? Jag tycker bara synd om dig grabben .. Du har själv sagt att du vill fixa ditt liv hit o dit, skit snack! Skulle du velat de hade du gjort det för länge sen? istället för att fortsätta och spela stor?? Du är rent ut sagt en pajjas! Du är förvirrad, du vet inte vem du själv är för fan? Ingen respekt till någon har du, tänker bara på dig själv din lilla egoist, men tror du inte alla andra också har känslor?  Ärligt kan du sluta någon gång? du får mig att garva mer o mer för varje dag som du håller på .. din lilla inbillare väx upp! Hoppas du lär dig någongång din lilla råtta. Kan sitta och skriva en bok om dig men nu tycker jag att det räcker, glöm inte du är bara en liten pajjas som tror att du är något, men i allas ögon förutom dina egna så är du INGENTING!
Annonser från BloggPartner



Tacksam mätt och belåten

Nu har jag precis kommit hem, jag var i ingelsta med pappa och lillasyster och köpte kläder och sånt som jag behöver, tack så jätte mycket pappa! Älskar kläderna!! Efter vi hade handlat åkte vi till den nya max hamburgare som dom har öppnat och jag blev mätt efter hamburgaren haha men åt upp allt gjorde jag minsann haha riktigt gott! Så nu ligger jag i min säng och är tacksam mätt och belåten, väntar på att min bebis kommer hit sen, som jag hoppas på att han gör .. :)



Dag 10 – Min första kärlek

Jag var kär första gången när jag gick i 8an, då var jag kär på riktigt. Jag var 14 och han var 17 och hette Eric. Han hade gått om en eller till o med två klasser haha så vi gick i samma skola och det var så vi fick kontakt, det var så allting började. Vi var jämt med varandra på rasterna gick med varandra till skolan och hem från skolan, vi bodde rätt så nära varandra. Sen på alla hjärtans dag så blev vi två till ett. Jag ska inte ljuga nu utan jag blev lycklig då. Två dagar efter vi blev tillsammans åkte han in på behandlingshem, vilket var det jobbigaste jag hade varit med om i hela mitt liv. Vi pratade hela tiden från morgon till kl 10 på kvällen för då var han tvungen att lämna in sin mobil. Sen fick han ju permisioner inte ofta men ju mer han skötte sig ju mer fick han vara hemma, så han var hemma varannan helg, och vi gjorde allt man kunde göra med varandra, precis allt. Jag satt varje fredag hemma hos han och väntade tills han kom hem eller så kom han alltid till min skola för jag gick långa dagar då. Så släppte vi inte varandra på hela helgen tills han skulle åka hem igen. Sen flyttade jag till fosterfamilj vilket var både jobbigt men skönt samtidigt, där var jag också tvungen att stänga av min mobil klockan 10 så det kunde jag leva med. Men det var fortfarande likadant vi umgicks på helgerna och släppte inte varandra förens han åkte. Förutom en dag. En dag skulle jag sova hos min fosterfamilj, men för hans skull sov jag hemma för att jag skulle komma till han klockan 7 på morgonen för han skulle åka tillbaka till sitt behandlingshem senare på kvällen. Då hade hans ex varit där innan mig och legat med honom och sen gått hem precis innan jag kom, jag tyckte att det var skumt att han var vaken när jag ringde. Jag fick reda på de efter några veckor nästan en månad efter, så då tog det slut direkt, jag tror jag aldrig har blivit sårad så hårt i mitt liv förut, men han behandlade mig riktigt bra annars. Men men det var tider det, nu har jag en underbar pojkvän som tar hand om mig som jag har önskat riktigt länge hähä.

Har ni några frågor så svarar jag gärna, var inte blyga fråga på! :D



Lindize's egna

.. PARTYCIGG! Jag är grym! :D vid : 1.50 smäller det HAHA .. godnatt!



sent inlägg

Hejsan på er nattugglor, hoppas ni har haft en bra dag idag för det har inte jag haft .. Eller lite halvt bra har den väl varit. Har bara suttit hemma och tagit det lungt idag, dansat lite för mig själv haha .. Nu senare mot kvällen har jag varit riktigt jävla irriterad jag vet inte varför har bara lust att skriva fuck you och hoppas på att någon jävel tar åt sig! nej inte riktigt så men nästan. Ligger iallafall i min säng och funderar på att ladda ner en film att sitta och glo till för jag har inget vettigare för mig. Vi hörs senare för då bjuder jag på en video haha. puss på er! juste den här fina bilden gjorde min älskling för ett tag sen haha so cute. :*




Dag 09 - Mina drömmar

Min dröm är att klara av skolan, fixa ett bra jobb, skaffa en familj med en bra man med 8 barn. Ja ni såg rätt 8 barn! Vi båda ska ha ett bra jobb och tjäna bra så vi kan försörja våra barn. Jag vill bo i ett bra område tillsammans med mina barn och man där mina barn är trygga. Helst nära ett hav osv där det är vackert. Där mina barn kommer att trivas. Något i dom här husen skulle jag helst vilja bo i
Mitt drömsovrum ser ut något i den här stilen
Annonser från BloggPartner



<3

<3




Höll på dö inatt.

Hejsan alla pigga och glada! :) Rena motsatsen till vad jag är haha. Har sån otrolig mensvärk att jag vill sjunka under jorden buhuu så idag kan jag vara en riktig surpuppa men försöker göra det bästa utav situationen och vara så glad som möjligt!

Inatt sov jag inge bra alls, hade så ont i min hals. Sen vaknade jag och hade panik jag kunde inte andas! Det var skit svårt att andas, som att springa skit mycket och andas genom ett sugrör så vare för mig inatt trodde jag skulle dö, så jag sprang upp och hämtade ett glas vatten och då gick det över puh.. så nu ligger jag bara i min säng och slappar och tycker synd om mig haha hoppas någon kommer och ta hand om mig idag hähä.
Annonser från BloggPartner



Dag 8 - Min första kyss

Oj min första kyss. Det var ett bra tag sen, då var jag riktigt liten då man körde hantag fantag klapp eller kyss haha då fick jag min första kyss. Men min riktiga verkliga kyss fick jag när jag var 11 tror jag, då var jag tillsammans med stojan som vissa utav er vet vem han är. Då fick jag min riktiga verkliga kyss haha vad små vi var då. Han kallar det " kyssoskuld " hahaha att jag tog hans " kyssoskuld " vi brukar prata om den fortfarande idag när vi ser varandra haha det var tider det ..



na na na life sweet

Har skit ont i huvudet så jag ska släppa datan ett tag nu, är ändå trött på att se hur dagens folk beter sig .. irriterad blev jag nu också så jag bjuder på en bra låt som får mig på lite bättre humör



Nu är jag ensam

Jag drog och mötte bebis igår, han gick från stan till mig så jag gick och mötte han, sen stog vi och snacka med några ett tag sen blev det att tända ljus och lägga oss! Han drog för en timma sen ungefär och nu är jag ensam buhuu .. Får se vad som händer denna söndag, blir att bara vara hemma och ta det lungt tror jag :) bild från imorse på min bäääbis!




Dag 07 - Min favoritplats

Jaa ni favoritplats? Bland annat så är det väl turkiet, massa sol och värme i love it! Men min favoritplats är ändå min säng, stor och skön skulle kunna ligga och sova i min underbara säng livet ut :D



Bilder

Nu har jag fått tag i dom NORMALASTE bilderna från julafton kanske bjuder på dom värsta imorgon, det är sånt som märks! Min juldag började med att fira hemma med pappa och mina syskon, vidare till farmor och firade med kusiner sedan till min syster och firade med mormor mamma osv .. har bara bilder från när vi firade hos syster :)



Håll utkik

Har inte fixat några bilder än, min syster snodde med sig kameran till ektorp där hon sover inatt, så bilder kommer förmodligen imorgon så håll utkik :) ska snart knäppa en xider i väntan på min älskling, han sover här inatt, mys! Har inte träffat han på jätte länge känns det som hihi. Hoppas på att han kommer snart! :(



Dag 06 - Mina syskon

Jaaaa mina syskon har jag ju berättat om tidigare eftersom en läsare undrade hur många syskon jag har osv .. Men skit samma vi kör ett race till :D .. Jag har 5 syskon.

Min äldsta syster är 24 år gammal och heter Therese och har en son på 6 år som heter Pontus. Hon var alltså vid 17-18 års åldern när hon blev gravid och fin en vacker son som är helt underbar. Men han kan vara ett riktigt monster om han vill haha. Men men över till min syster. Hon älskar att sjunga och har en riktigt bra röst. Hon är nog den som har färgat sitt hår mest, ena veckan är hon blond, andra veckan är hon brunett, hon kan aldrig bestämma sig haha. Hon var exakt som mig i min ålder vi är precis likadana i sättet och allting. Hon är en helt underbar syster som alltid finns där för en, och lyssnar alltid när jag pratar med henne. Så tråkigt att hon bor så långt ifrån staden, jag vill att hon ska bo i närheten utav mig som hon alltid har gjort. Aja hon är min förebild faktiskt :)
Sen har jag en bror som heter Magnus och är ett år yngre än Tessan tyvärr har jag inga bilder på han eftersom att jag inte har kontakt med honom någonting .. Men kan berätta vad jag vet om honom. När vi var små när han bodde hemma så var vi bästavänner. Vi sov med varandra varje natt, vi hittade på egna lekar, det var han och jag mot familjen haha vi gjorde allt tillsammans .. Sen flyttade han hemifrån och fick barn som är nu 3år och heter Molly. Henne träffar jag inte alls ofta men oftare än vad jag träffar hennes pappa ( alltså min bror )  Det vad jag vet mest om han är att han älskar öl. Här är en bild på hans dotter eftersom jag inte har någon bild på han.
Sen har jag en syster som heter Jessica och är 17 år, alltså ett år äldre än mig. Vad finns det att säga om henne? Hon kan vara helt underbar om hon bara vill men hon kan vara en riktig retsticka också, vill bara strypa henne ibland haha.. Men hon vet bokstavligen allt om mig, från a till ö . Hon har en kille som är 18 år och bor i söderköping vid namn Robin. Hon bor typ där. Hon är hemma för lite tycker jag, vilket är synd .. Men jag älskar när hon är hemma för vi har alltid något nytt att berätta till varandra och jag uppskattar att hon lyssnar på vad jag har att säga :)
Sist och minst så har jag en lillasyster på 13 år som heter Frida. Dom flesta tycker att vi är lika men det tycker varken hon eller jag. Hon är som hon är, hon har sina damp ibland men ändå kan hon ha sånna skrattanfaller för ingenting. Eller så tycker hon allting är roligt, hon är lite konstig den där tjejen. Den ända kontaken vi har är när vi bråkar haha det finns inte en dag som vi inte bråkar, men jag skulle inte klara mig utan henne. Hon kan faktiskt vara en riktig gulleplutt .. när hon sover. Eller jag tar tillbaka det där, när hon sover är inte det bästa som finns. Då är hon sötare när hon är vaken haha. Finns inte så mycker mer att säga än att hon försöker vara så lik mig som möjligt fast hon inte vågar att erkänna det ;)
Annonser från BloggPartner



Dag 05 - Det här saknar jag

Hejsan och god jul på er! Har inte hunnit skriva någonting nu under julen det kommer senare idag! Så nu fortsätter jag med mina " dag " inlägg så uppdaterar jag mera senare när jag har fixar bilder osv .. skriver några punkter som jag saknar mest

Det här saknar jag? jo det är en hel del .. 
* Jag saknar bland annat gamla tider, då alla höll ihop, alla var med alla, ingen var utanför!
* Jag saknar då när mamma och pappa bodde ihop ..
* Jag saknar våran gammla lägenhet i ektorp .. 
* Jag saknar när jag och stina var med varandra .. 
* Jag saknar när jag gick i högstadiet med mina tjejer.
* Jag saknar när man var liten, då var allting bra, inga problem, ingenting! 
* Jag saknar kontaken med mina " gammla " vänner, det är inte ofta jag snackar med dom.




Tidigt julbord

Nu har jag precis ätit en liten tidig julbord med min familj för att se hur det smakar inför imorgon hihi jag måste säga att det var riktigt gott! Det som var ett plus var cidern ;)

jag sa ju att " jag dricker inte alkohol längre " i några inlägg nedanför i punkterna om mig själv, och det är faktiskt sant, faktum är att jag menar att jag inte är på fester och super mig full varje helg eller dricker så jag blir full överhuvudtaget, jag tycker att det är helt okej med att dricka en cider med familjen vid matbordet och bara ta det lungt. Var tvungen att skriva det så vissa utav er inte tänker fel :)



Romantik till katten

Jag verkligen älskar denna katt, han är så mysig och är helt underbar! Man kan bära honom när man ligger i soffan så lägger han sig på magen och sover, eller om man bär upp honom så vill han inte ner, han är som min lilla bebis. Åh vad jag kommer sakna dig när du inte är kvar längre. Du gör så jag inte känner mig ensam. Kärlek till denna katt, om du var en människa skulle jag lätt gifta mig med dig.



Dag 04 - Min bästa vän.

En bästavän för mig ska vara en sådan vän man kan lita på, en sådan vän man berättar allting för, en sådan vän man gör allt tillsammans med, och framför allt en vän som inte sviker.

Detta inlägg skulle egentligen handlat om en tjej, men hon har andra kompisar än vad jag har, vi är olika. Vi umgås eller varken pratar ofta längre. Så detta inlägg får handla om en kompis som står nära mig.

Han är en sådan vän som alltid ställer upp för mig, som hör av sig till mig, som bryr sig om mig, som frågar hur jag mår varje dag, och som vill hitta på saker med mig. Som alltid har funnits och ställt upp för mig, en jag kan berätta allting för, han förstår mig och jag förstår honom. Han har aldrig svikit mig. Han är som en bror för mig som jag älskar massor, han är min andra halva. Han är en riktig vän. En sådan vän alla vill ha .. Han är helt enkelt bäst! <3




Torsdag

Godmorgon på er allihoppa! Jag vaknade för en stund sen, har ätit frukost och borstat mina tänder som jag älskar mähä, ska hoppa in i duschen snart sedan får vi se vad som händer, kanske ska ut till min syster i landet idag men får se hur hon bestämmer om vi ska det eller inte. annars får vi se hur det blir. Nu ska jag duscha så vi hörs senare :)



I just had sex

.. and it feel so good!



Mitt finger!

Jag och min syster har stått hela morgonen/dagen med att vi bakade vilket var FAIL kan jag säga. Först gjorde vi snickerskakor vilket blev det ända som vi lyckades med, dom blev riktigt goda.
Sedan gjorde vi knäck, vilket var näst värst. Tog ett bra tag innan dom blev bra. Men det tog ännu längre tid att lägga dom i formerna så knäcken hann att torka och så brände både jag och min syster sig utav knäcken på våra fingrar, vet inte hur hennes finger är men mitt finger kan jag fan inte röra! Stor blåsa på den och kan inte böja den, det gör så förbaskat jävla ont!
Det värsta till sist ( dock har jag ingen bild så det blir bild från google.) iallafall vi gjorde chokladkola, det gick bra i början men sen spårade allt ur BOKSTAVLIGEN! allt rann över hela kastrullen över spisen, ner till golvet, på ugnen. Plattan brändes och det var så mycket rök att jag stog laddad med fetaste boken vid brandlarmet, så skriker min syster HJÄLP TILL HÄR ISTÄLLET! så då vare bara att tänka skit i ifall brandlarmet går det viktigaste är nu att städa upp allting innan det fastnar överallt haha. vilken dag alltså! Men vi lyckades till slut så jag hoppas på bra resultat sedan. om vi vill ha recept så är det bara att ni säger till så ger jag er gärna :)
Annonser från BloggPartner



Dag 03 - En ny tagen bild på mig och 10 fakta punkter om mig.

  • När jag är på bra humör är jag en riktig glödjespridare.
  • Jag hatar verkligen HATAR falska vänner&falska förhoppningar.
  • Jag tänder på mörkhåriga killar, mest utlänska & få svenska.
  • Jag älskar killar som visar känslor.
  • Jag har aldrig varit otrogen i hela mitt liv och skulle aldrig kunna vara det.
  • Jag bråkar nästan aldrig, bara när det väl gäller, om det är något stort.
  • Jag dricker inte alkohol längre.
  • Jag är blyg i början när jag träffar pojkvännens föräldrar.
  • Jag har nästan aldrig smink på mig, jag gillar att vara naturlig.
  • Mitt nyårslöfte är att sluta röka.



Hemma från julavslutningen

Nu är jag hemma ifrån julavslutningen! Den var inte så dålig som jag trodde att den skulle vara. Drog iallafall till matteuskyrkan där jag är döpt fick jag reda på imorse, tyckte faktiskt att det var rätt så roligt att komma tillbaka i samma kyrka 16 år senare! :) Men iallafall vi hade allsång och kören sjöng en hel del. Sen drog vi till skolan och fikade sen hem.



Godmorgon

Godmorgon piggsvin! HAHA nej vad taskig jag är. Jag börjar om : Godmorgon på er alla glada och pigga människor! Det lät bättre haha. Sitter här vid datan tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar mig till skolavslutningen, min pappa står ändå och diskar så jag passar på att lata mig lite. Han ska skjussa mig till avslutningen för jag ej pallar åka buss här och där och spårvagn hit och dit hähä. Får se när jag kommer hem, vet inte exakt men vilket fall som helst så hörs vi igen när jag är hemma, puss på er alla morgonpigga läsare :D



sista inlägget

Nu slänger jag in det sista inlägget innan jag går och lägger mig. Det blir i säng tidigt idag eftersom jag har julavslutning imorgon bitti halv 9. Så nu ska jag göra nudlar, men vi hörs imorgon som vanligt. Godnatt! :)
En förbaskat gammal bild som jonna skickade på msn som jag inte visste att den fanns HAHA ..



Klara

Vi blev klara med julpyntet för en stund sen, den blev rätt så gullig hihi, just nu kollar jag på tv, får se om vi ska baka idag eller om vi gör det imorgon :)



Julpynt

Just nu håller jag min syster och pappa på att sätta upp julgranen, pynta den osv .. :) kommer lite tjuvkik på det nu hihi så lägger jag upp när det är klart sen!
hittade även den här lilla sötnosen som gjordes år 2000 utav mig! alltså för 10 år sedan? känns som att jag gjorde den för typ 2 år sen eller nått hähä



1/12-2010

Jag har världens bästa älskling! 


vilken fin bild han har gjort!



Rakaas

Kolla vad söt min rakaas ( älskling ) är! Hon ritade detta i skolan under mitt engelskaprov :)
söta sara i skolan!
Jag och min tjockis just nu!



Dag 02 - Mina rädslor.

Min största rädsla är att förlora dom jag älskar.

Men sen har jag lite mindre rädslor, tex när jag sover och jag hör minsta lilla ljud brukar jag hoppa till och undra vad det är. När jag går själv ute på kvällen kollar jag oftast bakåt för att jag känner mig iaktagen (?) & väntar bara på att jag ska bli överfallen eller få ett skott i ryggen. Det är väl det allra viktigaste som jag är rädd för.
bild från google



Tänk om jag blir blind

Shit jag ser skit dåligt! Jag har suttit vid datan & tv hela dagen idag. Nu när jag kollar in i datan ser jag knappt vad det står, bara vissa bokstäver, likadant i tv:n också. Så jag får sitta och kolla ner i tagentbordet och skriva. Jag är skit nojjig haha har aldrig fått såhär görut? tänk om jag blir blind :o .. maaami !! Nu ska jag möta upp min älskade vän juan, så vi kanske hörs senare när jag kommer hem. PPuss på er
såhär ser jag ut just nu, jag ljuger inte nu utan jag ser bara hur halva bilden ser ut haha :(



Let's Get It In




Ge mig värme!

Nu kommer bilder som jag inte ens visste att dom fanns haha.. Orkar inte vänta tills juni!



Snö i bussen

Imorse när jag skulle åka till skolan så svänge busschauffören i en snödriva så det bara rann in snö i bussen och jag blev livrädd! HAHA .. och på tal om snö så rasar det ner massor med snö flingor från himlen till marken just nu.
För övrigt så sitter jag bara här framför datan med min tjockis bakom mig. Kollar lite bloggar, snackar med min vän Michael Nysten på msn .. så jag skriver senare när jag har något mera vettigt att skriva :)



Dag 01 - Presentera mig själv.

Hej! Jag kan börja med att jag heter Linda Dehlin. Jag är 16 år och bor i norrköping. Jag bor med min pappa tillsammans med mina två syskon, en mindre och ett år äldre. Jag går IV på marielund för att jobba upp engelskan som jag inte hade G i förra året. Har även lagt till lite extra ämnen för att få mera poäng. Efter jag har gått klart i marielund hade jag tänkt mig ebeer inom omvårdnad. På vintern ser ni mig aldrig ute, för då har jag gått i ide haha, jag älskar sommaren! Då ser ni mig jämt ute.

På fritiden umgås jag oftast med min pojkvän, annars kan jag ta en fika på stan med mina vänner. Jag har varit en riktig partypingla och kan även vara det nu när det väl gäller, men jag föredrar mest hemmakvällar. Jag vet inte så mycket mera som är så intressant om mig haha. Om ni har några frågor så är det ingen fara, fråga på för jag svarar gärna! :)




natti natti

Nu ska jag kolla på tv tills jag somnar, jag är faktiskt ganska trött. Konstigt med tanke på att jag sov till 3 halv 4 idag? aja bättre att gå lägga mig rätt så tidigt så jag kommer upp till skolan imorgon. Puss & kram :)



En okänd katt hemma.

Nu har precis en liten sötnos kommit hem till oss, min systers killes systes katt haha lät krongligt men sant. Vi ska ha denna tjockisen i en vecka eftersom dom ska till spanien nu i en vecka, så nu har vi en liten sötnos hemma hos oss hihi. tog en bild från google på ett ungefär hur den ser ut :)



Detta börjar jag med imorgon!

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag
2 - Mina rädslor.

Dag 3 - En ny tagen bild på mig och 10 fakta punkter om mig.

Dag 4 - Min bästavän.
Dag 5 - Det här saknar jag.

Dag 6 - Mina syskon.

Dag 7 - Min favoritplats

Dag 8 - Min första kyss

Dag 9 - Mina drömmar

Dag 10 – Min första kärlek

Dag 11 – Mina föräldrar 
Dag 12 – Det här åt jag i dag 
Dag 13 – Vad är kärlek? 
Dag 14 – Min dag 
Dag 15 – Ett ögonblick 
Dag 16 – Den här veckan    
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Detta ångrar jag 
Dag 19 – Den här månaden

Dag 20 - Det här stör mig.
Dag 21 – Det upprör mig 
Dag 22 – Det här får mig att må bättre 
Dag 23 – Det här får mig att gråta 
Dag 24 – Min favoritplats

Dag 25 - Det här hade jag på mig idag

Dag 26 - Det här är jag beroende utav.

Dag 27 - Det sjukaste jag har gjort

Dag 28 - Min absoluta favorit låt

Dag 29 - Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.

Dag 30 - Något olagligt jag har gjort




Söndag

Idag är det söndag! vilket tyder på att helgen är slut. Men jag har haft roligt iallafall .. Igår mötte jag upp mina underbara flickor josefine & jonna. Vi drog ner till stan och käka, sen drog vi förbi johanna ( josses killes syster haha )och tog en cigg i väntan på spårvagnen. Sen åkte vi till Nittan där det var mycket trevligt folk. Vi hade roligt vi snackade massa och skrattade en hel del. Sen vid 4 drog jag och mina söta tjejer hem, från vidablick! Påvägen hem drog vi till mc och käkade återigen. Sen följde dom mig en bit hem, så lång natt blev det igår.

hyhy en flum bild från igår ..

Nu ska jag pka till söderköping och hämta min syster, vi hörs senare! :)




Är vi lika?

Hejsan på er! Bebis sov hos mig, vi vaknade vid 1 någongång sen låg vi i sängen och slappade bara, vi kollade på klockan och då var den 19:00 haha, shit vi hade alltså legat i sängen i 6 timmar ungefär och inte haft någon aning om var klockan var, men nu är han hemma iallafall och jag ska ta någonting att äta, är rikitgt hungrig hähä.

Igår tipsade en läsare om en tjej som hon tyckte var lik mig, jag frågade elin igår och hon trodde det var jag? haha jag tycker inte vi är lika, så jag tänkte fråga er som följer min blogg och vet hur jag ser ut. Är vi lika?


här är tjejen som läsaren tipsade om.



Godnatt

Hejsan på er nattugglor! Just nu sitter jag hos min granne med elin, ska snart hemmåt och möta min bebis som är påväg till mig .. Detta blir sista inlägget för ikväll, men vi hörs imorgon som vanligt igen. Godnatt på er! :)







sitta hemma och grina?

haha fick en ganska rolig kommentar faktiskt vet inte om det bara är någon som driver eller om den personen är seriös. så här lyder kommentaren!

Iris : Hej!
Råka hamna in på din blogg och märkte att du precis tagit bort din tandställning, som jag också har gjort. jag tänkte bara fråga om du inte tycker det är svårt att äta ? för jag har jättesvårt att äta nu. och skulle du inte kunna lägga upp nån bild typ när du äter så ja får se hur du gör? btw, bra blogg mvh Iris!

Svar till " iris " : tackar så mycket! Men alltså haha vet inte om du skämtar eller om du faktiskt är seriös? jag äter som normalt folk? det är bara att äta som du gjorde när du hade tandställningen. Jag tycker det känns mycket lättare att äta utan. Så någon bild eller video när jag äter kommer jag nog inte visa.. haha hare bra " iris " :)
för övrigt så känner jag att idag är det inte min dag! är irriterad på allt och alla. Och det är ju inte bättre att sitta hemma för jag blir bara mer irriterad eftersom min pappa och lillasyster " varför är du så jävla irriterad?" osv .. jag vet inte varför jag är det och det gör mig ännu mer irriterad när dom håller på. Så ska nog ut på en promenad och rensa tankar och gå av mig lite, kanske är på tiden? vet inte .. kanske hörs senare!
Annonser från BloggPartner



Fredag

Hejsan på er sunshines! Har inte gjort så mycket sen jag vaknade, bara ätit och duschade gjorde jag för en stund sen, så nu ska jag fixa mig sen får vi se vad denna fredag som denna erbjuder! haha tur att jag skrev med jonna på msn, för jag hade för mig att det var lördag idag, så jag tänkte skriva " lördag " som rubrik och " får se vad denna lördag erbjuder " HAHA .. så kan det gå ibland.. skriver senare om jag har något på hjärtat! :)
så länge du håller mitt hjärta i din hand så är jag förevigt din! <3



Bild bomb

Nu kommer det bilder igår från när vi firade juans 16-års dag! =)
Hoppas du fick en bra dag igår min vän! <3



Mot hageby

Nu drar jag till hageby hare bra så länge :)



Dagen fortsätter

Nu har jag precis kommit hem från stan, var på stan med selma och rose sen kom även lillis, vi gick och kollade runt lite så köpte rose julklappar. Imorgon kollar ni i folkbladet för selma och rose kommer vara med hahaha. Dagen är inte slut än, den fortsätter! Ska fixa mig lite nu medans mitt batteri på mobilen håller på laddar, sen ska jag vidare till hageby och fira min kära vän som fyller år idag. Hörs senare när jag kommer hem om det inte blir så sent.
Grattis till världens bästa Juan som fyller år idag. Må du leva i hundra år till! Hoppas du får en underbar dag, att din dag blir lyckad! Du förtjänar det allra bästa. i love u ♥♥♥



Godnatt

Okej då det blir ett sista inlägg men räkna med att det inte blir intressant haha, sitter och snackar med min vän belen på msn, min lilla knäppis <3 HAHA .. tänkte slänger upp två bilder på hur jag ser ut just nu. Love my hair & my teeth! Godnatt bästa bloggläsare



vet ni vad jag la märke till nu? att jag ser ut som en krita!! HAHA dags att börja sola kände jag ..




Glaad!

Hej på er igen! Nu är jag glad och fråga mig inte varför hihi humöret kan svänga lite sådär ibland.. Jag var nere i centrum förut med simon och emil, sen drog vi hem. Som vanligt när man är ute på vintern ska Emil alltid hålla på knuffa en så man flyger ner i snö högarna! hahaha. Men men idag blir det att lägga sig tidigt, det är ju skola imorgon för mig på första gången sen snart en vecka tillbaka haha har inte varit i skolan sen i fredas, dock har jag ju varit ledig så skolkat har jag inte gjort :) så detta blir nog sista inlägget för mig. puss o kram vi hörs imorgon. släpper en 7kt gamal bild.

Annonser från BloggPartner



Onsdag.

Ingen skola för mig idag heller, så skööönt! Men imorgon är det dags för skola igen. Sov som en kung inatt, alltså sov jag riktigt skönt. Idag är en sån dag för mig att vara irriterad för ingenting. Kom helt plötsligt förut från ingenstans att jag blev irritera på allt och alla och det är jag fortfarande, så ska försöka komma på bättre tankar så när jag skriver senare får vi hoppas på att jag är på bättre humör. denna låt får mig att bli glad



Tröttnar aldrig

en låt jag aldrig tröttnar på!!!

Anonym : tack så jätte mycket för svaret linda! och gud vad fina dina tänder blev, du ska vara riktigt nöjd. tack ännu en gång!

svar : Tackar så mycket! Det var så lite så, berätta hur det gick för dig sen och hur du upplevde allt med o ta bort tandställningen osv skulle vara roligt :) hare bra kram.



Svar till kommentar

Anonym : Jag ska göra precis samma sak som du har gjort nu den 16:e december. Förutom att jag bara ska ha skenan första två dagarna och sedan precis som du bara ha den om nätterna. Var det obehagligt när dom tog bort den? Tog det lång tid när dom satt in skenan på insidan? Känns det obehagligt att nu ha på insidan istället för utsidan? Kommer också sakna min lille bästis när den åker av. Kramkram xoxo

Svar : Det var riktigt obehagligt när dom tog bort tandställningen, först hörde man hur mycket det lät när dom knypsade bort dom som sitter fast med lim på tänderna, men förstårs så låter det mera i ens egna huvud än vad det gör egentligen! När tandställningen sen var borta när jag kände mina tänder .. det går inte att beskriva känslan. Det var underbart men ändå tänkte jag inombords " Sätt dit den igen ". Men nu börjar jag vänja mig..

Gipset som man gjorde skenan utav tog inte alls långt tid, jag njöt när dom gjorde avtryckt från tänderna med den dära gröna " leran " haha.. Men om du menar plast skenan så sitter den inte fast helt utan den tar man ut när man äter osv .. Om du menar tråden som jag har på insidan så känns det betydligt mycket obehagligare än vad det gjorde när jag hade tandställning utanför tänderna. Eftersom jag har där nere så kommer tungan emot där hela tiden när jag pratar och även när jag inte pratar, det känns obehagligt men jag börjar redan vänja mig nu. Om du inte fick dom svaren du ville ha så kan du ställa mera frågor jag svarar gärna! skulle vara roligt om du skrev ditt namn nästa gång, kraam!!

utan skena
med skena
tråden jag har innanför nederkäken.
Annonser från BloggPartner



Tandställningsfri

Min mun för ett tag sen
Klockan 7 imorse åkte jag till tandläkaren och tog bort tandställningen .. Först tog dom en stor tång och tog bort dom här som sitter på tänderna, det var inte skönt kan jag lova.. Sen tog dom som en borr och slipade bort limmet som satt kvar på tänderna, sen putsade dom tänderna. Så gjorde dom avtryck utav mina tänder, så fotograferade vi lite o sådär .. Sen fick jag åka hem för jag skulle tillbaka vid 11 igen! När jag kom dit för andra gången idag så fick jag som en tråd i underkäken kan visa en bild från google
Efter det var klart så pratade vi lite och sådär. sen till sist men inte minst så fick jag en skena! Som jag ska ha hela tiden i en vecka, förutom när jag äter då ska jag ta ut den, efter en vecka när jag har haft den ska jag bara sova med den, så det blir som en " nattandställning " ungefär. Visar även en till bild från google
Kan visa bilder senare när jag har bra kamera osv till det .. om jag ska vara ärlig så kommer jag sakna tandställningen, den var som min bästavän ungefär haha, det jag kommer sakna mest är nog när jag sitter och rensar bort ris med tungan mellan tandställningen hahaha 
Annonser från BloggPartner



Tisdag

Åh så skönt det är att vara ledig! Bara sitta och slappa hemma och ta det lungt .. sova ut!! Jag har ingen skola förens torsdag, vilket är riktigt skönti! Nu är jag hemma iallafall. Vad jag pratade om igår får ni veta senare för jag ska iväg snart igen :) Nu ska jag fortsätta kolla på tv sen ska jag åka iväg, vi hörs senare!
så fint min syster fixade mitt hår igår kväll hihi



Imorgon gäller det!

Börjar inlägget med denna bra låt! ..
Idag har jag bara tagit det lungt hemma med syskonen .. Behöver dock inte vara orolig mer för min systers son, det var inget allvarligt som tur var :) Nu ska jag äta kvällsmat med folket här hemma sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon! Ska göra något speciellt som förändrar mitt liv! Hmm spännande .. undra vad det kan vara, håll utkik här imorgon så får ni reda på vad jag gjorde klockan 7 på morgonen! Godnatt på er .



Spår från uppväxt




Takers

Har precis kollat klart på Takers med min syster och hennes kille, jag måste säga att denna film var grym!! Ni som inte har sett den jag rekommenderar er att se den!
Chris brown & T.I är bland annat med i filmen ! :)



om året.

Året är inte riktigt slut än, men det börjar närma sig!
ÅRET.
Hur har året nolltio varit för dig? - bra faktiskt
Bättre än förra året? - ja, förra året var jag ju bara sjuk hela tiden.
Någonting du aldrig kommer glömma nolltio? - träffade mitt livs kärlek :D
Har du flyttat under år nolltio? -  nej men det kommer nollelva :P
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ja en hel del.
Isåfall vilken? - en är iaf rihanna - g4l
Har du druckit alkohol? - japp
Har du kysst en främling? - nej
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nolltio? - bra :D
Har du varit kär? - ja jag är kär!
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja min man säger det dagligen :D
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej vårat förhållande är officielt :D
SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nae och tur är väl det.
Har någon i din släkt avlidit? - nej som tur!
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - tror jag inte
Varit i slagsmål? - nej :)
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - inte tagit tag i saker jag borde i tid :P
Har du skämt ut dig? - det har jag säkert
Har du ljugit för en vän? - någon vitlögn har nog dykt från..
Har du varit ute en hel natt? - ja det har jag
Har du blivit tagen av polisen?  - nej :)
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja :)
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? -  ja
SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? haga gymnasiet tyvärr
Har någon varit elak mot dig i skolan?-  nae :P
Hatar du ngn på din skola? - hata är ett starkt ord så nej, men ogillar :)
Har du gjort ngt framsteg? - nae skulle jag inte kunna säga
Haft alla rätt på ett prov? - njae
VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? -  ja
Har du förlorat en vän? - ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du många killkompisar? - man kan väl aldrig ha för många kompisar?
ÅRET.
Hur har året nolltio varit för dig? - jag ska inte klaga, den har varit bra
Bättre än förra året? - minns inte förra året haha..
Någonting du aldrig kommer glömma nolltio? - att det var 10/10-10 10:10 haha kom inte på något bättre
Har du flyttat under år nolltio? -  japp
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ja massor
Isåfall vilken? - det finns massor..
Har du druckit alkohol? - jaa
Har du kysst en främling? - nej
KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nolltio? - bra! =)
Har du varit kär? - nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja :)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja :)
Har du haft ett hemligt förhållande? - japp haha
SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej och det är tur det.
Har någon i din släkt avlidit? - nej det tror jag inte ?
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - de tror jag inte, varit snäll i år faktiskt
Varit i slagsmål? - inte vad jag minns
PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - inte skött skolan som jag ska ..
Har du skämt ut dig? - det har jag säkert gjort haha
Har du ljugit för en vän? - har jag säkert men inte om något allvarligt,
Har du varit ute en hel natt? - ja det har jag
Har du blivit tagen av polisen?  - japp haha :$
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? -  ja
SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? marielund
Har någon varit elak mot dig i skolan?-  nae
Hatar du ngn på din skola? - nej men ogillar en del kanske
Har du gjort ngt framsteg? - jag ska inte ljuga, lite framsteg har jag gjort!
Haft alla rätt på ett prov? - japp
VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? -  ja
Har du förlorat en vän? - ja
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du många killkompisar? - man kan väl aldrig ha för många?



Tänker på dig ..

Fick ett samtal utav min mamma, hon sa att hon min syster och min systers son är hos barnmorskan, eller i barnmottagningen, min systers son hade legat och krampat haft otroliga kramper.. så dom ska kolla vad det berodde på.. Jag hoppas verkligen att det inte är någon fara! Jag älskar dig bebis.



Håret står upp!




Mätt för ett år.

Nu har jag precis kommit hem! Jag min syster och hennes kille var nere i centrum och käkade pizza, sen gick vi förbi ica och köpte energidrink och kexchoklad, så nu sitter jag här och svullar framför beck! Skön söndag ändå. Ska spela klart på facebook nu, får damp för jag kommer ju ingenstans haha, vi kanske hörs senare :)



Rihanna freak

Rihanna - te amo.
Rihanna - rude boy
Rihanna ft eminem - i love the way you lie.
Rihanna ft eminem - i love the way you lie ( part 2 )
Rihanna - only girl
Rihanna - what's my name
Rihanna ft Jezzy - hard
Rihanna - man down



Söndag

Igår började kvällen med att jag mötte simon, till skarphagen ta ut pengar, möte leio och jonna i ektorp. sen drog vi hem till leio, vi var där ett tag, sen följde vi jonna hem pga en anledning, sen skulle jag möta min bebis stog och letade efter han hur länge som helst, och hans mobil var inte på, fick panik!! men sen hade han och jag stått på en varsin sida av stora ifk planen och väntat på varandra haha, så det kan gå ibland.. men vi fann varandra till slut och gick hem till mig och sov :)
Jonna är världens sötaste och bästaste tjejen! hihi hon är singel passa på ;) haha, nu ska jag göra knäckemackor och te och kolla på tv och koppla av, vi hörs senare!
Annonser från BloggPartner



våran kväll!

Nu håller jag på fixar mig, sedan begär jag mig till ektorp och träffar jonna, får se vad som händer, vart vi leder i kväll haha..  kanske hörs senare ;) ta hand om er.


så ser jag ut just nu, en fejkan sidecut ;)



Lördag

Shit vad klockan springer iväg! klockan var ju nyss 5 när jag och bebis vaknade? nu är den halv 8? tiden rinner ju iväg som sand haha.. igår gick jag och mötte bebis och sen gick vi hem till mig och sov, vi somnade vid 5 på morgonen haha.. får se vad som händer denna lördag,  har precis ätit, ska hoppa in i duschen sen får vi se vad som inväntar denna fina dag hihi, vi hörs senare :)



Hon är ändå en vinnare

Minnah vann inte idol som jag verkligen hoppades på, men hon kommer vara en vinnare i mina ögon, hon har alltid berört mig i lugna låtar vilket få lyckas med, men men grattis till Jay! Nu ska jag se film så vi kanske hörs senare :)
Bjuder på en bild från förra julafton :)



Ta hem de här!

Nu har jag slängt två röster på minnah och funderar på en tredje, fan ta hem de här nu tjejen! Du berörde verkligen mig med vinnarlåten ;)
RÖSTA RÖSTA RÖSTA PÅ MINNAH! GOOOOOOOOOOO GIRL



Vem vinner ikväll?

Själv hoppas jag på att Minnah vinner ikväll! Jag slänger ett sms på henne!
Vem tycker ni ska vinna ikväll?
Fast egentligen spelar det ingen roll vem som vinner för båda är en vinnare ändå! :)



Man down

Det var något jag skulle skriva, men nu kom jag inte ihåg, vi hörs senare! :)



14 år gravid till 15 år och morsa!

Ja ni undrar säkert vad jag menar med min rubrik, jag satt och kollade runt lite på olika bloggar, så fann jag en tjej som blev gravid när hon var 14, hon födde sitt barn för ungefär 2 veckor sen, jag måste bara säga att denna tjej måste vara sjukt stark! bara 14 år!!! helt otroligt.. jag finner inga ord, det är den mista graviditets åldern jag har hört talas om. men jag hoppas att pappan till barnet som är 18 år är hjälpsam och hjälper henne, måste krävas mycket jobb för en 14årig ung tjej att vara mamma och ta hand om ett barn
http://micahs.se/



Fredag

Sitter hemma och bara tar det lungt, har precis kollat igenom kenzas blogg eller hennes sjukt roliga video klipp jag älskar den tjejen till max! haha bäst är hon. Som jag skrev i inlägget tidigare så var jag på social möte idag, och eftersom jag har gått vidare i mitt liv och förbättrat mig väldigt mycket så tyckte vi att jag behöver inte soc längre! så nu är jag av med dom vilket är skönt faktiskt, jobbigt att gå på soc möte hit o dit .. men dom kommer fortfarande vara med på skolmöten o sådär, så nu är jag glad hihi!
imorse påväg till skolan! så fiiiiiiiiint hihi
i väntan på bussen påväg hem från skolan med min vän simon! skapligt trött var jag ..
Annonser från BloggPartner



i skolan

Hejsan! nu sitter jag i skolan och har engelska, kom hit precis ifrån klocket, jag var på soc möte med min pappa, och det gick riktigt bra, är av med dom nu! så sköönt, JAG ÄR SOC FRIII!!!!!!! :D hahaha.. min mage låter så jag tror hela klassen har hört den  haha, väntar på att maarit ska komma till skolan så vi kan gå o äta, idag är det fredag, ska egentligen gymma men det blir ingenting eftersom jonna inte kommer till skolan och så sov jag inte bra inatt så det blir ingetning,vi hörs senare när jag är hemma! puss



skor är bättre än killar

6 Anledningar varför skor är bättre än killar !

* Du väljer storlek själv!
* Du kan pröva dig fram tills du hittar den perfekta storleken
* Dem ger dig inga obehagliga överraskningar
* Du behöver inte oroa dig att dem ska lämna dig, du lämnar dom när du tröttnar på dom.
* Du kan ha hur många du vill
* Skor kommer utan bagage - du är deras första och enda ägare.
* Det är lätt att hitta dom "rätta"

haha tyckte den var ganska bra faktiskt ;)



Inget sällskap?

Har precis ätit spagetti och köttfärsås som min syster gjorde, nu är jag mätt hähä. snackade med min vän juan i telefonen också men han hörde inte mig så han la på :( hahaha.. och bebis han kommer inte idag, han är för trött. Han är värre än mig alltså haha. men på tal om trött så däckar jag snart känns det som .. lägger jag mig ner i sängen nu är det kört, då hörs vi inte förens imorgon haha, så ska försöka hålla mig vaken tills 10 iallafall. Jag önskar att jag hade min mobil så jag kunde ta kort och visa er mina dagar, men tyvärr bytte jag mobil med en kompis, och den här kameran jag har nu på mobilen är inte det bästa, så det kommer ändras inom kort förmodligen.
bjuder på lite härliga sommarbilder!
Annonser från BloggPartner



somna inte ..

Eftersom jag inte har sovit någonting under hela natten så hänger mina ögon, svider lite när jag blundar osådär. Men jag får inte somna! Då kommer jag inte kunna sova ikväll och då kommer jag inte upp imorgon .. Så just nu kollar jag på top model, ska kolla med bebis om han kan komma förbi hit idag så jag har lite sällskap hihi. Annars gör jag inte så mycket,  bara kollar på tv och tvingar mig själv att vara vaken vilket är skit jobbigt! Vill bara sova o sova o sova och sova!!! :( bästa som finns, men det får jag inte göra.
Hon är så jävla vacker!



har fjortisar någon respekt?

Hejsan, kom precis hem från en sväng på stan med simon, vi drog till fräcka fröken och träffade jonna cassi och gulliga nicole en sväng, sen blev det bussen hem!

Jag blir så trött på fjortisar som ska stå och garva åt gamlingar! idag var det en tant som satte sitt kort mot läsaren och det lös rött två gånger, en annan tant hjälpte henne att hon skulle lägga den mot läsaren, så står en liten fjortis på andra sidan med brunkräm på läpparna, doppat sitt huve i en hink med smink och håret var stort som ett hus, och står o garvar åt den stackars lilla tanten som inte kunde det där med busskort mot läsare osv .. sånna typer har jag lust att strypa, ingen respekt alls .. har fjortisar någon respekt alls?
Annonser från BloggPartner



i skolan

Hejsan på er! även fast jag inte har sovit någonting inatt så är jag inte så jätte trött, jag är mera åt det glada hållet nu när jag är i skolan! Slutade för en timma sedan, men jag satt och åt frukost imorse så jag missade lektionen som jag hade, så jag stanna kvar i skolan och jobbar engelska en timma, tar åt det jag skulle göra imorse så nu får jag inte frånvarande hihi, visst är jag duktig :D .. vi hörs senare när jag kommer hem! pusss



Faaan

Godmorgon på er bloggläsare! idag är jag inte på världens bästa humör .. har inte sovit en ända blund inatt, är skit trott orkar inte gå till skolan, men jag har bara en lektion en timma så det är väl lika bra .. jag måste gå eftersom jag inte har varit i skolan sen i måndas .. aja får se hur det går vi hörs snare



quiz

snodd av frida :)

Snäll och gullig kille eller snygg attitydgrabb?
älskar snygga killar med attityd så sexiga! men självklart ska dom vara snäll o gullig så båda!

Utomlandsresa med vänner eller pojkvän? båda!

Uppsatt eller utsläppt hår på tjejer? utsläppt, men uppsatt är också fint. på vissa.

Kött eller fisk? kött

Ge eller få? båda

Långt eller kort hår på killar? kort

Klackskor eller converse? klackskor

Pryda eller sportiga killar? Sportiga

Många bra vänner eller få äkta vänner? spelar ingen rolll om det är många eller få, bara dom är äkta.

Sidecut eller inte? fan det är så snyggt på vissa! så det blir båda där med

Fest eller mys? fest är roligt, men mys är alltid skönt

Familj eller karriär? familj.

Bada bastu eller bada tunna? aldrig badat tunna så bada bastuu

Fisa eller rapa med fel sällskap? rapa

Pradisehotel, Ung&Bortskämd eller kungarna av tylösand? paradisehotel

Morgon eller kvällssex? beroende på hur trött man är, men båda funkar vilket som haha

Öl eller Cider? Öl




Hemma

Nu kom jag precis hem från mina kusiner, var nere i centrum och köpte en fin blomma till min farbror! annars har jag bara umgåts med mina kusiner, hjälpt en utav dom att skotta snö från deras balkong haha det var hur mycket snö som helst! .. aja nu sitter jag hemma iallafall ska nog göra lite te och ta det lungt resten av kvällen! :) kanske blir ett sista inlägg innan jag detjar kudden
en sån fin blomma köpte jag till min farbror, bild från google!



Grattis till farbror!

Idag fyller min farbror år! så nu ska jag springa iväg och göra en sak lite snabbt sen ska jag vidare till mina kusiner och fira min kära farbror :) GRATTIS!!



onsdag

Godmorgon på er! Eller det är ju inte morgon kom jag på, men för mig är det eftersom jag vaknade nyss, jag är ju ledig varje onsdagar så passar på att sova ut då, vilket inte är så bra haha..

Igår drog jag ner på stan med min kusin och träffade några en liten stund, sen kom bebis ner till stan så mötte jag honom så åkte vi hem till mig, när han skulle hem så missade han sista bussen men vi trodde att det skulle komma flera bussar så vi stod som två nötter och väntade i en timma på att en buss skulle komma och hämta upp honom, tiden gick, det var helt tyst ute, inte en ända bil åkte, men det kom ingen buss .. så han sov hos mig!
en bild från igår innan vi skulle lägga oss, haha han ser så trött ut min lilla bebis!
Annonser från BloggPartner



käka pizza med mig?

Hejsan på er! Har precis städat rummet.. sitter nu och snackar med min underbara vän juan i telefonen, försöker få han komma hit och äta pizza med mig men han orkar inte buhuu :( ska försöka tvinga honom hit ändå hihi, hoppas att jag lyckas, vi hörs senare! :)



<3

Han är världens bästa!
Han är vackrast i mina ögon.
Han är så jävla underbar.
Min bebis, finns inget bättre än honom.
Han får mig att må som bäst, känna mig som en prinsessa och glömma alla beskymmer. Efter fyra månader kände vi båda att vi var redo att ta ett steg närmare.
 1/12-2010 blev vi två till ett!


Idag är det redan en vecka mellan oss, kändes som det hände för en dag sen.
Jag är din nu, då & föralltid! ♥




Nu kommer resultatet

.. Som dom flesta har väntat på hahaha. en del trodde jag färgade blond, rött, BLÅTT? HAHA.. men jag färgade bara mörkare, har inte färgat håret på ett år så det var dags för lite små ändringar :) Sitter nu och snackar med min bebis, ska kolla på film snart tror jag och sedan gå o lägga mig. Detta blir nog sista inlägget för idag, men vi hörs imorgon som vanligt! Godnatt på er kära bloggläsare ♥


me right now
Annonser från BloggPartner



Färgar håret!

Blev en fika på stan med stina freddie och frida i fräcka fröken. Efter det drog jag och freddie till kyckling kebab och käkade, köpte hårfärg också så sitter med det just nu i skallen min hihiii :D slänger upp en bild på mitt hår senare om jag hinner, annars kommer det upp imorgon!



Mot stan

Nu alldeles strax ska jag möta upp freddie som är så seg på att svara! sen åker han och jag ner till stan och möter upp stina och frida, blir en fika på det! Trevligt :) Nu fick jag ont i magen .. fan också :( ae vi hörs senare när jag är hemma! chingeling



Måndag

Jag kom upp idag på morgonen!!! Vilket jag trodde att jag aldrig skulle göra haha. Bebis sov hos mig hela helgen, så han sov alltså hos mig från fredag-söndag. I lördas somnade vi 9 på morgonen och vaknade riktigt sent på söndagen så trodde aldrig att jag skulle komma upp till skolan, men titt som fan det gjorde jag! HAHA :D

Idag gick skolan bra, hade engelska och sedan dans, riktigt roligt hade vi på dansen idag, vi ska ha dansuppvisning på lördag klockan 4, men jag och jonna ska tänka ut lite ifall vi ska vara med eller bara titta på. Dock har jag inga bilder från idag men jag hoppas på att jonna slänger upp några bilder så jag kan sno lite av henne haha ;) Bytte mobil gjorde jag idag också, så har inga nummer knappt. Ska bara ha den i en vecka eller så, får se! Nej nu ska jag göra annat, vi hörs senare!
Annonser från BloggPartner



Det tysta skriket

Sitter och kollar på beck - det tyska skriket, klockan börjar närma sig slutet av denna söndag hihi så ska alldeles strax äta kvällsmat med min lillasyster sen blir det att sova, upp tidigt imorgon sedan skolan, dans & fika på stan med mina fina vänner hihi.



Andra advent.

Hejsan allihoppa! Sent inlägg jo jag vet.. Igår var jag på stan med några kompisar, vi käkade i mc och träffade återigen massa folk! Jag missade sista bussen hem så bebis hade fått något sms som det stog att jag skulle gå hem själv från stan och hem, så han gick från hageby och mötte mig i stan och sen gick vi hem till mig gullis! :) Men jag var inte själv, var däremot med 6 st så jag skulle inte få gå hem själv precis. Men det visste inte han haha. so cute.
Just nu sitter jag i soffan med min lillasyster och kollar på tv, min pappa jobbar. vet dock inte hur länge så jag får ta hand om lilla stumpan idag haha. vi hörs senare :)
En gammal bild på mig och min bästavän!
Ska ta en fika med henne och freddie imorgon på stan!
Annonser från BloggPartner



Den där känslan

Just nu snackar jag med min bebis på msn och min gulliga vän viccy på facebook. Dock hör jag hur min pappa skriker i vardagsrummet ( milan mot brescia ) när milan gör mål haha, han skrek " kom linda kom och kolla vilket mål zlatan gjorde!!! " hahaha. gör inte så mycket mer annars, ska kolla på film nu med min pappa, jag avbrböt han när han kolla på matchen jag sa till honom " jag vill se på film om det är okej, att jag inte stör matchen? " så lät han mig göra det haha så snäll lilla paapi!

" Den där känslan " Kollar runt lite på facebook och bloggar osv, jag ser att vissa utav mina vänner inte mår bra, och jag vet att en utav mina vänner går igenom en skit jobbig grej som jag gick igenom för ett år sedan.. fyfan jag vill verkligen finnas där för mina vänner, jag vill hjälpa er på något sätt även om jag inte är mycket till hjälp, men jag lider utav o se er må dåligt, det tar kål på mig! Mina underbara vänner .. Det finns inget finare än er. Ni är bäst och jag älskar alla mina vänner. Även om vi har kontakt eller ej. Jag vill verkligen inte förlora någon utav er, även om jag har redan förlorat vissa, men snälla låt mig inte förlora er också. Om jag nu skulle kunna göra något för er så skulle jag göra allt. ♥
Och du min vän? fan vad jag saknar dig .. Vi pratade om allting. Du är som en bror för mig, jag undrar hur du har det och hoppas på att du har det bra, allt kommer ordna sig och jag längtar tills jag får se dig igen. Jag älskar dig vännen min. ♥
Annonser från BloggPartner



God kväll

Hejsan på er allihopa! hoppas ni har det lika bra som jag har det hihi. sitter hemma har precis ätit hamburgare och pomme så nu är jag mätt och belåten, bebis åkte hem för en stund sen snyft :( haha han kan verkligen få mig på bra humör den där killen! idag är det lördag vilket innebär??? inte fest för min del haha, blir nog att sitta hemma och ta det lungt, får se om ingenting annat kommer emellan. Nu ska jag plocka undan efter mig så vi hörs senare :)



Nu kommer han!

Nu kommer min bebis så ska vänta på han och sedan ska jag vara social med han och ligga och mysa med honom hela natten! hihi vi hörs imorgon, hoppas ni har haft en underbar dag
käääääärlek! <3



Min bebis!

Här har vi honom! 





Fredag!

Hejsan på er allihopa! Jag hoppas allting är bra med er, för jag mår som en superstjärna! haha mår alltså riktigt bra. Har inte kunnat uppdatera någonting eftersom jag har varit hos mamma och umgåts med henne och min systers son. För övrigt så har jag inte gjort något speciellt, bara umgåts med mina små änglar, dock saknar jag min bebis som förmodligen kommer hit ikväll hihi. Idag var jag på min pappas jobb och kollade lite när han jobbade, just nu så sitter jag och kollar på idol. Vet faktiskt inte vem jag tycker ska åka ut eller vinna, jag tycker att alla tre är så bra!
Den lastbilen lagade pappa idag, det var något litet smått fel på den, hur stor som helst! skulle aldrig våga köra den där lastbilen haha..
Annonser från BloggPartner



Andra sidan stan

Nej nu ska jag inte sitta här och slösa bort tiden, jag har en mamma och en vacker ängel som väntar på mig på andra sidan stan haha, nu sticker jag till mamma vi hörs kanske senare annars hörs vi imorgon som vanligt :)
visst är vi sexiga? HAHAHA!!!



Inget mer cola

för min del .. :( Var hos tandläkaren för sisådär en timma sedan, dom såg på mina tänder att jag dricker cola och det förstör mina tänder väldigt mycket så nu ska jag tagga ner på cola. Får bara dricka det en gång i veckan HÖGST!


Annars har jag bara varit hos mamma med min systers son, mosters lilla hjärta hihi, jag badade honom igår och vi gjorde olika frisyrer utav schampot han tyckte att det var så roligt haha
Han är såååååååå söt min lilla ängel.
Annonser från BloggPartner



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!